arrow_drop_up arrow_drop_down

Over ons

Spirit Coaching

De missie en visie van Spirit Coaching

Over ons

Spirit Coaching is opgericht in 2001 door mij, Mahatma Revier.


Onder deze categorie vind je een pagina met media. Hierop staat een interview en diverse artikelen die in tijdschriften en kranten zijn verschenen in de loop van de jaren.


Als bedrijf is het van belang dat je een missie en een visie hebt. Het is je leidraad die richting geeft. Mijn missie en visie komen vanuit mijn ziel. Ik ben ooit begonnen met een simpele praktijk die al snel groeide tot een grotere onderneming, waarbij vele mensen betrokken raakten.


Na jarenlang een opleidingsinstituut te hebben gehad op het gebied van coaching geef ik thans verschillende jaartrainingen en seminars.

Missie, Visie, Het team

Missie

Elk mens die bewust wordt en duisternis loslaat draagt bij aan het licht. Het is mijn diepste verlangen om dat bewustzijn en het licht van mensen te vergroten.

Vanuit die missie werk ik.


Visie

Ik weet inmiddels hoe krachtig wij mensen zijn. Dat we alle moeilijkheden altijd kunnen overstijgen. We hebben een enorme potentie en grootsheid in ons. Die grootsheid wil geleefd worden. Als ik daar mijn steentje aan kan bijdragen ben ik een gelukkig mens.


Het team

Inmiddels is Spirit Coaching gegroeid van eenmanszaak met een praktijk voor therapie en coaching, naar een onderneming met een team van vier vrouwen. 

Wij werken met ons vieren hier op kantoor en beheren de administratieve kant van Spirit Coaching. Lees hier verder over mij, Mahatma. 

Spirit Coaching en goede doelen

Hier kan je lezen hoe ik Spirit Coaching ben begonnen. Wat mijn drijfveer was en waar ik zelf vandaan kwam.

Lees hier verder.


Spirit Coaching steunt Oxam Novib met Micro financiëringen.