Page content

Partnerprogramma

Geluksvideo/ Partner / Affiliate Programma

“Het Enige Wat Je Hoeft Te Doen is Mensen Naar Mijn Website Te Sturen En Je Ontvangt € 17,- Van Elke Verkoop!”

Afzender: Mahatma Revier
Onderwerp: Verdien € 17,- euro per verkoop van mijn geluksvideo…

Beste lezer,

Mahatma gunt iedereen een gelukkig en overvloedig leven. Dit programma stelt jou in staat om andere mensen ook een gelukkig leven te laten leiden terwijl jij zelf hier al slapende geld aan kunt verdienen.
Op deze pagina vind je alle informatie en materiaal die je kunt gebruiken om aan dit programma mee te doen.
Met dit programma kun jij € 17,- per verkoop van de geluksvideo  krijgen (welke ik verkoop voor € 37) .

Je verdient dus € 17 euro voor elke verkoop die jij realiseert!

Je hoeft enkel even de onderstaande 3 stappen even te doorlopen:

Stap 1

Registreer jezelf gratis als affiliate voor mijn programma op www.paypro.nl (een affiliate is een samenwerkingsverband). Registreren bij PayPro is gratis en eenvoudig, het zal je niet meer dan 10 minuten kosten.

Stap 2

Wanneer je een account hebt aangemaakt log dan in bij PayPro en klik op de knop productoverzicht (in de linker kantlijn / menu). Ga vervolgens naar de rubriek spiritualiteit en zoek in de lijst dan mijn video: ‘Geluksvideo’ op.

Je ziet een blauwe link staan, hierbij staat de tekst: Promoot dit product met jouw eigen unieke URL. Dit is jouw unieke affiliate link. Wanneer je er op klikt ga je naar mijn website maar wordt er geregistreerd dat je via jouw link bent gekomen. Deze link is 100% uniek voor jou!

Stap 3

Kopieer deze link zodat je deze kunt gebruiken om mijn website mee te promoten, wanneer iemand die video aanschaft via jouw unieke link ontvang jij dus € 17,-.

Je kunt nu beginnen met promoten, elke verkoop levert je € 17 op, PayPro betaalt je je verdiensten elke twee weken uit.

Wat gebeurt er precies als er iemand op mijn affiliatelink klikt?

Deze persoon komt dan op mijn website waar hij zich kan inschrijven voor mijn nieuwsbrief, nadat hij dit heeft gedaan komt hij op deze pagina uit. Op die pagina staat mijn programma te koop voor € 37,-.

Die € 37 kan betaald worden met het betaalsysteem van PayPro en zodoende ziet PayPro precies of de koper via jouw link is gekomen en splitst de opbrengsten automatisch.  Dat is dus € 17,- voor jou en de rest voor mij (transactiekosten zijn ook voor mijn rekening).

Omdat ik het e-mailadres van de bezoeker heb kan ik nog enkele e-mails met waardevolle informatie naar de betreffende persoon sturen zodat de kans hoger wordt dat hij/zij het product aanschaft.

Ook als ik via de mail alsnog het product verkoop wordt er automatisch vastgelegd dat de klant via jouw link is gekomen en dat jij dus de commissie uitbetaald krijgt (er wordt een cookie weggeschreven op de computer van de bezoeker zodra hij op jouw link klikt).

Ik heb het verzamelen van e-mailadressen er tussen gezet om de kans op verkopen te verhogen en zo dus een win-win situatie te creëren.

Wat vind je verder op deze pagina?

Ik kan me voorstellen dat je niet heel veel kunt met alleen deze link, daarom vind je op deze pagina eveneens wat promotiemateriaal. Dit promotiemateriaal kun je op je website plaatsen en jouw eigen link aan koppelen om mensen naar mijn website te krijgen.

Tip: Sla deze pagina op in je favorieten zodat je te allen tijde gemakkelijk bij de informatie kunt, deze pagina wordt constant uitgebreid en aangevuld met informatie en materialen.


Promotiematerialen

Hieronder vind je verschillende soorten promotiemateriaal dat speciaal gemaakt is om jou te ondersteunen bij de promotie van ….

Je vind hier o.a. banners en afbeeldingen maar ook teksten zoals e-mails en artikelen. Gebruik onderstaand menu om direct naar de promotiematerialen te gaan die je wilt gebruiken:

Comment Section

0 reacties op “Partnerprogramma

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.