Online Event van controle naar Overgave en Vertrouwen

Maak dit online event mee en ontdek hoe fijn het is om in vanuit vertrouwen en overgave te leven...

Je bent al veilig, dus ontspan maar...
Mahatma

Reactie van Mariëlle

De aanpak van Mahatma is het beste navigatiesysteem voor de weg naar 'huis'.

Een vette aanrader...

Reactie van Willem

Ik ben dankbaar dat ik dit event mee kon doen. Ik ben mezelf dankbaar om de stappen die ik gezet heb en omdat ik mijzelf nu meer zie.

Reactie van Petra

Lieve Mahatma, 

Ik had dit event voor geen goud willen missen. Je hebt mij geraakt. Dank je wel!

Ik leg het je uit...

Laat mij je meenemen naar Jezelf met een hoofdletter.
Naar de 'Jij' die je in wezen bent...

Dit event wordt gegeven op 23 oktober van 10.00 uur - 17.00 uur.

T/m 17 oktober betaal je slechts € 37
Vanaf 18 oktober is de prijs € 47.

Het event is online en vindt plaats achter je eigen computer.
Mocht je daar niet live bij aanwezig kunnen zijn dan ontvang je daar later een opname van.

Het event was fantastisch 🙏. Ik ben erg onder de indruk van wat ik heb mogen ervaren. Het ochtend gedeelte, de meditaties (en dan vooral de afsluitende meditatie) echt geweldig! Overweldigend zou ik bijna zeggen. 
Heel erg bedankt voor deze dag. Voor mij persoonlijk was het een geschenk op het juiste moment 🥰. 

Tina

Ik ken het als geen ander om vanuit controle en afgeslotenheid te leven.
Ik ken het als geen ander om mij onveilig te voelen en onwelkom op deze aarde.
Het begon toen ik net geboren was. Van de warmte van mijn moeders baarmoeder, kwam ik terecht in de kou van een kindertehuis. Daar was niet genoeg aandacht, veiligheid en liefde.
In mijn tijd, en dat is inmiddels vele jaren geleden, werd ook bij die tere zieltjes geregeerd met straffe hand.
Helemaal in Duitsland, waar ik geboren ben en de eerste maanden van mijn leven doorbracht.
Weg was het vertrouwen en de overgave. Hallo controle en angst. 

De afgescheidenheid regeerde in mij

Dat gevoel van afgescheidenheid was mijn diepste wond. Het gevoel waar ik mee rondliep was alsof ik zo in de kou van deze aarde gepleurd was. Dat was zó pijnlijk. 


Het gemis van die verbinding, waarvan ik ergens nog vaag wist dat het er wel moest zijn, was intens. Vertrouwen en overgave werden onbekende woorden voor mij, want ik leefde met veel angst en een groot verlangen. De controle was mijn grote vriend...

Wat gebeurde was bijzonder

Ik ben mijn proces aangegaan. Ben mijzelf onder ogen gekomen en heb alle rauwe randjes in mij mogen ontmoeten. Ik ontving mijzelf in al mijn leegte. Daarmee ontstond de verbinding waar ik zo naar heb verlangd. Door die verbinding kreeg ik vertrouwen en kon ik mijzelf overgeven aan iets wat groter is dan mijn mind. Ik noem het God, of Licht of kern. Er zijn duizenden namen voor dat wat haast niet te beschrijven valt.

Inmiddels heb ik mijn afgescheidenheid overstegen en voel ik mij diep verbonden. Ik leef mijn leven vanuit overgave aan mijn innerlijke leiding. Daar waar mijn mind vroeger de touwtjes in handen had, regeert nu mijn innerlijke stem die verbonden is met mijn kern. Het maakt mij diep gelukkig om mensen de weg te mogen wijzen naar hun eigen licht...

Wat ik kan, kan jij ook!

Hoe dan?

Ook al besef je het niet, je bent altijd al verbonden met je eigen Licht, jouw kern. Ook al voelt het alsof dat niet voor jou geldt... dat is de grote illusie. Dat is de mind die dan nog in jou regeert. 


Die mind vindt de woorden overgave en vertrouwen geen fijne woorden. Daarmee verliest het namelijk de controle.

Kom je echter in contact met je eigen kern, dan ontspant er iets in jou. Jij hoeft het leven niet allemaal meer te bedenken en te bepalen. Je laat je leiden en stroomt mee met het leven.  Dat is de overgave en dat is zoveel fijner.  Je durft weer te vertrouwen.

Het bijzondere is dat je op deze wijze veel meer gaat bereiken in je leven. Daar waar je voorheen zo je best voor deed... om je geliefd te voelen, om succesvol te zijn... om meer geld op jouw bankrekening  te krijgen, stroomt dat spul nu moeiteloos naar je toe. Overgave is pure Magie!


Het leven is pure Magie!

Tijdens het event ga je ervaren...

 • Dat je je vanuit je kern verbonden voelt.
 • Dat het veilig is om jezelf over te geven aan je eigen licht.
 • Je zal ervaren dat het veilig is om weer te vertrouwen op Jezelf.
 • Dat het tijd is om de controle lekker te laten vieren waardoor je gaat proeven van vrijheid. 
 • Dat je een innerlijke rust en vrede in je hebt waardoor je helemaal blij bent met jezelf en jouw leven.

  Als je dit gaat meemaken, wat zou dat voor jou betekenen? Hoe zou je leven er dan uit gaan zien?

Met humor en luchtigheid 

Tijdens deze dag kom je in contact met jouw kern en word je gelukkig met jezelf en jouw leven!


Het is niet zwaar en zompig hoor, welnee, dat past helemaal niet bij mij. Wat bij mij past is warmte, luchtigheid, diepgang, liefde, verbinding en humor. Dat ga je allemaal deze dag  ervaren. 

'When you do things from your soul, 

you feel a river moving in you, a joy.'

Rumi

Ik kietel je om een stap te zetten. 

 1. Weg met die angst voor het leven zelf. Het is tijd om te ontspannen.
 2. Weg met dat gevoel van de leegte.  Dat gevoel diep van binnen van verlorenheid. Ga je maar veilig voelen hier op deze aarde.
 3. Weg met die controle, het is tijd voor meer licht in jouw leven. 
 4. Weg met het gevoel van geen liefde waard te zijn. Er wordt oneindig van jou gehouden. 

Dit zal een dag worden die je niet meer zult vergeten. Want ik ga je raken op die diepe onderbewuste lagen, waardoor er echt wat gaat veranderen.

Mijn allergrootste dank voor dit online event. Wat was het een magische dag. Ook al waren we apart thuis, toch voelde het voor mij dat we met z’n allen samen waren. Mahatma, jij hebt over jouw events gezegd dat er magische dingen gebeuren. En dat is ook zo , jij weet een verbinding en liefdevolle energie, positiviteit,kracht en warmte te creëren tijdens een online event. WOWWWW,WOWWW. Wat heb ik genoten, wat ben ik gegroeid, wat heb ik kunnen loslaten. Chapeau, chapeau, chapeau lieve Mahatma  voor jou, voor wie en hoe en wat je bent.
 Ik verheug mij nu al op het volgende online event.
Marcella

Jim Carey...

Hij zegt in een paar minuten waar het om gaat...
Het was zo een fijne dag. Er gebeurde zoveel in mijn lijf en in mijn gedachtes.  Nu voel ik mij een stuk lichter dan gisteren. Het is fijn om aan de hand van jouw praten gewezen te worden op mijn onbewuste processen.  Ik mag gezien worden en hoef me niet meer te verbergen.  
Saskia
Mahatma Revier

Wie ben ik, Mahatma?

“De eerste paar jaar van mijn leven bracht ik door in een kindertehuis. Dan krijg je geen goede basis mee.


Gevoelens van tekort, niet goed genoeg zijn en afwijzing liepen als een rode draad door mijn leven.


Op 32-jarige leeftijd stortte ik finaal in en kreeg ik ME. Dat was de druppel. Ik moest wel naar mezelf kijken en zo begon mijn innerlijke reis.


Het was geen gemakkelijke periode. Gedurende 15 jaar zat ik met ME volledig afgekeurd op de bank. 


Wat ben ik nu blij met al mijn ervaringen. Ik heb inmiddels al duizenden mensen meegenomen naar een ander, beter leven, vanuit de expertise die ik heb opgedaan tijdens de vele opleidingen wereldwijd, maar ook door mijn grote levenservaring."

Mahatma raakt je hart door haar puurheid, kracht, kwetsbaarheid, wijsheid en humor.

Haar sessies tijdens de events hebben een gote impact op de hele groep.
Ik heb nog nooit eerder meegemaakt dat een kleine vrouw zoveel kon bereiken.

Stephanie
Tem je mind

Uitstekend programma. Mahatma kan als geen ander liefdevol confronteren en snel tot de kern van iemands probleem doordringen (altijd respectvol).

Een echte aanrader voor iedereen die intenser wil liefhebben en leven.

Tom, psychiater

Is het nu tijd voor jou?

Dit event wordt gegeven op 23 oktober van 10.00 uur - 17.00 uur.

De waarde van dit event is € 97.


T/m 17 oktober kun je meedoen met een vroegboekkorting en betaal je slechts 37.

Vanaf 18 oktober is je investering in jezelf € 47.


Het event is online en vindt plaats achter je eigen computer.
Mocht je daar niet live bij aanwezig kunnen zijn dan ontvang je daar later een opname van.


Tijd:  van 10.00 - 17.00 uur. 

Locatie: Achter je eigen computer


Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox.

Loslaten geeft vrijjheid
Een zeer krachtig inspirerende dag dat zijn sporen nalaat!

Heel openend, zacht en sterk!

Peter

Dit online event heeft mij bewustwording gegegeven en het inzicht dat ik het vechten echt los mag laten. Dat geeft rust, ruimte en vrijheid.

Ook merk ik dat ik meer in balans sta en loop en dat ik mijn rug niet meer recht (hoef te) hou(den)! Ik kan weer ontspannen zitten, lopen en staan. Ben meer in balans dus. 

Da's een mooi voorbeeld van innerlijke vrijheid en ruimte dacht ik zo. 

Cisca
Een wakker worden en bewust worden van beperkende overtuiging in mezelf en deze omdraaien. Niet met mijn denken (dat kon ik best goed..!), maar in mijn hele "wezen". Bijzonder! Het voelt als een opengaan in mezelf. Diepe ontroering en verwondering dat dit ook voor mij mogelijk is. Lieve mooie Mahatma, Grote dank en Diep respect dat jij dit voor zoveel mensen mogelijk maakt!
Petra
Healy webinar
Dit online event was wederom magisch! Weer heb ik opnieuw dingen geleerd om mijn leven NOG aangenamer te maken!  
Floor
Ik wil je bedanken voor het fijne, inspirerende en hoopgevende event van afgelopen zaterdag! Het was geweldig, intensief en vooral ook inspirerend en uitnodigend voor vervolgstappen.
Bert

Ik ga er voor...

Datum: 23 oktober van 10.00 uur - 17.00 uur.

De waarde van dit event is € 97.


T/m 17 oktober kun je meedoen met een vroegboekkorting en betaal je slechts 37.

Vanaf 18 oktober is je investering in jezelf € 47.


Het event is online en vindt plaats achter je eigen computer.
Mocht je daar niet live bij aanwezig kunnen zijn dan ontvang je daar later een opname van.