Het Online Event 'Maak je Dromen Waar' 

Die liefde, die verbinding, die innerlijke rust...
Die partner, die klanten in jouw toko, het geld op je bankrekening,
ze willen graag naar je toestromen.... 

Laat jij het toe?

Wij mensen kunnen onze
dromen realiseren!

Maar hóe dan? Ik leg het je uit in deze video.

Online Event Maak je Dromen Waar o.l.v. Mahatma


Datum: 5 juni 2021 

Tijd: 10.00 - 17.00 uur 


Jouw investering: 


Geen € 97, maar slechts 47.


Locatie: Achter je eigen computer

Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox.

Reactie van Inge

Wat was het weer een feestje dit online event, zo'n herkenning bij mij en bij de anderen.
Wat gebeuren er toch elke keer weer waanzinnig veel mooie dingen!

 Ik ben veranderd, veel zachter; mensen merken het op, mijn uitstraling is anders, ik kijk anders.

Reactie van Lia

Gisteren was ik bij het online event  en deze dag heeft me geraakt en blij gemaakt.

Heel erg bedankt voor het event gisteren, een groot cadeau!! 

Reactie van Sandra

Door jouw trainingen kom ik echt bij lagen en gevoelens, waar niemand anders bijkomt en voel ik echt zeer vasthoudende negatieve gedachten eindelijk loskomen.
Je bent zo oprecht, authentiek en diepgaand, vind het echt magisch wat jij doet.

Dank je wel hiervoor! 

Maak je dromen waar....

Je verlangt naar dat lekkere gevoel vanbinnen. Dat gevoel waardoor je met een big smile de dag doorgaat. Die smile die mensen aantrekt; jawel die hele leuke mensen waar jij blij van wordt. Dat gevoel straal jij uit. Daardoor wordt er naar je uitgereikt en komen de klanten als vanzelf jouw toko binnen huppelen. Als je met dat gevoel rondloopt, dan gaan je kids je vanzelf vertellen hoeveel ze van je houden. 


Helaas... Hoe hard je ook je best doet en hoe vaak je in de ochtend ook tegen jezelf zegt dat je leuk en goed bent, ergens deep down geloof je het gewoon niet.


En ja hoor, het bewijs wordt dan ook heel snel geleverd. Gelukkig kun je de wereld de schuld  geven van jouw ellende, maar ja daar baal je af en toe ook zo van.  'Wat nou, het leven is een feest. Bij mij zijn gewoon de slingers vergeten', denk je dan.

Dat wat we hebben, hebben we zelf gemanifesteerd,
bewust of onbewust...

En bedankt hè...

Sorry, leuker kunnen we het niet maken. Het kan namelijk zijn dat je er niet zo blij mee bent. Dat je liever een leukerdje naast je op de bank had gehad, in plaats van dat je weer alleen met je bordje eten voor de tv zit.  


Natuurlijk zijn er ook goede dingen die je hebt aangetrokken en waar je wel blij mee bent.

Maar hoe zou het zijn als deze Corona tijd nu voor jou de meest magische tijd ooit wordt? Een tijd waarin jouw dromen gewoon moeiteloos gerealiseerd worden... Dat je tegen de wereld zegt: 'Kom maar op, ik ben er klaar voor'. En dat jij je eigen slingers lekker gaat ophangen?

Gaan voor je verlangen is in het diepe durven springen, eerst is het koud, maar langer in het water zijnd wordt ditzelfde water langzaamaan steeds warmer 😊.
Jeanette Mourik

Ieder mens heeft dromen

Dat hoort bij ons mens zijn. Als we het ene doel hebben behaald, dan duikt er altijd weer een nieuw verlangen op. We verlangen naar een goede gezondheid, naar liefde, succes, een goed lopend bedrijf of gewoon genoeg geld om te leven in overvloed. En dat mag!


Het leven staat open voor je en wil je alles geven waar je naar verlangt. Door jouw verlangen is het in wezen al bereikbaar. Je hoeft alleen maar jouw voet van die rem af te halen. 


Door allerlei omstandigheden geef je namelijk enthousiast gas, terwijl je andere voet onbewust  op de rem staat.  Ergens ben je bang om uit de comfortzone te gaan en blokkeer je het zelf. Onder andere daardoor kan je verlangen niet gerealiseerd worden.

Ik wilde je alsnog even bedanken voor het mooie event afgelopen zaterdag.

Je hebt geen idee wat het mij gebracht heeft.

Ik ben achter een stuk van mijzelf gekomen waardoor ik dingen blokkeer.

Heel bijzonder ook dat ik in gesprek kwam met een meneer die in het gesprek hetzelfde stuk had als ik.

Super dankbaar ben ik je.

Heel veel liefs

Xandra

Ik spreek uit ervaring. 15 Jaar ben ik alleen geweest, zonder partner. Wat heb ik al die jaren naar een leuke kerel verlangd, maar hij kwam maar niet (dacht ik). In waarheid was mijn angst voor verbinding groter dan mijn verlangen. En het gevoel dat ik zo'n kerel niet waard was, sluimerde ook altijd wel ergens in de diepte. Dat was dus mijn rem en ik had het niet eens in de gaten. Gelukkig zag ik uiteindelijk dat het antwoord niet in de buitenwereld lag, maar in mijzelf. Toen ik dat doorhad heb ik een aantal manifesteer wetten toegepast, waardoor ik uiteindelijk mijn Marcel tegenkwam. Inmiddels zijn we alweer 4 1/2 jaar samen.

Dus je weet vaak niet welke ervaringen je op een dieper niveau hebt opgeslagen in jouw onderbewustzijn. Het leven laat je dat echter zien. Kijk maar eens naar jouw leven en beantwoord voor jezelf de onderstaande vragen:

- Ben ik helemaal gelukkig?
- Durf ik te dromen en mag je verlangens hebben?

- Worden mijn dromen gemakkelijk gerealiseerd?

- Mogen ze überhaupt gerealiseerd worden?


Als je overal een vette 'JA' op kunt geven dan klopt het helemaal en manifesteer je moeiteloos dat leven waar jij naar verlangt. 

Maar als dat niet zo is...

Dan is er winst te behalen...

Want dan doe je je best om ergens te komen, maar tegelijkertijd hou je jezelf dus tegen. En daar word je niet gelukkig van. Ook weet ik uit ervaring dat dit online event een mega kans is om dat, waar je je soms niet eens bewust van bent, te transformeren. Dan kunnen je verlangens gerealiseerd worden. Juist omdat we eerst de rem eraf halen en daarna een aantal super manifesteer wetten gaan toepassen.


Durf jij een stap te zetten uit jouw comfortzone en je verlangens te realiseren?  Ik vraag het aan jou. Jij leest dit nu niet voor niets. Het is tijd en dit is jouw kans...

Nog een paar reacties van eerdere events...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Beste "cursus" die ik in 25 jaar heb gedaan. 
Uitstekend programma. Mahatma kan als geen ander liefdevol confronteren en snel tot de kern van iemands probleem doordringen (altijd respectvol).
Een echte aanrader voor iedereen die intenser wil liefhebben en leven.
Thomas - psychiater
Er ging een wereld voor mij open
Een wakker worden en bewust worden van beperkende overtuiging in mezelf en deze omdraaien. Niet met mijn denken (dat kon ik best goed..!), maar in mijn hele "wezen". Bijzonder! Het voelt als een opengaan in mezelf. Diepe ontroering en verwondering dat dit ook voor mij mogelijk is. Lieve mooie Mahatma, Grote dank en Diep respect dat jij dit voor zoveel mensen mogelijk maak
Anna - coach
Een zeer krachtig inspirerende dag dat zijn sporen nalaat!

 Heel openend, zacht en sterk. Een vette aanrader!

Rob - huisman

Met humor en luchtigheid...

...kom je tijdens dit online event in contact met jouw rem. Die rem waar je nu toch echt afscheid van wilt nemen en dan ga je met je andere voet enthousiast gas geven. Gas geven om verder te komen. Om simpelweg jouw dromen te realiseren.


Een online event is niet zwaar en zompig hoor, welnee, dat past helemaal niet bij mij. Wat bij mij past is warmte, luchtigheid, diepgang, liefde, verbinding en humor. Dat ga je allemaal tijdens deze dag ervaren. Jawel, zelfs achter je eigen laptop of computer.

'Nou... pfff... wow... nog steeds in m'n gelukzaligheidsbubbel na het event.

Heel veel meegemaakt, gezien, beleefd, ervaren, losgelaten, gedanst, gelachen,  geleerd, geklapt,  gestraald, heel heel erg erg uit mijn comfortzone gestapt, genoten, gemanifesteerd enz. enz. enz. Eigenlijk geen woorden genoeg om dit te beschrijven. Heel speciaal en bijzonder, gewoon magisch!!

Als je jezelf een groot cadeau wilt geven is dit echt een aanrader, een dag vol liefde en geluk en thuiskomen bij jezelf.

(En ja, ik voel me nu echt zo'n Woodstock Hippie: Spread the Love ... 😘 )'

Tineke

Wie ben ik?

De eerste paar jaar van mijn leven bracht ik door in een kindertehuis. Dan krijg je geen goede basis mee. Gevoelens van tekort, niet goed genoeg zijn en afwijzing liepen als een rode draad door mijn leven. Op 32-jarige leeftijd stortte ik finaal in en kreeg ME. Dat was de druppel. Ik moest wel naar mezelf kijken en zo begon mijn innerlijke reis. Het was geen gemakkelijke periode. Gedurende 15 jaar zat ik met ME volledig afgekeurd op de bank. 


Wat ben ik nu blij met al mijn ervaringen. Van daaruit heb ik inmiddels duizenden mensen meegenomen naar een ander, beter leven. Niet alleen vanuit mijn eigen levenservaring maar ook  vanuit de expertise die ik heb opgedaan tijdens de vele opleidingen wereldwijd.

Mahatma raakt je hart door haar puurheid, kracht, kwetsbaarheid, wijsheid en humor.

Haar sessies tijdens de events hebben een gote impact op de hele groep.
Ik heb nog nooit eerder meegemaakt dat een kleine vrouw zoveel kon bereiken.

Stephanie

Ik kietel je om een stap te zetten. 

Verlang jij naar: 

 • Dat leven met die vette smile op je gezicht?
 • Om jouw dromen te realiseren?
 • Een vol en open hart dat zich moeiteloos kan delen?
 • Een gevoel van overvloed en dat je krachtig bent, oneindig krachtig?

  Meld je dan gewoon aan. Omdat ik weet hoe spannend dat is ga ik je daarbij helpen door de prijs heel laag te houden. Dus...
Thuiskomen

Ik heb een bizarre week achter de rug. Wil je het toch even laten weten. Ik verlangde naar een maatje. Gisteren liep ik Trudy zomaar tegen het lijf. Ik ken haar al heel lang en was haar uit het oog verloren. Ik moest gelijk terugdenken aan jouw event. Bizar dat het zo snel kan gaan. En ook heb ik opeens € 50 in de loterij gewonnen. Het is geen miljoen, maar voor iemand die nooit wat wint is dat al heel veel.
Bedankt Mahatma

Peter

Wat gaan we doen tijdens het event?

 • Je gaat ervaren dat je niet de enige bent die stoeit met een aantal dingen.
 • Je wordt je bewust van jouw rem en die ga je heerlijk loslaten.
 • Je gaat ontdekken dat je écht goed bent zoals je bent en het leuke is dat die informatie, door mijn eigen methodiek, dan als vanzelf doorsijpelt naar je onderbewustzijn.
 • Je gaat een aantal manifesteer wetten leren en die gaan we toepassen, waardoor er van die wondertjes kunnen gebeuren,
  (het is ieder jaar weer raak hoor).
 • Een pijntje hier en een verdrietje daar, ze lossen op. En dan komt het vette genieten. Het genieten met elkaar. Alsof we één grote familie zijn. Die warmte, die liefde, ohhhh die dendert zo dwars door al die pijnlijke ego lagen, waardoor dat oude direct wordt getransformeerd. 

Is het nu tijd voor jou ?

Voel jij je aangesproken?
Is het NU het moment om een stap te zetten,
meld je dan gewoon aan.
Om de drempel te verlagen is dit een aanbieding waar je eigenlijk alleen nog maar 'Ja' tegen kunt zeggen.
Dus... zeg jij 'Ja' tegen jouw dromen?

Algemene informatie

Datum: 5 juni 2021 

Tijd: 10.00 - 17.00 uur 

Jouw investering: 

Geen € 97 slechts 47.


Locatie: Achter je eigen computer

Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox.

arrow_drop_up arrow_drop_down