Magische Loslaat formule

Gefeliciteerd met de Magische Loslaat Formule. Je vindt de downloadlink in je e-mail -

Check ook je SPAMBOX!

Ik heb nog wat leuks voor je. Lees je mee?

In deze Corona tijd is het essentieel om los te leren laten en om dat dagelijks in je leven toe te passen.

Online Event Loslaten o.l.v. Mahatma


Datum: 8 mei 2021 

Tijd: 10.00 - 17.00 uur 

Jouw investering: Geen € 97, maar t/m  30 april 2021 slechts € 37

Vanaf 30 april € 47

Locatie: Achter je eigen computer

Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox.

Wat ik bij jou heb gedaan is de beste investering ooit!
Jan Peter
Ik ben rustiger en minder bang...
Ik doe nu wat goed voelt.

Loslaten is belangrijk geworden voor mij.

Ik vecht minder en laat meer toe.

Mahatma, jouw methode is echt super simpel en het werkt! 

Het loslaten gaat zo gemakkelijk.  Mijn leven is hierdoor nu een stuk relaxter en ik heb onverwachte kansen hierdoor gekregen.
Dank je wel! Ik had niet verwacht dat het effect zo groot zou zijn.

Ik ben zo blij met deze training van loslaten, want er is er veel aan het veranderen.
Weet je, ik zing zelfs weer, dat heb ik jaren niet meer gedaan, er komt ruimte! 😊

Uitstekend programma. Mahatma kan als geen ander liefdevol confronteren en snel tot de kern van iemands probleem doordringen (altijd respectvol).

Een echte aanrader voor iedereen die intenser wil liefhebben en leven.

Thomas -  psychiater

Denk je eens in dat je een positieve mindset hebt... 

die je juist in deze Corona tijd behulpzaam is. 


Dat je zo'n mindset hebt die optimistisch zoekt naar mogelijkheden, 
al zit die houseparty er echt voorlopig nog niet in. 


Dat je helemaal jezelf durft te zijn in elke situatie,

zelfs al zit je na 22.00 uur hutje mutje, opgesloten met de hele familie.

 
Dat je gewoon blij bent met jezelf en met jouw leven,

zelfs als het zonnetje buiten schijnt en jij niet lekker hand in hand met je lief kan wandelen...


Wat zou dat voor jou betekenen?
Hoe zou je leven er dan uit gaan zien?

Misschien herken je je in één van de onderstaande punten

 • Met name in deze tijd kan het zijn dat al innerlijke stemmetjes luid in je eigen koppie aan het tetteren zijn. Naast alle intensiteit die deze periode met zich meebrengt, is zo'n duveltje bovenin best wel vermoeiend.

 • Of er is een angst voor tekort. Je weet wel dat je door die angst als het ware verlamt wordt en dat dat niet helpend is, maar hóe dan? Hé kom je weer in je rust en ontspanning zodat het meer gaat stromen?

 • Genieten van het leven lukt je soms wel, maar juist nu kan dat wel een dingetje zijn. Het is lente en jij zit binnen te kniezen en te verlangen naar een vette houseparty met zwetende mensen die elkaar lekker mogen aanraken. Snik, die droom kan je voorlopig wel vergeten. Maar wat dan?

Misschien herken je jezelf in één van deze punten. Eigenlijk is het allemaal onzin en natuurlijk weet je dat wel, maar toch hoe verander je dat nou...

Dit online event Loslaten heeft mij bewustwording gegegeven en het inzicht dat ik het vechten echt los mag laten. Dat geeft rust, ruimte en vrijheid.

Ook merk ik dat ik meer in balans sta en loop en dat ik mijn rug niet meer recht (hoef te) hou(den)! Ik kan weer ontspannen zitten, lopen en staan. Ben meer in balans dus. 

Da's een mooi voorbeeld van innerlijke vrijheid en ruimte door loslaten dacht ik zo. 

Cisca

We herhalen oude patronen keer op keer… 

Ik kan mij nog heel goed herinneren hoe het vroeger voor mij was. Ik voelde mij geremd en ervaarde totaal geen vrijheid. Ik dacht dat er niemand op mij zat te wachten. Het leek alsof ik door het leven wandelde met een dikke ‘wijs mij maar af’ sticker op mijn hoofd. En dat gebeurde natuurlijk ook regelmatig.

Ik maakte fouten en kreeg de schuld. Ook als iemand anders een fout maakte, lag dat natuurlijk aan mij. Mijn focus lag dus meer op het afkeuren van mijzelf dan op de goedkeuring en ik droeg de schuld en de last van de hele wereld op mijn rug. Al met al was ik geen blij ei. Sterker nog, ik voelde mij diep ongelukkig.

Ik had toen nog geen idee dat wij als mensen geprogrammeerd zijn. Ik wist ook niet dat ik mijn leven kon veranderen door meer bewustzijn te krijgen. Ik overleefde in plaats van dat ik door het leven danste en op een gegeven moment ben ik daardoor finaal ingestort. 


Toen begon mijn proces van bewustwording. Ik ontdekte dat ik geleefd werd door overtuigingen waar ik niet gelukkig van werd. Natuurlijk had dat alles met mijn jeugd te maken en de gebeurtenissen die ik toen heb meegemaakt. Mijn programmering veranderde en daarmee veranderde ook mijn leven. Ik weet nu dat iedereen zijn of haar leven kan veranderen.

'Ik heb zoveel geprobeerd, ergens kwam ik er niet doorheen. Ook andere therapeuten prikten er niet doorheen. Maar afgelopen zaterdag is het wel gelukt. 


Dat waar ik onbewust mee worstelde is nu weggenomen. 

Ik voel het al een paar dagen en dat is zo fijn!!'

Anita 

Iedereen kan veranderen en jij dus ook. En JUIST NU! Juist nu in deze tijd, waarin al het oud zeer zo gemakkelijk aangeraakt wordt en naar boven komt is het van belang dat je gaat loslaten. 


Gevoelens van een overload, van het alleen moeten doen, van eenzaamheid en het je niet verbonden voelen kloppen bij iedereen wel eens op het deurtje. Daar word je niet vrolijk van. We gaan loslaten dus. Een hele dag ga ik je op allerlei manieren bewust maken, inspireren en leren loslaten. 


De eenvoudige en tegelijkertijd zeer krachtige methode om los te laten ga je daarna ook toepassen in je dagelijkse leven.

 Het was zo een fijne dag. Er gebeurde  zoveel in mijn lijf en in mijn gedachtes. Emoties kwamen los. Nu voel ik mij een stuk lichter dan gisteren. Het is fijn om aan de hand van jouw praten gewezen te worden op mijn onbewuste processen.  Ik mag gezien worden en hoef me niet meer te verbergen.  
Saskia
 • Dan zwaai je enthousiast naar je partner die aan de andere tafel zit en voel je je helemaal happy zoals het nu is. 
 • Dan heb je innerlijke vrede met je zelf en fijne, liefdevolle stemmetjes in je bovenkamer, die jezelf geruststellen.
 • Je partner helpt jou in plaats dat jij voor hem aan het vliegen bent. 
 • Je gaat helemaal uit je bol met een online houseparty en maakt van jouw leven echt een feessie, foek it, die Corona.
Ik gaf mij op voor een event en sindsdien ben ik " verslaafd " aan Mahatma en haar manier van werken. Wat een krachtige, lieve, humoristische en deskundige vrouw. 


En daarnaast zo gewoon en altijd erop uit om het beste van jezelf naar boven te halen.
Liesbeth 

Wat wordt er bij jou aangeraakt?

Heb jij ook nog spoortjes van...

 1. die overtuiging: 'Ik kan het niet', die nu spontaan naar bovenkomt?  Dat is dan zo'n hulpeloos en machteloos gevoel vanbinnen.
 2. een gevoel dat je jezelf niet mag zijn? Je houdt je sterk in deze tijd, maar eigenlijk zou je gewoon effe willen zeggen hoe je je echt voelt. Maar nee, kwetsbaarheid daar doe je niet aan, en dat nekt je juist.
 3. gevoelens van niet welkom zijn? In deze tijd waarin iedereen onvrij is, kan dat zomaar onverwacht aangeraakt worden in jou.  
 4. altijd op je tenen lopen? Miss of Mister perfect word je ook wel eens genoemd. Zo vermoeiend!

Mijn kwekker vindt het niet leuk dat ik dit ga typen, maar ik heb het inzicht gekregen dat ik een powervrouw ben en dat ik daar geen enkele seconde meer aan hoef te twijfelen.

Bye bye lieve kwekker ik hou van je maar ik laat je los in liefde.

Ilknur
...want dat kunnen we veranderen. Het is namelijk jouw programmering (en natuurlijk niet de waarheid) waardoor je geleefd wordt. Maar je zal er maar mee zitten. Die programmering zit in al jouw celletjes opgeslagen. Het lijkt dan ook heel echt. En daarmee creëer je ook aldoor dezelfde omstandigheden, die je bevestigen in dat wat je over jezelf denkt. Wat je ook hebt meegemaakt in je jeugd, het maakt niet uit. 


We hebben allemaal een bepaalde programmering meegekregen die gekoppeld is aan ervaringen in je jeugd. Misschien heb je maar één negatieve overtuiging die af en toe aangeraakt wordt en zit je in het algemeen wel lekker in je vel. Ook die ene schooier kan je toch op verschillende vlakken blokkeren. 
De inzichten gisteren : als ik alle gedachten die me weerhouden van iets te doen wat ik graag doe, ben ik VRIJ!" wat een opluchting ! Het andere inzicht : loslaten is simpel : de beslissing nemen om los te laten en ... het is gebeurd. ik ben er zo blij mee!
Simonne
Mijn allergrootste dank voor dit online event. Wat was het een magische dag. Ook al waren we apart thuis, toch voelde het voor mij dat we met z’n allen samen waren. Mahatma, jij hebt over jouw events gezegd dat er magische dingen gebeuren. En dat is ook zo , jij weet een verbinding en liefdevolle energie, positiviteit,kracht en warmte te creëren tijdens een online event. WOWWWW,WOWWW. Wat heb ik genoten, wat ben ik gegroeid ,wat heb ik kunnen loslaten. Chapeau, chapeau, chapeau lieve Mahatma en Marjon voor jullie, wie en hoe en wat jullie zijn.
 Ik verheug mij nu al op het volgende online event.
Marcella
 • Je gaat leren loslaten. Ik leer je een eenvoudige methodiek die je toe gaat passen in je dagelijkse leven.

 • Dat geeft innerlijke vrijheid waardoor je nieuwe keuzes gaat maken. De partner gaat de deur uit of die vrouw of man waar je stiekem al zo lang een oogje op hebt, die sleur je juist je huis in. Natuurlijk hou je 1 1/2 meter afstand in het begin...

 • Van overleven ga je naar leven en dat leven ga je vieren. Het is tijd om de vlag uit te hangen, de slingers op te hangen en dat feestje van je leven te maken dat je verdient. Met mensen waar jij van houdt en die van jou houden. En ja, dat kan ook in quarantaine tijd.

 • Jij gaat staan voor wie jij bent. Het is tijd om te shinen! Zelfs al is dat als je kijkt naar je eigen spiegelbeeld!
Dit was de beste investering in mijzelf. Op gebied van geluk in relaties in familiebanden en de liefde, werk en financiën, is mijn wereld blijvend en positief veranderd, waarvoor ik Mahatma meer dan dankbaar ben!
Wesly

Mensen van alle  leeftijden doen mee. Mary van 82 jaar kijkt stoer naar haar laptoppie, maar ook  Peter van 18 jaar zit in plaats van te gamen naar mij te kijken.

Psychologen, psychiaters, maar ook vrachtwagenchauffeur Leo en Maaike die thee serveert in het bejaardentehuis zijn erbij. Ook komen er veel professionals die voor zichzelf werken, maar ook mensen in loondienst en mensen die nog zoekende zijn. Het maakt dus niet uit waar je geboren bent of welk beroep je hebt, ook jij kan stappen zetten en ja, dat gaat ook online.

Het zijn leuke mensen, warme mensen en gezellige mensen die de moed hebben om naar zichzelf te kijken. Die beseffen dat het antwoord in zichzelf ligt en die weten dat als zij innerlijk iets veranderen, hun leven dan ook verandert.

Ik was bij dit online event en het was wederom magisch! Weer heb ik opnieuw dingen geleerd om mijn leven NOG aangenamer te maken!   

Floor

“De eerste paar jaar van mijn leven bracht ik door in een kindertehuis. Dan krijg je geen goede basis mee. Gevoelens van tekort, niet goed genoeg zijn en afwijzing liepen als een rode draad door mijn leven. Op 32-jarige leeftijd stortte ik finaal in en kreeg ME. Dat was de druppel. Ik moest wel naar mezelf kijken en zo begon mijn innerlijke reis. Het was geen gemakkelijke periode. Gedurende 15 jaar zat ik met ME volledig afgekeurd op de bank.

Wat ben ik nu blij met al mijn ervaringen. Ik heb inmiddels al duizenden mensen meegenomen naar een ander, beter leven; vanuit de expertise die ik heb opgedaan tijdens de vele opleidingen wereldwijd, maar ook door mijn grote levenservaring."

Wat was dit online event geweldig: de manier waarop je het brengt is gewoon top en de tips die je geeft super waardevol. 
Carine
...ga je tijdens dit online event in contact komen met jouw grootsheid. Met jouw liefde en jouw genieten. Het event is namelijk vol warmte, luchtigheid, diepgang, liefde, verbinding en humor. Dat ga je allemaal ervaren.

Een wakker worden en bewust worden van beperkende overtuiging in mezelf en deze loslaten. Bijzonder! Het voelt als een opengaan in mezelf. Diepe ontroering en verwondering dat dit zelfs ook online voor mij mogelijk is. Lieve mooie Mahatma, Grote dank en Diep respect dat jij dit voor zoveel mensen mogelijk maakt.

Anna 

Wat maak je mee tijdens het online event Loslaten?

 • Je gaat ervaren dat je niet de enige bent die stoeit met uitdagingen. Dat geeft zo'n verlichting. Zelfs online ga je de verbinding voelen.
 • Je wordt je bewust wat het je geeft als je echt los gaat laten en daar word je blij van.
 • Je gaat ontdekken dat je écht goed bent zoals je bent en het leuke is dat die informatie, door mijn eigen methodiek, dan als vanzelf doorsijpelt naar je onderbewustzijn.
 • Een pijntje hier en een verdrietje daar, ze lossen op. En dan komt het vette genieten. Het genieten van wie jij bent maar ook het genieten met elkaar. Alsof we één grote familie zijn. Die warmte, die liefde, ohhhh die dendert zo dwars door al die pijnlijke ego lagen, waardoor dat oude direct wordt getransformeerd. 
 • Je ontdekt de simpelste manier om onafhankelijk te worden van de goedkeuring van anderen, waardoor je loskomt van de neiging tot pleasen of boos te worden. Je kunt je straks niet meer voorstellen hoe je hier ooit mee geworsteld hebt.

 

Door dit event heb ik het inzicht gekregen, dat mijn gezin het belangrijkste is. 

Dat geeft mij een heel bevrijdend en goed gevoel. 
Stef

Moet je grote problemen hebben?
Nee echt niet. Soms zijn het kleine dingen waardoor het leven net ietsjes minder leuk is dan je bedacht had. Als je dat dan tijdens zo'n online event gaat ontdekken, dan kan dat zo'n vrijheid geven. Je bent gelijk weer terug in de flow.

Heb je er wel wat aan, aan zo'n event?  Een online event werkt heel sterk door en kan je leven werkelijk veranderen. Ik zie de afgelopen weken wat er in één uur online tijdens de sessies van diepzielduiken al kan veranderen. Dit is nog dus acht keer zoveel. Je krijgt een mega boost en gaat vet loslaten waar je gewoon zo zat van bent. 


Moet ik dan de hele dag achter mijn beeldscherm zitten? Daar krijg je toch een houten kont van? We zullen ook meditaties doen waar we bij gaan bewegen. We gaan dus ál je cellen activeren. 


Is het niet een en al ellende ? Het is diepgaand en tegelijkertijd heel luchtig. Het werken vanuit deze paradox is mijn kwaliteit. Ik ben ooit bijna van mijn stoel gevallen van het lachen. Dus lachen hoort erbij. Tegelijkertijd ga je ervaren dat zo'n groep een warm bad is, jawel... zelfs online! Daar word je  blij van.


Ik wens je toe dat jij Jezelf mag zijn in al jouw kleurrijkheid en kwaliteit,


Mahatma

Na het volgen van het tweede deel (replay) van het online event loslaten, begon ik
's avonds dingen te voelen die ik nog nooit gevoeld hadden. Ik kon het niet plaatsen.

Daarna had ik van je gelezen dat zoiets doorwerkt in je cellen. Nu begreep ik mijn gevoel van daardoor beter.
Toch magisch dat jouw gesprekken met mensen ook doorwerken bij alle andere mensen die het zien gebeuren.

Martine

Is het nu tijd voor jou?

Voel jij je aangesproken?
Is het NU het moment om een stap te zetten,
meld je dan gewoon aan.
Om de drempel te verlagen is dit een aanbieding waar je eigenlijk alleen nog maar 'Ja' tegen kunt zeggen.
Dus... zeg jij 'Ja' tegen jouw verlangen naar een lichter leven? 

Algemene informatie - Online Event Loslaten o.l.v. Mahatma

Datum: 8 mei 2021 

Jouw investering: Geen €97, maar t/m  30 april 2021 slechts € 37

Na 30 april € 47

Locatie: Achter je eigen computer


Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox.