arrow_drop_up arrow_drop_down

Online Power Training - Heel je hart❤

Heel je hart en kom thuis bij jezelf !

Nu nog tot 31 december met vroegboekkorting

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Deze training is NIEUW!! 

De reacties hieronder zijn van andere powertrainingen

Reactie van Ingrid

Er gebeuren mooie dingen als je van jezelf leert te houden. Mijn eigenwaarde groeit met de dag en Ik ben trots op mezelf dat ik het ben aangegaan. Mezelf ontmoeten en omhelzen met alles wat is. 

Reactie van Whitney

Mahatma maakt haar belofte waar.

Ik heb al veel opleidingen en cursussen gedaan maar dit integreert in mijn hele lijf en leven.

Reactie van Mary

 Ik kom een vakantie foto van mijzelf tegen. Voor het eerst in tijden kijk ik naar mezelf op een waardige manier.  Voor het eerst vind ik mezelf  leuk/mooi op de foto. Deze training doet veel met mij.

Maak een meditatie mee om je hart te helen. Het hart wil je leren kennen... Duur is 8 min.

Hoe meer je jezelf leert kennen, des te meer het pantser van je hart kan smelten en je jouw ware hartekracht kunt gaan leven. Dus maak even tijd voor jezelf vrij en gun jezelf deze meditatie.

Het is tijd om weer open te gaan!

Als je met een gesloten hart door het leven gaat dan...

  1. Voelt het alsof je een hart van prikkeldraad hebt. Je bent ook echt af en toe stekelig, terwijl je zo graag anders wilt reageren.
  2. Dan reageer je soms nors, terwijl die kerel op de hoek van de straat het toch echt niet slecht met je voor had.
  3. Stiekem vertrouw je dan deep down niemand en is controle je beste vriend.
  4. Als iemand je wat geeft vraag jij je af wat hij of zij van jou wilt. Want ach, zomaar mogen ontvangen is ook zo'n dingetje. 
  5. Denk je misschien dat jij niet goed bent en dat deep down niemand van jou houdt. Misschien weel je wel dat die vent of vrouw van jou om jou geeft, toch kan je dat dan niet voelen en ben je wantrouwend. 

Wat ben ik gegroeid en wat een rust, vrede en vrijheid is er nu in mij.

Arno

Als geen ander weet ik hoe het voelt om door het leven te gaan met een gesloten hart.

Ik weet het nog goed. Als jonge vrouw werd ik ooit aangesproken op mijn functioneren in het team. Ik ontving alle woorden (lees kritiek) stoïcijns en liet mijn gevoel niet merken. Niemand kon mij in die tijd raken. Gepantserd ging ik door het leven met een gesloten hart. Ik vertrouwde echt niemand. In die tijd had ik wel een vriend, maar echt die liefde kunnen ontvangen, dat liet ik niet toe. 


Ik zat in mijn overleving en het leven was echt een vette uitdaging in die tijd. Ik hield mij dus staande. Echt genieten was er ook niet bij, maar goed. Op dat moment wist ik niet beter en was dit het beste wat ik toen kon doen.

Stapje voor stapje heb ik mijn pantser laten smelten. Ik ben mijzelf gaan ontdekken en met name de schoonheid en de enorme liefde die er in mijn hart zat ben ik toen gaan ervaren. Ik werd zachter en ging open en leerde de kracht van kwetsbaarheid kennen.  Dat proces heeft mijn hele leven veranderd. En inmiddels sta ik in mijn liefde en innerlijke kracht in plaats van in mijn pantser en overleving. 

Goedemorgen Sunshine! Video dag 18: Blij met mij! Het is net half 7 geweest en ik lig al in een deuk met je. Hoe je ten tonele verschijnt geweldig 🤩. Maar hoe je het podium weer verlaat is DE BOM! 😂😂Thnx for making me laugh out loud this early! Supermooie start van de dag! En ja er verschuift heel heel veel! Dankje 🙏🏻 Geniet van deze mooie dag en tot strakkies bij de masterclass! 😘
Marise

Ook het online event ♥Heel je Hart♥ 

is een onderdeel van deze training

Hoe ziet jouw leven eruit als jouw hart weer open gaat? Dan...

  • Begroet je die vent van op de hoek met een open blik en krijg je gelijk ook zo'n fijne reactie terug.
  • Straal je als vanzelf liefde uit. Weet je wat zo vet is? Dat krijg je dan ook gelijk weer terug, maar niet alleen dat.. je voelt je gewaardeerd.
  • Dan voel je dat je liefde waard bent en ja dat geeft mogelijkheden. Mensen willen gewoon graag bij jou in de buurt zijn.
  • Je zegt zeker niet overal Ja op, maar met liefde voor jezelf kijk je naar wat klopt in jouw leven. 
  • Je gaat de liefde stapje voor stapje weer toelaten, doordat je meer verbinding krijgt met jezelf en die verbinding geeft je powerrrrr.

Tijdens deze Transformatie Training helpt Mahatma je om met liefdevolle ogen eens goed naar jezelf te gaan kijken, naar wie je werkelijk bent en welke patronen je onbewust geleefd hebt.
Een enorme aanrader voor wie zich meer door Liefde en Waarheid wil

laten leiden. Ik ben er super blij mee; zachter voor mezelf geworden en meer zelfvertrouwen ontwikkelt.

Wilja

Als je hart geheeld is, dan sta je met liefde en vertrouwen in het leven en dat krijg je dan ook terug van je omgeving.

Dankbaar kijk ik terug op deze training. Dagen van denken, voelen, herprogrammeren en bewust naar me zelf kijken. Beetje bij beetje voel ik me prettiger met me zelf en heb ik mijn grenzen durven verleggen. Ik heb gesolliciteerd voor een baan, waarvan ik eerst dacht dat die te hoog gegrepen zou zijn voor mij. Dankzij deze training opnieuw voor mezelf gekozen en mijn hart gevolgd💞 Heerlijk om in mezelf te mogen geloven. Ik had niet durven dromen dat ik nu hier zou staan.

Dank je wel lieve Mahatma 😘

Cor

Is deze Online Transformatie Training 'Heel je hart' iets voor jou?

Met deze Online Transformatie Training Heel je hart geef je jezelf het grootste geschenk dat je je zelf kunt geven. Je heelt je hart en dat invloed op alle lagen van je Zijn. Je pantser dat je ooit zo nodig had ga je stapje voor stapje loslaten waardoor je echte hartenpower meer naar boven komt. Dat is liefde voor jezelf hebben. Respect voor je zelf hebben. Je zelf begrijpen tot in de diepste lagen en dat geeft een bak met ruimte in jou.

Het lijkt alsof je een bril op krijgt waar je hart dus blij van wordt. Zo'n bril van liefde. Die lelijkerd die je eerder altijd zo bekritiseerde en wat je je altijd zo aantrok, die ga je opeens in een totaal ander licht zien. Je moet er dan om lachen als hij het weer een keer probeert. Het raakt je niet meer.


Door een event, de masterclasses en de Magic Boosts krijgen je cellen namelijk elke keer weer op verschillende manieren updates. Zo week ik je los uit je oude programmering, waardoor de sluiers die voor je ogen hangen, als het ware wegvallen. Hierdoor ga je jezelf ontdekken in jouw licht, waarheid en kracht. 


Één van de onderdelen van deze Online Transformatie Training Heel je Hart♥, zijn de Magic Boosts. Met een Magic Boost luister je simpelweg naar mijn stem, die ongemerkt en heel subtiel jouw onderbewustzijn met een nieuwe energie binnendringt. Als je daar een aantal weken naar hebt geluisterd, kijk je met liefde en respect naar jezelf en anderen. Bizar dat het zo simpel werkt.

Ik ben liever voor mezelf, leg mijn latje niet meer te hoog, gun mezelf eens wat leuks of lekkers zonder schuldgevoel.
Ik zie nu beter wat ik niet meer hoef te geloven en keur mezelf eerder goed.
Dank je Mahatma

Simonne

Wat kost mij deze training

Voor deze Online Power Training Heel je Hart❤ betaal jij niet de totale waarde van  € 267.

Ook niet de normale prijs van € 147.

 jij betaalt tot 31 december de vroegboekprijs van slechts € 127.

Ik word steeds zachter voor mezelf.
 Ik heb geleerd dat mezelf waarderen en lief zijn voor mezelf dingen zijn die ik mag doen,  ongeacht ‘fouten’ die ik maak in het dagelijks leven.
Ik voel steeds meer ruimte in mij,  om te kiezen voor geluk, in plaats van dat mijn emoties me volledig overnemen.


 Mahatma neemt je hierin stapje voor stapje mee. Als je deze stap zet, levert het je heel veel op! 


 Je ontvangt veel warmte, begrip en duwtjes in de goede richting van Mahatma
 en de andere ‘power-trainers’. Hierdoor sta je er niet alleen in. 


Vooral ook jongere mensen raad ik aan om eens een training te volgen! Het biedt echt een houvast om  relaxter met heftige emoties of gedachten om te gaan. Ik heb steeds meer het gevoel dat ik waardevol ben, met alles wat ik heb/ben!

Tot slot is Mahatma zeer kundig en

empathisch en omdat zij zoveel heeft meegemaakt, kan ze je echt begrijpen. Doen!

Maaike – 25 jaar
Voor nu wil ik je vanuit de grond van mijn hart bedanken voor de super-waardevolle cursus, Mahatma! Ik vind dat je de dingen precies bij (mijn) kern raakt en je ook de praktische tips, inzichten, handreikingen geeft die ik nodig had. De diepgang en de vele manieren om er mee bezig te zijn, zoals je ingesproken video's, de community en de meditaties, heb ik als bijzonder waardevol ervaren. 
Gerrie

Weg met het getwijfel, meld je aan...

Ik hoor je al denken: 'Ben ik het wel waard? Gaat het ook voor mij werken?' Deze stemmetjes ken je wel. Hoe zou het voor je zijn als je deze ongein gelijk loslaat door je aan te melden?

Vertrouw maar op je gevoel of op het stemmetje vanbinnen. Daar word je blij van, want dat is je intuïtie. Begin met je zelfbeeld verbeteren!

Na deze training word ik steeds zachter voor mezelf.
 Ik heb geleerd dat mezelf waarderen en lief zijn voor mezelf dingen zijn die ik mag doen,  ongeacht ‘fouten’ die ik maak in het dagelijks leven.


Ik voel steeds meer ruimte in mij,  om te kiezen voor geluk, in plaats van dat mijn emoties me volledig overnemen.


 Mahatma neemt je hierin stapje voor stapje mee. Het is echt niet altijd makkelijk om

naar jezelf te kijken, maar als je de stap neemt, levert het je heel veel op!


 Hierbij ontvang je veel warmte, begrip en duwtjes in de goede richting van Mahatma
 en de andere ‘power-trainers’. Hierdoor sta je er niet alleen in.


Vooral ook jongere mensen raad ik aan om eens een training te volgen! Het biedt echt een houvast om  relaxter met heftige emoties of gedachten om te gaan. Ik heb steeds meer het gevoel dat ik waardevol ben, met alles wat ik heb/ben!


Tot slot is Mahatma zeer kundig en

empathisch en omdat zij zoveel heeft meegemaakt, kan ze je echt begrijpen. Doen!

 Maaike – 25 jaar