De Online Power Training Loslaten 

Voor jouw innerlijke vrijheid!

Laten we beginnen met wat reacties van de online training

Loslaten, dat een onderdeel is van deze Online Power Training

Ik ben rustiger en minder bang...
Ik doe nu wat goed voelt.

Loslaten is belangrijk geworden voor mij.

Ik vecht minder en laat meer toe.

Mahatma, jouw methode is echt super simpel en het werkt! Het loslaten gaat zo gemakkelijk.  Mijn leven is hierdoor nu een stuk relaxter en ik heb onverwachte kansen hierdoor gekregen.
Dank je wel! Ik had niet verwacht dat het effect zo groot zou zijn.

Ik ben zo blij met deze training van loslaten, want er is er veel aan het veranderen.
Weet je, ik zing zelfs weer, dat heb ik jaren niet meer gedaan, er komt ruimte! 😊
Wat ik bij jou heb gedaan is de beste investering ooit!
Jan Peter
De methode 'Loslaten' als je huis-, tuin- en keukentool op zak. Hoe gaaf is dat? Waar je ook maar gaat en staat en wat je ook voor ongein tegenkomt in het leven, jij laat simpelweg los. 

Dan...

 • Zit je te stoeien met angsten en onzekerheden en vind je het leven een heftig gebeuren, in plaats van dat je geniet van de schone lucht, de rust op de wegen en het zonnetje dat gewoon lekker schijnt.

 • Dan geloof je al je eigen bullshit; die onzin waar je mee bent opgegroeid, in plaats van dat je ziet hoe goed en krachtig je bent.  

 • Dan hou je je sneller klein en laat je je niet echt horen. Jouw werkgever of kind of partner stelt eisen aan je, waar je gewoon niet aan kùnt voldoen.

  Hij blaast jou in je nek en jij kijkt met grote ogen en een ingehouden adem naar hem  in plaats van dat je hem rustig effe uitlegt dat hij op Trump lijkt en dat zijn eisen niet reëel zijn in deze tijd. En ja, soms is het een vrouwelijke Trumpclone.

De inhoud van de Online Power Training Loslaten

 • De looptijd is ongeveer een maand.

 • Je kijkt naar de opname van het het Online Event 'Loslaten', op een door jou gekozen tijdstip.

 • Je komt bij ons op de Spirit Community in de groep Online Power Training 'Loslaten'. Daar ga je delen wat je tegenkomt en help je elkaar verder. Je hoeft het niet meer alleen te doen.

 • Je doet mee met de Online Training 'Loslaten '.
  Gedurende 24 dagen ontvang je namelijk een filmpje van 2 à 3 minuten.

 • Je luistert naar de Magic Boosts 'Loslaten' over het vinden van je vrijheid buiten je comfortzone.

 • Je kijkt naar 3 Online Masterclasses 'Loslaten', waarin ik de deelnemers 'live' train op het implementeren van de loslaat vragen. Ik werk  in deze masterclasses  zoveel mogelijk met mensen om te demonstreren hoe je het in je dagelijks leven kunt toepassen.

Mahatma: 'loslaten is in mijn leven de meest belangrijke tool geweest om vrijheid te verkrijgen en mijn eigen overtuigingen en pijnlijke mindset te transformeren.'


Wat was dit online event geweldig: de manier waarop je het brengt is gewoon top
en de tips die je geeft super waardevol.  

Carine

 Het was zo een fijne dag. Er gebeurde zoveel in mijn lijf en in mijn gedachtes. Emoties kwamen los. Nu voel ik mij een stuk lichter dan gisteren. Het is fijn om aan de hand van jouw praten gewezen te worden op mijn onbewuste processen. Ik mag gezien worden en hoef me niet meer te verbergen. 

Saskia

Het event Loslaten heeft me geholpen een diep stuk pijn te transformeren. Helder en krachtig reikt Mahatma diverse tools daarvoor aan. 

Wilja

Mijn leven is altijd zo leuk geweest als nu. Haha 🀣... echt niet.

Al meer dan 20 jaar begeleid ik mensen naar een leven met meer geluk en vervulling. Dit begeleiden doe ik op allerlei manieren. Met Lifechanger jaartrainingen, online trainingen en ook door deze Online Power Training.


Mijn leven heeft er niet altijd zo goed uitgezien zoals dat het nu doet. Ik kwam op de eerste dag van mijn leven namelijk al terecht in een kindertehuis. Dat was het begin van mijn ellendige jeugd. Toen ik 18 jaar was, ben ik het huis uitgegaan en was het drama van mijn jeugd voorbij. Dacht ik... maar die ervaringen van vroeger nam ik wel met mij mee. Daardoor zat ik continue op een overlevingsstand.  Ik liep rond met gedachtes dat ik niet goed genoeg was, niet mooi genoeg was en niet slim genoeg was. 


Om die onzin gedachtes en andere zooi los te laten ben ik gedurende vijf jaren, vijf á zes keer per jaar naar Sedona (USA) gereisd, om daar te leren loslaten. Dat ik voor zoiets simpels (want in wezen is dat het wel) toch zo vaak daarheen ben gevlogen!  Maar elke keer kreeg ik meer vrijheid, meer genieten en meer eigenwaarde. Dat was mij alles waard!


Inmiddels ben ik een super dankbaar en blij mens en inspireer ik duizenden mensen. Ik heb vijf boeken geschreven en ben al jaren heel gelukkig met mijn huidige partner.  

loslaten geeft vrijheid

Ik vind de Power Training Loslaten heel interessant. Het ziet er zo eenvoudig uit als je ons als cursisten aan het helpen bent. Ondertussen ben ik er achter gekomen dat dit getuigt van groot meesterschap (en ervaring).

 

Ik vind het fijn dat ik al verschillende dagen veel aan het loslaten ben en me lichter, vrijer, blijer en liefdevol voel.

 

Met vriendelijke groet, 

Stefan
 • Oh, die triggers komen af en toe nog wel effe naar boven hoor, die triggers die je zo goed kent.

  Het niet gezien worden, het gevoel je best te moeten doen, het gevoel van tekort. Maaarrrr... je herkent ze en ertegen vechten is geen optie meer, want jij laat het simpelweg los. Dat is toch een portie lekkurrr.

 • Af en toe krabbel je je verbaasd over je eigen koppie want dan ga je merken dat je wel gezien wordt. Dat er wel van je gehouden wordt. Bizar toch?
   
 • De wereld staat op zijn kop, maar jouw koppie zit lekker rustig op je romp, want jij bent niet meer gek te krijgen. Je ziet wat er is, en blijft in je eigen rust. 
Healy webinar

Mahatma Enorm Bedankt voor de zeer waardevolle Masterclass!πŸ™ŒπŸ™ Wat een inzichten! 

 

Ben heel blij dat ik mee doe.

Samen met anderen, (wat gaat het dan snel zeg!) 

Ipv in mijn eentje zaken proberen te ontcijferen🧚‍β™‚οΈπŸ˜.

 

Hartelijke groet,  

Annet

Ik was weer heel dankbaar voor de laatste masterclass. Deze was weer zo waardevol met veel herkenbare dingen. Dus bedankt voor de mooie vragen en Mahatma weer eens bedankt voor je immer goede raad. Ik weet nu hoe ik moet omgaan met de boosheid  en irritatie en ik ben me nu ook bewust waar ze vandaan komen. Ik voeg jouw oefeningen met plezier toe aan mijn huis- tuin- en keukengereedschap!

Hilde

Lieve Mahatma,

Vanmiddag bij de Masterclass ben ik diep van binnen zo geraakt en blij geworden. Dat gevoel is heel lang geleden. Dank je wel, ik ben zo dankbaar! βœ¨πŸ¦‹πŸ‘Ό

Astrid

Ik vond 't een heel mooie, nuttige Masterclass. Door de meditatie, gekoppeld aan jouw uitleg, gingen we snel en moeiteloos de "diepte" in. En hoe prachtig 't werken met een van de deelnemers, de herkenbaarheid voor de anderen deed ook echt iets met de energie in de groep. Dankjewel, ik heb iedere minuut als heel zinvol ervaren en de tijd was om voor ik er erg in had.

Franca

Je zal er maar last van hebben...

 1. Van die gekte van de wereld. De angst die aangewakkerd wordt door de beelden op tv.
   
 2. Van dat eeuwigdurende gevoel van tekort. Tekort aan liefde, warmte, succes en niet te vergeten het geld op de bank.

  Het erge is dat er misschien wel meer dan genoeg is van dat spul, maar dat jij dat nog steeds niet kan voelen. Hoeveel er ook is, jij zit heerlijk te zwelgen in je tekort.

Gelukkig kunnen we alles veranderen.
Als je je mindset verandert,

ga je het leven leiden zoals het is bedoeld.

Mijn kwekker vindt het niet leuk dat ik dit ga typen, maar ik heb het inzicht gekregen dat ik een powervrouw ben en dat ik daar geen enkele seconde meer aan hoef te twijfelen.

Bye bye lieve kwekker ik hou van je maar ik laat je los in liefde. 

Ilknur

Ik heb enorme stappen gezet door de Online Training Loslaten en heel veel bereikt. Ik ben nu lief voor mijzelf. Heb mijn relatie beëindigd en die beslissing alleen al is zo goed voor mij. Er gebeuren echte goede dingen nu. Ik ben je heel dankbaar.

Bettina

Ik heb zo genoten van jouw humor. Dat is echt heerlijk. En dan die kwekkers, hoe je daar mee omgaat. Geweldig hahahaha. Wat heb ik veel gelachen, maar dat niet alleen, ik heb ook meegevoeld met de anderen waar je mee aan het werk was...

Het was super.

Trudy
Bij de Power Training 'Loslaten' ging er een wereld voor mij open; opeens had ik een simpele gouden tool in handen om talloze situaties, gevoelens en mindsets mee aan te pakken.
Susannah

Wat levert deze Online Power Training  Loslaten je op?

 • Die patronen waar je eerder zo'n last van had, een chocolaatje teveel, een wijntje teveel en het je niet durven te uiten, zijn voorbij. Dat heb je namelijk los gelaten.

 • Ontspannen en relaxed huppel je door het leven, gewoon omdat het kan en je in al je cellen weet dat je veilig bent.  
Ik heb geluisterd naar de Magic Boost van loslaten en wauwie, echt Mahatma, het loslaten gaat mij een stuk gemakkelijker af dan voorheen. Daar had ik wel op gehoopt maar eerlijk gezegd niet verwacht. Ik ben blij verbaasd.
Tamara
Thuiskomen

Langzaam sijpelden de zinnen bij me naar binnen, zonder dat ik me er bewust van was, als onzichtbare lichtjes waarheid die binnen in mij een plekje vonden.

Voor iemand die de hele dag in haar hoofd zit waren de Magic Boosts van 'Loslaten' als een frisse duik in het water en een handvat voor elke dag.

Er heeft een omslag plaats gevonden. Ik kan nu denken: ja, ik ben goed zoals ik ben, ik ben mooi zoals ik ben en ik... Ik ben blij met mij! πŸ₯°  

Nathalie
Healy
De Magic Boosts van 'Loslaten' hebben hun werk al gedaan. Ik voel me écht wel anders. Ik blijf er veiligheidshalve regelmatig naar luisteren πŸ™ƒ. Ik sta er dagelijks van te kijken hoe makkelijk vriendschap kan zijn als je mensen begint aan te trekken die goed voor je zijn, als het overmatig pleasen wegvalt. Mensen merken het aan me dat er weer ruimte is voor een blij leven. Dankjewel hiervoor!
Karin

Mahatma ik word super blij met jouw Magic Boost. 

Luister elke ochtend en avond in bed. Mijn hoofd laat letterlijk stukjes los, voel ze schuiven in mijn hoofd. Eeuwig dankbaar πŸ™πŸ»πŸ’ž


En dit mag op de site met naam en achternaam. Ik groei nu zo hard, dat mag iedereen weten 

Lieve groet πŸ™πŸ»
Marion van Drunen

Is deze Online Power Training Loslaten iets voor jou?

Met deze Online Power Training Loslaten krijg je een tool in handen die je de rest van je leven kunt gebruiken. Dat niet alleen... door de dingen waar je last van hebt los te laten, krijg je ook direct meer innerlijke vrijheid en rust in je hoofd. Ook de oude onverwerkte emoties die jij zo goed kent vanuit je jeugd, kun je met deze tool transformeren. Daarmee kunnen lichamelijke klachten verminderen, of zelfs geheel verdwijnen. Ik spreek uit eigen ervaring. Door dit transformeren verandert jouw energie en van daaruit krijg je nieuwe kansen en ga je mogelijkheden zien, die eerder niet in jouw blikbeeld waren.  

Loslaten kan moeiteloos gaan. Één van de tools van deze online Power Training is simpelweg luisteren naar mijn stem, die ongemerkt en heel subtiel binnendringt bij jouw onderbewustzijn. Opeens merk je dan, dat waar je eerder zo'n moeite mee had, jou heeft losgelaten. Het valt gewoon weg. Bizar toch. 

Ik laat alle gedachten die me weerhouden om iets te doen wat ik graag doe, nu los. 

Ik voel mij hierdoor  VRIJ!" wat een opluchting ! 

Simonne

Wat kost mij deze training

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Dit was de beste investering in mijzelf. Op gebied van geluk in relaties in familiebanden en de liefde, werk en financiën, is mijn wereld blijvend en positief veranderd, waarvoor ik Mahatma meer dan dankbaar ben!

Agnes

Ik hoor je al denken: 'Ben ik het wel waard? Gaat het ook voor mij werken?' Deze stemmetjes ken je wel. Hoe zou het voor je zijn als je deze ongein gelijk loslaat door je aan te melden?

Vertrouw maar op je gevoel of op het stemmetje vanbinnen. Daar word je blij van, want dat is je intuïtie. 

Dank je wel voor de Loslaat Power Training. Ik ben er een stuk bewuster van geworden. De tool gebruik ik regelmatig. 

Hartelijke groet,

Menje

Hai Mahatma,

Met de Power training van 24 dagen heb ik zoveel los kunnen laten. Ik ben me anders gaan kleden, heb een auto gekocht (i.p.v. steeds denken dat dit niet kon).  Ik voel de liefde stromen en ik geniet veel meer! 

Ik heb ook nog mijn tweelingziel ontmoet en met hem ga ik verder. 

Ik ben je zo dankbaar!

Diana
De Power Training Loslaten heeft me zeer goed gedaan. Jij hebt het steeds over pareltjes die je gaat ontdekken in jezelf, maar het mag zeker wel even gezegd worden dat jij één van de grootste parels bent die ik afgelopen periode heb mogen ontdekken.


Ik ben zo ontzettend blij dat ik jou heb mogen leren kennen. Zo ontzettend op het juiste moment in mijn leven ook. Een heel groot gedeelte van mijn leven is buiten mijn eigen keuze om 180 graden gedraaid, waarbij nu door Corona ook mijn baan nog eens onzeker is geworden.


Ik leef zo onder hoogspanning door rechtszaken met mijn ex-man. Mijn leven staat zo op losse schroeven, maar door jou kan ik dit aan. Door, via jou, aan mijzelf te werken kom ik naar een hoger niveau en kan ik er afstand van nemen. Er is zoveel beweging en verandering in mij in positieve zin. Ik weet niet hoe ik dit zonder dit proces dat door jou op gang is gekomen had kunnen volhouden. Ik ben blij met jou. Heel veel dank.
Saskia
Dank je wel voor deze prachtige training, voor je adviezen, je visie, werkwijze, je heerlijke lach, je duwtjes in de juiste richting. Nu durf ik verder te dromen.
Ank
Wat een moeilijke, mooie, irritante, worstelende, lastige, verhelderende en vooral bevrijdende training. En doorrrrrr........πŸ’–πŸ’ͺπŸ˜‡πŸ¦‹πŸŽˆ
Astrid
Healy webinar
Door deze cursus te volgen merk ik dat er gelukkig een paar dingen verschoven zijn. Voor deze cursus was ik enorm boos en dat vooral op m'n moeder. Hier heb ik al veel meer rust in gevonden. Ik merk dat ik ook rustig kan blijven als ze opmerkingen maakt die nergens op slaan (waar ik vroeger boos van zou worden). Ik kan nu de veiligheid en goedkeuring aan mezelf geven, zonder te verlangen naar hun goedkeuring. Ik mag er zijn!
Veerle
Deze training heeft mij weer verder geholpen om nog meer bewust te worden en los te laten....door de video's en ook door jullie tijdens de masterclasses onder de liefdevolle leiding van Mahatma. Dankjewel πŸ™πŸŒŸπŸ¬πŸ’—πŸŒ»πŸ˜Š
Margreet
Ik voel een verschuiving in mezelf door de video’s vol humor van Mahatma over loslaten.
Jolanda
Dankzij dit traject heb ik de boosheid in mezelf kunnen helen en heb ik mijn ouders kunnen vergeven. Ik heb ook, en dat is eigenlijk wel de belangrijkste stap geweest , mijn innerlijk kind erkenning gegeven. Ik heb het erkenning gegeven in de onveiligheid dat het gevoeld heeft, de angst, het gevoel van niet te mogen bestaan, de agressie waar het mee opgegroeid is.... Ik heb erkenning gegeven aan wat er gebeurd was en ik heb het willen zien. Ik heb het losgelaten. Als ik nu terugkijk naar mijn verleden dan draag ik het met trots want het heeft mij gemaakt tot de vrouw die ik nu ben. Een vrouw die dankzij haar verleden kwetsbaar durft zijn en zich met open hart verbindt met anderen. Dus de ballast van vroeger is nu mijn super kracht geworden. De relatie met mijn ouders is nu ook terug beter. Ik respecteer hun en ik kan zelfs met hun plezier maken. ik ben dankbaar dat ik deze ouders heb aangetrokken want door deze levenslessen ben ik deze geweldige sterke vrouw geworden. Die vrouw die nu stilletjes aan haar krachten gaat inzetten om anderen te helpen om ook deze kracht in zichzelf te vinden. πŸ’–πŸ’πŸ˜ƒ
Lieselotte
Ben nu al zo dankbaar voor deze cursus en de hulp van jullie in deze community en van onze opper topper Mahatma 😁
Merk toch dat er lucht komt πŸ˜“πŸ˜„πŸ˜„ en dat ik me nu op dit moment al wat relaxter voel.
Carin
Lees dan eerst mijn blog over loslaten en beslis dan om mee te doen.