Gefeliciteerd met je aanmelding voor het
Online Event 'Het Ego Voorbij'

In je mailbox vind je alles wat je moet weten voor het volgen van dit event.
Geen mail ontvangen? Check ook even je spambox.

Zet direct een grote stap om je ego verder te overstijgen en meld je aan voor de Online Power Training 'Het ego voorbij'.
Hieronder leg ik jou daar alles over uit.


Laten we beginnen met een aantal reacties van een vorige Online Power Training

Reactie van Lieselotte

Oh,  wat word ik toch steeds blij van die video's. Als ik die vrolijkheid zie, dan besef ik iedere keer: dat is het. Zo horen we in het leven te staan.

Reactie van Katja

Wat ben ik dankbaar dat ik de stap heb durven zetten voor deze training. Dat ik naar mijn hart durfde luisteren.
Wat heb ik veel geleerd over mezelf. 

Reactie van Katrien

Wat een verschil mag ik al merken ten opzichte van een maand geleden. Ik voel me zo blij!
 Wat een mega geschenk voor mezelf. 

Dat lieve, lieve ego, dat zo haar of zijn best doet...

Dat jou tegelijkertijd zó klein houdt...

Het is tijd om er aan voorbij te gaan en echt jouw grootsheid
te leven!

Als het Innerlijk Kind, het lieve ego, aan het roer staat dan...

 1. Dan ben je als het ware dat kind in een volwassen lijf. Je reageert namelijk onbewust nog steeds zo.
 2. Dan hijgt de stem van je vader of moeder nog bij je in je nek.
 3. Dan koester je op een bizarre wijze de ellende die je ooit hebt meegemaakt. Ach jij arme...
 4. Dan voel je je met regelmaat heerlijk slecht over jezelf of je omgeving.
Wanneer ik nu in de spiegel kijk, herken ik eindelijk mezelf. Dankjewel, Mahatma!
Kirsten

Schuld, schaamte, afwijzing...

Het ego lust er wel pap van. Door pijn en verdriet groeit het ego. We worden er op een rare manier 'groter' door. Groter in een pijnlijke ellende. Je blijft die ellende dus ook keer op keer herhalen en weet er elke keer weer bewijzen voor te vinden.

Elke pijnlijke geschiedenis heeft een ingang naar een lichter leven...

Als je tenminste het knopje weet te vinden. Het knopje van de toegang tot dat lichtere leven.
Dan wordt de ellende je rijkdom en heb je dat opgeblazen ego niet meer nodig om iemand te zijn. 


Dan leef je je Grootsheid en jouw Licht en ja, daar word je wel blij van.


Het klagen over je leven is dan voorbij. Het zwelgen in de ellende wordt verleden tijd. 


Ongeacht wat je ooit hebt meegemaakt... er is licht aan het einde van de tunnel.

 Wat een mooie training. Jij kwam op het juiste moment en hebt mij een flinke zet in de juiste richting gegeven. Met liefde, humor en gekheid maar wel ff erdoorheen prikken. Au en bedankt, het is zoveel waard! Thanks! Liefs  πŸ§šπŸ»‍β™€οΈπŸ˜˜
Astrid

De inhoud van de Online Power Training 'Het Ego Voorbij'

 • De looptijd is ongeveer een maand, van 28 augustus - 24 september 2021.

 • Je doet dus mee met het Online Event 'Het Ego voorbij', live op 28 augustus of d.m.v. de opname op een door jou gekozen tijdstip.

 • Je komt bij ons op de Spirit Community in de groep Online Power Training 'het Ego voorbij'. Daar ga je delen wat je tegenkomt en help je elkaar verder. Je hoeft het niet meer alleen te doen.

 • Je doet mee met de Online Training 'Het Ego Voorbij'.
  Gedurende 24 dagen ontvang je namelijk een filmpje van 2 à 3 minuten.

 • Je luistert naar de Magic Boosts 'Het Ego voorbij' over het groter worden dan je ego.

 • Je doet 3 keer mee met de Online Masterclass 'Het Ego Voorbij', waarin ik de deelnemers 'live' train op het leren overstijgen van het ego. Ik ga in deze masterclasses zoveel mogelijk met mensen werken om te demonstreren hoe je het in je dagelijks leven kunt toepassen. De masterclass wordt opgenomen, zodat je het later terug kunt kijken.

Mahatma: 'Ik ben dat lieve ego gaan herkennen en ben daar zelf stapje voor stapje aan voorbij gegaan. Elke keer wanneer ik een stukje duisternis losliet, kwam er meer licht voor in de plaats en voelde ik letterlijk in mijn lichaam meer ruimte om te leven'

Ik ben zo ontzettend blij dat ik voor deze training gekozen heb en er is al zoveel veranderd in mij in deze maand.

Paula

Hoe ziet jouw leven eruit als je het ego voorbij gaat?

 • Dan wordt dat kleine lichtpuntje, dat eerder aan het einde van de tunnel scheen,  een enorme schijnwerper. 
 • Die deken van schaamte waar je je vaak in omhulde heb je afgedaan. Je bent zichtbaar in je eerlijkheid. In je volwassenheid. Puur Jezelf. Precies zoals je bedoelt bent. Schaamte heeft geen vat meer op jou.
 • Die eeuwige schuldgevoelens... als de buurman een scheet liet (kan het niet anders schrijven) dan voelde jij je al schuldig. Dat laat je heerlijk los. Wil je buurman nu heerlijk luidruchtig flatuleren, dan lach je er hartelijk om.
 • Die 'arme ik' en die 'ik kan er toch ook niets aan doen... snik'... die neemt afscheid van jou. Dat waren de boosdoeners waardoor je juist klein bleef.

Vanochtend keek ik naar mezelf in de spiegel. En voor het eerst in jaren herkende ik mezelf. Ik keek naar mijn gezicht, en zag daarin een oudere versie van het kind dat ik ooit was. 

Ik ben zo dankbaar. Ik had nooit verwacht dat er op zo'n korte tijd iets kon verschuiven. En dat doet het wel.
En de tijd is er rijp voor. Je moet er klaar voor zijn. En dit kwam op mijn pad toen ik er echt genoeg van had steeds voor die muur te blijven staan en mezelf het leven te onthouden wat ik verdien. Ik ben zo blij dat ik naar mijn hart geluisterd heb! 

Katja

Er is een power in jou die groter is dan heel je verleden...

Jij kiest...

Je kunt kapot gaan door een ellendige jeugd en alle ervaringen die dat met zich meebrengt of je komt er super sterk uit. 

Wat kies jij?

Als je de moed hebt om groter te worden dan je eigen verleden, dan wordt heel die ellende van vroeger je rijkdom van het heden.


Dan heeft dat lieve ego, die blind is en nog niet weet dat de oorlog voorbij is, geen vat meer op jou. 

Is deze Online Power Training 'Het Ego Voorbij' iets voor jou?

Met deze Online Power Training 'Het Ego Voorbij' geef je jezelf het grootste geschenk dat je je zelf kunt geven. Je neemt afscheid van die zware lagen, die je een identiteit gaven, maar waar je niet echt blij mee was.


Jouw grootsheid komt aan het licht.  Dan heb je dat  jasje van ellende, waar je je achter verschuilde, niet meer nodig en ben je puur jezelf. 


Met nieuwe ogen kijk je naar jezelf en naar je wereld. Je voelt je welkom en gaat jouw mogelijkheden benutten als nooit eerder tevoren. 


Heb je een eigen toko? Mensen willen bij jou zijn.

Heb je kids? Kids zijn blij met jou.

Ben je alleen? Als jij daar niet meer voor kiest, dan is die tijd ook voor voorbij.


Door een event, de masterclasses en de Magic Boosts krijgen je cellen namelijk iedere keer op verschillende manieren updates. Zo week ik je los uit je oude programmering, waardoor de sluiers die voor je ogen hangen als het ware weg vallen. Hierdoor ga je jezelf ontdekken in jouw licht, waarheid en kracht. 


Één van de onderdelen van deze Online Power Training 'Het Ego Voorbij', zijn de Magic Boosts. Tijdens zo'n Magic Boost luister je simpelweg naar mijn stem, die ongemerkt en heel subtiel jouw onderbewustzijn met een nieuwe energie binnendringt. Dit,  samen met alle andere tools, werkt op alle fronten door bij je.

Het online programma werkt bij mij heel erg  goed! Een paar jaar geleden kon ik alleen maar boos en nukkig zijn, en gemaakt vrolijk. Door de online training voel ik echt dat ik dichter bij mezelf aan het komen ben, en dat de vragen die ik had, op zijn plaats beginnen te  vallen. Ik heb ook het idee dat ik in diepe lagen nu met mezelf bezig ben!   Het effect online komt sterk bij mij binnen, omdat ik iedere dag stapsgewijs  met een goede structuur even getriggerd word om naar mezelf te kijken, en dit dagelijks kan delen op de community. 

 

Deze community is een aparte website, waar mee je alleen met gelijkgestemden  je verhalen met elkaar deelt onder het toeziend oog van het spirit coaching team.  Die houden alles een beetje in de gaten, en ook word je door hen gesteund als dit noodzakelijk is, zodat je niet verdwaalt in je proces.  

 

Ook zijn er bij elk cluster elke maand 3 zoom live meetings, waardoor er ook even in groepsverband face to face zoom contact is. Daar wordt het een en ander uitgelegd, en deel je dan in aparte meetings rooms het onderwerp van die maand met elkaar, dat zorgt voor diepere verbinding  met de groep. Het  traject wekt bij mij een gevoel op dat je er niet helemaal alleen voor staat.

Rachel

Wat kost mij deze training

Voor deze Online Power Training 'Het Ego Voorbij' betaal jij niet de waarde van  € 267, maar slechts € 147.
Ben jij dat waard?


En omdat je het event al hebt aangeschaft betaal je nog maar € 110,-

Bij het zien van het laatste filmpje van deze training was mijn eerste gevoel :NEE ik wil nog niet dat het voorbij is 😳 Gelukkig heb ik voor de hele 6 maanden training gekozen. Zo blij πŸ€— Ik heb echt stappen gezet. Fijn dat ik je nog niet hoef los te laten Mahatma. Misschien doe ik dat wel nooit meer πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ™

Karin


Holy moly wat een mooi proces, kan het niet vaak genoeg zeggen. De handvaten die je gaf Mahatma, ben er zo dankbaar voorπŸ™πŸ’ Dit waren antwoorden waar ik al zolang naar opzoek was.


Caroline

Voor nu wil ik je vanuit de grond van mijn hart bedanken voor de super-waardevolle cursus, Mahatma! Ik vind dat je de dingen precies bij (mijn) kern raakt en je ook de praktische tips, inzichten, handreikingen geeft die ik nodig had. De diepgang en de vele manieren om er mee bezig te zijn, zoals je ingesproken video's, de community en de meditaties, heb ik als bijzonder waardevol ervaren. 
Gerrie

Weg met het getwijfel, meld je aan...

Ik hoor je al denken: 'Ben ik het wel waard? Gaat het ook voor mij werken?' Deze stemmetjes ken je wel. Hoe zou het voor je zijn als je deze ongein gelijk loslaat door je aan te melden?

Vertrouw maar op je gevoel of op het stemmetje vanbinnen. Daar word je blij van, want dat is je intuïtie. Begin met je zelfbeeld verbeteren!

En nog een aantal mooie reacties

Lieve Mahatma,

Ik had deze training voor geen goud willen missen. Ik ben nu al opener en voor het eerst blij met mij. 

Dankjewel!

Marie José
Door de training leerde ik weer naar mijn gevoel te luisteren en mijn eigen verantwoordelijkheid te nemen voor mijn gevoelens.


Door weer verbinding te hebben met mijn hart is het mogelijk mijn leven te gaan leven wat ik graag wil en niet het leven te leven dat anderen willen dat ik leef.

Carola
Sinds de training ben ik alsmaar minder slachtoffer van die stemmetjes. Ik kan helderder zien dat het oude kinddelen zijn die om aandacht vragen en geheeld willen worden. Ik stap sneller uit het negatieve. Ik ben heel dankbaar voor de tools. Ik beleef plezier aan de mogelijkheden die ik krijg om ruimer, verder, dieper, waarachtiger te worden. Ik ervaar me als een ontdekkingsreiziger in m'n eigen universum. Nieuwsgierig. Ik kijk uit naar de volgende ronde..
Vera
Ik heb mezelf gevoeld, gezien, vergeven, gedeeld....en daardoor mezelf zichtbaarder gemaakt.

Ik voel en zie nu mijn angst en laat ze los wetende dat ik een keuze heb. Ik zeg en doe daardoor dingen waardoor ik me vrij maak, waardoor ik meer Mijn Leven Leef. 

Dankjewel Mahatma en dank ook aan mezelf dat ik hieraan durfde mee te doen.

Christine
De manier waarop Mahatma via de filmpjes het gevoel geeft dat ze je echt ziet is wonderlijk en stimuleert om er echt voor te gaan. Deze training heeft veel meer in me losgemaakt dan ik van te voren voor mogelijk hield. Ik voel me echt een stukje meer heel.
Anne
Ik doe de komende perioden weer graag met iets mee, soms lukt het niet live mee te gaan, maar de dag dat ik de opnames heb, kijk ik deze al weer 😊. Dus dit werkt echt ook prima. ontzettend blij met Mahatma en haar team en heel blij dat de prijzen zo normaal! (laag zijn) waardoor dat ook veel toegankelijker is! En zelfs was het wat duurder doe je het nog!
Anca

Dankjewel lieve Mahatma voor deze mooie training.
Ik voel eigenwaarde
Ik voel dat ik dankbaar ben voor alle mogelijkheden en kansen
Ik voel me krachtiger
Ik ben niet meer afhankelijk
Ik kan dealen met mezelf
Elke dag aan mezelf te werken.. elke training gevolgd. Elke dag naar binnen keren..
Zo mooi hoe je mensen op deze manier kan helpen πŸ¦‹.

Iris

Een geweldig proces, stap voor stap wordt je meegenomen, uitgedaagd om te voelen, inzichten te krijgen, keuzes te maken . Heel intens en ben zo dankbaar. De woorden van Mahatma raken je in je diepste kern. In deze training lagen voor mij de antwoorden waar ik al zo lang naar op zoek was. Dankjewel πŸ’–

Caroline

Dank je wel Mahatma voor deze mooie en pittige training.Ik ging door een achtbaan van emoties en ben tot de ontdekking gekomen dat er veel meer hartzeer was dan dat ik had gedacht. Ik mag het weer voelen! Ik hoef me niet meer "groot" te houden! Ik ben goed zoals ik ben en fouten maken mag. Dank je wel voor deze stevige bewustwording! 

Trudy
Vandaag voelde ik hoeveel er verschoven is in 1 maand tijd, daar kan geen therapie tegenop. Wat een mooie en effectieve opbouw en ik heb gesteund gevoeld. Ik voel me vrijer nu omdat ik opties heb om met situatie en vooral met mezelf om te gaan
Marieke
Het was een mega fantastische training
Katrien

Dankjewel Mahatma voor de meditatie en je oefeningen. Ze beginnen hun vruchten af te werpen! Ik voel me een stuk lichter en blij met mezelf! Ik heb de keuze de Liefde te laten stromen en dat is een overweldigende ervaring! Dank daarvoor!

Teuni

Ik sta soms versteld van welke aardige en mooie woorden uit mijn mond komen óf op schrift πŸ₯° én welgemeend natuurlijk! Dàt geeft een heel warm gevoel én maakt t voor iedereen een stukje mooier πŸ™πŸ’ž
Diana

Door deze training kijk ik anders naar mezelf, krijg ik nieuwe inzichten en zie ik dat bepaalde reacties eigenlijk komen van de kindertijd. Vooral het besef dat ik bewust kan kiezen voor het pad van licht, liefde en overvloed.

Veerle
Blij met de affirmatieboost en alle support. Het lucht op
Sandra
Dit is een andere online training dan gemiddeld. Mahatma is in staat met haar dagelijkse video's ECHT contact te leggen met je. Alsof ze alleen tegen jou praat en je daardoor ook motiveert om dagelijks de opdrachten ook te doen!

Genote van die aandacht voor mezelf en dat geeft in 25 dagen al veel verschuiving EN resultaat.

Dit is een training die je geld ook echt waard is!

Franca
loslaten
Het is een aanrader om de training Heel je Hart te gaan doen. Je krijgt heel veel mooie inzichten in wie je werkelijk bent. 

Een liefdevol mens. Mahatma is ECHT betrokken bij de mensen en geeft waardevolle feedback. Zij doet het met haar hart. Een mooier voorbeeld kan er niet zijn.

De powerboats meditaties geven alles wat je leert nog veel meer diepgang.

Marja
Als je twijfelt....schrijf je toch in, het is de moeite waard, ook al heb je maar een kleine rugzak.
Lut