Online Event 'Heel je Hart'

Maak dit online event mee en Heel je Hart!

Dat zal je zo gelukkig maken.

Ons hart is het krachtigste dat we hebben.
Het is in staat om elke keer weer de heelheid terug te vinden.
Mahatma

Reactie van Sonja

Mahatma maakt haar belofte waar.

Ik heb al veel opleidingen en cursussen gedaan maar dit integreert in mijn hele lijf en leven.

Reactie van Arno

Er ging een wereld voor mij open.
Deze dag hebben mij stappen laten zetten.

Er was een geweldige sfeer onderling, en dat zelfs online. Dat is heerlijk.

Reactie van Ellie

Mahatma verricht wonderen met mensen. Of eigenlijk laat zij mensen zelf wonderen verrichten.

Love it!

Mahatma neemt je mee naar een gelukkig en vervullend leven

Dit event wordt gegeven op 15 januari 2022.

Tijdstip: 10.00 - 17.00 uur.

Heel je hart o.l.v. Mahatma

Je volgt het event online: heerlijk vanaf je eigen plek


Jouw Investering is geen € 97, maar 47.

Jouw hart wil weer shinen...

Het is tijd!

Jouw hart

Jouw hart wil opengaan.
Jouw hart wil liefde geven en ontvangen.
Jouw hart is oneindig krachtig.

Misschien herken jij je hier ook in, dat het lijkt alsof je iets van jouw spontaniteit bent verloren. Dat gevoel van het blije kind in jou die altijd mogelijkheden zag.

Of dat je het vertrouwen kwijt bent in de liefde en ja, dan kan ook als je nog met een partner samen bent.

Of als je weet dat je veel meer liefde in je hebt dan je durft te leven...

Je hebt je hart beschermd 
door er een muurtje omheen te bouwen.
Dat muurtje is nu je gevangenis...

Het is tijd om weer open te gaan.
Om het leven weer te gaan genieten.

Je bent niet diezelfde als toen dat muurtje werd opgebouwd. En als dat wel zo is, dan is het tijd om die wonden te likken en je hart te helen.


Om te ervaren hoe krachtig, goed en liefdevol je bent. 


Dan ga je ervaren dat er meer zelfliefde en heelheid in jou komt en dat is vet, want daardoor trek je dan ook coole gasten aan die passen bij die heelheid.

Ik heb er ooit 15 jaar over gedaan...

Ik ben een expert omdat ik weet wat het je kost om met een 'gesloten' (in meer of mindere mate) hart door het leven te gaan.
Natuurlijk was ik in die 15 jaar dat ik alleen was ook gelukkig en liefdevol. Bij mij toonde dat muurtje zich in mijn liefdesrelaties.

 Ik durfde gewoon geen liefdesrelatie met  een man meer toe te laten. Er kwam ook geen leukerd op mijn pad. Dat is logisch, want ik was gewoon ergens, op diep niveau bang voor die liefde en ik had het goed met mijzelf.  Iets in mij wist nog niet hoe krachtig ik ondertussen geworden was en dat mijn emotionele afhankelijk die ik vroeger had, geen rol meer speelde in mijn leven. 


Alles gaat voorbij en die angsten, onzekerheden en pantser van mijn hart heb ik vijf jaar geslecht. Toen liet ik Marcel weer in mijn leven toe. Inmiddels zijn we al vijf jaar samen en diep gelukkig met elkaar. 

Misschien ben jij al lang gelukkig met een partner, maar niet zo gelukkig met jezelf of jouw omgeving...

Hoe dan?

Ook dan zit je vast in een soort gevangenis. Je hebt wat moeite om te vertrouwen en om dat mooie hart met al die liefde echt te gaan leven. 


Laat mij je meenemen naar die gebieden in jou die zo verlangen naar die heelheid. Die, mede door de Corona crisis, zo aan de oppervlakte liggen en die zo graag welkom geheten willen worden door jou. 


Dan stap je uit je eigen gevangenis en kom je in contact met je innerlijke vrijheid en de oneindige liefde van jouw hart.  Ik kan je zeggen dat je daar super gelukkig van wordt.

Ik heb dit event gevolgd en vond het super interessant! Sinds die dag merk ik dat ik ook een betere verbinding heb met mezelf. Dankjewel daarvoor! 

Heidi

Tijdens het event ga je het volgende ervaren...

 • Denk je eens in dat jouw hart open is.
 • Dat je overstroomt van zelfliefde.
 • Dat je vet geniet van het leven.
 • Dat er leuke gasten op jouw pad komen waar je hart blij van wordt.
 • Dat jij die Pieter, Marie of Truus ziet in hun licht en waarheid en dat het vervullende verbindingen zijn, in plaats dat je van hun met jouw ogen vervelende mensen van maakt. 
 • Dat je gewoon blij bent met jezelf en met jouw leven.

  Wat zou dat voor jou betekenen? Hoe zou je leven er dan uit gaan zien?

Met humor en luchtigheid 

Tijdens deze dag kom je in contact met jouw kern en word je gelukkig met jezelf en jouw leven!


Het is niet zwaar en zompig hoor, welnee, dat past helemaal niet bij mij. Wat bij mij past is warmte, luchtigheid, diepgang, liefde, verbinding en humor. Dat ga je allemaal deze dag  ervaren. 

Ik kietel je om een stap te zetten. 

 1. Weg met dat gesop en dat verlangen dat een ander jou gelukkig moet maken.
  Jij gaat de kracht van jouw hart ontdekken en daar word je dus oneindig gelukkig van.
 2. Weg met dat gevoel van alleen zijn, zelfs al ben je samen met mensen die van je houden. Het is tijd om de liefde en de verbinding toe te laten.
 3. Weg met die leegte. Dat gevoel diep van binnen van verlorenheid. Ga je maar veilig voelen hier op deze aarde. Dat is goed voor je hart.
 4. Weg met dat gevoel van je niet gezien en erkend voelen. Het is tijd om Jezelluf echt te gaan zien.
 5. Weg met die gevangenis rondom je hart, waar je soms zo in vast kan zitten.
  Dan zit je met die programaatjes van 'ik ben niet goed of leuk genoeg en alle anderen zijn of kunnen het beter...'.

Dit zal een dag worden die je niet meer zult vergeten. Want ik ga je raken op die diepe onderbewuste lagen, waardoor er echt wat gaat veranderen.

Mijn allergrootste dank voor dit online event. Wat was het een magische dag. Ook al waren we apart thuis, toch voelde het voor mij dat we met z’n allen samen waren. Mahatma, jij hebt over jouw events gezegd dat er magische dingen gebeuren. En dat is ook zo , jij weet een verbinding en liefdevolle energie, positiviteit,kracht en warmte te creëren tijdens een online event. WOWWWW,WOWWW. Wat heb ik genoten, wat ben ik gegroeid, wat heb ik kunnen loslaten. Chapeau, chapeau, chapeau lieve Mahatma  voor jou, voor wie en hoe en wat je bent.
 Ik verheug mij nu al op het volgende online event.
Marcella

Jim Carey...

Hij zegt in een paar minuten waar het om gaat...
Het was zo een fijne dag. Er gebeurde zoveel in mijn lijf en in mijn gedachtes.  Nu voel ik mij een stuk lichter dan gisteren. Het is fijn om aan de hand van jouw praten gewezen te worden op mijn onbewuste processen.  Ik mag gezien worden en hoef me niet meer te verbergen.
Saskia
Mahatma Revier

Wie ben ik, Mahatma?

“De eerste paar jaar van mijn leven bracht ik door in een kindertehuis. Dan krijg je geen goede basis mee. Gevoelens van tekort, niet goed genoeg zijn en afwijzing liepen als een rode draad door mijn leven. Op 32-jarige leeftijd stortte ik finaal in en kreeg ME. Dat was de druppel. Ik moest wel naar mezelf kijken en zo begon mijn innerlijke reis. Het was geen gemakkelijke periode. Gedurende 15 jaar zat ik met ME volledig afgekeurd op de bank. 

Wat ben ik nu blij met al mijn ervaringen. Ik heb inmiddels al duizenden mensen meegenomen naar een ander, beter leven, vanuit de expertise die ik heb opgedaan tijdens de vele opleidingen wereldwijd, maar ook door mijn grote levenservaring."

Mahatma raakt je hart door haar puurheid, kracht, kwetsbaarheid, wijsheid en humor.

Haar sessies tijdens de events hebben een grote impact op de hele groep.
Ik heb nog nooit eerder meegemaakt dat een kleine vrouw zoveel kon bereiken.

Stephanie
Tem je mind

Uitstekend programma. Mahatma kan als geen ander liefdevol confronteren en snel tot de kern van iemands probleem doordringen (altijd respectvol).

Een echte aanrader voor iedereen die intenser wil liefhebben en leven.

Tom, psychiater
Loslaten geeft vrijjheid
Een zeer krachtig inspirerende dag dat zijn sporen nalaat!

Heel openend, zacht en sterk!

Peter

Is het nu tijd voor jou?

Dit event wordt gegeven op 15 januari 2022.

Tijdstip: 10.00 - 17.00 uur.
Je volgt het event online: heerlijk vanuit je eigen plekje.


Jouw Investering is geen € 97, maar slechts  47.

Healy webinar
Dit online event was magisch! Weer heb ik opnieuw dingen geleerd om mijn leven NOG aangenamer te maken!  
Floor

Dit online event heeft mij bewustwording gegegeven en het inzicht dat ik het vechten echt los mag laten. Dat geeft rust, ruimte en vrijheid.

Ook merk ik dat ik meer in balans sta en loop en dat ik mijn rug niet meer recht (hoef te) hou(den)! Ik kan weer ontspannen zitten, lopen en staan. Ben meer in balans dus. 

Da's een mooi voorbeeld van innerlijke vrijheid en ruimte dacht ik zo. 

Cisca
Een wakker worden en bewust worden van beperkende overtuiging in mezelf en deze omdraaien. Niet met mijn denken (dat kon ik best goed..!), maar in mijn hele "wezen". Bijzonder! Het voelt als een opengaan in mezelf. Diepe ontroering en verwondering dat dit ook voor mij mogelijk is. Lieve mooie Mahatma, Grote dank en Diep respect dat jij dit voor zoveel mensen mogelijk maakt!
Petra
Eerlijk zo'n training als vandaag heb ik nog nooit meegemaakt, en dan bedoel ik dit positief, heel inspirerend maar ook zo luchtig en speels. De dag is voorbijgevlogen omdat het zo inspirerend was. Vooral de oefening in de ochtend is me bijgebleven, zo energiek en jezelf mogen openstellen, voelen wie je werkelijk bent, heel magisch.
Dit is super goed geweest voor mijn hart. Dank je wel!
Leen
Mahatma hartstikke bedankt voor dit fijne event. Een mooi inzicht gekregen en voor nu is er weer veel ruimte in mij gekomen! Blij met jou πŸ™πŸ’–
Cor
Lieve Mahatma , dankjewel voor alle reminders en fijne pure energie …….πŸ™πŸ’‹
Hedy

Heb mezelf en mijn hart leren kennen en kijk met liefde naar de kuilen in mijn leven.

Marion
Dit event was een wake-up call dat ik geleid word. Los durven laten.
Astrid

Bedankt Mahatma weer een diep inzicht gekregen.

Ellen
Er is weer een laagje van mijn pantser weggehaald.
Sandra

Dank iedereen voor deze mooie en leerzame dag.

Nel

 De pijn in mijn hart is een stuk minder. Ik voel me minder eenzaam en hulpeloos. Verbonden met anderen in pijn maar ook in vreugde en grootsheid.

Vera

Ik heb zoveel warmte, liefde en verbinding ervaren. Wat een fijne, warme en verlichtende energie heb je. Zoveel voelbare inzichten. Mijn grootste inzicht: Ik wil dit voelen, ik zeg JA tegen dit gevoel. Dankjewel Mahatma voor jouw Zijn en ik zie je graag.

Judith

Bedankt voor deze mooie dag. Heb veel inzichten gekregen. Dank je wel en een fijne dag toegewenst πŸ™

Jeltje
loslaten geeft vrijheid

Dit event heeft me meer inzicht en zelfliefde gegeven! Het voelt echt zo dat ik mijn hart heb geheeld. Grote dank.

Maartje

Ik realiseer me dat ik in mezelf mag gaan investeren, zodat ik kan aanbieden waar ik gediplomeerd voor ben, en om dat in LIEFDE uit te gaan dragen. Heel mooi en deze dag Omgevlogen. Dank je πŸ’–πŸ™πŸ»πŸ™πŸ» 

Sandra

Dank je wel voor het mooie online event.πŸ’–πŸ’–πŸ™πŸ™ Een mooi nieuwe eye opener gekregen. Bij elk event kom ik weer een stapje verder bij mijn eigen ik zonder ballast. Zo mooi en puur worden de events aangeboden!  

Cor

Dank je! Het was voor mij de eerste keer dat ik meedeed, het was een heel mooi event.

Elise

Wat een mooie bijzondere dag. Veel bewustwording vandaag, een fijn event. bedankt allemaalπŸ’–πŸ˜˜ 

Carin

Dank jullie wel voor deze mooie dag vandaag. Ik ben blij dat er weer een stukje getransformeerd is vandaag. Mijn hart voelt veel meer heel. Weer een stapje gezet naar meer vrijheid voor mezelf.

Gerty

Ik ga er voor...

Dit event wordt gegeven op 15 januari 2022.

Tijdstip: 10.00 - 17.00 uur.
Je volgt het event online: heerlijk vanuit je eigen plekje.


Jouw Investering is geen € 97, maar slechts 47.