Het Online Event Leef je Licht

Voor het leven van jouw Licht en missie

Onze diepste angst is niet dat we ontoereikend zijn. Onze diepste angst is dat we onmetelijk machtig zijn. Het is ons licht, niet onze duisternis die ons de meeste angst aanjaagt.


Marianne Williamson

Mahatma maakt haar belofte waar.

Ik heb al veel opleidingen en cursussen gedaan maar dit integreert in mijn hele lijf en leven.

Er ging een wereld voor mij open.
Deze dag hebben mij stappen laten zetten.

Er was een geweldige sfeer onderling, en dat zelfs online. Dat is heerlijk.

Mahatma verricht wonderen met mensen. Of eigenlijk laat zij mensen zelf wonderen verrichten.

Love it!

Ik neem je mee naar de Jij die al zo lang op jou wacht...

Dit online event wordt gegeven op 20 november 2021 van 10.00 uur - 17.00 uur.
Het event is online en vindt plaats achter je eigen computer.
Mocht je er niet live bij aanwezig kunnen zijn dan ontvang je een opname van het event.

Laat je inspireren >>>

Lets Unite en leef je licht!

Jarenlang heb ik zelf in het duister gebivakkeerd. Pijnlijke emoties zoals woede, verdriet en onmacht leefden in mij.
Ik spreek nu over 30 jaar geleden. Ik was finaal ingestort en kon niet meer werken. De ervaringen van mijn jeugd had ik daarvoor als een zware rugzak op mijn rug meegesleept en op een gegeven moment brak het koordje bij mij. Het koordje van mijn overlevingsstrategieën. 

De overlevingsstrategie van flink zijn en gewoon doorgaan... het werkte niet meer.

Van het ontkennen van mijn emoties.... het ging niet meer.

Van het onderdrukken van al mijn gevoel... ik werd er ziek van.


Ik moest wel in therapie, want het was erop of eronder. Jaren lang ben ik toen overal in de wereld naar toe gereisd om mijzelf te helen. Zo nam ik stapje voor stapje afscheid van de duisternis, die ik eerder als een molensteen om mijn nek droeg.
Het werd lichter en lichter in mij.  

Uiteindelijk heeft deze helingsperiode 15 jaar geduurd. Mijn enige doel was mij te helen. En ergens heb ik altijd geweten dat ik de kennis en het licht zou gaan doorgeven.

Inmiddels doe ik dat al meer dan 20 jaar. 
Wat ben ik dankbaar voor die keiharde lessen die ik gekregen heb. Het was nodig om uiteindelijk te worden wie ik nu ben.

Onder de duisternis ligt het licht te wachten.

Herken jij het...

 1. dat het leven af en toe ploeteren is?
 2. dat je jezelf af en toe afvraagt wat je hier doet op deze aarde?
 3. dat er een pijn in jou is van af gescheidenheid? Het voelt afgescheiden van je eigen licht.
 4. dat er een leegte in jou is, die je vaak probeert weg te eten of te drinken? Of op andere manieren probeert te vullen? 
 5. dat je twijfelt aan Jezelf, je eigen mogelijkheden?
 6. dat je je klein houdt?

Wat voelde ik mij klein en onzeker...

Mijn ex-man gaf mij 20 jaar geleden uiteindelijk de genadeslag. Hij liet mij zitten, zonder inkomen. Met drijfzand onder mijn voeten. Dat, terwijl ik net uit mijn dal aan het krabbelen was. 


Ja, ik had alle tools en ja ik was al een lange weg van transformatie gegaan, maar ik voelde mij bang en onzeker.


Ik moest groter worden dan al die emoties die opnieuw bezit van mij wilden nemen. 

Het licht was er altijd al...

Ik nam afscheid van mijn kleinheid en afscheid van de duisternis. In die tijd schreef ik mijn eerste boek. Dat schrijven was het verwerken van mijn scheiding en van alle emoties en overtuigingen die ik nog ergens verstopt had in de spelonken van mijn ziel.  

Die genadeklap van mijn ex deed zijn werking. Ik ben hem nog altijd dankbaar dat hij mij zo heeft laten zitten. Want ik kon toen niet anders dan te gaan staan in mijn waarheid en grootsheid en dat is wat ik al weer vele jaren leef.

Ik deed het. Jij kan dat ook...

Hoe dan?

 • Door bloedeerlijk te gaan worden naar jezelf en te gaan zien hoe goed je eigenlijk bent. 
 • Door heel moedig te worden en te gaan staan in jouw kwaliteiten en licht, want ja... die heb je.
 • Door thuis te komen in je eigen hart. Met alle zachtheid, compassie en alle liefde.
  Jij en jouw hart verdienen dat.  

Schaduwen van het verleden...

Ieder mens is gekomen met een portie licht en liefde. Die liefde, dat licht, wil geleefd worden, alleen soms lukt dat nog niet helemaal.  Dan zijn er beperkende overtuigingen of pijnlijke emoties waardoor je niet volledig kunt leven vanuit je hart. Dat zijn de illusies, vaak schaduwen vanuit het verleden, en die illusies kunnen worden doorgeprikt.

Ik kan dat zo schrijven omdat ik mijn illusies heb doorgeprikt. Het waren pijnlijke overtuigingen zoals bijvoorbeeld: 'Ik ben niet goed genoeg en ik ben het niet waard', waardoor ik toen niet kon zijn wie ik echt was en doen wat ik zo graag wilde doen.

Oh neee.... Oh jaaaaa!

   Jouw mind zal misschien ook 'Oh nee' roepen. Maar ergens in jou is ook een 'Oh ja'. Dat is het zachte stemmetje vanbinnen dat verlangt om thuis te komen. Thuis te komen bij Jezelf. Dat is het stemmetje dat verbinding heeft met jouw licht. Hoor je het niet? Dat is niet erg. Als je iets herkent in mijn tekst en een verlangen hebt naar een lichter leven, dan daag ik je uit om mee te doen met dit event, want dat is het signaal.

  Met humor en luchtigheid 

  Tijdens deze dag kom je in contact met jouw kern en word je gelukkig met jezelf en jouw leven!


  Het is niet zwaar en zompig hoor, welnee, dat past helemaal niet bij mij. Wat bij mij past is warmte, luchtigheid, diepgang, liefde, verbinding en humor. Dat ga je allemaal deze dag  ervaren. 

  Hoe gaat jouw leven veranderen als jij...

   • vanuit je hart gaat leven. 
   • nog meer naar buiten komt met jouw kwaliteiten?

   • met een grote glimlach opstaat. Ik zie je lief al verbaasd kijken. 'Wat heeft zij (of hij) nou?' denkt hij (of zij).

   • werkelijk durft te zijn wie je echt van binnen bent?

   • als je je kwetsbaarheid, maar ook je moed gaat leven?

    Wie zouden daar allemaal  nog meer blij mee zijn?

  Mijn allergrootste dank voor dit online event. Wat was het een magische dag. Ook al waren we apart thuis, toch voelde het voor mij dat we met z’n allen samen waren. Mahatma, jij hebt over jouw events gezegd dat er magische dingen gebeuren. En dat is ook zo. Jij weet een verbinding en liefdevolle energie, positiviteit,kracht en warmte te creëren tijdens een online event. WOWWWW,WOWWW. Wat heb ik genoten, wat ben ik gegroeid, wat heb ik kunnen loslaten. Chapeau, chapeau, chapeau lieve Mahatma  voor jou, voor wie en hoe en wat je bent.
   Ik verheug mij nu al op het volgende online event.
  Marcella
  Hij zegt in een paar minuten waar het om gaat...
  Tem je mind

  Uitstekend programma. Mahatma kan als geen ander liefdevol confronteren en snel tot de kern van iemands probleem doordringen (altijd respectvol).

  Een echte aanrader voor iedereen die intenser wil liefhebben en leven.

  Tom, psychiater
  Mahatma Revier

  “De eerste paar jaar van mijn leven bracht ik door in een kindertehuis. Dan krijg je geen goede basis mee. Gevoelens van tekort, niet goed genoeg zijn en afwijzing liepen als een rode draad door mijn leven. Op 32-jarige leeftijd stortte ik finaal in en kreeg ME. Dat was de druppel. Ik moest wel naar mezelf kijken en zo begon mijn innerlijke reis. Het was geen gemakkelijke periode. Gedurende 15 jaar zat ik met ME volledig afgekeurd op de bank. 

  Wat ben ik nu blij met al mijn ervaringen. Ik heb inmiddels al duizenden mensen meegenomen naar een ander, beter leven, vanuit de expertise die ik heb opgedaan tijdens de vele opleidingen wereldwijd, maar ook door mijn grote levenservaring."

  Het was zo een fijne dag. Er gebeurde zoveel in mijn lijf en in mijn gedachtes.  Nu voel ik mij een stuk lichter dan gisteren. Het is fijn om aan de hand van jouw praten gewezen te worden op mijn onbewuste processen.  Ik mag gezien worden en hoef me niet meer te verbergen.  
  Saskia

  Is het nu tijd voor jou?

  Datum: 20 november 2021

  Jouw Investering is geen € 97, maar slechts € 47.

  Tijd:  van 10.00 - 17.00 uur. 

  Locatie: Achter je eigen computer


  Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox.

  Het event was fantastisch🙏 ik ben erg onder de indruk van wat ik heb mogen ervaren, het ochtend gedeelte, de meditaties ( en dan vooral de afsluitende meditatie) echt geweldig! Overweldigend zou ik bijna zeggen. Heel erg bedankt voor deze dag, voor mij persoonlijk was het een geschenk op het juiste moment🥰.
  Tina
  Mahatma raakt je hart door haar puurheid, kracht, kwetsbaarheid, wijsheid en humor.

  Haar sessies tijdens de events hebben een gote impact op de hele groep.
  Ik heb nog nooit eerder meegemaakt dat een kleine vrouw zoveel kon bereiken.

  Stephanie
  Soms heb je verheldering nodig. Dat heb ik hier gekregen, dank daarvoor.
  Eileen
  loslaten mag

  Ik ben zichtbaar geweest en dit was zo belangrijk voor mij. Ik dank jou, maar ook bedank ik mijzelf dat ik hieraan durfde mee te doen. Ik heb er van genoten.

  Sheila

  Lieve Mahatma, 

  Ik had dit event voor geen goud willen missen. Je hebt mij geraakt. Dank je wel!

  Petra
  Door dit event leer ik weer naar mijn gevoel te luisteren en mijn eigen verantwoordelijkheid te nemen voor mijn gevoelens. Ik merk dat het voor mij belangrijk is om stappen te zetten vanuit acceptatie en rust en niet vanuit vechten. 

  Door weer verbinding te hebben met mijn hart is het mogelijk mijn leven te gaan leven wat ik graag wil en niet het leven te leven dat anderen willen dat ik leef.

  Carola
  Bij twijfel juist doen! Ik had hetzelfde en ik ben nu zo blij dat ik heb meegedaan.

  Mahatma weet wat ze doet. Het was ongekend voor mij om in zo'n grote groep zoveel verbinding te ervaren.  

  Mieke
  Ik ben dankbaar dat ik dit event mee kon doen. Ik ben mezelf dankbaar om de stappen die ik gezet heb en omdat ik mijzelf nu meer zie.
  Willem
  Het was een mega fantastisch event! 
  Loes
  De woorden van Mahatma hebben mij onverwacht diep geraakt.  Ze kwamen op een diep niveau binnen bij mij, al weet ik niet hoe dat zo kan.  Ik heb  tijdens dit event meer inzicht in mijzelf gekregen en snap mijzelf opeens een stuk beter. Dankjewel! 

  Ik ben hier erg blij mee.

  Lisa

  Er wordt hier naar je geluisterd, niks is gek. Mahatma weet op een veilige en laagdrempelige manier mij en anderen diep te raken. 

  Het is het proberen meer dan waard!

  Glenn
  Loslaten geeft vrijjheid
  Een zeer krachtig inspirerende dag dat zijn sporen nalaat!

  Heel openend, zacht en sterk!

  Peter

  Dit online event heeft mij bewustwording gegegeven en het inzicht dat ik het vechten echt los mag laten. Dat geeft rust, ruimte en vrijheid.

  Ook merk ik dat ik meer in balans sta en loop en dat ik mijn rug niet meer recht (hoef te) hou(den)! Ik kan weer ontspannen zitten, lopen en staan. Ben meer in balans dus. 

  Da's een mooi voorbeeld van innerlijke vrijheid en ruimte dacht ik zo. 

  Cisca
  Een wakker worden en bewust worden van beperkende overtuiging in mezelf en deze omdraaien. Niet met mijn denken (dat kon ik best goed..!), maar in mijn hele "wezen". Bijzonder! Het voelt als een opengaan in mezelf. Diepe ontroering en verwondering dat dit ook voor mij mogelijk is. Lieve mooie Mahatma, Grote dank en Diep respect dat jij dit voor zoveel mensen mogelijk maakt!
  Petra
  Healy webinar
  Dit online event was wederom magisch! Weer heb ik opnieuw dingen geleerd om mijn leven NOG aangenamer te maken!  
  Floor
  Ik wil je bedanken voor het fijne, inspirerende en hoopgevende event van afgelopen zaterdag! Het was geweldig, intensief en vooral ook inspirerend en uitnodigend voor vervolgstappen.
  Bert
  Mahatma hartstikke bedankt voor dit fijne event. Een mooi inzicht gekregen en voor nu is er weer veel ruimte in mij gekomen! Blij met jou 🙏💖
  Cor
  Eerlijk zo'n training als vandaag heb ik nog nooit meegemaakt, en dan bedoel ik dit positief, heel inspirerend maar ook zo luchtig en speels, de dag is voorbijgevlogen omdat het zo inspirerend was. Vooral het dansen is me bijgebleven, zo energiek en jezelf mogen openstellen, voelen wie je werkelijk bent, heel magisch.
  Leen
  Heb mezelf leren kennen en kijk met liefde naar de kuilen in mijn leven.
  Marion
  Lieve Mahatma , dankjewel voor alle reminders en fijne pure energie …….🙏💋
  Hedy

  Bedankt Mahatma weer een diep inzicht gekregen.

  Ellen
  Dit event was een wake-up call dat ik geleid word. Los durven laten.
  Astrid

  Dank iedereen voor deze mooie en leerzame dag.

  Nel
  Er is weer een laagje van mijn pantser weggehaald.
  Sandra

  Ik heb zoveel warmte, liefde en verbinding ervaren. Wat een fijne, warme en verlichtende energie heb je. Zoveel voelbare inzichten. Mijn grootste inzicht: Ik wil dit voelen, ik zeg JA tegen dit gevoel. Dankjewel Mahatma voor jouw Zijn en ik zie je graag.

  Judith
  Ik voel me minder eenzaam en hulpeloos. Verbonden met anderen in pijn maar ook in vreugde en grootsheid.
  Vera

  Dankjewel voor de bijzondere dag. Magisch🌟🥰

  Joke
  Mahatma heeft tijdens een event mijn leven veranderd. Daar waar reguliere hulpverlening niet “bijkomt “ komt zij wel bij. Ben haar enorm dankbaar voor de mooie inzichten en processen waarin ik nu zit. Kortom ze weet wat ze doet, life changing woman ❤
  Helga

  Dank je wel voor het mooie event, voor je inspiratie en voor jouw zijn! Zoveel krachtige oefeningen en vragen om te ervaren hoe je jouw licht kunt leven met dit event! Heel waardevol :-).

  Esther
  loslaten geeft vrijheid
  Dit event heeft me meer inzicht en zelfliefde gegeven!
  Nicky

  Ik ben nu wat dichter gekomen bij het ontdekken wat ik op deze wereld doe en wat mijn taak is, wat het betekent om “mijn licht te leven”.

  Guido
  Ik realiseer me dat ik in mezelf mag gaan investeren, zodat ik kan aanbieden waar ik gediplomeerd voor ben, en om dat in LIEFDE uit te gaan dragen. Heel mooi en deze dag Omgevlogen. Dank je 💖🙏🏻🙏🏻 
  Sandra

  Vandaag weer duidelijke inzichten gekregen! Dank Mahatma 😘 

  Anneke
  Het was weer super inspirerend. Ik ga meedoen met de Online Power Training en kan niet wachten tot het eerste filmpje.
  Karin

  Dit Event laat je voelen dat je Licht bent en hoe je dat kunt ZIJN! 

  Astrid
  Zo bijzonder vandaag, wat een fijne dag. Zoveel meer ruimte en licht weer erbij. 
  Saskia

  Dank je wel voor het mooie online event.💖💖🙏🙏 Een mooi nieuwe eye opener gekregen. Bij elk event kom ik weer een stapje verder bij mijn eigen ik zonder ballast. Zo mooi en puur worden de events aangeboden!  

  Cor
  Ik ben deze dag een stap korter bij mijn licht en missie gekomen. Ik kijk er echt naar uit om mijn licht te gaan leren leven in de Online Power Training de komende maand ☺️ 
  Iris

  Dank je! Het was voor mij de eerste keer dat ik meedeed, het was een heel mooi event.

  Elise
  Wat een mooie bijzondere dag. Veel bewustwording vandaag, een fijn event. bedankt allemaal💖😘 
  Carin

  Wat een mooie workshop, ik heb er super veel van opgestoken. You rise me up!

  Anita
  Weer ouderwets genoten, deze keer on-line, maar zeker zo effectief.
  Janny

  Dank je Mahatma, het was een hele mooie dag.

  Nel
  Dank jullie wel voor deze mooie dag vandaag. Ik ben blij dat er weer een stukje getransformeerd is vandaag. Weer een stapje gezet naar meer vrijheid voor mezelf.
  Gerty

  Lieve Mahatma, Heeeel erg bedankt voor de mooie inzichten..... wordt vervolgd!

  Diandra
  Wat een heerlijke dag was het gisteren. Er is weer veel getransformeerd en het licht stroomt door mij heen. Zo fijn dat je energie mag doorgeven en dat die dan ook door jou heen stroomt. Magisch gevoel.
  Wendy

  Ik ga er voor...

  Datum: 20 november 2021

  Jouw Investering: geen € 97 slechts € 47.

  Tijd:  van 10.00 - 17.00 uur. 

  Locatie: Achter je eigen computer


  Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox.