Power Jaartraining 2021

Het begin van een nieuw leven

Je gaat genieten van het leven, 
in plaats van overleven

Je hebt innerlijke vrijheid waardoor je nieuwe keuzes kunt maken.

Je komt in je kracht te staan,
in plaats van dat je je klein houdt

Je gaat staan voor wie jij bent en je gaat je kwaliteiten volop leven.

Je hebt een liefdevolle mindset waardoor de juiste mensen op je pad komen.

Als je loslaat krijg je vrijheid
Het mooiste kado dat ik mezelf ooit heb gegeven is meedoen aan deze  Training. Ik ben zoooo megadankbaar voor dit proces! Ik was heel vaak tot tranen geroerd de afgelopen maanden. Ik ben zo blij hiermee. De innerlijke rust, de negativiteit achter mij latend, vertrouwen op de toekomst zoals ik hem manifesteer, de tekens die op mijn pad komen en alles wat er al is.
I’m a happy woman and the best is yet to come πŸ’ƒπŸ»!  πŸ€πŸ™ƒπŸ’πŸ™πŸ˜˜
Marise
 1. Die vrouw of man waar je nu mee samen bent daar krijg je wel hartkloppingen van, maar niet die hartkloppingen waar jij naar verlangt.
 2. Je kids zijn best wel blij met je hoor, maar nee, jij kan dat niet voelen.
 3. Je hebt een eigen bedrijf, je bent super goed in het werk dat je doet, maar die klanten gaan enthousiast naar je collega. 
 4. De mensen zeggen wel hoe mooi en goed jij bent, maar als jij in de spiegel kijkt zie jij jezelf niet, maar die afwijzende blik van je vader waar je niet blij van wordt.

Ooit was ik geen blij mens. Ik kende mijzelf en mijn kwaliteiten niet. Ik dacht dat ik het altijd fout deed en dat alle ellende van de wereld mijn schuld was. Ik voelde mij zeker niet geliefd en was niet gelukkig.
Ik was onbewust! Onbewust van mijn waarde en onbewust van het feit dat ik mijn leven grotendeels zelf kon bepalen. Ik overleefde meer dan dat ik voluit aan het Leven was. Op een gegeven moment ging het niet meer. Toen koos ik ervoor om bewust mijn leven te veranderen. Ik leerde over overtuigingen en hoe deze mijn leven beheersten. Overtuigingen in de trant van: 'Ik ben niet goed genoeg, ik kan het niet en ik doe er niet toe.' Ze waren mij zo vertrouwd. Daar nam ik afscheid van. Ook nam ik afscheid van de beperkende emoties die mijn leven beheersten. Zoals de woede, het verdriet en de machteloosheid. Ze gaven mij wel een bepaalde veiligheid, maar ik werd er niet gelukkig van...

Met mijn programmering veranderde ook mijn leven. Tegenwoordig ga ik door het leven als een intens gelukkig mens en ken ik mijn eigen waarde. Ik weet nu dat wat ik heb gedaan voor iedereen mogelijk is. Herken je jezelf een beetje in mijn verhaal? Dan is dit misschien het punt waarop jij de richting van jouw leven verandert.

Je zal er maar last van hebben...

 1. Van het gevoel dat je niet jezelf kunt zijn.
 2. Dat je harder moet werken dan de rest, want jij moet presteren en jezelf bewijzen.
 3. Dat het toch echt wel perfect moet zijn wat je doet.
 4. Dat je de godganse dag maar aan het pleasen bent in plaats dat je jezelf heerlijk pleased.
 5. Van dat smachtende gevoel naar goedkeuring en dat je daar bijna alles voor over hebt.
 6. Van dat eeuwigdurende gevoel van tekort. Tekort aan liefde, warmte, succes en niet te vergeten het geld op de bank. Het erge is dat er misschien wel meer dan genoeg is van dat spul, maar dat jij dat nog steeds niet kan voelen. Hoeveel er ook is, jij zit heerlijk te zwelgen in je tekort.

Gedachtes en emoties kunnen we veranderen. 
Als je dat doet, ga je het leven leiden zoals het is bedoeld.

Het kan gelukkig anders...

In deze Power Jaartraining nemen we je mee van beperking en angsten naar vrijheid en genieten. Jij bent toch echt bedoeld als een grote genieter. Als iemand die weet wat hij of zij waard is. En die de liefde, het geld en het succes gewoon als vanzelf aantrekt en de dag doorgaat met het gevoel van overvloed.


Als iemand die van elke dag een feestje maakt, met of zonder feestmuts.

 • Als jij in de spiegel kijkt, zie jij Jezelf in plaats van je vaders afkeurende blik. Jawel, jij met die grote grijns op Jouw gezicht. 
 • Je hebt afscheid genomen van dat gesop met het pleasen. Jij weet het helemaal: jij bent nr 1. Die informatie zit gewoon in je cellen.
 • Het leuke is dat dit  gelijk doorwerkt op je omgeving. Jouw partner weet het en behandelt je met liefde en respect. (ennuh... heb je nog geen partner, maak dan je borst maar nat...).
 • Jouw kids kennen inmiddels jouw grenzen, maar je weet het met die kids hè... die apen alles na. Dus die geven ook hun grenzen aan.

Na jaren werd ik eindelijk verlost van alle trauma's die nog als energie in mijn lichaam lagen opgeslagen en ik wist mijn onbewuste en mentale belemmeringen om te buigen.

Mahatma is een vakvrouw én expert, om zowel mannen als vrouwen die veel hebben mee gemaakt en daar onbewust nog dagelijks problemen van ondervinden op verschillende levensgebieden in hun huidige leven, te transformeren in mensen die wel echt gelukkig en vrij zijn in zichzelf en daarmee hun dromen en doelen weten te realiseren! Zij is in mijn ogen de meest waardevolle speler in de markt als het gaat om persoonlijke/spirituele ontwikkeling.
 

Ik ben Ilknur Aktas (29 jaar) afgestudeerd HBO Social Worker en inmiddels eigenaar van mijn eigen bedrijf ‘The Art Of Wisdom’.

Ilknur Aktas van The Art Of Wisdom

Haar website: taow.nl

Is deze Power Jaartraining iets voor jou?

Met deze Power Jaartraining verander je supersnel je programmering op celniveau. Plat gezegd: je cellen krijgen een mega update, waardoor je met een nieuwe blik door je leven gaat en daardoor ook andere mogelijkheden aantrekt.

Deze jaartraining is voor jou als je al veel gedaan hebt op het gebied van bewustwording. Misschien werk je met mensen en wil je jouw kwaliteit ten volle leven. Ook is deze training voor jou als je nog niet zo ver bent en verlangt naar meer licht en geluk. Gedurende het jaar ga je van beperking naar vrijheid en van angst naar genieten. Je beperkende mindset wordt getransformeerd, waardoor je je potentie gaat leven en je regelmatig de vlag gaat uithangen gewoon van blijdschap.

Dank je wel Mahatma!

Voor het leren hoe je je systeem kan gaan resetten, hoe je leven kan veranderen... Het vertrouwen in de mens weer kan groeien.

Hoe je jezelf langzaam maar zeker weer waardevol kunt gaan vinden, wijzer wordt, gedrag kan leren doorzien.

Wat had ik mijn twijfels om me hiervoor in te schrijven. Wat ben ik blij het te hebben gedaan! DANKBAAR!! Voelde ineens de behoefte dit te schrijven, dus luister er maar naarπŸ˜‹.

Annelies

 • Ben je het zat om elke keer weer in hetzelfde terecht te komen: dat zware gevoel van binnen, gedachtes bovenin waar je niet blij van wordt en een omgeving die je ook niet direct inspirerend kunt noemen. 
 • Heb jij een leuke baan of een eigen bedrijf en zou je blij zijn als dat nu ein-de-lijk eens lekker gaat lopen in plaats dat jij zelf je te pletter werkt en dan nog niet het resultaat hebt waar je naar verlangt? 
 • Ben jij die moedigerd die zegt; 'YESSS, ik ga wat van mijn leven maken!'

Als je bij één of meerdere punten een sterke  'Ja ' hoort of voelt, dan zit je goed. Vertrouw maar je op gevoel of op dat stemmetje dat weet wat goed voor je is.

 Belangrijk voor mij is dat de trainingen daadwerkelijk effectief zijn gebleken. Niet alleen bij mijzelf. Ook bij andere deelnemers heb ik in de loop van het jaar een enorme transformatie gezien naar personen, die weer krachtig in het leven staan en met passie dat zijn gaan oppakken, waar ze gelukkig van worden.


De jaartraining heeft mij persoonlijk heel veel gebracht. Voor mij was de prijs initieel een drempel, maar het was de investering dubbel en dwars waard! Een aanrader dus, zo'n jaartraining.

Jos van Swaaij - HRM adviseur/manager
Mahatma is een fantastische, non-nonsens, loepzuivere bak met wijsheid en liefde. Compleet zuivere ziel. Ik volg een jaarprogramma bij Mahatma. Ze brengt mij dieper in mijzelf. Een krachtige en prachtige Heel-Meester, die ik van harte kan aanbevelen als je op je diepste lagen iets wilt doorbreken.

Chantal:  Vanuit de stilte in mij meer in verbinding

Tijdens de jaartraining heb ik onder andere de onrust in mij kunnen helen.

 

Ik geniet veel meer met volle teugen van alles in het leven zonder
dat het me energie kost.

 Chantal Merkelbach - Jeugdhulpverlener en Sociaal cultureel werker/Manager Begeleid Wonen, schrijfster van het boek : Veerkracht, van lijden naar leiden.

Vragen

Moet je zware problemen hebben om mee te kunnen doen met deze lifechanger?

Nee hoor, deze training is voor jou als je weet dat er meer in je zit dan dat er tot nu toe uitkomt.
Voor jou, als je nog niet totaal gelukkig bent met je leven.

Heb je er wel wat aan, aan zo'n power Jaartraining? Dit jaar kan je leven naar een compleet ander niveau tillen, waarin je gaat staan voor wie je bent met al je kwaliteiten en mogelijkheden.

Ik heb zoveel al geprobeerd maar het heeft niets geholpen. De resultaten zijn bijzonder hoog bij mij en ik garandeer je dat je leven gaat veranderen. Dit kan ik schrijven doordat dit de resultaten zijn die ik krijg. Ook weet ik wat ik schrijf omdat ik die weg zelf ook ben gegaan. Van de duisternis naar het licht. Mijn boeken 'Op weg naar Verbinding' en 'Ontwaken in het NU' zijn hier het bewijs van.

Is het niet één en al ellende zo'n jaartraining? Deze training werkt op celniveau door. Het werken vanuit deze paradox is mijn kwaliteit. Ik hou van lachen, dat maakt het luchtig.  Tegelijkertijd ga je ervaren dat zo'n groep een warm bad is waarin je elkaar support geeft en elkaar stimuleert om de stappen te zetten die je eerder niet kon zetten.

Spring en word degene die jij werkelijk bent! Jij hebt recht op Geluk!

Nog wat reacties

Het geld stroomt! Ik heb opdrachten in een rij….werk in en met liefde, en ik voel, dit is nog maar een begin…..als een fles spa met bubbles die zacht maar zeker wordt geopend! Dit, heb ik geleerd van Mahatma en haar jaartraining’; het is het beste cadeau wat ik mijzelf ooit gunde!

Agnes

Ik voel me na elk programma onderdeel enorm groeien, veel loslaten, veel zwaarte opschonen en zoveel meer handvatten van hoe het nou allemaal zit en leuker kan zijn. Ben je enorm dankbaar! !!
Barbara

Super, de jaartraining verandert inderdaad je leven. Zooooo blij dat ik dat gedaan heb. Mahatma maakt haar belofte waar!

Robert

Deze jaartraining die uit acht Online Power trainingen en drie live weekenden bestaat kost je slechts € 1497.


Ik neem je een heel jaar mee, stap voor stap neem je afscheid van de dingen waar je nu nog mee stoeit. Stap voor stap wordt het leven een stuk lichter.


Diverse werkgevers, van KLM tot verschillende gemeentes hebben dit voor hun werknemers betaald. Het kan dus ook voor jou interessant zijn om bij je werkgever na te vragen of ze willen investeren in jou. 


 Als je een eigen bedrijf hebt, dan kan het zijn dat de  fiscus  mee betaalt. Kijk daarvoor  op de site van de Belastingdienst, of bel met de Belastingtelefoon op nummer 0800 – 0543.


Je kunt bij ons in 11 termijnen betalen. Dan komen er per keer
€ 10 incassokostenper keer bij.

Nog een paar reacties

Wat ik bij jou heb gedaan is de beste investering ooit!

Jan Peter
loslaten geeft vrijheid

Alles wat Mahatma in mij raakte, is een onomkeerbare ‘’reset’’, waar al mijn cellen niet aan konden ontsnappen. 

Tineke
Ik ben Mahatma dankbaar vanuit het diepst van mijn hart, voor haar Liefde, steun, begrip, veilige setting, moed,  en haar geweldige humor!
Ina


          

Dit pakket van Online Power Trainingen brengt mij zoveel en maakt mij sterker en weerbaarder. Echt een groot geschenk uit de hemel. Ik weet niet waar ik zonder dit traject, bij jou Mahatma, zou staan nu. Dit was zo nodig voor mij.

Saskia

Er is zoveel veranderd!

Voor het eerst in mijn leven heb ik een volwassen liefdesrelatie.

Mijn relatie ten opzichte van mijn ouders en broer is meer gelijkwaardig geworden. Energetisch heb ik veel meer ruimte gekregen! 

 

Gun jezelf de mogelijkheid om meer thuis te komen bij jezelf.

 

Ik heb het gevoel dat ik aan een reis ben begonnen die mij op plekken heeft gebracht waarvan ik het bestaan niet wist. Geweldig! Waanzinnig! Fantastisch! Fenomenaal!

Henk Jan
Ik moet zeggen dat mijn leven veranderd is. Dat was zonder jouw hulp niet gelukt. Je hebt me geholpen om anders te leren kijken naar mijn leven. Daarbij heb ik jou ervaren als warm, integer, oordeelloos (voor mij heel belangrijk), humoristisch en soms vasthoudend als dat nodig was. En toch voelt het alsof ik het allemaal zelf heb gedaan. Ik ben je oneindig dankbaar! 

Ingrid

Mahatma weet op een liefdevolle, vrolijke en nuchtere manier mensen diep te raken en verder te brengen op hun pad van spirituele ontwikkeling. Wat ik zelf zo fijn vind is, dat ze door haar brede scholing heel goed in staat is om op elk moment precies in te zetten wat nodig is. Ze is opbouwend en ondersteunend, zonder mensen afhankelijk van haar te maken.
De jaartraining heeft mij enorm veel gebracht.

Karin van Rijn - Energetisch psychologe Praktijk Zielsgewijs 

Mahatma is een zeer integere, liefdevolle en professionele coach, die in korte periode op een bijzondere en ook zeer praktische wijze een daadwerkelijke bewustzijnsverandering teweeg kan brengen in vastgeroeste systemen. Mijn wereld is na het volgen van een jaartraining totaal veranderd. Dit was de beste investering in mijzelf. Op gebied van geluk in relaties in familiebanden en de liefde, werk en financiën, is mijn wereld blijvend en positief veranderd, waarvoor ik Mahatma meer dan dankbaar ben!

Agnes Terhorst - kunstenares, tekentherapeut, & coach beeldend

Meer dan 10 jaar geleden mijn eerste Spirit Coaching - experience gehad.
 Mahatma  leert je jezelf kennen, stimuleert je om uit je comfortzone te stappen, om te gaan staan voor jezelf & laat je je eigen hart volgen. Love it!
Floor van Beuningen  - schrijver/illustrator/grafisch vormgever
Mahatma en haar spirit-coaching team zijn hele integere mensen. Ik bewonder Mahatma om haar durf echt vanuit haar hart te spreken. Ze heeft mij erg geraakt en geïnspireerd en ik ben heel blij dat ik een jaartraining met haar heb kunnen meedoen. Het was de investering meer dan waard.

Corien Karssen Ostheopaat  website: praktijkvoorosteopathie.nl/

 Als dit alles je aanspreekt, vertrouw dan op je gevoel of op het stemmetje vanbinnen. Dat is je intuïtie en dan zit je goed bij mij. Durf daar naar te luisteren, want dat kan zomaar het begin van een nieuw leven zijn...

Klik hieronder op de button om de inhoud te bekijken en meld je aan.