Online Power Training - Heel je hart❀

Heel je hart en kom thuis bij jezelf !

Laten we beginnen met een aantal reacties over deze training

Reactie van Lieselotte

Oh wat word ik toch steeds zo blij van die video's. Als ik die vrolijkheid zie, dan besef ik iedere keer: dat is het. Zo horen we in het leven te staan. Ik heb zoveel uit dit traject gehaald. Ik voel dat mijn hart veel meer open staat voor alles. Ik voel het aan de constante kriebeltjes in mijn hart van al die nieuwe ervaringen.

Reactie van Katja

Wat ben ik dankbaar dat ik de stap heb durven zetten voor deze training. Dat ik naar mijn hart durfde luisteren.
Ik ervaar dat ik aardiger, zachter voor mezelf ben, sinds ik hiermee gestart ben. En wat een mooie inzichten. Ik leer veel over mezelf.

Reactie van Katrien

Wat een verschil mag ik al merken ten opzichte van een maand geleden. Ik voel me blij, het stoort me steeds minder dat ik altijd alleen ben.
 Wat een mega geschenk voor mezelf. Ik kan mezelf steeds goedkeuren en als ik dat doe, doen de anderen dat ook, zonder gedoe. Een hele fijne ervaring, waar ik nog wel meer van wil. 

Maak een meditatie mee om je hart te helen. Het hart wil je leren kennen... Duur is 8 min.

Hoe meer je jezelf leert kennen, des te meer het pantser van je hart kan smelten en je jouw ware hartekracht kunt gaan leven. Dus maak even tijd voor jezelf vrij en gun jezelf deze meditatie.

Het is tijd om weer open te gaan!

Als je met een gesloten hart door het leven gaat dan...

  1. Voelt het alsof je een hart van prikkeldraad hebt. Je bent ook echt af en toe stekelig, terwijl je zo graag anders wilt reageren.
  2. Dan reageer je soms nors, terwijl die kerel op de hoek van de straat het toch echt niet slecht met je voor had.
  3. Stiekem vertrouw je dan deep down niemand en is controle je beste vriend.
  4. Als iemand je wat geeft vraag jij je af wat hij of zij van jou wilt. Want ach, zomaar mogen ontvangen is ook zo'n dingetje. 
  5. Denk je misschien dat jij niet goed bent en dat deep down niemand van jou houdt. Misschien weel je wel dat die vent of vrouw van jou om jou geeft, toch kan je dat dan niet voelen en ben je wantrouwend. 
Wanneer ik nu in de spiegel kijk, herken ik eindelijk mezelf. Dankjewel, Mahatma!
Kirsten

Als geen ander weet ik hoe het voelt om door het leven te gaan met een gesloten hart.

Ik weet het nog goed. Als jonge vrouw werd ik ooit aangesproken op mijn functioneren in het team. Ik ontving alle woorden (lees kritiek) stoïcijns en liet mijn gevoel niet merken. Niemand kon mij in die tijd raken. Gepantserd ging ik door het leven met een gesloten hart. Ik vertrouwde echt niemand. In die tijd had ik wel een vriend, maar echt die liefde kunnen ontvangen, dat liet ik niet toe. 


Ik zat in mijn overleving en het leven was echt een vette uitdaging in die tijd. Ik hield mij dus staande. Echt genieten was er ook niet bij, maar goed. Op dat moment wist ik niet beter en was dit het beste wat ik toen kon doen.

Stapje voor stapje heb ik mijn pantser laten smelten. Ik ben mijzelf gaan ontdekken en met name de schoonheid en de enorme liefde die er in mijn hart zat ben ik toen gaan ervaren. Ik werd zachter en ging open en leerde de kracht van kwetsbaarheid kennen.  Dat proces heeft mijn hele leven veranderd. En inmiddels sta ik in mijn liefde en innerlijke kracht in plaats van in mijn pantser en overleving. 

 Wat een mooie training. Ik heb in mijn leven nog nooit zo depressief gevoeld als het afgelopen jaar. Wel in de overtuiging om nu ‘once in a lifetime’ die oude rommel op te ruimen. Als ik die keuze niet had gemaakt dan had ik waarschijnlijk een ander regulier traject gevolgd met medicijnen oid wat ik niet wilde. En jij kwam op het juiste moment en jij geeft een flinke zet in de juiste richting. Met liefde, humor en gekheid maar wel fff erdoorheen prikken. Au en bedankt, het is zoveel waard! Thanks! liefs Astrid 🧚🏻‍β™€οΈπŸ˜˜
Astrid

Ook het online event ♥Heel je Hart♥ 

is een onderdeel van deze training

Ik ben ook ontzettend blij dat ik voor deze training gekozen heb en er is al zoveel veranderd in mij in deze maand.

Paula

Hoe ziet jouw leven eruit als jouw hart weer open gaat? Dan...

  • Begroet je die vent van op de hoek met een open blik en krijg je gelijk ook zo'n fijne reactie terug.
  • Straal je als vanzelf liefde uit. Weet je wat zo vet is? Dat krijg je dan ook gelijk weer terug, maar niet alleen dat.. je voelt je gewaardeerd.
  • Dan voel je dat je liefde waard bent en ja dat geeft mogelijkheden. Mensen willen gewoon graag bij jou in de buurt zijn.
  • Je zegt zeker niet overal Ja op, maar met liefde voor jezelf kijk je naar wat klopt in jouw leven. 
  • Je gaat de liefde stapje voor stapje weer toelaten, doordat je meer verbinding krijgt met jezelf en die verbinding geeft je powerrrrr.


Holy moly wat een mooi proces, kan het niet vaak genoeg zeggen. De handvaten die je gaf Mahatma, ben er zo dankbaar voorπŸ™πŸ’ Dit waren antwoorden waar ik al zolang naar opzoek was.


Caroline

Vanochtend keek ik naar mezelf in de spiegel. En voor het eerst in jaren herkende ik mezelf. Ik keek naar mijn gezicht, en zag daarin een oudere versie van het kind dat ik ooit was. 

Ik ben zo dankbaar. Ik had nooit verwacht dat er op zo'n korte tijd iets kon verschuiven. En dat doet het wel.
En de tijd is er rijp voor. Je moet er klaar voor zijn. En dit kwam op mijn pad toen ik er echt genoeg van had steeds voor die muur te blijven staan en mezelf het leven te onthouden wat ik verdien. Ik ben zo blij dat ik naar mijn hart geluisterd heb! 

Katja

Als je hart geheeld is, dan sta je met liefde en vertrouwen in het leven en dat krijg je dan ook terug van je omgeving.

Bij het zien van het filmpje was mijn eerste gevoel :NEE ik wil nog niet dat het voorbij is 😳 Gelukkig heb ik voor de hele power training gekozen. Zo blij πŸ€— Ik heb echt stappen gezet. Fijn dat ik je nog niet hoef los te laten Mahatma. Misschien doe ik dat wel nooit meer πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ™

Karin
Als je twijfelt....schrijf je toch in, het is de moeite waard, ook al heb je maar een kleine rugzak.
Lut

Is deze Online Transformatie Training 'Heel je hart' iets voor jou?

Met deze Online Transformatie Training Heel je hart geef je jezelf het grootste geschenk dat je je zelf kunt geven. Je heelt je hart en dat invloed op alle lagen van je Zijn. Je pantser dat je ooit zo nodig had ga je stapje voor stapje loslaten waardoor je echte hartenpower meer naar boven komt. Dat is liefde voor jezelf hebben. Respect voor je zelf hebben. Je zelf begrijpen tot in de diepste lagen en dat geeft een bak met ruimte in jou.

Het lijkt alsof je een bril op krijgt waar je hart dus blij van wordt. Zo'n bril van liefde. Die lelijkerd die je eerder altijd zo bekritiseerde en wat je je altijd zo aantrok, die ga je opeens in een totaal ander licht zien. Je moet er dan om lachen als hij het weer een keer probeert. Het raakt je niet meer.


Door een event, de masterclasses en de Magic Boosts krijgen je cellen namelijk elke keer weer op verschillende manieren updates. Zo week ik je los uit je oude programmering, waardoor de sluiers die voor je ogen hangen, als het ware wegvallen. Hierdoor ga je jezelf ontdekken in jouw licht, waarheid en kracht. 


Één van de onderdelen van deze Online Transformatie Training Heel je Hart♥, zijn de Magic Boosts. Met een Magic Boost luister je simpelweg naar mijn stem, die ongemerkt en heel subtiel jouw onderbewustzijn met een nieuwe energie binnendringt. Als je daar een aantal weken naar hebt geluisterd, kijk je met liefde en respect naar jezelf en anderen. Bizar dat het zo simpel werkt.

Het online programma werkt bij mij heel erg  goed! Een paar jaar geleden kon ik alleen maar boos en nukkig zijn, en gemaakt vrolijk. Door de online training voel ik echt dat ik dichter bij mezelf aan het komen ben, en dat de vragen die ik had, op zijn plaats beginnen te  vallen. Ik heb ook het idee dat ik in diepe lagen nu met mezelf bezig ben!   Het effect online komt sterk bij mij binnen, omdat ik iedere dag stapsgewijs  met een goede structuur even getriggerd word om naar mezelf te kijken, en dit dagelijks kan delen op de community. 

 

Deze community is een aparte website, waar mee je alleen met gelijkgestemden  je verhalen met elkaar deelt onder het toeziend oog van het spirit coaching team.  Die houden alles een beetje in de gaten, en ook word je door hen gesteund als dit noodzakelijk is, zodat je niet verdwaalt in je proces.  

 

Ook zijn er bij elk cluster elke maand 3 zoom live meetings, waardoor er ook even in groepsverband face to face zoom contact is. Daar wordt het een en ander uitgelegd, en deel je dan in aparte meetings rooms het onderwerp van die maand met elkaar, dat zorgt voor diepere verbinding  met de groep. Het  traject wekt bij mij een gevoel op dat je er niet helemaal alleen voor staat.

Rachel

Lieve Mahatma,

Ik had deze training voor geen goud willen missen. Ik ben nu al opener in mijn hart en voor het eerst blij met mij. 

Dankjewel!

Marie José

Wat kost mij deze training?

Er zijn twee opties:

Alleen de Online Power Training Heel je Hart

Voor deze Online Power Training Heel je Hart❀ betaal jij niet de waarde van  

€ 267, maar slechts 147.

Ben jij dat waard?

De Lifechanger Online

De Online Power Training Heel je Hart is onderdeel van onze Jaartraining. Wil je echt een mega vette transformatie doormaken, doe dan een heel jaar mee! 

Je betaalt geen € 1906, maar slechts 1297

Soms heb je verheldering nodig. Dat heb ik hier gekregen. Dank daarvoor
Eileen
Voor nu wil ik je vanuit de grond van mijn hart bedanken voor de super-waardevolle cursus, Mahatma! Ik vind dat je de dingen precies bij (mijn) kern raakt en je ook de praktische tips, inzichten, handreikingen geeft die ik nodig had. De diepgang en de vele manieren om er mee bezig te zijn, zoals je ingesproken video's, de community en de meditaties, heb ik als bijzonder waardevol ervaren. 
Gerrie
Door de training Heel je Hart leerde ik weer naar mijn gevoel te luisteren en mijn eigen verantwoordelijkheid te nemen voor mijn gevoelens.

Ik merkte dat het voor mij belangrijk is om stappen te zetten vanuit acceptatie en rust en niet vanuit vechten. 

Door weer verbinding te hebben met mijn hart is het mogelijk mijn leven te gaan leven wat ik graag wil en niet het leven te leven dat anderen willen dat ik leef.

Carola
Ik heb mezelf gevoeld, gezien, vergeven, gedeeld....en daardoor mezelf zichtbaarder gemaakt.

Ik voel en zie nu mijn angst en laat ze los wetende dat ik een keuze heb. Ik zeg en doe daardoor dingen waardoor ik me vrij maak, waardoor ik meer Mijn Leven Leef. 

Dankjewel Mahatma en dank ook aan mezelf dat ik hieraan durfde mee te doen.

Ik keur mezelf helemaal goed!

Christine

Weg met het getwijfel, meld je aan...

Ik hoor je al denken: 'Ben ik het wel waard? Gaat het ook voor mij werken?' Deze stemmetjes ken je wel. Hoe zou het voor je zijn als je deze ongein gelijk loslaat door je aan te melden?

Vertrouw maar op je gevoel of op het stemmetje vanbinnen. Daar word je blij van, want dat is je intuïtie. Begin met je zelfbeeld verbeteren!

En nog een aantal mooie reacties

Ik doe de komende perioden weer graag met iets mee, soms lukt het niet live mee te gaan, maar de dag dat ik de opnames heb, kijk ik deze al weer 😊. Dus dit werkt echt ook prima. ontzettend blij met Mahatma en haar team en heel blij dat de prijzen zo normaal! (laag zijn) waardoor dat ook veel toegankelijker is! En zelfs was het wat duurder doe je het nog!
Anca
De manier waarop Mahatma via de filmpjes het gevoel geeft dat ze je echt ziet is wonderlijk en stimuleert om er echt voor te gaan. Deze training heeft veel meer in me losgemaakt dan ik van te voren voor mogelijk hield. Ik voel me echt een stukje meer heel.
Anne
Vandaag voelde ik hoeveel er verschoven is in 1 maand tijd, daar kan geen therapie tegenop. Wat een mooie en effectieve opbouw en ik heb gesteund gevoeld. Ik voel me vrijer nu omdat ik opties heb om met situatie en vooral met mezelf om te gaan
Marieke

Dankjewel lieve Mahatma voor deze mooie training.
Ik voel eigenwaarde
Ik voel dat ik dankbaar ben voor alle mogelijkheden en kansen
Ik voel me krachtiger
Ik ben niet meer afhankelijk
Ik kan dealen met mezelf
Was het allemaal fijn om al het duister, verdriet en eenzaamheid onder ogen te zien en voelen?
Nee. Maar het was het zeker waard.
Het heeft me de mogelijkheid gegeven om niet meer te vluchten. Elke dag aan mezelf te werken.. elke training gevolgd. Elke dag naar binnen keren..
Zo mooi hoe je mensen op deze manier kan helpen.

En fijn dat ik al langer als 3 jaar onder jouw vleugels mee mag stromen. πŸ¦‹
Zonder duister, geen licht πŸŒ“

Iris

Een geweldig proces, stap voor stap wordt je meegenomen, uitgedaagd om te voelen, inzichten te krijgen, keuzes te maken . Heel intens en ben zo dankbaar. De woorden van Mahatma raken je in je diepste kern. In deze training lagen voor mij de antwoorden waar ik al zo lang naar op zoek was. Dankjewel πŸ’–

Caroline
Lieve Mahatma, ontzettend dank voor deze maand :-) er is al heel wat veranderd en in beweging. Ik voel het aan alles, ook het verdriet, de schaamte en de pijn. Deze waren eerst mijn grootste taboe. Nu is het er gewoon, het mag er zijn. Ik mag er dus zijn. Super bedankt!
Anca

Dank je wel Mahatma voor deze mooie en pittige training.Ik ging door een achtbaan van emoties en ben tot de ontdekking gekomen dat er veel meer hartzeer was dan dat ik had gedacht. Ik mag het weer voelen! Ik hoef me niet meer "groot" te houden! Ik ben goed zoals ik ben en fouten maken mag. Dank je wel voor deze stevige bewustwording! 

Trudy
Het was een mega fantastische training
Katrien

Dankjewel Mahatma voor de meditatie en je oefeningen. Ze beginnen hun vruchten af te werpen! Ik voel me een stuk lichter en blij met mezelf! Ik heb de keuze de Liefde te laten stromen en dat is een overweldigende ervaring! Dank daarvoor!

Teuni

De verschuiving, die ik opmerk bij mij is, dat ik nu heel bewust, dat wat ik zelf zo gemist heb of mezelf weinig gegeven heb (complimenten, het gevoel dat ik er toe doe, mezelf gehoord en gezien voelen, dat ik waardevol ben) nu aan anderen geef...op mijn werk bijvoorbeeld...ik sta soms versteld van welke aardige en mooie woorden uit mijn mond komen óf op schrift πŸ₯° én welgemeend natuurlijk! Dàt geeft een heel warm gevoel én maakt t voor iedereen een stukje mooier πŸ™πŸ’ž
Diana

Ik heb voor deze training gekozen omdat ik weet dat ik mezelf blokkeer door bepaalde overtuigingen. Door deze training kijk ik anders naar mezelf, krijg ik nieuwe inzichten en zie ik dat bepaalde reacties eigenlijk komen van de kindertijd. Vooral het besef dat ik bewust kan kiezen voor het pad van licht, liefde en overvloed.

Veerle
Blij met de affirmatieboost en alle support voor heel je ❀️ Het lucht op
Sandra
Dit is een andere online training dan gemiddeld. Mahatma is in staat met haar dagelijkse video's ECHT contact te leggen met je. Alsof ze alleen tegen jou praat en je daardoor ook motiveert om dagelijks de opdrachten ook te doen!

Genote van die aandacht voor mezelf en dat geeft in 25 dagen al veel verschuiving EN resultaat.

Dit is een training die je geld ook echt waard is!

Franca
loslaten
Het is een aanrader om de training Heel je Hart te gaan doen. Je krijgt heel veel mooie inzichten in wie je werkelijk bent. 

Een liefdevol mens. Mahatma is ECHT betrokken bij de mensen en geeft waardevolle feedback. Zij doet het met haar hart. Een mooier voorbeeld kan er niet zijn.

De powerboats meditaties geven alles wat je leert nog veel meer diepgang.

Marja
Ik kan de stappen zien  die ik heb gemaakt. Ik ben trots op mijzelf voor de afgelegde weg sinds ik Mahatma ken en ik voel mij zoveel krachtiger. Ik sta voor mijn waarheid en ik spreek mijn waarheid ook uit als het er toe doet. Ik denk na, wil ik dit echt zeggen of is het pleasen? Zo mooi dat ik er nu bij kan stilstaan, even kan voelen en niet zomaar reageer. Wauwie! Zo diep dankbaar! πŸ€πŸ’πŸ˜˜
Marise
Het is 1 en al magie met, bij en door jou. πŸ˜„ Ik zit in een heerlijk echt magisch “sprookje” door jou. Sprookjes bestaan dus wel. Zoveel over mezelf geleerd en er is zoveel in mijzelf positief veranderd. Ik had dit zo nodig. Ik voel me heel dankbaar voor dit hele traject.
Saskia
arrow_drop_up arrow_drop_down