Op weg naar Verbinding

Verlang jij naar meer verbinding met jezelf?

Wil jij meer in je kracht komen te staan? 
Dan is dit boek voor jou...

Totaal onverwacht word ik door mijn man verlaten. Dat brengt mij op een zoektocht naar de ultieme verbinding, die ik in eerste instantie in een nieuwe partner hoop te vinden. Dat schiet echt niet op en uiteindelijk ontdek ik dat de enige ware verbinding de verbinding met mijzelf is.


De kracht van dit boek is dat je niet alleen mij volgt in mijn zoektocht, maar dat ik  ook vanuit mijn huidige bewustzijn inzicht geef in de onbewuste processen die we allemaal hebben.


De oefeningen in het boek neem ik in deze luisteruitgave niet mee.

Ik schrijf zonder terughoudendheid en met een inspirerende oprechtheid, terwijl mijn levensverhaal je zal blijven boeien.

IN LIEFDE VERBINDEN

IN LIEFDE LOSLATEN

IN LIEFDE MET JEZELF VERBONDEN ZIJN 

MAHATMA

  • Thuiskomen bij Jezelf
  • Meer zelfliefde
  • Vergeving van Jezelf en anderen
  • Meer compassie en zachtheid?
  • Meer innerlijke kracht en genieten van Jezelf en het leven
  • Het begrijpen van het leven en jezelf...


Dan is dit boek voor jou.

Een paar reacties...

Ik heel hierdoor mijn eigen kwetsingen

Loslaten is makkelijker gezegd dan gedaan. Echter, wanneer je begeleid wordt met praktische oefeningen en meegaat in een duidelijk helder verhaal dan wordt het steeds makkelijker om te kunnen loslaten. 

Door de meeslepende manier waarop Mahatma schrijft ga je met haar ontdekken hoeveel illusies we met ons meevoeren en hoe dat ons leven beïnvloedt. Dat op zichzelf is bevrijdend en laat je helderder zien wie je bent en hoe je gekomen bent om te geloven dat je dat bent. 


Ik raad eenieder aan om dit boek te lezen. Ik heb genoten van de kwetsbaarheid van Mahatma en hoe haar verhaal mij de kans geeft om naar mijn eigen kwetsingen te kijken en te helen.

Roy Martina, arts - auteur
Ik ben dichter bij mezelf gekomen

Hallo Mahatma,

Vorige week heb ik je boek thuis gekregen, afgelopen dagen heb ik het in een adem uitgelezen. Je boek heeft voor mij nog meer onderstreept wat ik al langer wist, maar wat nu nog meer waarheid wordt. Dank voor al jouw intense persoonlijke ontboezemingen die mij weer een stapje dichter bij mezelf brengen. Ook je nuchtere en heldere schuingedrukte teksten gaven veel herkenning.

Mijn eigen innerlijke ontwikkeling is door het lezen van jouw boek plotseling in een stroomversnelling gekomen. Dit heeft er toe geleid dat ik de afgelopen dagen een intens creatief/beeldend proces heb doorgemaakt, wat ik graag met de buitenwereld wil delen.

Jacinta
Ik ben uit mijn drama gestapt

Mahatma, ik wil je nog een keer mijn dank uitspreken dat je dat boek hebt geschreven en je ervaringen deelt.


Het heeft mij zo geholpen in de afgelopen tijd.

Altijd weer terug te gaan naar de liefde in mij en niet in mijn drama te blijven hangen.

Jouw ervaringen te lezen helpt mij om zelf te stromen en mij te openen voor het leven.

Om eindelijk ook in mijn kracht te staan en te stoppen met leunen en steunen bij iemand anders.


Mijn hartelijke dank!Andrea

Het e-book voor in de trein, bus en op vakantie. 

Nog een paar reacties over dit boek

Ik heb het in één keer uitgelezen

Lieve Mahatma,

Dank voor je mooie boek. Ik heb het in één adem uitgelezen en was geboeid en geraakt door je intense openheid en toch zo dicht bij jezelf!

Op een heldere wijze beschrijf je jou proces. Wij blijven ons spiegelen- op zoek naar onze bron!

Jij laat het ons zo zien, het is in onszelf- het denken voorbij!

Dank voor je steun je boek- en weet mij diep verbonden: op weg lichtpuntje is er!

Liefs Els

Dit boek heeft me geholpen om -bewuster dan ooit- te zien dat eigenlijk alles een illusie is en er alleen maar liefde en verbinding is. Dat ik niet mijn gevoelens, gedachten, lichaam ben. En wat me nu extra heel duidelijk is geworden is dat het er om gaat om er volledig te laten zijn wat er is. Zonder drama, zonder oordeel. En als ik het vergeet en er weerstand is, dan is dat wat er is en lost het vanzelf op. En ook als het niet oplost is het ook goed. WAT EEN VRIJHEID!"

Merel

Het leest makkelijk, de situaties zijn zeer herkenbaar, maar vooral zo duidelijk uiteengezet wat de gevolgen zijn van de situaties. Zoals bijna iedereen in een dergelijke situatie zou reageren wordt haarfijn beschreven. De achterliggende gedachte is ook heel herkenbaar en de oefeningen zijn dusdanig als of je je eigen psycholoog naast je hebt zitten.

Een echte aanrader als je op zoek bent naar jezelf.

Peter

Maar voor mij het belangrijkste; de rode draad... 'de Bron'; het contact met de Bron; brengt de uiteindelijke heling.

Dit is wat ik ook altijd door mijn pijn heb gevoeld, en het boek maakt me er weer bewust van, herinnert me er weer aan.

De openheid en eerlijkheid, en dit goed kunnen verwoorden van Mahatma, bevestigt mij in mijn zijn: het alleen-zijn-gevoel, wat ik als kind al had, of het anders zijn dan anderen, is niet gek, of 'hoort niet zo' , maar is mijn weg. Vanuit dit accepteren kan ik ook meer ontspannen en laten zijn wat is, en genieten... en bij mijn kracht komen.

Millie 

Hoi Edith,

Ik heb het boek helemaal uitgelezen. Het spreekt me aan. Wat "mij" vooral aanspreekt is dat ze zo open is. Mijn menselijke nieuwsgierigheid wordt vervuld. Ik ervaar hoe anderen het doen.

De oefeningen zijn goed en haar commentaar met haar huidige bewustzijn

(de grijze vlakken) zijn heel erg duidelijk en voor mijn gevoel heel

erg "waar".

Je hebt een heel goed boek uitgegeven! Een hele goede handleiding.

In deze tijd zeer belangrijk/nodig.

Liefs,

Natasja

Zo dat moest er effe uit.

Ik heb je boek in een adem uit gelezen.Heel bijzonder.

Het verhaal van a tot z opnieuw te lezen en je gevechten daardoor......Indrukwekkend.

Vooral omdat ik een aantal jaar met je mee heb mogen liften.

Voor mij staat het bol van waarheid.

De oefeningen die er tussendoor staan, kunnen mensen erg veel bieden. De grijze stukken met kennisoverdracht, zetten erg duidelijk neer van waaruit je leeft en werkt. Het wordt door deze opzet erg interactief lezen. Dit biedt vertrouwen aan de lezer.

Hier mag je echt SUPER trots op zijn!

Ach ik kan nog wel een vel vol lof over deze prestatie neerzetten.

Maar momenteel zit ik gewoon vol met een heleboel trots op je, deze mail af te ronden.

Warme groet van een superfan.

Dankbaar voor al wat ik met je heb mogen delen.

Dankbaar voor al wat je door je eigen proces ons aanreikt.

Klasse!

Warme groet,

Mona

Wat ben ik blij dat ik het 'luisterboek' heb aangeschaft.

Ik ben nu 3 dagen ver, maar je hebt me al zo geraakt!

Werkelijk prachtig. DANKJEWEL!

Ik kan al de emoties die je doormaakt linken aan mijn eigen leven en ze meevoelen.

Van verdriet tot afwijzing, pijn, leegte, eigenwaarde, dankbaarheid en liefde.

Door de reflectie via jouw boek en jouw stem kan ik erin verzachten en een stukje helen.

Heel bijzonder. 1000x dank!!!

Anja
Nou nou nou zeg. Sinds dag één zit ik into jou en schuift er weer van alles door mij heen. Wonderbaarlijk is dat toch. Het heeft er iig toe geleid dat ik na dag 2 fijn heb mee gehuild om daarna in een geweldig mooi, eerlijk en super liefdevol gesprek ben belandt. Na mijn tranen voelde dat als een geweldige upgrade en zit ik bijna jubelend op de bank. Na dag 2 wil ik heel graag door met luisteren omdat ik door jouw voorlezen zoveel voel loskomen en daardoor rust ervaar.
Virginia over het luisterboek
Een waardevol boek dat mede door de oefeningen anderen zal helpen om weer regisseur van het eigen leven te worden
Elly de Lezenne Coulander IndigoSoulStation.nl
Een uitstekend leer- en werkboek voor anderen die zich geconfronteerd zien met crises in hun leven en daar niet in willen verdrinken, maar deze juist willen aangrijpen voor innerlijke groei.-
Drs. O. Bachnoe, NBD Biblion

Dit voorlezen van jou doet me ontzettend goed.

Ook bij mij komen er soms tranen en is er herkenning. Soms word ik geraakt door wat je zegt en voel ik mijn pijn. Het mag naar boven komen om geheeld te worden en daar ben ik ontzettend dankbaar voor, want ondanks de pijn weet

ik dat ik daardoor weer dichter bij mezelf kom.

xxx Anne
Ik ben je zo dankbaar dat ik mee mag gaan in je prachtige ervaring die je ons elke dag brengt. Een gevoel van rust, van loslaten van bevrijding omarmt me alle dagen wanneer ik naar je luister. 

Dit gevoel blijft ook voor de verdere dag en is geen illusie, het is werkelijkheid.
Dank hiervoor, je bent LIEFDE

Lieven

Ik heb vandaag echt genoten van de replay van jou eerste en tweede voorleessessie. Ik lag nog in bed en zeker in deze barre tijden is het moeilijk voor mij om aan de dag beginnen.

Maar dank zij jouw heerlijke stem en jouw fijne manier van zijn, kon ik er toch een fijne dag van maken. Heel veel dank !

Liefs An

Voor het moment zit ik thuis in quarantaine. Jouw voorlezen brengt mij rust. Het is steunend. Ik bekijk liever de replay, dan kan ik bepaalde stukken terugspoelen. Met name die dingen die me raken, die me steunen, die zo leuk geschreven en verteld zijn en dat met zo'n wijsheid en helderheid. 

Liefs Karin

Het is bijzonder om jou zo open, met alle emoties die vrij komen, jouw verhaal te horen voorlezen. Ik wil je bedanken voor deze fijne momenten in deze lastige tijden. 

Inge

Ik vind het prettig om naar je te luisteren en op deze manier krijg ik elke dag een stukje meer inzicht in mezelf!

Marlies
ik vind dit zo geweldig mooi en intens. Dankjewel Mahatma.
Anna
Mahatma het was prachtig vanmiddag. ik vind de voorlees sessies een enorm cadeau! Dank, dank, dank
Erica
Dank je wel Mahatma, je raakt me. Kippenvel!
Nel
Mooie voorlees sessie Mahatma. 

Ik heb het boek al wel gelezen maar het te horen via jouw stem is magisch mooi.

Marcella

zo mooi om 't jou zelf te horen lezen!! zo herkenbaar!! lieffss

Anneke
 Ik ben in jouw boek 'Op weg naar Verbinding' gedoken. Wat raakt mij dit. Het geeft al wat inzicht in mijn eigen situatie😔. Het is zó fijn om daarnaast ook nog jouw stem te horen en je te horen voorlezen uit het boek.
Dat maakt het dat het dieper binnen komt . Heel graag bedankt hiervoor. ❤️🙏 liefs
Saskia
Heel veel dank voor je prachtige diep menselijke intens doorleefde verhaal, het raakt me tot in mijn ziel en inspireert me. Dank dank!!!
Mariet

Hey Mahatma,

 

Het emotionele moment bij het voorlezen heeft een grote indruk gelaten.

En dit als eerste kennismaking met jou.

Prachtig moment om te mogen delen met jou.

Dank je wel hiervoor. 

Stef

Het is een heel leuke variant op het zelf lezen, zalig om jouw stem, Mahatma te horen!

Je legt zoveel gevoel in het voorlezen dat het toch heel anders binnenkomt dan dat ik het zelf lees. Het is als het ware dat ik zelf mee in het verhaal zit!
Zeker een aanrader dus!

Lieve, warme groet Kristel 😘💞🙏

Dat je je boek zelf voorleest, heeft echt toegevoegde waarde voor mij. 

Sharon

Je woorden maken mij zacht en laten mij voelen dat het goed komt.

Je mooie zware stem klinkt als muziek in mijn oren.

Liefs en harte groet, Mickey

Mahatma,het is boeiend, fijn , ondersteunend, ontspannend en leerrijk om naar je te luisteren.

Hartelijke groeten, Gerda
Weet je dat het voorlezen zoveel krachtiger is dan zelf lezen. Het brengt me eigenlijk meteen naar de onderliggende emotie. Zoiets van knal van buiten naar binnen. Een pijl die mijn hart raakt en zuivert tegelijkertijd.
Liefs, Anna
Lieve Mahatma, dank, dank, dank voor alweer een magisch mooie, indrukwekkende voorlees sessie. Ik heb met je gehuild en ook de liefde gevoeld van jou en je moeder. Ik heb je boek al gelezen, maar wow wat komt het beter en dieper binnen doordat JIJ het voorleest en jij je gevoelens durft te tonen. Zo ontzettend mooi en zo ontzettend leerzaam voor mij. Het boek lezen geeft mij al heel veel gegeven, de voorlees sessie zijn '5 kersen op de taart'.
Liefs, Marcella

 

Heel veel dank voor wat je doet  

Het doet mij zó goed!

Betty
Deze afgelopen weken met jouw voorleessessies hebben mij zo goed gedaan. Zoveel herkenning en troost. Dat ik er ook mag zijn met al mijn gevoelens. Doordat jij je zo kwetsbaar en open hebt opgesteld, durf ik dit ook van mijzelf te accepteren. Oud verdriet komt boven en mag er zijn. Dank, dank, dank.🤗
Marleen

De voorbije 4 dagen heb ik mij er echt eens op toegelegd en heb ze uiteindelijk allemaal verslonden, zodat ik morgen de sessie eindelijk eens live kan meemaken. 

Ik vind het een ongelooflijk verhaal, heel mooi gebracht en het is ongelooflijk hoe jij dit proces hebt doorgemaakt en beleefd. Van een transformatie gesproken.

Wat een ongelooflijke vrouw ben jij (geworden).

Jij hebt enorm veel pijn gevoeld en ook toegelaten en er door gegaan. Soms zelfs ertegen gevochten. Maar jij bent er uiteindelijk meester over geworden. Knap gedaan.

Mia
Dank voor de overvloed die je geeft. Ik geniet van je verhaal. Ik zie je en ik hoor je en daarmee zie en hoor ik mij ook. Dat lijkt hand in hand te gaan.

Door je ervaring en inzichten aan elkaar te koppelen ervaar ik het als levendig. En nog levendiger doordat je het zelf voorleest. Ik blijf nog even aan je lippen hangen.

Ine