loslaten

Gefeliciteerd met je aanmelding voor de
Online training Loslaten!

Geen mail ontvangen? Check ook je spambox.


Waarom niet direct een stap verder zetten om het loslaten nog meer te integreren!
Meld je dan aan voor de Online Power Training Loslaten
Hieronder leg ik jou daar alles over uit.

Laten we beginnen met wat reacties van de online training

Loslaten, dat een onderdeel is van deze Online Power Training

Ik ben rustiger en minder bang...
Ik doe nu wat goed voelt.

Loslaten is belangrijk geworden voor mij.

Ik vecht minder en laat meer toe.

Mahatma, jouw methode is echt super simpel en het werkt! Het loslaten gaat zo gemakkelijk.  Mijn leven is hierdoor nu een stuk relaxter en ik heb onverwachte kansen hierdoor gekregen.
Dank je wel! Ik had niet verwacht dat het effect zo groot zou zijn.

Ik ben zo blij met deze training van loslaten, want er is er veel aan het veranderen.
Weet je, ik zing zelfs weer, dat heb ik jaren niet meer gedaan, er komt ruimte! 😊
Wat ik bij jou heb gedaan is de beste investering ooit!
Jan Peter

Dan...

 • Zit je te stoeien met angsten en onzekerheden en vind je het leven een heftig gebeuren, in plaats van dat je geniet van de schone lucht, de rust op de wegen en het zonnetje dat gewoon lekker schijnt.

 • Dan geloof je al je eigen bullshit; die onzin waar je mee bent opgegroeid, in plaats van dat je ziet hoe goed en krachtig je bent.  

 • Dan hou je je sneller klein en laat je je niet echt horen. Jouw werkgever of kind of partner stelt eisen aan je, waar je gewoon niet aan kùnt voldoen.

  Hij blaast jou in je nek en jij kijkt met grote ogen en een ingehouden adem naar hem  in plaats van dat je hem rustig effe uitlegt dat hij op Trump lijkt en dat zijn eisen niet reëel zijn in deze tijd. En ja, soms is het een vrouwelijke Trumpclone.
 • De looptijd is ongeveer een maand, van 8 mei 2021 t/m 3 juni 2021.

 • Je doet mee met het Online Event 'Loslaten', live op 8 mei of d.m.v. de opname op een door jou gekozen tijdstip.

 • Je komt bij ons op de Spirit Community in de groep Online Power Training 'Loslaten'. Daar ga je delen wat je tegenkomt en help je elkaar verder. Je hoeft het niet meer alleen te doen.

 • Je doet mee met de Online Training 'Loslaten '.
  Gedurende 24 dagen ontvang je namelijk een filmpje van 2 à 3 minuten.

 • Je luistert naar de Magic Boosts 'Loslaten' over het vinden van je vrijheid buiten je comfortzone.

 • Je doet 3 keer mee met de Online Masterclass 'Loslaten', waarin ik de deelnemers 'live' train op het implementeren van de loslaat vragen. Ik ga in deze masterclasses  zoveel mogelijk met mensen werken om te demonstreren hoe je het in je dagelijks leven kunt toepassen. De masterclass wordt opgenomen, zodat je het later terug kunt kijken.

Mahatma: 'loslaten is in mijn leven de meest belangrijke tool geweest om vrijheid te verkrijgen en mijn eigen overtuigingen en pijnlijke mindset te transformeren.'

Dit online event Loslaten heeft mij het inzicht gegeven dat ik het vechten echt los mag laten. Dat geeft rust, ruimte en vrijheid.

Ook merk ik dat ik meer in balans sta en loop en dat ik mijn rug niet meer recht (hoef te) hou(den)! Ik kan weer ontspannen zitten, lopen en staan. Ben meer in balans dus. 

Da's een mooi voorbeeld van innerlijke vrijheid en ruimte die ik nu na het event ervaar, dacht ik zo.  

Cisca

Mijn leven is altijd zo leuk geweest als nu. Haha 🤣... echt niet.

Al meer dan 20 jaar begeleid ik mensen naar een leven met meer geluk en vervulling. Dit begeleiden doe ik op allerlei manieren. Met Lifechanger jaartrainingen, online trainingen en ook door deze Online Power Training.


Mijn leven heeft er niet altijd zo goed uitgezien zoals dat het nu doet. Ik kwam op de eerste dag van mijn leven namelijk al terecht in een kindertehuis. Dat was het begin van mijn ellendige jeugd. Toen ik 18 jaar was, ben ik het huis uitgegaan en was het drama van mijn jeugd voorbij. Dacht ik... maar die ervaringen van vroeger nam ik wel met mij mee. Daardoor zat ik continue op een overlevingsstand.  Ik liep rond met gedachtes dat ik niet goed genoeg was, niet mooi genoeg was en niet slim genoeg was. 


Om die onzin gedachtes en andere zooi los te laten ben ik gedurende vijf jaren, vijf á zes keer per jaar naar Sedona (USA) gereisd, om daar te leren loslaten. Dat ik voor zoiets simpels (want in wezen is dat het wel) toch zo vaak daarheen ben gevlogen!  Maar elke keer kreeg ik meer vrijheid, meer genieten en meer eigenwaarde. Dat was mij alles waard!


Inmiddels ben ik een super dankbaar en blij mens en inspireer ik duizenden mensen. Ik heb vijf boeken geschreven en ben al jaren heel gelukkig met mijn huidige partner.  

Ik was bij dit online event en het was wederom magisch! Weer heb ik opnieuw dingen geleerd om mijn leven NOG aangenamer te maken!

Warme groet, Floor

De online training Loslaten is een onderdeel van de online power training loslaten.

De Online Power Training Loslaten gaat echter een stap dieper. Ik ga je nu helpen dit echt in je dagelijkse leven toe te passen en zo word je een pro in het loslaten.  


Elke uitdaging die dan nog op je pad komt is geen obstakel meer, want jij kiest keer op keer weer voor vrijheid.

Omdat je de online training al hebt aangeschaft, zullen we € 67,- van de prijs van de Online Power Training aftrekken. Je betaalt nog € 80 voor een maand lang intensief loslaten.

Na het online event Loslaten:
Wat was dit online event geweldig: de manier waarop je het brengt is gewoon top
en de tips die je geeft super waardevol.  

Carine
 • Oh, die triggers komen af en toe nog wel effe naar boven hoor, die triggers die je zo goed kent.

  Het niet gezien worden, het gevoel je best te moeten doen, het gevoel van tekort. Maaarrrr... je herkent ze en ertegen vechten is geen optie meer, want jij laat het simpelweg los. Dat is toch een portie lekkurrr.

 • Af en toe krabbel je je verbaasd over je eigen koppie want dan ga je merken dat je wel gezien wordt. Dat er wel van je gehouden wordt. Bizar toch?
   
 • De wereld staat op zijn kop, maar jouw koppie zit lekker rustig op je romp, want jij bent niet meer gek te krijgen. Je ziet wat er is, en blijft in je eigen rust. 
Ik heb zo genoten van jouw humor. Dat is echt heerlijk. En dan die kwekkers, hoe je daar mee omgaat. Geweldig hahahaha. Wat heb ik veel gelachen, maar dat niet alleen, ik heb ook meegevoeld met de anderen waar je mee aan het werk was...

Het was super.

Trudy

Je zal er maar last van hebben...

 1. Van die gekte van de wereld. De angst die aangewakkerd wordt door de beelden op tv.
   
 2. Van dat eeuwigdurende gevoel van tekort. Tekort aan liefde, warmte, succes en niet te vergeten het geld op de bank.

  Het erge is dat er misschien wel meer dan genoeg is van dat spul, maar dat jij dat nog steeds niet kan voelen. Hoeveel er ook is, jij zit heerlijk te zwelgen in je tekort.

Gelukkig kunnen we alles veranderen.
Als je je mindset verandert,

ga je het leven leiden zoals het is bedoeld.

Na het online event Loslaten:

Door dit event heb ik het inzicht gekregen, dat mijn gezin het belangrijkste is. 

Dat geeft mij een heel bevrijdend en goed gevoel.

Stef

Ik ga je begeleiden naar een leven met innerlijke Vrijheid...

 • In deze Online Power Training Loslaten, die een onderdeel is van de Online Transformatie Training Geluk neem ik je mee naar meer Innerlijke Vrijheid.

 • Jij gaat Jezelf in jouw Waarheid en Licht zien.

 • Jij herkent de triggers en laat je niet meer gek er door maken.

 Na het online event Loslaten:
Het was zo een fijne dag. Er gebeurde  zoveel in mijn lijf en in mijn gedachtes. Emoties kwamen los. Nu voel ik mij een stuk lichter dan gisteren. Het is fijn om aan de hand van jouw praten gewezen te worden op mijn onbewuste processen.  Ik mag gezien worden en hoef me niet meer te verbergen. 

Saskia

Wat levert deze Online Power Training  Loslaten je op?

 • Die patronen waar je eerder zo'n last van had, een chocolaatje teveel, een wijntje teveel en het je niet durven te uiten, zijn voorbij. Dat heb je namelijk los gelaten.

 • Ontspannen en relaxed huppel je door het leven, gewoon omdat het kan en je in al je cellen weet dat je veilig bent.  

Mijn kwekker vindt het niet leuk dat ik dit ga typen, maar ik heb het inzicht gekregen dat ik een powervrouw ben en dat ik daar geen enkele seconde meer aan hoef te twijfelen.

Bye bye lieve kwekker ik hou van je maar ik laat je los in liefde. 

Ilknur

Is deze Online Power Training Loslaten iets voor jou?

Met deze Online Power Training Loslaten krijg je een tool in handen die je de rest van je leven kunt gebruiken. Dat niet alleen... door de dingen waar je last van hebt los te laten, krijg je ook direct meer innerlijke vrijheid en rust in je hoofd. Ook de oude onverwerkte emoties die jij zo goed kent vanuit je jeugd, kun je met deze tool transformeren. Daarmee kunnen lichamelijke klachten verminderen, of zelfs geheel verdwijnen. Ik spreek uit eigen ervaring. Door dit transformeren verandert jouw energie en van daaruit krijg je nieuwe kansen en ga je mogelijkheden zien, die eerder niet in jouw blikbeeld waren.  

Loslaten kan moeiteloos gaan. Één van de tools van deze online Power Training is simpelweg luisteren naar mijn stem, die ongemerkt en heel subtiel binnendringt bij jouw onderbewustzijn. Opeens merk je dan, dat waar je eerder zo'n moeite mee had, jou heeft losgelaten. Het valt gewoon weg. Bizar toch. 

Ik laat alle gedachten die me weerhouden om iets te doen wat ik graag doe, nu los. 

Ik voel mij hierdoor  VRIJ!" wat een opluchting ! 

Simonne

TDe Power Training Loslaten heeft me zeer goed gedaan. Jij hebt het steeds over pareltjes die je gaat ontdekken in jezelf, maar het mag zeker wel even gezegd worden dat jij één van de grootste parels bent die ik afgelopen periode heb mogen ontdekken.


Ik ben zo ontzettend blij dat ik jou heb mogen leren kennen. Zo ontzettend op het juiste moment in mijn leven ook. Een heel groot gedeelte van mijn leven is buiten mijn eigen keuze om 180 graden gedraaid, waarbij nu door Corona ook mijn baan nog eens onzeker is geworden.


Ik leef zo onder hoogspanning door rechtszaken met mijn ex-man. Mijn leven staat zo op losse schroeven, maar door jou kan ik dit aan. Door, via jou, aan mijzelf te werken kom ik naar een hoger niveau en kan ik er afstand van nemen. Er is zoveel beweging en verandering in mij in positieve zin. Ik weet niet hoe ik dit zonder dit proces dat door jou op gang is gekomen had kunnen volhouden. Ik ben blij met jou. Heel veel dank.
Saskia
Dit was de beste investering in mijzelf. Op gebied van geluk in relaties in familiebanden en de liefde, werk en financiën, is mijn wereld blijvend en positief veranderd, waarvoor ik Mahatma meer dan dankbaar ben!

Agnes

Mijn allergrootste dank voor het event Loslaten. Wat was het een magische dag. Ook al waren we apart thuis, toch voelde het voor mij dat we met z’n allen samen waren. Mahatma, jij hebt over jouw events gezegd dat er magische dingen gebeuren. En dat is ook zo , jij weet een verbinding en liefdevolle energie, positiviteit,kracht en warmte te creëren tijdens een online event. WOWWWW,WOWWW. Wat heb ik genoten, wat ben ik gegroeid ,wat heb ik kunnen loslaten. Chapeau, chapeau, chapeau lieve Mahatma en Marjon voor jullie, wie en hoe en wat jullie zijn.
Ik verheug mij nu al op het volgende online event.

Marcella

Ik hoor je al denken: 'Ben ik het wel waard? Gaat het ook voor mij werken?' Deze stemmetjes ken je wel. Hoe zou het voor je zijn als je deze ongein gelijk loslaat door je aan te melden?

Vertrouw maar op je gevoel of op het stemmetje vanbinnen. Daar word je blij van, want dat is je intuïtie. 

Bij de Power Training 'Loslaten' ging er een wereld voor mij open; opeens had ik een simpele gouden tool in handen om talloze situaties, gevoelens en mindsets mee aan te pakken.
Susannah

Dank je wel voor de Loslaat Power Training. Ik ben er een stuk bewuster van geworden. De tool gebruik ik regelmatig. 

Hartelijke groet,

Menje

Het event Loslaten heeft me geholpen een diep stuk pijn te transformeren. Helder en krachtig

reikt Mahatma diverse tools daarvoor aan. 

Wilja

Ik heb enorme stappen gezet door de Online Training Loslaten en heel veel bereikt. Ik ben nu lief voor mijzelf. Heb mijn relatie beëindigd en die beslissing alleen al is zo goed voor mij. Er gebeuren echte goede dingen nu. Ik ben je heel dankbaar.
Bettina
Lees dan eerst mijn blog over loslaten en beslis dan om mee te doen.