Het Online Event 'Het ego voorbij'

Één dag die de koers van je leven verandert...

Wij zijn gekomen om te shinen...

Mahatma

Heerlijk comfortabel transformeren vanuit je eigen luie stoel

Datum: 28 augustus 2021 

Tijd: 10.00 - 17.00 uur


Locatie: Achter je eigen computer

Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox.

Dit is een nieuw event. Deze reacties zijn van eerdere events...

Reactie van Ingrid

Er gebeuren mooie dingen als je van jezelf leert te houden. Mijn eigenwaarde groeit met de dag en Ik ben trots op mezelf dat ik het ben aangegaan. Mezelf ontmoeten en omhelzen met alles wat is. 

Reactie van Whitney

Inmiddels heb ik ontdekt dat ik een heel groot schatje ben. Daarmee verandert eigenlijk mijn hele leven. Ik durf nu meer grenzen te stellen en mij meer uit te spreken.
Een groot dank je wel! 

Ik ben hier zó blij mee. 

Reactie van Mary

 Ik kom een vakantie foto van mijzelf tegen. Voor het eerst in tijden kijk ik naar mezelf op een waardige manier.  
Voor het eerst vind ik mezelf  leuk/mooi op de foto. 

Dit event heeft veel met mij gedaan!

Het event Het Ego Voorbij

Jij gaat Jezelf ontdekken in al jouw waarheid en Licht! 

Het is hoog tijd!

Uitstekend programma. Mahatma kan als geen ander liefdevol confronteren en snel tot de kern van iemands probleem doordringen (altijd respectvol).

Een echte aanrader voor iedereen die intenser wil liefhebben en leven.


Thomas - Psychiater
Je laat je veelal leiden door het angstige en bange ego.
  Het ego dat gestoeld is op jouw kind ervaringen.
  Het ego, dat niet beter weet. Dat ego heeft de touwtjes in handen.
  Dat is niet handig, want daardoor leef je je leven vanuit controle.


Die controle heeft te maken met ervaringen vanuit het verleden. 
Daarmee schep je jouw toekomst en daar word je niet blij van. 

Het is tijd om te ontwaken en groter te worden dan het ego.
  Dan ga je je grootsheid leven. Je waarachtigheid. Het ego zal stapje voor stapje afscheid nemen

en jij gaat shinen. Precies zoals je bent bedoeld.

Het ego houdt ervan om je klein te houden. 

Daardoor...

 1. Blijf je rondlopen met gevoelens van schaamte en schuld die als een deken om je heen hangen.

 2. Ga je door het leven als een onzeker vogeltje in plaats van als die adelaar die ook ergens in jou leeft.

 3. Keur je jezelf veelvuldig af en ja, dat zie je terug in de buitenwereld.

 4. Doe je zo je best om succesvol te zijn terwijl het resultaat uitblijft.

 5. Controle... dat woord ken je zo goed. Je snakt naar de flow van het leven maar dat is nu nog utopie.
Mahatma verricht wonderen met mensen. Of eigenlijk laat zij mensen zelf wonderen verrichten.
Ellie

Herken het ego en kom thuis bij diegene die je werkelijk bent

Al meer dan 20 jaar begeleid ik mensen naar een leven met meer geluk en vervulling. Dit begeleiden doe ik door middel van de Online Events en de Online Power Trainingen die zeer effectief zijn.


Mijn leven heeft er niet altijd zo goed uitgezien zoals dat het nu doet. Ik kwam op de eerste dag van mijn leven namelijk terecht in een kindertehuis. Dat was het begin van mijn ellendige jeugd. Toen ik 18 jaar was, ben ik het huis uitgegaan en was het drama van mijn jeugd voorbij. 


Dacht ik... maar die ervaringen van vroeger nam ik wel met mij mee. Daardoor zat ik continue op een overlevingsstand en had een heel laag zelfbeeld. Mijn ego had mij aardig in de macht en ik wist op dat moment niet beter.


Gelukkig kan alles veranderen! Ik ben dat lieve ego gaan herkennen en ben daar zelf stapje voor stapje aan voorbij gegaan. Elke keer wanneer ik een stukje duisternis losliet, kwam er meer licht voor in de plaats en voelde ik letterlijk in mijn lichaam meer ruimte om te leven. Om te doen waar ik voor gekomen was.  Door de weg die ik zelf ben gegaan inspireer ik inmiddels duizenden mensen. Ik heb vier boeken geschreven en ben al jaren heel gelukkig met mijn huidige partner.  

Hoe fijn is het om het kleine kind in mij te omarmen in al haar gedaantes? 

Het dramt, het zeurt, het is bang om te leven en bovenal wenst het kind
 acceptatie en liefde. 

Dat kan ik haar alleen geven als de volwassene in mij in balans is. 

Tijdens het online event geniet en leer ik van de ervaringen van andere lotgenoten. Het is zo fijn om in alle openheid te kunnen en mogen delen. 

Allen zijn wij mensen met onbegrensde mogelijkheden en talenten.

Dank je wel voor je kennis, liefde en inzichten die er voor zorgen dat ik ongelofelijk nieuwsgierig ben om actief deel te nemen aan de powertraining.  Dit is het mooiste kado wat ik mijzelf geef uit dankbaarheid. Dat ik dankbaar mag zijn dat ik hier ben en mijn eigen taak te volbrengen heb op deze wereld.  

Lieve groet, Mirjam

Hoe ziet jouw leven eruit als je je vrij voelt? 

 • Dan heb je zo'n innerlijke glow over je. Dat is een uitstraling waar jij, maar ook je omgeving blij van wordt.

 • Dan geniet je van het leven zoals alleen jij kan genieten. Genieten van die kleine dingetjes, zoals een bloem die opengaat, maar ook van die grote dingen zoals geld, dat zomaar naar je stroomt omdat jij jezelf niet langer blokkeert.

 • Dan ga je eindelijk doen waarvoor je gekomen bent. Misschien start je je eigen business.

 • Dan neem je eindelijk op onbewust niveau het besluit dat je zichtbaar mag zijn, waardoor het succes moeiteloos naar je toe kan stromen.

Mahatma maakt haar belofte waar.

Ik heb al veel opleidingen en cursussen gedaan maar dit integreert
in mijn hele lijf en leven.

Sonja

Je zal er maar last van hebben...

 1. Van dat eeuwig durende vergelijken met een ander. En helaas... die ander is in jouw hoofd dan altijd leuker, slimmer of mooier dan jij.
   
 2. Van dat gevoel in je lijf dat regelmatig omhoog komt als er iets mis gaat. Dat het aan jou ligt dat de dingen niet goed gaan, al had je er zelfs niets mee te maken.

 3. Van die gedachtes die in je hoofd kunnen spoken dat jij niet goed bent zoals je bent.

Gelukkig kunnen we alles veranderen.
Als je voorbij gaat aan het ego, dan

ga je het leven leiden zoals het is bedoeld.

Jij bent puur bewustzijn...

Dit online event  brengt je in contact met je licht en liefde, het pure bewustzijn dat je bent. Dat wat voorbij gaat aan het denken.

Ieder mens is geprogrammeerd en heeft een ego. Het ego wil ons alleen maar beschermen, maar juist die bescherming creëert ook de afgescheidenheid. Je bent als het ware niet meer in contact met je eigen natuur.

Het ego is bedoeld als veilige buffer tussen jouw Zelf en de buitenwereld en is een soort van harde schijf waarop je al jouw ervaringen archiveert. Hier hoort ook het denken bij. In het algemeen laat je je leiden door je denken of je overtuigingen.


Als je vanuit die ervaringen, die meestal pijnlijk zijn, met de bijbehorende beperkende overtuigingen leeft, dan leef je een leven dat zeer beperkt is. Jij denkt dat je het ego bent en dat is een illusie. Je bent als het ware de verbinding kwijt met de oneindige potentie in jou Zelf, de oneindige Liefde die je bent. 

loslaten

Het EGO voorbij


Allemaal in een proces

Om de parels te zien

Die wij zelf zijn

Om onszelf goed te keuren

Zoals wij zijn

Om onszelf terug te vinden

Zoals we in de kern echt zijn

De pure ik


Dat verbindt ons hier

In het NU

Tijdens dit event 

Waarbij we gevoed worden

Door de energie en de kracht

Die ons sterkt in het

durven en kunnen meestromen 

Met het ritme van het leven

Vanuit rust licht en liefde

Het EGO voorbij

Karin

Verlang jij er ook naar om in verbinding te komen met wie je werkelijk bent?

Laat mij je begeleiden naar jouw essentie...

Het online event Het ego Voorbij', is een onderdeel van de Online Power Training Het Ego Voorbij. In deze training neem ik je verder en dieper mee naar de essentie die je bent. Je komt in contact met lagen van Jezelf die je eerder niet kon ervaren omdat je eigen mind er tussen zat.

Dit doe ik, door jou gedurende een maand op allerlei manieren updates te geven waardoor je dat lieve, onbenullige ego steeds sneller herkent waardoor het zijn macht verliest.

 Lieve Mahatma, wat heb ik genoten, geleerd en ben ik gegroeid vandaag .
Eindelijk ben ik HEEL en een met mezelf.
Ik ben Marcella en ik ben goed, ik ben onschuldig.

Marcella

Wat levert dit event je op?

 • Ontspannen en relaxed huppel je door het leven, gewoon omdat het kan en je in al je cellen weet dat je veilig bent.  

 • Jij ziet Jezelf in jouw Waarheid en Licht en je ziet ook hoe goed je altijd al was.

 • Je doet jouw ding. Je weet wel, dat ene wat jij zo goed kunt en nu heb je moeiteloos dat succes waar je zo lang zo voor hebt geploeterd.

Wat was het weer een feestje dit event, zo'n herkenning bij mij en bij de anderen.
Wat gebeuren er toch elke keer weer waanzinnig veel mooie dingen!

 Ik ben veranderd, veel zachter; mensen merken het op, mijn uitstraling is anders, ik kijk anders.

Inge

Weg met het getwijfel, meld je aan...

Ik hoor je al denken: 'Ben ik het wel waard? Gaat het ook voor mij werken?' Dit zijn de stemmetjes van je ego. Je hoeft je er niet door te laten leiden want dan kom je nooit verder. 


Durf naar je eigen hart te luisteren en meld je gewoon aan. Jouw hart weet wel wat goed voor jou is.

Dit is jouw moment om thuis te komen bij diegene die je werkelijk bent

Datum: 28 augustus 2021 

Tijd: 10.00 - 17.00 uur

Jouw investering: Slechts € 47


Locatie: Achter je eigen computer

Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox.

Tot slot nog een aantal reviews...

Door jouw trainingen kom ik echt bij lagen en gevoelens, waar niemand anders bijkomt en voel ik echt zeer vasthoudende negatieve gedachten eindelijk loskomen.
Je bent zo oprecht, authentiek en diepgaand, vind het echt magisch wat jij doet.

Dank je wel hiervoor! 

Sandra

Gisteren was ik bij het online event en deze dag  heeft me geraakt en blij gemaakt. 

Heel erg bedankt voor het event gisteren, een groot cadeau!! 

Lia
Ik ben liever voor mezelf, leg mijn latje niet meer te hoog, gun mezelf eens wat leuks of lekkers zonder schuldgevoel.
Ik zie nu beter wat ik niet meer hoef te geloven en keur mezelf eerder goed.
Dank je Mahatma

Simonne

Zaterdag heb ik meegedaan. Ik voelde me daarna happy. Gisteren en vandaag heb ik tranen gehad. Tranen, die oké waren. Ik veel trauma’s in mijn jeugd meegemaakt. Heb al 17 jaar aan spirituele ontwikkeling gedaan. Maar heb jaren gehad, dat het eerder slechter dan beter ging. Deze dag heeft me gebracht bij mijn basis. Dat miste ik nog in het hele stuk. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe dankbaar ik ben. Ik kan zoveel verder nu! Ik voel dat ik nu zo vooruit ga, dat ik er suuuuper blij van wordt! Dank en liefdevolle hartknuffels!

Francis 

Ben thuis aan het komen diep in mezelf, heel heel erg bedankt allemaal!

Elles

Dank je wel Mahatma ! Ik ben heel blij met en door deze meeting ! 

Gerrie

Ik ben blij met vandaag. Veel gevoeld, tot inzichten gekomen. Het delen is fijn. Fijn om te merken dat ik niet de enige ben.  Het brengt mij in beweging ook al voelt dat niet altijd zo. Ik ben goed zoals ik ben. Ik mag zijn wie ik ben, onafhankelijk wat een ander vind.

Warme groet, Marjolijn

Bedankt Mahatma en Marjon voor deze bijzondere dag: Een mooi begin om m'n innerlijke kinderen aandacht te geven. Ik ben zo dankbaar dat ze er mogen zijn!!

Peter
Dit event is fantastisch! Als je vol eigenwaarde in het leven blijft staan, ben je gelukkig en dat verdien je. Dat wordt maar al te duidelijk gemaakt door Mahatma. En zij doet dit met humor en tevens prikt ze door je heen met wat jij precies nodig hebt op dat moment. Ik ben heel dankbaar! Dank je wel Mahatma!
Astrid
Deze dag heeft mij zoveel meer gebracht dan ik had durven dromen. Ik heb mijzelf echt ontmoet. Die lieverd, die ik ben. Ik hoor altijd wel van mijn vrienden dat ik ok ben zoals ik ben, maar ergens geloofde ik het toch niet. Dat  stemmetje in mijn hoofd dat ik niet goed ben zoals ik ben, heb ik vandaag lekker het bos in gestuurd. Dank je wel lieve Mahatma voor deze fijne dag.
Liesbeth
Wat een mooie kennismaking met het werk van Mahatma. Ik ben zo blij dat ik dit ben gaan doen. Wat ik zo mooi vind is dat ik een relatief korte tijd nog zoveel meer mezelf kan zijn. Dank daarvoor.
Monique
loslaten mag
Bedankt voor het mooie event. Ik heb genoten en ben zo blij met jou. Ik voel veel meer liefde in mezelf en voor mezelf en ook voor anderen. Maar wel duidelijker kan ik voelen dat dit mijn leven is en en ik bepaal, heel liefdevol. En ik vind mezelf veel geld waard, dat voel ik echt en had ik nooit durven dromen. Wauw! Stapje voor stapje naar meer bewustwording en meer vrijheid.
Astrid
De aanpak van Mahatma is het beste navigatiesysteem voor de weg naar “huis”
Paula
Iedere deelnemer wordt met veel respect benaderd, vanuit een zeer authentieke houding.

Dit event geeft een enorme powerboost. Kan het niet anders zeggen. Het is een enorme bevestiging van alles wat ik doe.

Diety
De teachings van Mahatma doen me heel goed, geven inzicht steun en healing waardoor m'n leven positief verandert, in vele opzichten, ben daar heeel DANKBAAR voor.
Linda
Als je loslaat krijg je vrijheid
Dit event heeft mij diep geraakt dit had ik niet verwacht omdat 't online was. Mijn hart ging weer vol open na lang op slot te hebben gezeten en je hebt mij diep weten te raken waardoor ook oude kindpijn weer aan de oppervlakte mocht komen en er ruimte was voor heling. Dank daarvoor.
Monique
Dit was de beste investering in mijzelf. Op gebied van geluk in relaties in familiebanden en de liefde, werk en financiën, is mijn wereld blijvend en positief veranderd, waarvoor ik Mahatma meer dan dankbaar ben!
Wesley
laat die emoties maar los
Wat was dit online event geweldig: de manier waarop je het brengt is gewoon top en de tips die je geeft super waardevol. 
Carina
Het was zo een fijne dag. Er gebeurde zoveel in mijn lijf en in mijn gedachtes.  Nu voel ik mij een stuk lichter dan gisteren. Het is fijn om aan de hand van jouw praten gewezen te worden op mijn onbewuste processen.  Ik mag gezien worden en hoef me niet meer te verbergen. 
Saskia
Ik wil je bedanken voor het fijne, inspirerende en hoopgevende event van afgelopen zaterdag! Het was geweldig, intensief en vooral ook inspirerend en uitnodigend voor vervolgstappen.
Bert

Wat was het een dag gisteren voor mij, en vele met mij denk ik.. Er gebeurde van alles in mijn lijf, er werden pijnen opgelost. Ze verdwenen zomaar. Ik kan ademhalen nu. Dankjewel Mahatma

Marion

Hoi Mahatma,

Wat een heerlijke training was het vandaag. Er verschuift heel veel in mij, ik kan steeds beter bij mijn kern blijven. Ik zie mijn patronen/gedachtes en ik voel aan alles dat het oud is. Het is een bandje dat op repeat stond en het hoeft niet meer gedraaid te worden. 

Ik ben absoluut mijn waarheid gaan spreken en met name naar mijn ex toe.


Ik stuur je deze mail omdat ik heel erg dankbaar ben voor de tools die je aanreikt, voor de vragen die je stelt die mij aan het denken zetten en mij daarmee in actie zetten. Voor de inzichten die ik heb gekregen. Ik heb het zeker zelf gedaan maar ik hoef het niet alleen te doen en ik ben dankbaar dat wij op elkaars pad zijn gekomen.

Namasté, Wendy

Wat was het weer een mooi event gisteren!

Ellen
arrow_drop_up arrow_drop_down