arrow_drop_up arrow_drop_down

Online Power Training  *Genieten*

In deze Online Power Training neem ik je aan de hand mee. Zo ga je de tools om meer te genieten moeiteloos implementeren

Genieten is je geboorterecht.

Herinner het je maar...

De Online Power Training *Genieten* helpt je de juiste stappen te zetten

Je weet wel dat je 'moet' genieten en waarschijnlijk doe je dat best al vaak. Toch, het kan altijd nog meer en je moét natuurlijk niet genieten, maar het is zo fijn als je dat vanzelluf doet.


Soms vergeet je het gewoon. Dan hebben de externe omstandigheden je in de greep en dan denk je dat alles toch niet zo leuk is als je dacht.  


Misschien ga je dan het online event * Genieten * meemaken... Ook dan kan het zijn, dat het je, terwijl je alle tools hebt, nog niet helemaal lukt. Dan zit je eigen programmering je als het ware nog een beetje in de weg. In dat geval is het handig als je even iemand hebt die met je meekijkt naar jouw specifieke situatie. Dan wordt het zicht gelijk een stuk breder. 


Dat is waar ik je in deze training gedurende vijf weken mee ga helpen. Ik neem je letterlijk op allerlei manieren aan de hand mee, zodat het niet anders kan dan dat je meer gaat genieten. 


Dan is het geen kennis meer wat blijft steken in je hoofd, maar je gaat de veranderingen letterlijk terugzien in je leven. 

Deze Online Power Training *Genieten* is helemaal nieuw dus er zijn nog geen reacties. Wel heb ik reacties van een eerdere online power training over het manifesteren...

Astrid zegt...

 Wanneer ik s'morgens wakker word, denk ik:  Aahhh zo meteen kijken wat Mahatma voor nieuws heeft. Mahatma, we zijn nog maar net begonnen, maar ben nu al zo dankbaar dat je dit met ons doet!

Miranda zegt...

Ik zeg Doen! en Doen! 
Ik word uit mijn comfortzone getrokken en doe dingen die ik eerder echt NIET voor mogelijk had gehouden. Geef Jezelf dit cadeau...

Peter zegt:

Het is fijn dagelijks een filmpje te mogen ontvangen met steeds weer een mooie boodschap of leuke en/of uitdagende opdracht.

Verlang jij ook naar meer genieten? Maar hoe dan?

 • Het kan zo maar zijn dat dat 1,5 meter gedoe je enorm beperkt in je genieten. Dat je voelt dat je niet helemaal onbevangen en relaxed kunt zijn.

 • Het kan zijn dat je het gevoel hebt dat je met een houten poot rond strompelt in plaats van dat je soepeltjes als een jonge hinde door de wei huppelt, waardoor je niet zo kunt genieten.

 • Of je zit met één of andere zuurpruim opgescheept in plaats van die jonge god die het ooit was, of  met een klagende zeurpiet die voorheen de mooiste en leukste vrouw op het westelijk halfrond was, maar nu totaal verdwenen is.

 • Misschien zijn jouw schatjes van kids getransformeerd in regelrechte pubermonsters, die je onwijs goed het bloed onder je nagels uit weten te halen.

  En zo kunnen er talloze factoren zijn waardoor jij niet zoveel geniet als je wel zou willen. Dus als je je vaag of helemaal in één van bovenstaande punten herkent, dan is het toch echt tijd deze Online Power Training *Genieten* te volgen.

Mijn leven is altijd zo leuk geweest als nu. Haha 🤣... echt niet.

Al meer dan 20 jaar begeleid ik mensen naar een leven met meer geluk en vervulling. Dit begeleiden doe ik op allerlei manieren. Met Lifechanger jaartrainingen, online trainingen en ook door deze Online Power Training.


Mijn leven heeft er niet altijd zo goed uitgezien zoals dat het nu doet. Ik kwam op de eerste dag van mijn leven namelijk al terecht in een kindertehuis. Dat was het begin van mijn ellendige jeugd. Toen ik 18 jaar was, ben ik het huis uitgegaan en was het drama van mijn jeugd voorbij. Dacht ik... maar die ervaringen van vroeger nam ik wel met mij mee. Daardoor zat ik continue op een overlevingsstand en had ik een heel laag zelfbeeld. Ik liep rond met gedachtes dat ik niet goed genoeg was, niet mooi genoeg was en niet slim genoeg was. 


Gelukkig kan alles veranderen en geniet ik nu intens van mijn leven! Als ik mijn leven heb weten te veranderen, dan kun jij dat ook. Door mijn ervaringen inspireer ik inmiddels duizenden mensen. Ik heb vijf boeken geschreven en ben al jaren heel gelukkig met mijn huidige partner.  

Ik voel dat er op een diep niveau wat in mij aan het veranderen is. Ik krijg andere reacties terug van mijn omgeving en daar word ik heel blij van.

Thea

Gelukkig kunnen we alles veranderen.
Als je je mindset verandert, 

ga je het leven leiden zoals het is bedoeld en geniet je als vanzelluf veel meer.

Mahatma, je hebt  niet alleen het talent om met weinig woorden,
ons zo normaal mogelijk iets uit te leggen.
Maar ik  word gelijk in een paar minuten geraakt door herkenning.

De opdrachten die je bij deze training krijgt zijn goed te doen.  

Chantal

Ik ga je begeleiden naar een leven met genieten. Een leven met innerlijke Vrijheid...

 • In deze Online Power Training *Genieten*, dat een onderdeel is van de Online Power Boost Training, neem ik je mee naar een hogere trilling waarbij jij stap voor stap meer gaat genieten.

 • De Online Power Boost Training is een training die vier thema's bevat  en je leven daardoor op verschillende vlakken een enorme boost geeft. 

Beetje bij beetje voel ik me prettiger met me zelf en heb ik mijn grenzen durven verleggen. Ik heb gesolliciteerd voor een baan, waarvan ik eerst dacht dat die te hoog gegrepen zou zijn voor mij. Dankzij deze training opnieuw voor mezelf gekozen en mijn hart gevolgd💞 Heerlijk om in mezelf te mogen geloven. Ik had niet durven dromen dat ik nu hier zou staan.

Dank je wel lieve Mahatma 😘

Cor

Wat levert deze Online Power Training *Genieten*  op?

 • Jij gaat met zo'n big smile op je gezicht door het leven. En of het nu regent of dat de zon schijnt, dat maakt dan geen lor meer uit. In alles zie je een schoonheid.

 • Ontspannen en relaxed huppel je door het leven, gewoon omdat het kan.

 • In al je cellen zit het vertrouwen dat je veilig bent en dat de aarde je goed gezind is. Daardoor ben je heerlijk ontspannen.

 • Je gaat zien dat jij uit je comfortzone gaat en die dingen gaat doen die je altijd al wilde gaan doen, maar tot nu toe niet durfde. Vet genieten dus.


 • Jij gaat stralen omdat je thuis bent bij jezelf en ook jouw waarde nu goed kunt zien. Het leuke is dat anderen het dan ook zien en dat krijg je dan terug.

Als je effectief aan jezelf wilt werken en niet afhankelijk wilt zijn van een therapie uurtje hier of daar, dan zijn de trainingen die je geeft super.
De mindset wijzigingen sijpelen binnen op een zachte effectieve manier.
Ik ben mijn dromen aan het waarmaken.

En dit alles door een online training.
Mahatma je bent een kanjer!

Martine

Is deze Online Power Training * Genieten * iets voor jou?

Met deze Online Power Training * Genieten * ga je daadwerkelijk genieten. Door het event, de masterclasses en de Magic Boosts krijgen je cellen elke keer weer op verschillende manieren updates. Zo week ik je los uit je oude programmering, waardoor de sluiers die voor je ogen hangen, als het ware wegvallen. Hierdoor ga je ontspannen en genieten.


Jouw energie verandert en van daaruit krijg je nieuwe kansen en ga je mogelijkheden zien, die eerder niet in jouw blikbeeld waren.

Één van de onderdelen van deze Online Power Training * Genieten *, zijn de Magic Boosts. Met een Magic Boost luister je simpelweg naar mijn stem, die ongemerkt en heel subtiel jouw onderbewustzijn met een nieuwe energie binnendringt. Als je daar een aantal weken naar hebt geluisterd, kijk je op een gegeven moment in de spiegel naar jezelf en ontdek je hoe goed en mooi je bent en altijd geweest bent. Bizar dat het zo simpel werkt.

Ik heb net die reis naar Sardinië geboekt, waar ik al zo lang naar terug wilde gaan. 

Het kwam gewoon op mijn pad. Super blij mee.

Leo

Wat houdt deze Online Power Training * Genieten * in:

 • Je maakt het online Event * Genieten *  op 23 augustus a.s. mee. (Of je bekijkt de replay). Jouw investering krijg je als korting terug.
 • Je komt bij ons op de Spirit Community in de groep Online Power Training
  * Genieten *. Daar ga je delen wat je tegenkomt en help je elkaar verder.

 • Je ontvangt de Online Training ' In 38 dagen meer Genieten' als extra ondersteuning.

 • Je ontvangt  Magic Boosts over 'Moeiteloos genieten'. Je luistert er dagelijks naar en ineens merk je dat het gras bij jou thuis groener is dan bij de buurman. Zomaar, vanzelluf.

 • Vijf keer doe je mee met (of kijk je naar de opname van) een Power Masterclass over het Genieten. Daarin kijken we naar jouw mindset, maar ook naar de uitdagingen die je tegenhouden om meer te genieten.

 • De looptijd van de training is vijf weken.

  Van alles wordt een opname gemaakt. Deze kun je keer op keer terug kijken zodat de informatie dieper en dieper bij je binnenkomt.

 • Dit alles gaat er voor zorgen dat je vanuit je ware aard meer gaat genieten.


Totale waarde van de Online Power Training *Genieten*  is € 397.
Maar in deze tijd betaal jij slechts € 147.

Ik zie hoe mijn leven stap voor stap aan het veranderen is. Ik was altijd al blij met mijn man, maar het lijkt wel alsof we opnieuw verliefd zijn geworden. 

En dan is er nog zoveel meer. Ik ben er blij mee!

Petra

Heb je een al onderdeel van de Online Power Training *Genieten* gevolgd?

Als je al een onderdeel van de Online Power Training * Genieten* hebt gevolgd, ontvang je daarvoor een tegoedbon ter waarde van jouw investering. Je kunt deze tegoedbon bij een volgende aankoop binnen onze shop inleveren. Stuur daarvoor een mail naar info@spirit-coaching.nl

Weg met het getwijfel, meld je aan...

Ik hoor je al denken: 'Ben ik het wel waard? Gaat het ook voor mij werken?' Deze stemmetjes ken je wel. Hoe zou het voor je zijn als je deze ongein gelijk loslaat door je aan te melden?

Vertrouw maar op je gevoel of op het stemmetje vanbinnen. Daar word je blij van, want dat is je intuïtie. 

Mahatma  leert je jezelf kennen, stimuleert je om uit je comfortzone te stappen, om te gaan staan voor jezelf & laat je je eigen hart volgen. Love it!
Floor 

Laat je inspireren door Nina cried Power!

Ook jij kan in je kracht komen en je dromen realiseren.