arrow_drop_up arrow_drop_down

Online Power Boost Training

In vier maanden naar een ander leven

Ben jij toe aan een stevige update?

Een update die jou in je kracht zet...

Ik leg het je hiernaast uit...
Wat ik bij jou heb gedaan is de beste investering ooit!
Jan Peter

Hoe ziet deze Power Boost Training eruit?

Deze Online Power Boost training is een training die vier verschillende thema's bevat. De looptijd per training is ongeveer 6 weken


Tijdens ieder onderdeel ga je op allerlei manieren aan de slag met een ander thema. Uiteraard hebben alle thema's ook met elkaar te maken.


Als je niet kunt loslaten, regeert je innerlijk kind en zit je niet in je eigenwaarde.
Als je geen eigenwaarde hebt, kun je niet manifesteren.

Als je niet bewust kunt manifesteren is genieten ook een uitdaging.

De vier thema's van deze Online Power Boost Training

Blij met Jezelf 


In jou leeft ergens op celniveau nog een klein kind, het innerlijk kind. Als je daar vrede mee krijgt, dan ben je simpelweg gelukkig met jezelf. 

Maak jouw dromen waar

Jouw dromen willen gerealiseerd worden en dat kan jij ook. Daar zijn manifesteer wetten voor en die gaan we toepassen. Dan komen de kansen naar je toe.

Genieten van je leven

Ik heb mijn kwaliteiten en voel mij verbonden met mijzelf en met de mensen om mij heen. Ik geniet van alles wat er is en ben super dankbaar.

Leer simpelweg
Los te laten

Als je niet kunt loslaten dan zit jij gevangen in je eigen programmering. In de emoties die je ooit hebt opgeslagen. Daar word je echt niet blij van.

Alles wat Mahatma in mij raakte, is een onomkeerbare ‘’reset’’, waar al mijn cellen niet aan konden ontsnappen.
Tineke

Ben jij toe aan een rigoreuze update van je leven?

 • Je hebt ellende losgelaten en je krijgt daardoor meer liefde in je hart, waarmee je ook meer liefde aantrekt. 

 • De informatie van het kind in jou, die je ergens aldoor bewust of onbewust nog belemmerde is veranderd in een liefdevolle energie voor je Zelf.

 • Eindelijk word je gezien door je vader, die je tot dan toe alleen maar aan het afsnauwen was. 

 • Dan maak jij jouw dromen waar en stroomt het geld eindelijk naar je toe in plaats van dat het je portomonnaie uitrolt.

 • Of dan zit je straks met die lief naast je op de bank in plaats dat je nu heul alleen naar de tv zit te loeren. 

 • De klanten komen nu bij jou in plaats van bij je collega's, want jij staat in jouw kracht en waarheid en dat is vet genieten.  

Mahatma zet je op een positieve manier aan het denken en krijgt je in beweging. Het is geweldig om te zien wat oud-cursisten allemaal hebben kunnen bewerkstelligen na het volgen van een traject. 

Monique Bodde

Mijn leven is altijd zo leuk geweest als nu. Haha 🤣... echt niet.

Al meer dan 20 jaar begeleid ik mensen naar een leven met meer geluk en vervulling. Dit begeleiden doe ik op allerlei manieren. Met Lifechanger jaartrainingen, online trainingen en ook door deze Online Power Training.


Mijn leven heeft er niet altijd zo goed uitgezien zoals dat het nu doet. Ik kwam op de eerste dag van mijn leven namelijk al terecht in een kindertehuis. Dat was het begin van mijn ellendige jeugd. Toen ik 18 jaar was, ben ik het huis uitgegaan en was het drama van mijn jeugd voorbij. Dacht ik... maar die ervaringen van vroeger nam ik wel met mij mee. Daardoor zat ik continue op een overlevingsstand.  Ik liep rond met gedachtes dat ik niet goed genoeg was, niet mooi genoeg was en niet slim genoeg was.

Tja... en als je dat denkt, dan krijg je dat ook elke keer bevestigd. De mannen waar ik voor ging, gingen voor mijn vriendin en als ik dan al een relatie had, nam hij op een gegeven moment ook de benen. Deze drama story had een climax toen ik op 32 jarige leeftijd finaal instortte. Ik kreeg ME en vervolgens zat ik 15 jaar thuis op de bank. In die tijd moest ik wel met mijzelf aan de slag. Ik had geen keus meer. Ik ging een jaar naar een psycholoog, daarna naar een lichaamsgerichte therapeut en uiteindelijk begon ik met het volgen van opleidingen. Overal ter wereld ben ik heen gevlogen om mijzelf te helen en dat heeft geresulteerd in het feit dat ik nu sta waar ik sta. Hierdoor heb ik zoveel tools tot mijn beschikking gekregen die ik aan jou kan doorgeven.


Het is mijn missie om al mijn inmiddels vergaarde wijsheid nu zo te kunnen inzetten, waarbij ik elke keer weer zie hoe mensen onder mijn ogen veranderen. 

Inmiddels ben ik een super dankbaar en blij mens en inspireer ik duizenden mensen. Ik heb vijf boeken geschreven en ben al jaren heel gelukkig met mijn huidige partner.  

Herken je jezelf een beetje in mijn verhaal? Dan is dit misschien het punt waarop jij de richting van jouw leven verandert.

Mahatma is in mijn ogen de meest waardevolle speler in de markt als het gaat om persoonlijke/spirituele ontwikkeling.

Ilknur Aktas van The Art Of Wisdom - taow.nl

Stel je eens voor dat je leven er in vier maanden anders uit gaat zien.

 • Dan weet je wie je bent en daarin ga je staan. Jouw kids luisteren nu naar je in plaats van dat ze je een grote mond geven. 

 • Je kent jouw waarde als geen ander. Je gaat daarin staan en de deurmat waarmee je je ooit had geïdentificeerd, ligt nu buiten op de stoep. 

 • Eindelijk voel je je rijk en ervaar je je overvloed in al je cellen. Dat is een aanstekelijke energie, waardoor er steeds meer naar je toe kan stromen.

Je zal er maar last van hebben...

 1. Van het gevoel dat je je altijd moet aanpassen en pleasen. 

 2. Dat je zo je best doet en dat je werkgever, partner of kind jou dan nog niet ziet in jouw kwaliteit.

 3. Van dat eeuwigdurende gevoel van tekort. Tekort aan liefde, warmte, succes en niet te vergeten het geld op de bank.

  Het erge is dat er misschien wel meer dan genoeg is van dat spul, maar dat jij dat nog steeds niet kan voelen. Hoeveel er ook is, jij zit heerlijk te zwelgen in je tekort.

Gelukkig kunnen we alles veranderen.
Als je je mindset verandert,

ga je het leven leiden zoals het is bedoeld.

Dank je wel Mahatma!
Voor het leren hoe je je systeem kan gaan resetten, hoe je je leven kunt veranderen...
Wat had ik mijn twijfels om me hiervoor in te schrijven. Wat ben ik blij het te hebben gedaan! DANKBAAR!! Voelde ineens de behoefte dit te schrijven, dus luister er maar naar😋.

Annelies

Ik ga je begeleiden naar het leven van je dromen...

In deze Online Power Boost Training ga ik je begeleiden naar het leven waar je van droomde.

Dan ga je jezelf zien in zachtheid en hoef je niet meer te knokken voor erkenning vanuit je overleving.

Dan maak je van jouw leven het leven zoals het is bedoeld voor je. Jij hangt je eigen slingers op en het leven wordt een feestje. 

 Belangrijk voor mij is dat de trainingen daadwerkelijk effectief zijn gebleken. Niet alleen bij mijzelf. Ook bij andere deelnemers heb ik in de loop van het jaar een enorme transformatie gezien naar personen, die weer krachtig in het leven staan.
Het was de investering dubbel en dwars waard!  

Jos van Swaaij - HRM adviseur/manager

Wat levert deze Online Power Boost Training  je op?

 • Als jij in de spiegel kijkt, dan zie je ogen waar je van houdt. En in gedachten zie je je moeder liefdevol naar jou kijken.

 • Die patronen waar je eerder zo'n last van had, een chocolaatje teveel, een wijntje teveel en het je niet durven te uiten, zijn voorbij. Dat heb je namelijk los gelaten.

 • Jouw dromen ben je aan het waarmaken. Opeens huppelt die leuke dame zo maar bij naar binnen, of vertrekt die chagrijnige kerel eindelijk uit je huis waardoor je bed weer heerlijk beschikbaar is voor die jonge god waar je al zo lang naar verlangde.

 • Ontspannen en relaxed huppel je door het leven, gewoon omdat het kan en je in al je cellen weet dat je veilig bent.  Genieten is nu je tweede natuur.

 • Je leven wordt verrijkt met een mooie groep gelijkgestemde mensen. Mensen waar je hart blij van wordt.
Mahatma is een fantastische, non-nonsens, loepzuivere bak met wijsheid en liefde. Compleet zuivere ziel. Een krachtige en prachtige Heel-Meester, die ik van harte kan aanbevelen als je op je diepste lagen iets wilt doorbreken.

Is deze Online Power Boost Training iets voor jou?

Met deze Online Power Boost Training neem je jezelf bloed serieus. Je weet dat het tijd is om uit je veilige maar oh zo beperkte harnas te breken. Het harnas van die informatie die jij in je kindertijd hebt meegekregen en dat nu als  ballast op je nek hangt.
Door deze online training, waarin ik je 'live' ga begeleiden, ga je enthousiast afscheid nemen van die ballast en ga je je eigen regels neerzetten. Je gaat jouw eigen waarde bepalen en voor jezelf kiezen. Hoe je écht bent. Oh... ik word nu al zo blij voor jou als ik dat schrijf. 


Als een piloot zijn koers slechts 2 graden verlegt bij vertrek dan komt hij in een ander werelddeel uit. Dat geldt dus ook voor ons mensen. Deze training gaat bij elk onderdeel jouw koers twee graden verleggen, waardoor jij in een ander leven uitkomt.

Mahatma is opbouwend en ondersteunend, zonder mensen afhankelijk van haar te maken.

Karin van Rijn - Energetisch psychologe Praktijk Zielsgewijs 

Ongeveer iedere 6 weken ontvang je een nieuwe training...

1 - De Onine Power Training 'Loslaten'

 • Je kijkt naar het Online Event Loslaten
 • Met een mooie groep mensen help je elkaar verder op onze community
 • Je ontvangt gedurende 14 dagen een video van 2-3 min. van de 14 daagse online training: Loslaten 
 • Door de Magic Boosts  word je geherprogrammeerd, zodat loslaten een logisch iets wordt
 • 4 Masterclasses, waarin ik je 'live' zal trainen op het loslaten

2 - De Online Power Training 'Blij met mij', voor meer eigenwaarde

 • Je kijkt naar het  Online Event 'Blij met Mij'.
 • Met een mooie groep mensen help je elkaar verder op onze community
 • Je ontvangt gedurende 40 dagen een video van 2-3 minuten van de 40-daagse online training 'In 40 dagen meer Eigenwaarde'.
 • Door de Magic Boosts  word je moeiteloos geherprogrammeerd zodat je echt blij wordt met jezelf.
 • 5Masterclasses, waarin ik je 'live'  ga trainen zodat je steeds blijer wordt met Jezelf

3 - De Online Power Training 'Maak je Dromen Waar'

 • Je maakt het  Online Event 'Maak je Dromen Waar'mee
 • Met een mooie groep mensen help je elkaar verder op onze community
 • Je ontvangt gedurende 30 dagen een video van 2-3 min. van de 30-daagse online training: Manifesteren
 • Door de Magic Boosts  word je moeiteloos geherprogrammeerd om moeiteloos te manifesteren
 • 5 Masterclasses, waarin ik je 'live'  ga trainen, zodat je steeds gemakkelijker dat aantrekt waar je wel naar verlangt.

4 - De Online Power Training 'Genieten'

 • Je maakt het  Online Event 'Genieten' mee
 • Met een mooie groep mensen help je elkaar verder op onze community
 • Je ontvangt gedurende 10 dagen een video van 2-3 min. van de 10-daagse online training: Genieten
 • Door de Magic Boosts  word je moeiteloos geherprogrammeerd om nog meer te genieten
 • 5Masterclasses, waarin ik je 'live'  ga trainen, zodat je steeds meer gaat genieten

En als kers op de taart...

... doe je ook nog mee met een live event.
  Ik heb onder andere de onrust in mij kunnen helen.

Ik geniet nu veel meer met volle teugen van alles in het leven zonder
dat het me energie kost.

 Chantal Merkelbach - Jeugdhulpverlener en Sociaal cultureel werker/Manager Begeleid Wonen, schrijfster van het boek : Veerkracht, van lijden naar leiden.
Op gebied van geluk in relaties in familiebanden en de liefde, werk en financiën, is mijn wereld blijvend en positief veranderd, waarvoor ik Mahatma meer dan dankbaar ben!

Agnes Terhorst - kunstenares, tekentherapeut, & coach beeldend

Hoe werkt deze  Online Power Boost Training?

Eenmaal  per zes weken krijg je een link naar het desbetreffende  online event. Elke maand heeft zijn eigen thema.

Die dag ga ik je 'live' begeleiden, waardoor je letterlijk meer ruimte gaat ervaren. Daardoor ga je jezelf beter zien en voel je je gesteund en bekrachtigd. Hierdoor kun je nieuwe keuzes maken en dat zal direct effect hebben op jouw leven.

Het gave is dat je deze opnames keer op keer weer kunt terugzien, zodat de informatie steeds dieper bij je binnen kan komen.


Daarnaast begeleid ik je per onderdeel 4 keer door middel van de Power Masterclasses zodat je alle transformaties en kennis ook daadwerkelijk gaat integreren. Jullie gaan delen op ons de community op ons eigen platform en daar helpen jullie elkaar verder.  


Je ontvangt de bijbehorende online training en Magic Boosts. Hier is jouw ego niet meer tegen bestand en kun je niet anders dan die lastige zooi transformeren.


Na je aanmelding nemen we contact met je op voor de volgorde van de te volgen thema's, zodat je deel kunt blijven nemen aan de live onderdelen van het betreffende thema.

Mahatma en haar spirit-coaching team zijn hele integere mensen. Ik bewonder Mahatma om haar durf echt vanuit haar hart te spreken. Ze heeft mij erg geraakt en geïnspireerd en ik ben heel blij dat ik een lifechanger jaar met haar heb kunnen meedoen. Het was de investering meer dan waard.

Corien Karssen Ostheopaat  website: praktijkvoorosteopathie.nl/

Heb je al eerder één van de onderdelen aangeschaft?

Dan krijg je daar een tegoedbon voor, die je bij een volgende aankoop kunt indienen.


 • Heb je het event Loslaten al eerder aangeschaft, dan ontvang je na je aanmelding een tegoedbon voor jouw volledige investering.

 • Heb je de online training van Loslaten al eerder aangeschaft, dan ontvang je na je aanmelding een tegoedbon voor jouw volledige investering.

 • Heb je de training Eigenwaarde al eerder aangeschaft, dan ontvang je  na je aanmelding een tegoedbon voor jouw volledige investering.

 • Heb je al één Power training gevolgd, dan ontvang je  na je aanmelding een tegoedbon voor jouw volledige investering. De kortingen van deze training die je al eerder hebt ontvangen, vervallen daarmee.

 • Heb je al twee Power trainingen gevolgd, dan ontvang je na je aanmelding een tegoedbon van € 257.

 • Heb je al drie Power Trainingen gevolgd, dan ontvang je na je aanmelding een tegoedbon van € 366.

Wat kost deze mega online Power Boost Training

Deze online Power Boost Training heeft een waarde van meer dan  € 1588, maar ik vraag hier  slechts  € 447.
Lifechangers betalen slechts € 227 en kunnnen verder geen aanspraak maken op de kortingen.

Mahatma  leert je jezelf kennen, om te gaan staan voor jezelf & laat je je eigen hart volgen. Love it!
Floor van Beuningen  - schrijver/illustrator/grafisch vormgever

Weg met het getwijfel, meld je aan...

Ik hoor je al denken: 'Ben ik het wel waard? Gaat het ook voor mij werken?' Deze stemmetjes ken je wel. Hoe zou het voor je zijn als je deze ongein gelijk loslaat door je aan te melden?


Vertrouw maar op je gevoel of op het stemmetje vanbinnen. Dat is je intuïtie en dan zit je goed bij mij.