arrow_drop_up arrow_drop_down

Online event Genieten

Genieten is je geboorterecht

Wat ik bij jou heb gedaan is de beste investering ooit!
Jan Peter

Genieten is je geboorterecht!

Door te genieten manifesteer je jouw droomleven moeiteloos.

Online Event Genieten o.l.v. Mahatma


Datum: Zondag 23 augustus 2020
Tijd: van 10.00-17.00 uur. Pauze (ongeveer) tussen 13.00 en 14.00 uur

Prijs:

T/m 16 augustus € 47

Vanaf 17 augustus: € 97

Locatie: Achter je eigen computer

Uitstekend programma. Mahatma kan als geen ander liefdevol confronteren en snel tot de kern van iemands probleem doordringen (altijd respectvol).

Een echte aanrader voor iedereen die intenser wil liefhebben en leven.

Thomas -  psychiater

Mensen die in een super groot huis wonen, kunnen heel erg ongelukkig zijn. Mensen die op drie hoog achter wonen, met een heel klein balkonnetje, kunnen vet genieten.  Dat betekent dat het genieten en het ervaren van geluk niet afhankelijk zijn van je situatie of je bankrekening. Het geluk en de mogelijkheid om te genieten zitten in jezelf en dat kan je overal, no matter what, ervaren. Tijdens dit Online Event ga ik je helpen met het kiezen voor geluk en leer ik je meer van het leven te genieten. 

Als leuke bijkomstigheid ga je, doordat je meer gaat genieten, als vanzelf ook meer jouw dromen manifesteren.


Genieten is namelijk de hoogste trilling die we ook voor het manifesteren gebruiken.

Misschien herken je je in één van de onderstaande punten

 • Jouw innerlijke stemmetjes  tetteren luidkeels in je eigen koppie. Naast alle intensiteit die deze Corona periode met zich meebrengt, is zo'n duveltje bovenin best wel vermoeiend en kan het zijn dat je daardoor wat minder kunt genieten.

 • Genieten van het leven lukt je soms wel, maar juist nu kan dat wel een dingetje zijn. Het is zomer en jij zit binnen te kniezen en te verlangen naar een vette houseparty met zwetende mensen die elkaar lekker mogen aanraken. Snik, die droom kan je met die afstand van 1 1/2 m voorlopig wel vergeten. 

Eigenlijk is het allemaal onzin en natuurlijk weet je dat wel, maar toch.... hoe verander je dat nou?

Dit online event heeft mij bewustwording gegegeven en het inzicht dat ik het vechten echt los mag laten. Dat geeft rust, ruimte en vrijheid.

Ik kan weer ontspannen zitten, lopen en staan. Ben meer in balans dus. 

Da's een mooi voorbeeld van innerlijke vrijheid en ruimte door ontspannen en te genieten dacht ik zo. 

Cisca

We herhalen oude patronen keer op keer… 

Ik kan mij nog heel goed herinneren hoe het vroeger voor mij was. Ik voelde mij geremd en ervaarde totaal geen vrijheid. Ik dacht dat er niemand op mij zat te wachten. Het leek alsof ik door het leven wandelde met een dikke ‘wijs mij maar af’ sticker op mijn hoofd. En dat gebeurde natuurlijk ook regelmatig. Ik kon al wel wat genieten, maar vaak zat ik daar niet met mijn energie. Ik voelde mij diep ongelukkig.

Ik had toen nog geen idee dat wij als mensen geprogrammeerd zijn. Ik wist ook niet dat ik mijn leven kon veranderen door meer bewustzijn te krijgen. Ik overleefde in plaats van dat ik door het leven danste en op een gegeven moment ben ik daardoor finaal ingestort. 


Toen begon mijn proces van bewustwording. Ik ontdekte dat ik geleefd werd door overtuigingen waar ik niet gelukkig van werd. Ik leerde naar mijzelf te kijken en te genieten, vet te genieten. En dat kan jij ook.

'Ik heb zoveel geprobeerd, ergens kwam ik er niet doorheen. Ook andere therapeuten prikten er niet doorheen. Maar afgelopen zaterdag is het wel gelukt. 


Dat waar ik onbewust mee worstelde is nu weggenomen. 

Ik voel het al een paar dagen en dat is zo fijn!!'

Anita 

Juist NU! Juist in deze Corona tijd is het belangrijk om nog meer te genieten

Iedereen kan leren genieten en jij dus ook. En JUIST NU! Juist nu in deze tijd, juist nu terwijl we in een soort omwenteling zitten. In deze tijd, waarin alle energieën hier op aarde aan het veranderen zijn en we naar een hogere trilling gaan, is het belangrijk om je met die nieuwe trilling te verbinden.
Dat is de trilling van eenheid, van liefde en verbinding. Van genieten dus. 

 Het was zo een fijne dag. Er gebeurde  zoveel in mijn lijf en in mijn gedachtes. Emoties kwamen los. Nu voel ik mij een stuk lichter dan gisteren. Het is fijn om aan de hand van jouw praten gewezen te worden op mijn onbewuste processen.  Ik mag gezien worden en hoef me niet meer te verbergen.  
Saskia

Wat kan dit Online Event jou geven?

 • Van balen en met een chagrijnige kop door je leven gaan, naar huppelend als een hert in de wei genietend van het leven.

 • Van gefrustreerd ijsberend door je woonkamer struinen om te bedenken hoe je iets voor elkaar moet krijgen, naar een staat van moeiteloosheid gaan waarin je relaxed en genietend achterover op de bank de juiste informatie krijgt, zodat het leven gemakkelijker is en het vanzelf gaat.

 • Van het niet weten hoe je je dromen waar moet maken, ga je door te genieten jouw dromen als vanzelf realiseren. Simpelweg omdat het de bedoeling is en jij op de juiste trilling zit.
   
 • Je kunt rust in je eigen piekerhoofd vinden. Dan ga daarna met  vertrouwen en een opgeheven hoofd en borst door het leven. Wàt een opluchting!
Ik gaf mij op voor een event en sindsdien ben ik " verslaafd " aan Mahatma en haar manier van werken. Wat een krachtige, lieve, humoristische en deskundige vrouw. 


En daarnaast zo gewoon en altijd erop uit om het beste van jezelf naar boven te halen.
Liesbeth 

Wat wordt er deze dagen bij jou aangeraakt?

Heb jij ook nog spoortjes van...

 1. die overtuiging 'dat het leven ploeteren' is?  Dat is dan zo'n zwaar en machteloos gevoel vanbinnen.
 2. een gevoel dat je niet mag genieten? Dat het voor jou niet is weggelegd en daar krijg je dan ook elke keer weer de bevestiging van.
 3. dat je niet jezelf mag zijn? Je moet je beter, mooier of anders voordoen dan je eigenlijk bent. 
 4. altijd je best moeten doen, en dan nog is het eigenlijk nooit goed genoeg. Pfffttt...

Mijn kwekker vindt het niet leuk dat ik dit ga typen, maar ik heb het inzicht gekregen dat ik een powervrouw ben en dat ik daar geen enkele seconde meer aan hoef te twijfelen.

Bye bye lieve kwekker ik hou van je maar ik laat je los in liefde.

Ilknur

Als je nog van die spoortjes hebt, dan is er goed nieuws...

...want dat kunnen we veranderen. Het is namelijk jouw programmering (en natuurlijk niet de waarheid) waardoor je geleefd wordt. Maar je zal er maar mee zitten. Die programmering zit in al jouw celletjes opgeslagen. Het lijkt dan ook heel echt. En daarmee creëer je ook aldoor dezelfde omstandigheden, die je bevestigen in alles wat je over jezelf denkt. Wat je ook hebt meegemaakt in je jeugd, het maakt niet uit. 


We hebben allemaal een bepaalde programmering meegekregen die gekoppeld is aan ervaringen in je jeugd. Misschien heb je maar één negatieve overtuiging die af en toe aangeraakt wordt en kun je in het algemeen best al wel genieten, maar toch. Die ene schooier kan je toch op verschillende vlakken blokkeren. 

Wat leer je tijdens dit event

Hoe je met zachtheid en compassie naar Jezelf gaat kijken. Die oordelende strenge ogen waar je mee eerder naar jezelf keek,  zijn omgetoverd in liefdevolle en begrijpende ogen, waarbij de goedkeuring voor jezelf heerlijk van af druipt.


Die hoge lat waar je altijd maar aan moet voldoen, heb je 3 km naar beneden gebracht waardoor het leven toch een stuk lichter en prettiger wordt.


Hoe je het willen redden van de hele wereld, inclusief het redden van je partner, die toch nooit naar je wilde luisteren, lekker loslaat. Ontspannen en genietend vol zelfliefde ga jij de dag door. 

Mijn allergrootste dank voor dit online event. Wat was het een magische dag. Ook al waren we apart thuis, toch voelde het voor mij dat we met z’n allen samen waren. Mahatma, jij hebt over jouw events gezegd dat er magische dingen gebeuren. En dat is ook zo , jij weet een verbinding en liefdevolle energie, positiviteit,kracht en warmte te creëren tijdens een online event. WOWWWW,WOWWW. Wat heb ik genoten, wat ben ik gegroeid, wat heb ik kunnen loslaten. Chapeau, chapeau, chapeau lieve Mahatma en Marjon voor jullie, wie en hoe en wat jullie zijn.
 Ik verheug mij nu al op het volgende online event.
Marcella

Tijdens dit online event ga je het volgende leren:

  Waarom genieten zo belangrijk is voor het waarmaken van jouw dromen en hoe je dat dan gaat aanpakken.


  Waarom ook jij, met of zonder mondkapje, toch met je mondhoekjes naar boven door het leven kunt gaan, in plaats van regelmatig met een chagrijnige kop je bed uit te strompelen. 


  Hoe jij je genotspier, die trouwens niets met sex te maken heeft, kunt versterken. En die daardoor zo krachtig wordt dat je partner of je kids je met grote ogen aankijken als ze zien hoe jij stralend met een glimlach je bed uit springt, om je daarna luidkeels onder de douche dat nummer van Dré Hazes te horen zingen.   


  Hoe jij jouw gewoonte van vroeg opstaan, de hele dag werken, 's avonds laat thuiskomen om dan vermoeid en humeurig naar de tv gaat zitten staren, lekker loslaat.

  Hierdoor word je iemand die tijd vrij maakt voor echte waarden in het leven, zoals het contact met  familie en vrienden. 

  Heb je geen vrienden, dan ga je die krijgen. Want die ontspannen smile waarmee je nu mee door het leven gaat is zó aantrekkelijk dat die vrienden nu als vanzelf naar je toekomen. 


  Hoe jij met een ontspannen houding je werk doet en je werkgever verbaasd naar je zit te kijken, als je een uur eerder klaar bent met je taak en met zo'n grote grijns lekker achteruit in de stoel zit.


  Hoe je dankbaar kunt zijn voor voor die kleine dingen zoals de zon die schijnt, maar ook voor de wolken die dan weer even voorbij komen, waardoor je dieper en gemakkelijker kunt ademhalen en je lichaam soepeler beweegt. Als vanzelf gaan jouw mondhoekjes hier door omhoog en ga je meer genieten.


  Hoe je door te genieten je dromen sneller waarmaakt en het zo maar kan zijn dat je opeens met je lief op dat mooie eiland met die palmbomen en die turquoise blauwe zee zit.


  Hoe je door te genieten een lief aantrekt, die man of vrouw waar je altijd al naar verlangde, of hoe je je eigen lief veel liever gaat vinden in plaats van hem of haar af en toe bij de vuilnisbak te willen dumpen.

Dit was de beste investering in mijzelf. Op gebied van geluk in relaties in familiebanden en de liefde, werk en financiën, is mijn wereld blijvend en positief veranderd, waarvoor ik Mahatma meer dan dankbaar ben!
Wesly

Wie doen er mee met dit online event?

Mensen van alle  leeftijden doen mee. Mary van 82 jaar kijkt stoer naar haar laptoppie, maar ook  Peter van 18 jaar zit in plaats van te gamen naar mij te kijken.

Psychologen, psychiaters, maar ook vrachtwagenchauffeur Leo en Maaike die thee serveert in het bejaardentehuis zijn erbij. Ook komen er veel professionals die voor zichzelf werken, maar ook mensen in loondienst en mensen die nog zoekende zijn. Het maakt dus niet uit waar je geboren bent of welk beroep je hebt, ook jij kan stappen zetten en ja, dat gaat ook online.

Het zijn leuke mensen, warme mensen en gezellige mensen die de moed hebben om naar zichzelf te kijken. Die beseffen dat het antwoord in zichzelf ligt en die weten dat als zij innerlijk iets veranderen, hun leven dan ook verandert.

Ik was bij dit online event en het was wederom magisch! Weer heb ik opnieuw dingen geleerd om mijn leven NOG aangenamer te maken!   

Floor

Wie ben ik... ?

“De eerste paar jaar van mijn leven bracht ik door in een kindertehuis. Dan krijg je geen goede basis mee. Gevoelens van tekort, niet goed genoeg zijn en afwijzing liepen als een rode draad door mijn leven. Op 32-jarige leeftijd stortte ik finaal in en kreeg ME. Dat was de druppel. Ik moest wel naar mezelf kijken en zo begon mijn innerlijke reis. Het was geen gemakkelijke periode. Gedurende 15 jaar zat ik met ME volledig afgekeurd op de bank.

Wat ben ik nu blij met al mijn ervaringen. Ik heb inmiddels al duizenden mensen meegenomen naar een ander, beter leven; vanuit de expertise die ik heb opgedaan tijdens de vele opleidingen wereldwijd, maar ook door mijn grote levenservaring."

Wat kan dit event je nog meer geven?

Het kan zijn dat als je meer gaat genieten je...

 • gaat ervaren dat je opeens die opslag  krijgt waar je zo lang al naar had verlangd. Dat je dan  opeens met grote ogen naar je eigen bankrekening zit te staren. En dat allemaal omdat je naar een hoger trilling bent gegaan.

 • juist afscheid neemt van die werkgever die je altijd maar zat af te snauwen en je heerlijk voor jezelf gaat beginnen en ja dat doe je dan met die big smile, omdat je jouw talenten ten volle gaat benutten.

 • meer innerlijke rust vindt, waardoor de relatie met je vrienden, kids en ouders verbetert en je erkenning en warmte van hen krijgt.

 • opeens die stijve spieren weer in beweging krijgt en je lichaam weer dat lichaam wordt als van die jonge god of godin die je in wezen bent of ooit was.

 • meer ruimte in je hoofd krijgt, waardoor de oogkleppen waar je mee door het leven ging als vanzelf weg vallen.

 • je eigen hart gaat openen voor jezelf, maar ook voor anderen. Je straalt het gewoon uit waardoor je partner jou nu spontaan wil knuffelen terwijl hij je voorheen niet eens zag staan. 

 • jouw zorgen verlicht en de ontspanning in je lijf vergroot. Je kunt dieper ademen, je voelt meer ruimte in je hoofd en jouw humor komt nu in zijn volle glorie naar boven. Die schaterende lach die al zo lang niet meer zo schaterend klonk is drie straten verder nog hoorbaar. En het kan je geen reet schelen, want jij geniet er gewoon van.
Wat was dit online event geweldig: de manier waarop je het brengt is gewoon top en de tips die je geeft super waardevol.
Carine

Met humor en luchtigheid

...ga je tijdens dit online event in contact komen met jouw grootsheid. Met jouw liefde en jouw genieten. Het event is namelijk vol warmte, luchtigheid, diepgang, liefde, verbinding en humor. Dat ga je allemaal ervaren.

Een wakker worden en bewust worden van beperkende overtuiging in mezelf en deze loslaten. Bijzonder! Het voelt als een opengaan in mezelf. Diepe ontroering en verwondering dat dit zelfs ook online voor mij mogelijk is. Lieve mooie Mahatma, Grote dank en Diep respect dat jij dit voor zoveel mensen mogelijk maakt.

Anna 

Wat maak je mee tijdens het online event Genieten?

 • Je gaat ervaren dat je niet de enige bent die stoeit met uitdagingen. Dat alleen al kan zo'n verlichting geven. Zelfs online ga je de verbinding voelen.
 • Ik ga je tools geven om meer te genieten die je direkt kunt toepassen in je dagelijkse leven.
 • Het online event is zelf ook puur genieten. Dat is het genieten van wie jij bent maar ook het genieten met elkaar. Alsof we één grote familie zijn. Die warmte, die liefde, ohhhh die dendert zo dwars door al die pijnlijke ego lagen, waardoor dat oude zeer direct wordt getransformeerd. 
 • Genieten is je geboorterecht en eigenlijk zo simpel. Door daar met mijn methodieken je focus op te leggen, ga je dat vanzelf veel gemakkelijker doen.

 

Door dit event heb ik het inzicht gekregen, dat mijn gezin het belangrijkste is. 

Dat geeft mij een heel bevrijdend en goed gevoel. 
Stef

Antwoorden op vragen...

Moet je grote problemen hebben?
Nee echt niet. Soms zijn het kleine dingen waardoor het leven net ietsjes minder leuk is dan je bedacht had. Als je dat dan tijdens zo'n online event gaat ontdekken, dan kan dat zo'n vrijheid geven. Je bent gelijk weer terug in de flow.

Heb je er wel wat aan, aan zo'n event?  Een online event werkt heel sterk door en kan je leven werkelijk veranderen. Ik zie de afgelopen weken wat er in één uur online tijdens de sessies van diepzielduiken al kan veranderen. Dit is nog dus acht keer zoveel. Je krijgt een mega boost en gaat vet loslaten waar je gewoon zo zat van bent. 


Moet ik dan de hele dag achter mijn beeldscherm zitten? Daar krijg je toch een houten kont van? We zullen ook meditaties doen waar we bij gaan bewegen. We gaan dus ál je cellen activeren. 


Is het niet een en al ellende ? Het is diepgaand en tegelijkertijd heel luchtig. Het werken vanuit deze paradox is mijn kwaliteit. Ik ben ooit bijna van mijn stoel gevallen van het lachen. Dus lachen hoort erbij. Tegelijkertijd ga je ervaren dat zo'n groep een warm bad is, jawel... zelfs online! Daar word je  blij van.


Ik wens je toe dat jij Jezelf mag zijn in al jouw kleurrijkheid en kwaliteit,


Mahatma

Is het nu tijd voor jou?

Voel jij je aangesproken?
Is het NU het moment om een stap te zetten,
meld je dan gewoon aan.
Om de drempel te verlagen is dit een aanbieding waar je eigenlijk alleen nog maar 'Ja' tegen kunt zeggen.
Dus... zeg jij 'Ja' tegen jouw verlangen naar een lichter leven? 

Algemene informatie

Online Event Genieten o.l.v. Mahatma


Datum: 23 augustus 2020
Tijd: van 10.00-17.00 uur. Pauze (ongeveer) tussen 13.00 en 14.00 uur

Prijs:

T/m 16 augustus € 47

Vanaf 17 augustus: € 97

Locatie: Achter je eigen computer