Loslaten is lekker

Online event Verbinding is de weg

Verbinding is de weg...

Ik heb dit event gevolgd en vond het super interessant! Sinds die dag merk ik dat ik ook een betere verbinding heb met mezelf. Dankjewel daarvoor!
Heidi

Het Online Event Verbinding is de weg, opent nieuwe wegen

Reactie van Ellie

Mahatma verricht wonderen met mensen. Of eigenlijk laat zij mensen zelf wonderen verrichten.

Love it!

Reactie van Arno

Er ging een wereld voor mij open.
Deze dag hebben mij stappen laten zetten.

Er was een geweldige sfeer onderling, en dat zelfs online. Dat is heerlijk.

Reactie van Sonja

Mahatma maakt haar belofte waar.

Ik heb al veel opleidingen en cursussen gedaan maar dit integreert in mijn hele lijf en leven.

Verbinding is ons geboorterecht en verlangen...

Datum: 25 september 2021 

Tijd: 10.00 - 17.00 uur 

Jouw investering: Geen € 97, maar slechts 47

Locatie: Achter je eigen computer

Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox.

Uitstekend programma. Mahatma kan als geen ander liefdevol confronteren en snel tot de kern van iemands probleem doordringen (altijd respectvol).

Een echte aanrader voor iedereen die intenser wil liefhebben en leven.

Thomas -  psychiater

Einstein zei ooit dat de meest belangrijke keuze die je kon maken was om te gaan ervaren dat de aarde je goed gezind is. In mijn ogen klopt dat. Als je je verbonden voelt gaat je leven moeiteloos. Je weet dat je goed bent zoals je bent en het leven lacht je toe. 

Wij denken soms dat we het leven alleen moeten leven. Dat we ons niet mogen verbinden en dat het gevaarlijk is om je hart écht te openen. 


Maar hoe zou het zijn, als dat nu dé illusie is. Dat de waarheid is dat je in wezen al lang verbonden bent en dat het veilig is om jouw hart (weer) te openen? 


Hoe zou het zijn als je zou ervaren dat er oneindig van je gehouden wordt en dat deze aarde met alle schepsels een veilige plek is waar je van kunt genieten?  


Wat zou dat voor jou betekenen? 
Hoe zou je leven er dan uit gaan zien?

Misschien herken je je in één van de onderstaande punten

 1.  Je wilt je wel verbinden, maar dat doe je slechts tot een bepaalde hoogte. Dat hele zachte binnen in je hart, daar komen weinig mensen en misschien zelf wel niemand...

 2. Je wilt je wel veilig voelen, maar ergens twijfel je altijd wel iets, waardoor je niet volledig Ja durft te zeggen. Ja, tegen je eigen lief. Ja, tegen je kids, Ja tegen je werk en ga zo maar door.
  Want door het twijfen plaats je stiekem altijd een muurtje tussen jou en de ander...

 3. Misschien zeg je altijd wel Ja tegen anderen, uit angst dat je niet lief gevonden wordt of afgewezen wordt. In dat opzicht zeg je Nee tegen Jezelf. Oopssss, dat is niet handig, want als je niet verbonden bent met Jezelluf, dan geef je continue je eigen kracht weg. 

Als je jezelf herkent in één van deze punten, kan het leven best een uitdaging voor je zijn.

Dit online event heeft mij bewustwording gegegeven en het inzicht dat ik het vechten echt los mag laten. Dat geeft rust, ruimte en vrijheid.

Ook merk ik dat ik meer in balans sta en loop en dat ik mijn rug niet meer recht (hoef te) hou(den)! Ik kan weer ontspannen zitten, lopen en staan. Ben meer in balans dus. 

Meer thuis bij mijzelf.

Cisca

Verbinding kan een dingetje zijn...

Tegelijkertijd is het onze diepste verlangen. Wij mensen zijn in wezen kuddedieren.


Ik heb het weer kunnen ervaren vorig jaar toen ik een maand op Ibiza was. In één van vier de weken kwam mijn hele familie gedurende een week naar ons toe. 


Nu moet je weten dat mijn zussen en broer allemaal in het westen wonen en ik in het Oosten van Nederland. Ik zag ze (behalve mijn moeder) dus niet zo vaak.


Mijn broer had een enorm vet huis gehuurd waar zij met z'n twintigen in zaten. Mijn zus had ook nog een huis gehuurd. Alle kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen van mijn moeder waren er. Dat was wel effe wat. 


Wij woonden die maand in een huis op een andere heuvel vlak bij. Elke dag tuften we naar hen toe. Elke dag zagen we ze. Elke dag ontmoetten we elkaar in mijn broers huis of op één of ander strand. Het was super tof. Mijn moeder vierde haar 85-ste verjaardag en we waren tijdens dat feest met 35 man de salsa aan het dansen. Ja, ja, het was Corona tijd en toch kon het allemaal.


De dag dat mijn familie weer naar Nederland vertrok voelde ik een gevoel dat ik haast niet thuis kon brengen. Zo'n gevoel van verlies. Alsof er heel subtiel een mes in mijn hart stak. Het deed echt pijn en ik mistte mijn familie. 


Ik moest ze los laten en keerde weer terug naar mijzelf. Ergens herkende ik dat gevoel. Die pijn had ik ooit in mijn vroegste jaren ook gevoeld. Alleen was het toen mijn comfortzone. Ik heb mij in mijn jeugd veelal niet verbonden gevoeld en was het buitenbeentje van de familie. Die pijn heb ik wel getransformeerd, maar door mij eerst zo intens te verbinden en daarna weer in één klap alleen met mijn lief te zijn, kon ik hem weer even voelen. Die pijn regeert mijn leven echter niet meer. 

Ik voel mij verbonden met Mijzelf, mijn kern, mijn lichtbron, met de mensen om mij heen. Ik voel mij geleid en geliefd en dat is het mooiste dat je kunt ervaren. 

'Ik heb zoveel geprobeerd, ergens kwam ik er niet doorheen. Ook andere therapeuten prikten er niet doorheen. Maar afgelopen zaterdag is het wel gelukt. 


Dat waar ik onbewust mee worstelde is nu weggenomen. 

Ik voel het al een paar dagen en dat is zo fijn!!'

Anita 

Als ik mij, vanuit mijn jeugd van afgescheidenheid, kan verbinden... dan kan jij dat ook!

Iedereen kan veranderen en jij dus ook. Ik begon mijn leven in een kindertehuis, waar ik mijn eerste 2 jaar in doorbracht. Dat creëert gelijk al een hiaat in de verbinding. 


Ik groeide op met een agressieve alcoholistische stiefvader. Niet echt een veilige en liefdevolle setting dus. 


Jarenlang heb ik rondgelopen met een leegte in mij.

Ik heb mijn stappen gezet. De pijn van mijn jeugd is verwerkt. De angst is losgelaten en ik voel mij inmiddels verbonden. 

 Het was zo een fijne dag. Er gebeurde  zoveel in mijn lijf en in mijn gedachtes. Emoties kwamen los. Nu voel ik mij een stuk lichter dan gisteren. Het is fijn om aan de hand van jouw praten gewezen te worden op mijn onbewuste processen.
Saskia

Verbinding is veilig als je je verbindt vanuit je eigen veiligheid...

Als jij thuis komt bij jouw essentie dan...

 • weet je wie je bent. Dan voel je je verbonden.

 • voel je je geliefd en dat straal je uit. Mensen willen simpelweg bij jou zijn. 

 • rust je wang tegen de wang van God, of het Licht zelf. Je voelt je gedragen.

 • ben je in contact met het lijntje boven en met de mensen om je heen.

 • heb je succes in je werk, simpelweg omdat je je verbonden voelt met Jezelf. Dat heeft een toffe aantrekkingskracht op je omgeving. Je ruikt als het ware naar succes.
Ik gaf mij op voor een event en sindsdien ben ik " verslaafd " aan Mahatma en haar manier van werken. Wat een krachtige, lieve, humoristische en deskundige vrouw. 


En daarnaast zo gewoon en altijd erop uit om het beste van jezelf naar boven te halen.
Liesbeth 

Wat wordt er bij jou aangeraakt?

Heb jij ook nog spoortjes van...

 1. Angst om Jezelf te zijn?
 2. Angst om echt je hart te openen?
 3. Een gevoel van onveiligheid in de spelonken van je ziel?
 4. Een soort van leegte?

Bij twijfel juist doen! Ik had hetzelfde en ik ben nu zo blij dat ik heb meegedaan.

Mahatma weet wat ze doet. Het was ongekend voor mij om in zo'n grote groep zoveel verbinding te ervaren.  

Mieke

Als je nog van die spoortjes hebt, dan is er goed nieuws...

... want dat kunnen we veranderen. Het is namelijk jouw programmering (en natuurlijk niet de waarheid) waardoor je geleefd wordt. Maar je zal er maar mee zitten. Die programmering zit in al jouw celletjes opgeslagen. Het lijkt dan ook heel echt. En daarmee creëer je ook aldoor dezelfde omstandigheden, die je bevestigen in dat wat je over jezelf denkt. Wat je ook hebt meegemaakt in je jeugd, het maakt niet uit. 


We hebben allemaal een bepaalde programmering meegekregen die gekoppeld is aan ervaringen in je jeugd. Misschien heb je maar één negatieve overtuiging die af en toe aangeraakt wordt en zit je in het algemeen wel lekker in je vel. Ook die ene schooier kan je toch op verschillende vlakken blokkeren. 
De inzichten gisteren : als ik alle gedachten die me weerhouden van iets te doen wat ik graag doe, ben ik VRIJ!" wat een opluchting ! Ik ben er zo blij mee!
Simonne
Mijn allergrootste dank voor dit online event. Wat was het een magische dag. Ook al waren we apart thuis, toch voelde het voor mij dat we met z’n allen samen waren. Mahatma, jij hebt over jouw events gezegd dat er magische dingen gebeuren. En dat is ook zo , jij weet een verbinding en liefdevolle energie, positiviteit,kracht en warmte te creëren tijdens een online event. WOWWWW,WOWWW. Wat heb ik genoten, wat ben ik gegroeid ,wat heb ik kunnen loslaten. Chapeau, chapeau, chapeau lieve Mahatma en Marjon voor jullie, wie en hoe en wat jullie zijn.
 Ik verheug mij nu al op het volgende online event.
Marcella

Tijdens dit online event ga je het volgende ervaren:

 • De onderlinge verbinding tijdens deze dag met de groep zelf, ga je ervaren. Er zullen meer dan 100 mensen zijn en het is net één grote familie die allemaal met hetzelfde bezig zijn.

 • De verbinding met Jouw Zelf. Met jouw grootsheid, jouw licht en je enorme grote hart.

 •  Je gaat zien waar je je altijd door hebt laten tegenhouden en dat ga je heerlijk overstijgen en dat is echt vet. Het geeft zo'n ruimte.

 • Je gaat ervaren dat je altijd al verbonden was, al voelde het ooit zo anders.
Ik heb een online event gevolgd en vond het super interessant! Sinds die dag merk ik dat ik ook een betere verbinding heb met mezelf. Dankjewel daarvoor!
Heidi

Wie doen er mee met dit online event?

Mensen van alle  leeftijden doen mee. Mary van 82 jaar kijkt stoer naar haar laptoppie, maar ook  Peter van 18 jaar zit in plaats van te gamen naar mij te kijken.

Psychologen, psychiaters, maar ook vrachtwagenchauffeur Leo en Maaike die thee serveert in het bejaardentehuis zijn erbij. Ook komen er veel professionals die voor zichzelf werken, maar ook mensen in loondienst en mensen die nog zoekende zijn. Het maakt dus niet uit waar je geboren bent of welk beroep je hebt, ook jij kan stappen zetten en ja, dat gaat ook online.

Het zijn leuke mensen, warme mensen en gezellige mensen die de moed hebben om naar zichzelf te kijken. Die beseffen dat het antwoord in zichzelf ligt en die weten dat als zij innerlijk iets veranderen, hun leven dan ook verandert.

Ik was bij dit online event en het was wederom magisch! Weer heb ik opnieuw dingen geleerd om mijn leven NOG aangenamer te maken!   

Floor

Wie ben ik... ?

“De eerste paar jaar van mijn leven bracht ik door in een kindertehuis. Dan krijg je geen goede basis mee. Gevoelens van tekort, niet goed genoeg zijn en afwijzing liepen als een rode draad door mijn leven.


Op 32-jarige leeftijd stortte ik finaal in en kreeg ME. Dat was de druppel. Ik moest wel naar mezelf kijken en zo begon mijn innerlijke reis.


Het was geen gemakkelijke periode. Gedurende 15 jaar zat ik met ME volledig afgekeurd op de bank.


Wat ben ik nu blij met al mijn ervaringen. Ik heb inmiddels al duizenden mensen meegenomen naar een ander, beter leven; vanuit de expertise die ik heb opgedaan tijdens de vele opleidingen wereldwijd, maar ook door mijn grote levenservaring."

Wat was dit online event geweldig: de manier waarop je het brengt is gewoon top en de tips die je geeft super waardevol. 
Carine

Met humor en luchtigheid

...ga je tijdens dit online event in contact komen met jouw kern. Met jouw liefde en jouw genieten. Het event is namelijk vol warmte, luchtigheid, diepgang, liefde, verbinding en humor. Dat ga je allemaal ervaren.

Bijzonder! Het voelt als een opengaan in mezelf. Diepe ontroering en verwondering dat dit zelfs ook online voor mij mogelijk is. Lieve mooie Mahatma, Grote dank en Diep respect dat jij dit voor zoveel mensen mogelijk maakt.

Anna 

Wat maak je mee tijdens het online event Verbinding is de weg?

 • Je gaat ervaren dat je niet de enige bent die stoeit met uitdagingen. Dat geeft zo'n verlichting. Zelfs online ga je de verbinding voelen.
 • Je gaat ontdekken dat je écht goed bent zoals je bent en het leuke is dat die informatie, door mijn eigen methodiek, dan als vanzelf doorsijpelt naar je onderbewustzijn.
 • Je gaat ervaren dat je veilig bent, waardoor de ophaalbrug van je hart als vanzelf naar beneden gaat en je ervaart hoe je verbonden bent.
 • Door de verbinding ga je genieten. Het genieten van wie jij bent maar ook het genieten met elkaar. Alsof we één grote familie zijn. Die warmte, die liefde, ohhhh die dendert zo dwars door al die pijnlijke ego lagen, waardoor dat oude direct wordt getransformeerd. 

 Door dit event heb ik het inzicht gekregen, dat mijn gezin het belangrijkste is. 

Dat geeft mij een heel bevrijdend en goed gevoel. Ik voel mij weer verbonden.
Stef

Antwoorden op vragen...

Moet je grote problemen hebben?
Nee echt niet. Soms zijn het kleine dingen waardoor het leven net ietsjes minder leuk is dan je bedacht had. Als je dat dan tijdens zo'n online event gaat ontdekken, dan kan dat zo'n vrijheid geven. Je bent gelijk weer terug in de flow.

Heb je er wel wat aan, aan zo'n event?  Een online event werkt heel sterk door en kan je leven werkelijk veranderen. Ik zie de afgelopen weken wat er in één uur online tijdens de sessies van diepzielduiken al kan veranderen. Dit is nog dus acht keer zoveel. Je krijgt een mega boost en gaat vet loslaten waar je gewoon zo zat van bent. 


Moet ik dan de hele dag achter mijn beeldscherm zitten? Daar krijg je toch een houten kont van? De dag zal omvliegen. Dit omdat je niet de hele dag stil blijft zitten maar ook met bepaalde oefeningen gaat bewegen. Hierdoor worden al je cellen geactiveerd om het nieuwe toe te laten.


Is het niet een en al ellende ? Het is diepgaand en tegelijkertijd heel luchtig. Het werken vanuit deze paradox is mijn kwaliteit. Ik ben ooit bijna van mijn stoel gevallen van het lachen. Dus lachen hoort erbij. Tegelijkertijd ga je ervaren dat zo'n groep een warm bad is, jawel... zelfs online! Daar word je  blij van.


Ik wens je toe dat jij Jezelf mag zijn in al jouw kleurrijkheid en kwaliteit,


Mahatma

Na het volgen van het tweede deel (replay) van het online event, begon ik
's avonds dingen te voelen die ik nog nooit gevoeld hadden. Ik kon het niet plaatsen.

Daarna had ik van je gelezen dat zoiets doorwerkt in je cellen. Nu begreep ik mijn gevoel van daardoor beter.
Toch magisch dat jouw gesprekken met mensen ook doorwerken bij alle andere mensen die het zien gebeuren.

Martine

Is het nu tijd voor jou?

Voel jij je aangesproken?
Is het NU het moment om een stap te zetten,
meld je dan gewoon aan.
Om de drempel te verlagen is dit een aanbieding waar je eigenlijk alleen nog maar 'Ja' tegen kunt zeggen.
Dus... zeg jij 'Ja' tegen jouw verlangen naar een lichter leven? 

Algemene informatie - Online Event Verbinding is de weg o.l.v. Mahatma

Datum: 25 september 2021 

Tijd: 10.00 - 17.00 uur 

Jouw investering: Geen € 97, maar  slechts 47


Locatie: Achter je eigen computer

Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox.

Door de cursus leerde ik weer naar mijn gevoel te luisteren en mijn eigen verantwoordelijkheid te nemen voor mijn gevoelens. Ik merkte dat het voor mij belangrijk is om stappen te zetten vanuit acceptatie en rust en niet vanuit vechten. 

Door weer verbinding te hebben met mijn hart is het mogelijk mijn leven te gaan leven wat ik graag wil en niet het leven te leven dat anderen willen dat ik leef.

Carola
Ik wil je bedanken voor het fijne, inspirerende en hoopgevende event van afgelopen zaterdag! Het was geweldig, intensief en vooral ook inspirerend en uitnodigend voor vervolgstappen.
Bert
Wat was het een dag gisteren voor mij, en vele met mij denk ik.. Er gebeurde van alles in mijn lijf, er werden pijnen opgelost. Ze verdwenen zomaar. Ik kan ademhalen nu. Dankjewel Mahatma
Marion