Gefeliciteerd! Jij doet mee met het online event 'Leef je Licht'


In je mailbox vind je alles wat je moet weten voor het volgen van dit event.

Geen mail ontvangen? Check ook even je spambox.


Zet direct een grote stap naar meer leven vanuit wie jij werkelijk bent en meld je aan voor de Online Power Training 'Leef je Licht'.

Hieronder leg ik jou daar alles over uit.


Laten we beginnen met wat reacties op verschillende onderdelen van een vorige Online Power Training

Over een Event

Het event Loslaten heeft me geholpen een diep stuk pijn te transformeren. Helder en krachtig reikt Mahatma diverse tools daarvoor aan.


Wilja

Over een Masterclass

Bedankt voor de zeer waardevolle Masterclass! πŸ™ŒπŸ™ Ben heel blij dat ik mee doe.

Samen met anderen, (wat gaat het dan snel zeg!) 

Ipv in mijn eentje zaken proberen te ontcijferen.


Annet

Over de magic Boosts

Ik voel verandering. De Magic Boosts helpen me enorm, ik word eigenlijk opnieuw geprogrammeerd, lijkt 't wel 😊


Nicky

Je bent gekomen om jouw licht te leven!

Ja, om te zijn wie je werkelijk bent.

Het licht zit ook in jou!

Ik leg het je hiernaast uit...

Als je niet jouw licht leeft dan...

 1. Dan durf je niet jezelf te zijn. Je loopt bij wijze van spreken op je tenen en doet je mooier voor dan je echt bent. 
 2. Dan voel je je niet zo thuis op aarde. In wezen ben je een beetje bang. 
 3. Dan durf je niet te shinen. Je maakt je liever wat onzichtbaar dan dat je je echt laat zien.
 4. Dan denk je dat jij niet goed genoeg bent. Dat je het toch niet kan... die studie, die job. Je wilt er wel aan beginnen, maar je doet het niet.
 5. Dan weet je ergens wel dat je keigoed bent in wat je doet, maar in plaats dat je er € 100 voor vraagt, vraag je er € 50 voor, uit angst dat de mensen jou of jouw product anders niet willen.
Tranformatie Training
Lieve Mahatma samen met mijn tas koffie hoor je nu bij mijn ochtenritueel. De eerste lessen had ik zoiets van wie is er nu zo goed gezind in de morning. Schande. De lessen waar ik het minste zin in had hebben mij het meeste geleerd. Nu zing ik samen met jouw elke ochtend mee nieuwe dag nieuwe kansen πŸ˜
Ik kijk er al naar uit wat de derde maand gaat brengen. Wereld pas maar op want ik kom er aan πŸ’ž
Lieselotte

Shinen was vroeger een woord dat niet in mijn woordenboek stond...

Als je van huis uit meegekregen hebt dat jij niet deugt, dat je niets kan en zelfs nog te stom bent om voor de koeien te dansen, dan is shinen niet iets wat automatisch gaat. Zo was dat voor mij. Mijn vader trapte mij regelmatig met zijn woorden enthousiast de grond in. Voor een gevoelig meisje als ik toen was, was dat wel een dingetje. 

Mijn eigenwaarde was ver te zoeken en ik wist niet wie ik was. 

Door de weg die ik zelf ben gegaan ben ik thuis gekomen bij mijzelf. Ik weet nu wie ik ben, wat mijn kwaliteiten zijn en wat ik te doen heb hier op aarde. Shinen doe ik nu als geen ander en dat gun ik jou ook. 

Wat ben ik gegroeid en wat een rust, vrede en vrijheid is er nu in mij...
Arno

De inhoud van de Online Power Training Leef je licht

 • De looptijd is ongeveer een maand, van 20 november - 17 december 2021.

 • Je doet mee met het Online Event 'Leef je Licht' live op 20 november of d.m.v. de opname op een door jou gekozen tijdstip.

 • Je komt bij ons op de Spirit Community in de groep Online Power Training 'Leef je Licht'.
  Daar ga je delen wat je tegenkomt en help je elkaar verder. Je hoeft het niet meer alleen te doen.

 • Je doet mee met de Online Training 'Leef je Licht'.
  Gedurende 24 dagen ontvang je namelijk een filmpje van 2 à 3 minuten.

 • Je luistert naar de Magic Boosts 'Leef je Licht' over het maken van verbinding.

 • Je doet 3 keer mee met de Online Masterclass 'Leef je Licht', waarin ik de deelnemers 'live' train op het leren verbinden . Ik ga in deze masterclasses zoveel mogelijk met mensen werken om te demonstreren hoe je het in je dagelijks leven kunt toepassen. De masterclass wordt opgenomen, zodat je het later terug kunt kijken.

Mahatma: "Door de weg die ik zelf ben gegaan ben ik thuis gekomen bij mijzelf. Ik weet nu wie ik ben, wat mijn kwaliteiten zijn en wat ik te doen heb hier op aarde. Shinen doe ik nu als geen ander en dat gun ik jou ook."

Transformatie Training

Hoe ziet jouw leven eruit als jij doordrongen bent dat jij veilig bent? Dan...

 •  Vraag je de juiste prijs voor je diensten. 
 • Dan durf je je uit te spreken wanneer je stem gehoord dient te worden. Denk maar eens aan je puberende kinderen...
 • Je stelt je grenzen. Je zegt 'NEE' wanneer je hoognodig 'NEE' moet zeggen. 
 • Maar je zegt ook 'JA' als je uitgedaagd wordt voor een volgende stap. De next level.  
 • Je gaat met zo'n big smile op je snoet door het leven en dat is vet lekker. 
 • Maar ook als het leven even anders loopt dan je denkt... dan sta je nog als een huis. Jij topper, bent immers niet meer gek te krijgen.
 • Je leeft jouw kwaliteiten, want ja... jij weet inmiddels wat je kan en en wat je wilt met je leven. Dat geeft een intense voldoening.

Deze cursus heeft me bewust gemaakt van mijn eigen patronen. Ik heb dingen afgezegd die niet echt bij mij pasten.
Ik maak me zelf niet meer afhankelijk van de ander.

Paul

Als je leeft vanuit jouw licht en waarheid dan word je gezien in wie je werkelijk bent... lekkuuurrrrrrr

Is deze Online Transformatie  Training 'Leef je Licht' iets voor jou?

Met deze Online Power Training Van Leef je Lichtga je ontdekken waar jouw kwaliteiten liggen en daar ga je vooruit komen.


Door een event, de masterclasses en de Magic Boosts krijgen je cellen namelijk elke keer weer op verschillende manieren updates. Zo week ik je los uit je oude programmering, waardoor de sluiers die voor je ogen hangen, als het ware wegvallen. Hierdoor ga je jezelf ontdekken in jouw licht, waarheid en kracht. 


Één van de onderdelen van deze Online Transformatie Training Leef je Licht, zijn de Magic Boosts. Met een Magic Boost luister je simpelweg naar mijn stem, die ongemerkt en heel subtiel jouw onderbewustzijn met een nieuwe energie binnendringt. Als je daar een aantal weken naar hebt geluisterd, kijk je met liefde en respect naar jezelf en anderen. Bizar dat het zo simpel werkt.

Ik wil je graag  vertellen wat de afgelopen dagen voor mij betekend en gedaan hebben. 

 

Deze Power Training heeft voor mij opgeleverd dat ik anders naar mijzelf kijk: het innerlijk kind met emoties die erbij horen heb ik omarmd.

Vaak hoor ik je stem zoals in een van de Magic Boosts: "je kunt het" of " je mag je uitspreken" Dit is zo waardevol voor me en zo belangrijk. Ik ben er zo blij mee: dit gun ik iedereen. 

  

Mahatma: duizendmaal dank en je bent een topper voor mij. Lieve groet, 

Lia
Ik ben liever voor mezelf, leg mijn latje niet meer te hoog, gun mezelf eens wat leuks of lekkers zonder schuldgevoel.
Ik zie nu beter wat ik niet meer hoef te geloven en keur mezelf eerder goed.
Dank je Mahatma

Simonne

Maar ook dit kan deze training je geven...

 • Als jij weet wie je bent en je begrijpt jezelf, dan wordt het zacht in jezelf. 
 • Die zachtheid komt doordat je compassie en begrip voor jezelf krijgt.  
 • Dat begrip wordt nog groter want hierdoor begrijp je ook anderen veel beter en dat krijg je weer weerspiegeld.
 • Hierdoor verbeteren je relaties, want je komt veel meer uit voor wat je denkt en voelt. 
 • In gezelschap laat je dan met regelmaat jouw stem horen, want je weet dat je wat te vertellen hebt. 

Wat kost mij deze training

Voor de Online Power Training 'Leef je Licht' betaal jij niet de totale waarde van €267.


Jouw investering is slechts € 147


Het event is onderdeel van de Online Power Training en wordt direct van de prijs afgetrokken. Een deze dagen wordt het rest bedrag geïncasseerd.

Voor nu wil ik je vanuit de grond van mijn hart bedanken voor de super-waardevolle cursus, Mahatma! Ik vind dat je de dingen precies bij (mijn) kern raakt en je ook de praktische tips, inzichten, handreikingen geeft die ik nodig had. De diepgang en de vele manieren om er mee bezig te zijn, zoals je ingesproken video's, de community en de meditaties, heb ik als bijzonder waardevol ervaren. 
Gerrie

Weg met het getwijfel, meld je aan...

Ik hoor je al denken: 'Ben ik het wel waard? Gaat het ook voor mij werken?' Deze stemmetjes ken je wel. Hoe zou het voor je zijn als je deze ongein gelijk loslaat door je aan te melden?

Vertrouw maar op je gevoel of op het stemmetje vanbinnen. Daar word je blij van, want dat is je intuïtie. Begin met je zelfbeeld verbeteren!

Om je een idee te geven: dit zijn de reacties van de afgelopen Power Training

Mahatma maakt haar belofte waar.

Ik heb al veel opleidingen en cursussen gedaan maar dit integreert in mijn hele lijf en leven.

Whitney
 Ik kom een vakantie foto van mijzelf tegen. Voor het eerst in tijden kijk ik naar mezelf op een waardige manier.  Voor het eerst vind ik mezelf  leuk/mooi op de foto. Deze training doet veel met mij.
Mary

Ik kan nog niet helemaal geloven wat er allemaal aan het verschuiven is!
En dat allemaal met de kracht van liefde!

 

Mensen waar ik voorheen moeite mee had die vertrekken vanzelf uit mijn leven. 

 

Ik ben veel krachtiger in mijn liefdevolle ik gaan staan. Het gebeurt gewoon.
Wanneer ik andere mensen zie of spreek, handel ik uit liefde.
Steeds wat dichterbij liefdevolle relaties. 

Het is magisch!

Glenn

Het online programma werkt bij mij heel erg  goed! Een paar jaar geleden kon ik alleen maar boos en nukkig zijn, en gemaakt vrolijk. Ik liep  alleen maar met vragen rond, waarin ik zo op slot mee zat, en er ook niet verder mee kwam. Door de online training voel ik echt dat ik dichter bij mezelf aan het komen ben, en dat de vragen die ik had, op zijn plaats beginnen te  vallen. Ik heb ook het idee dat ik in diepe lagen nu met mezelf bezig ben!   Het effect online komt sterk bij mij binnen, omdat ik iedere dag stapsgewijs  met een goede structuur even getriggerd word om naar mezelf te kijken, en dit dagelijks kan delen op de community. 

 

Deze community is een aparte website, waar mee je alleen met gelijkgestemde je verhalen met elkaar deelt onder het toeziend oog van het spirit coaching team.  Die houden alles een beetje in de gaten, en ook word je door hen gesteund als dit noodzakelijk is, zodat je niet verdwaalt in je proces.  

 

Ook zijn er bij elk cluster elke maand 3 zoom live meetings, waardoor er ook even in groepsverband face to face zoom contact is. Daar wordt het een en ander uitgelegd, en deel je dan in aparte meetings rooms het onderwerp van die maand met elkaar, dat zorgt voor diepere verbinding  met de groep. Het  traject wekt bij mij een gevoel op dat je er niet helemaal alleen voor staat.

Rachel
Wanneer ik nu in de spiegel kijk, herken ik eindelijk mezelf. Dankjewel, Mahatma!
Kirsten

 Voor mij is er echt iets verschoven. Jammer dat het nu al het laatste filmpje is... gelukkig stopt het niet en ga ik de komende maanden verder. M'n hart is al wat zachter geworden en ik ben milder naar mezelf en naar anderen. Ik zeg wat ik te zeggen heb en dat levert positieve reacties op! Ik word veel meer gezien en gehoord!
Dank aan iedereen voor jullie verhalen en reacties!πŸ™ Ik kijk uit naar het vervolg!

Veerle

 Wat een mooie training. Ik heb in mijn leven nog nooit zo depressief gevoeld als het afgelopen jaar. Wel in de overtuiging om nu ‘once in a lifetime’ die oude rommel op te ruimen. Als ik die keuze niet had gemaakt dan had ik waarschijnlijk een ander regulier traject gevolgd met medicijnen oid wat ik niet wilde. En jij kwam op het juiste moment en jij geeft een flinke zet in de juiste richting. Met liefde, humor en gekheid maar wel fff erdoorheen prikken. Au en bedankt, het is zoveel waard! Thanks! liefs Astrid 🧚🏻‍β™€οΈπŸ˜˜

Astrid

Vanochtend keek ik naar mezelf in de spiegel. En voor het eerst in jaren herkende ik mezelf. Ik keek naar mijn gezicht, en zag daarin een oudere versie van het kind dat ik ooit was. Ik ben zo dankbaar. Ik had nooit verwacht dat er op zo'n korte tijd iets kon verschuiven. En dat doet het wel.
En de tijd is er rijp voor. Je moet er klaar voor zijn. En dit kwam op mijn pad toen ik er echt genoeg van had steeds voor die muur te blijven staan en mezelf het leven te onthouden wat ik verdien. Ik ben zo blij dat ik naar mijn hart geluisterd heb! 

Katja
Holy moly wat een mooi proces, kan het niet vaak genoeg zeggen. De handvaten die je gaf @Mahatma ben er zo dankbaar voorπŸ™πŸ’ Dit waren antwoorden waar ik al zolang naar opzoek was.
Caroline

Bij het zien van het filmpje was mijn eerste gevoel :NEE ik wil nog niet dat het voorbij is 😳 Gelukkig heb ik voor de hele power training gekozen. Zo blij πŸ€— Ik heb echt stappen gezet. Fijn dat ik je nog niet hoef los te laten Mahatma. Misschien doe ik dat wel nooit meer πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ™

Karin
Oh wat word ik toch steeds zo blij van die video's. Als ik die vrolijkheid zie dan besef ik iedere keer: dat is het. Zo horen we in het leven te staan. Ik heb zoveel uit dit traject gehaald. Ik voel dat mijn hart veel meer open staat voor alles. Ik voel het aan de constante kriebeltjes in mijn hart van al die nieuwe ervaringen
Lieselotte
Wat ben ik dankbaar dat ik de stap heb durven zetten voor deze training. Dat ik naar mijn hart durfde te luisteren. Ik ervaar dat ik aardiger, zachter voor mezelf ben, sinds ik hiermee gestart ben. En wat een mooie inzichten. Ik leer veel over mezelf. Ik ben dankbaar voor deze reis die ik samen met jullie mag maken.  
Katja
Ik ben ook ontzettend blij dat ik voor deze training gekozen heb en er is al zoveel veranderd in mij in deze maand. Ik ben heel benieuwd naar de rest in de komende 5 maanden.
Paula
De verschuiving, die ik opmerk bij mij is, dat ik nu heel bewust, dat wat ik zelf zo gemist heb of mezelf weinig gegeven heb (complimenten, het gevoel dat ik er toe doe, mezelf gehoord en gezien voelen, dat ik waardevol ben) nu aan anderen geef...op mijn werk bijvoorbeeld...ik sta soms versteld van welke aardige en mooie woorden uit mijn mond komen óf op schrift πŸ₯° én welgemeend natuurlijk! Dàt geeft een heel warm gevoel én maakt t voor iedereen een stukje mooier πŸ™πŸ’ž
Diana

Wat een verschil mag ik al merken ten opzichte van een maand geleden. Ik voel me blij, het stoort me steeds minder dat ik altijd alleen ben.
Ik geef mezelf een dikke 10 voor het in eerste instantie gekozen te hebben om dit te gaan volgen. Wat een mega geschenk voor mezelf.
Ik ben volop bezig met het doorgeven van het nieuwe adres voor de administratie van mijn zoon.
Ik kan mezelf steeds goedkeuren en als ik dat doe, doen de anderen dat ook, zonder gedoe. Een hele fijne ervaring, waar ik nog wel meer van wil.

Katrien

Dankbaar kijk ik terug op deze training. Dagen van denken, voelen, herprogrammeren en bewust naar me zelf kijken. Beetje bij beetje voel ik me prettiger met me zelf en heb ik mijn grenzen durven verleggen. Ik heb gesolliciteerd voor een baan, waarvan ik eerst dacht dat die te hoog gegrepen zou zijn voor mij. Dankzij deze training opnieuw voor mezelf gekozen en mijn hart gevolgdπŸ’ž Heerlijk om in mezelf te mogen geloven. Ik had niet durven dromen dat ik nu hier zou staan.

Dank je wel lieve Mahatma 😘

Cor

Na deze training word ik steeds zachter voor mezelf.
 Ik heb geleerd dat mezelf waarderen en lief zijn voor mezelf dingen zijn die ik mag doen,  ongeacht ‘fouten’ die ik maak in het dagelijks leven.


Ik voel steeds meer ruimte in mij,  om te kiezen voor geluk, in plaats van dat mijn emoties me volledig overnemen.


 Mahatma neemt je hierin stapje voor stapje mee. Het is echt niet altijd makkelijk om

naar jezelf te kijken, maar als je de stap neemt, levert het je heel veel op!


 Hierbij ontvang je veel warmte, begrip en duwtjes in de goede richting van Mahatma
 en de andere ‘power-trainers’. Hierdoor sta je er niet alleen in.


Vooral ook jongere mensen raad ik aan om eens een training te volgen! Het biedt echt een houvast om  relaxter met heftige emoties of gedachten om te gaan. Ik heb steeds meer het gevoel dat ik waardevol ben, met alles wat ik heb/ben!


Tot slot is Mahatma zeer kundig en

empathisch en omdat zij zoveel heeft meegemaakt, kan ze je echt begrijpen. Doen!

 Maaike – 25 jaar

Ook ik ben blij met de training en ik ben ook blij dat ik voor de 6 maanden gekozen heb.

Ik voel me rustiger en kijk er naar uit elke dag weer. Ik hou van je filmpjes en de manier waarop je ons ook persoonlijk helpt op de community of de masterclass. 

πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•

 

Nathalie
loslaten
Ik moet je heel eerlijk bekennen dat ik heel soms dacht van joh, die mensen zijn wel héél enthousiast. Ik bedoel, ik vind je manier van doen fijn en je spreekt me aan, anders was ik natuurlijk überhaupt nooit aan de training begonnen, maar nou ja, je kunt ook overdrijven dacht ik πŸ™ˆ .


Maar ik loop ernstig risico net zo lyrisch te worden πŸ˜ Je weet zo ontzettend goed de juiste snaar te raken en je voelt zo goed aan wat elk van ons nodig heeft! Dat ik zo enthousiast kan raken van iets waarbij af en toe ook zo'n intensieve pijn omhoog komt, haha.


Ik durf het bijna niet te zeggen, maar kom maar op met de rest!
Anne
Super bedankt @mahatma-revier voor de afgelopen maanden, voor mij is de grootste winst dat ik pijn en verdriet toe kan laten en dat voelt zo vrij. Mijn eerste reactie is nog steeds om het weg te duwen, maar kan er nu bewust voor kiezen om het te voelen. De angst, waardoor ik er zo lang mee heb gevochten is in ieder geval weg, daar ben ik heel blij mee. Ik ben erg nieuwsgierig naar wat er nog gaat komen!
Paula
Als je loslaat krijg je vrijheid

Dankjewel voor de dagelijkse liefdevolle lessen en inzichten in liefde.

Ik voel mij blij en opgeruimd. Mijn hart staat zo veel meer open.

Perlita

Deze training was een cadeautje, veel inzichten gekregen. Ik voel me veel rustiger, ervaar de wereld anders en mijn omgeving reageert mee. Heel er waardevol. Morgen de masterclass.
Bedankt community geboortes voor jullie verhalen, openheid en reacties, in liefde en lichtπŸ’šβœ¨

 

Willemien

Een hele mooie waardevolle training. In mijn achterhoofd onthoud ik de woorden” wat zou liefde doen”  Dat gaat mij zeker verder helpen. Fijn dat ik lekker vanalles van mij heb kunnen afschudden. Geld was ook een belangrijk onderwerp voor mij, en heb overvloed ervaren, en ik hoop dat mijn wens van financieel echt onafhankelijk worden, dat dit naar mij toe mag stromen. 

 

Rachel
loslaten mag

Goedemorgen lieve Mahatma,

Het was weer een hele inspirerende training, dank daarvoor.

Ik heb positief leren kijken naar de levens van mijn kinderen. Ik heb nu een baan waar ik veel liefde in kwijt kan, zodat ik met plezier naar m'n werk ga.

Heel veel liefs en dank voor het zichtbaar maken van de richting waarheen ik mag gaan...

Eileen

Ik zie elke morgen zo uit naar de opdracht van de dag. Ik ben zo blij dat ik het mezelf gun om de hele Mega Transformatie training te volgen. Groter kado bestaat er niet op dit moment.

In deze training ben ik weer een beetje dichtbij mezelf gekomen. Zo waardevol om te voelen en te realiseren dat ik er toe doe.


Dank je wel lieve Mahatma πŸ™πŸ™ ik zie uit naar de volgende training β€οΈπŸ˜˜

 

Karin
Goedemorgen, wat jammer he dat dit onze laatste dag is! Ik keek er echt naar uit om elke dag een opdracht te krijgen en zo mezelf weer verder te ont - wikkelen.
Dank je wel lieve Mahatma voor alle inzichten, jouw inzet en jouw liefdevolle woorden. Je bent een schat❀️
Dank je wel alle lieverds op deze community! Jullie reacties waren waardevol en liefdevol.πŸ’πŸ’«πŸ§š‍β™‚οΈπŸ•―οΈπŸŒΉ
Annemiek
Dankjewel lieve Mahatma voor alle liefde en warme energie die jij zo helder weet over te brengen en voor het delen van jouw dagelijkse wijsheid.


Door de opdrachten en het fijne samenzijn op de community weet ik wat ik los mag laten zodat het kan gaan stromen.


Dankzij jou kan en mag ik steeds verder zakken in vertrouwen in het leven en de liefde β€οΈ Dag lieve allemaal! Blijf stralen πŸ˜˜
Marielle
♥. Mahatma opent harten en als ze gebroken zijn plakt ze de boel weer aan elkaar!
Marise
loslaten geeft vrijheid

Ik ben blij dat ik mezelf deze training heb gegund en dat ik het durfde om hiermee aan de slag te gaan.
Dank je wel Mahatma voor alle wijze lessen en je bent zo lief, iedereen vertrouwt je en je voelt de mensen zo goed aan. GEWELDIG!!

 

Kiki
Alleen maar dankbaarheid voor wat het leven is, ik ga steeds meer mijn leven beleven. Er gebeuren deze week wonderlijke dingen, zoveel erkenning komt er naar mij toe. Veel liefs voor jullie allemaal.
Jeanette
Dank je wel Mahatma! Jij mag zeker 2 zinnen op de site plaatsen. :-) En dank je wel voor de tip. Heel fijn. Ik word in november 50 en dan ligt dit allemaal achter mij en geef ik een groot feest, omdat ik het waard ben, naar snak en heel veel zin heb om het leven weer eens te vieren :-) Daar ga ik voor en dat verdien ik. Zo is het
Saskia
Wat een FANTASTISCH mooi blok “Jij bent liefde”. Er is zo ongelofelijk veel verschoven deze maand. Ik ben liefdevoller en ik zie mijzelf zienderogen verzachten naar anderen EN naar mijzelf. De liefde stroomt en ik kan in zachtheid mijn grenzen aangeven. Deze cursus in 1 woord WAUWWWW! Ben er zo blij mee! Met Mahatma en de mede Mahatma’s. Heel veel licht, liefde, geluk en alle goeds voor iedereen!
Marise
Wat een verschil heeft deze training gemaakt. Door mijn hart te voelen en liefde te voelen is het gewoon gaan stromen en lijken zoveel kopzorgen weggevallen te zijn en is er ineens vertrouwen πŸ§‘πŸ’š. 


Ook mijn relatie met andere mensen is veranderd. Ik kan ze nu meer echt zien doordat ik bij mezelf ben en vanuit mijn hart ja of nee kan zeggen. Ik hoef me dus niet meer te verdedigen en er is gewoon een ommekeer. Ik hoef niet mijn best te doen dat de ander me leuk vindt. Het ontstaat vanzelf of niet omdat ik mezelf ben.
Marieke
Loslaten geeft vrijjheid
Dankjewel Mahatma voor weer een nieuwe maand vol inzichten!
Voor ons het iedere dag helpen herinneren dat wij liefde zijn en wij onszelf om die reden ook liefdevol mogen behandelen. Voor het laten smelten van de hardheid in onszelf. Voor het ons laten inzien  en mogen loslaten van onze vastzittende en beperkende patronen, gedachten en overtuigingen. Heel fijn om hier zo intensief mee bezig te mogen zijn met een fijne club mensen op de community. πŸ’—πŸ€πŸ˜˜
Inge
Lieve mahatma,


Ik wil je ook bedanken voor alles wat er in mijn leven veranderd is door deze cursus. Ik ben veel zachter geworden. Mijn harde pantser is verdwenen en ik kan de wereld echt bekijken door de ogen van een kind. Heerlijk. Er is zoveel rust in mij. Ik moet me niet meer bewijzen naar de buitenwereld, ik vergelijk me niet meer met anderen....


Doordat ik liefdevoller ben ervaar ik ook een enorme kracht in mij, die me veel weerbaarder maakt voor alle veranderingen rondom mij heen. Mijn relaties met ouders, familie, collega's zijn helemaal getransformeerd. Ik neem mijn ruimte in en ben zichtbaar geworden. Ik weet wat ik wil. Mijn leven heeft focus gekregen en een doel.
Lieselotte