Tranformatie Training

Online Transformatie Training: Happy ME - 3 maanden

Transformatie Training
Hierdoor ga je anders in het leven staan en krijg je respect terug van je omgeving.
Transformatie Training

Je leert los te laten, waardoor je juist dat geluk en die liefde aantrekt. 


Je gaat staan voor wie jij bent en je gaat je kwaliteiten volop leven.


Transformatie Training

Je krijgt eigenwaarde en zelfvertrouwen

Je hebt een liefdevolle mindset waardoor de juiste mensen op je pad komen.
Ik leg je het hiernaast uit...
De Transformatie Training Geluk is een training die drie verschillende thema's bevat. De looptijd per training is 28 dagen.


Tijdens ieder onderdeel ga je op allerlei manieren aan de slag met een ander thema. Uiteraard hebben alle thema's ook met elkaar te maken.

Je bent hier op aarde om te zijn wie jij echt bent en om te genieten van het leven. Het mag! Het is zelfs de bedoeling.

Tranformatie Training
Alles wat Mahatma in mij raakte, is een onomkeerbare ‘’reset’’, waar al mijn cellen niet aan konden ontsnappen.
Tineke
Loslaten geeft vrijheid

Online Power Training 'Maak je Dromen Waar'

In jou leeft ergens op celniveau nog een klein kind, het innerlijk kind. Als je daar vrede mee krijgt, dan ben je simpelweg gelukkig met jezelf.

Blij met Mij
In jou leeft ergens op celniveau nog een klein kind, het innerlijk kind. Als je daar vrede mee krijgt, dan ben je simpelweg gelukkig met jezelf.
loslaten

Online Power Training 'Loslaten'

Als je niet kunt loslaten dan is dat een dingetje want dan sleep je de hele dag meuk  mee. Meuk van vroeger, meuk van andere mensen en dan zit je ook vast in je eigen meuk. Daar word je niet blij van. Loslaten dus. Dat ga je leren in deze mega vette befaamde training van loslaten. 
Ik voel me na elk programma onderdeel enorm groeien, veel loslaten, veel zwaarte opschonen en zoveel meer handvatten van hoe het nou allemaal zit en leuker kan zijn. Ben je enorm dankbaar! !!
Barbara
 1. Van het gevoel dat je niet jezelf kunt zijn.
 2. Dat je harder moet werken dan de rest, want jij moet presteren en jezelf bewijzen.
 3. Dat het toch echt wel perfect moet zijn wat je doet.
 4. Dat je de godganse dag maar aan het pleasen bent in plaats dat je jezelf heerlijk pleast.
 5. Van dat smachtende gevoel naar goedkeuring en dat je daar bijna alles voor over hebt.

Als je te weinig basis hebt dan is het leven 'overleven'. 

Je bent je nog niet echt bewust van jouw kwaliteit en kracht.

 • Als jij in de spiegel kijkt, zie jij Jezelf in plaats van je vaders afkeurende blik. Jawel, jij met die grote grijns op Jouw gezicht. 
 • Je hebt afscheid genomen van dat gesop met het pleasen. Jij weet het helemaal: jij bent nr 1. Die informatie zit gewoon in je cellen.
 • Het leuke is dat dit  gelijk doorwerkt op je omgeving. Jouw partner weet het en behandelt je met liefde en respect. (ennuh... heb je nog geen partner, maak dan je borst maar nat...).
 • Jouw kids kennen inmiddels jouw grenzen en respecteren je. 
  Zo leren ze zelf ook hun grenzen aan te geven.

Stel je eens voor dat je helemaal gelukkig zou zijn met jezelf...  Hoe zou dat zijn?

Ooit was ik geen blij mens. Ik kende mijzelf en mijn kwaliteiten niet. Ik dacht dat ik het altijd fout deed en dat alle ellende van de wereld mijn schuld was. Ik voelde mij zeker niet geliefd en was niet gelukkig.
Ik was onbewust! Onbewust van mijn waarde en onbewust van het feit dat ik mijn leven grotendeels zelf kon bepalen. Ik overleefde meer dan dat ik voluit aan het Leven was. Op een gegeven moment ging het niet meer. Toen koos ik ervoor om bewust mijn leven te veranderen. Ik heb mijzelf onder de loep gelegd en heb afscheid van diegene die ik dacht te zijn, maar waar ik niet gelukkig mee was.


Hierdoor veranderde mijn leven. Tegenwoordig ga ik door het leven als een intens gelukkig mens en ken ik mijn eigen waarde. Ik weet nu dat wat ik heb gedaan voor iedereen mogelijk is. Herken je jezelf een beetje in mijn verhaal? Dan is dit misschien het punt waarop jij de richting van jouw leven verandert. 

Dank je wel Mahatma!
Voor het leren hoe je je systeem kan gaan resetten, hoe je je leven kunt veranderen...
Wat had ik mijn twijfels om me hiervoor in te schrijven. Wat ben ik blij het te hebben gedaan! DANKBAAR!! Voelde ineens de behoefte dit te schrijven, dus luister er maar naar😋.
Annelies
Loslaten geeft vrijheid

 1- Online Power Training 'Maak je Dromen Waar'

 • Je kijkt naar het  Online Event 'Maak je Dromen Waar'.
 • Met een mooie groep mensen help je elkaar verder op onze community.
 • Je ontvangt gedurende deze training dagelijks  een video van 2-3 minuten van de online training 'Maak je Dromen Waar'.
 • Door de Magic Boosts  ga je vanzelf jouw dromen waarmaken.
 • Je maakt 3 online Masterclasses mee, waarin ik de deelnemers 'live' train op het ervaren dat je de vrijheid die je zoekt, zelf bent. 
Blij met Mij
 • Je kijkt naar het  Online Event 'Blij met Mij'.
 • Met een mooie groep mensen help je elkaar verder op onze community.
 • Je ontvangt gedurende deze training dagelijks  een video van 2-3 minuten van de online training 'Blij met Mij'.
 • Door de Magic Boosts  ga je vanzelf jouw dromen waarmaken.
 • Je maakt 3 online Masterclasses mee, waarin ik de deelnemers 'live' train op het ervaren dat je de vrijheid die je zoekt, zelf bent. 
loslaten
 • Je kijkt naar het  Online Event 'Loslaten'.
 • Met een mooie groep mensen help je elkaar verder op onze community.
 • Je ontvangt gedurende deze training dagelijks  een video van 2-3 minuten van de online training 'Loslaten'.
 • Door de Magic Boosts  ga je vanzelf jouw dromen waarmaken.
 • Je maakt 3 online Masterclasses mee, waarin ik de deelnemers 'live' train op het ervaren dat je de vrijheid die je zoekt, zelf bent. 
Op gebied van geluk in relaties in familiebanden en de liefde, werk en financiën, is mijn wereld blijvend en positief veranderd, waarvoor ik Mahatma meer dan dankbaar ben!
Agnes Terhorst - kunstenares, tekentherapeut, & coach beeldend

Als de ene training is afgelopen dan volgt na een aantal dagen vanzelf de volgende training.  Na je aanmelding hoef je niets meer te doen, alles gaat automatisch.

Ook voor het bijbehorende online event word je automatische aangemeld. Die dag ga ik je online 'live' begeleiden, waardoor je letterlijk meer ruimte gaat ervaren. Daardoor ga je jezelf beter zien en voel je je gesteund en bekrachtigd. Hierdoor kun je nieuwe keuzes maken en dat zal direct effect hebben op jouw leven.

Het gave is dat je deze opnames keer op keer weer kunt terugzien, zodat de informatie steeds dieper bij je binnen kan komen. 


Daarnaast begeleid ik je per onderdeel verschillende keren door middel van de Power Masterclasses (dit zijn live online seminars) zodat je alle transformaties en kennis ook daadwerkelijk gaat integreren. Je gaat  delen in de community op ons eigen platform en daar helpen je elkaar verder.  


Je ontvangt de bijbehorende online trainingen en de Magic Boosts. Hier is jouw ego niet meer tegen bestand en kun je niet anders dan die lastige zooi transformeren.

Goedemorgen Mahatma,

Ik voel me levendig na een hele lange periode van doodsheid. Het grootste cadeau wat ik mezelf gegeven heb, is dat ik deze training bij jou ben gaan doen. 

Ik maak contact met vele lagen in mezelf, o.a. door in de groep te zijn en te ontdekken via de ander wat ik zelf doe om het contact af te houden. 

Ik ben gaan voelen dit weekend hoe de tralies van mijn gevangenis er uit zien, hoe ik ze creëer en dat heb ik losgelaten.

Lieve Mahatma, bedankt!

Heleen

Wat kost de mega Online Transformatie Training Geluk?

We hebben 3 opties...

Je kunt ervoor kiezen om alleen deze 3 maanden te volgen. Dan begint je training op 9 januari 2021 met het online event 'Maak je Dromen Waar'. Op 11 januari ga je verder met de eerste Online Power Training 'Maak je Dromen Waar'. 


Na deze 6 maanden kun je ook doorgaan met de volgende Transformatie Training Licht, die ook 6 maanden duurt. 

Samen vormt dit pakket de jaartraining het 'Transformatie Jaar'.

Voor de jaartraining (Online Transformatie Training Geluk EN Licht)  betaal je niet de totale waarde van € 3.176,
Jij bespaart € 1779 

en betaalt slechts  € 997.

Tranformatie Training

Alleen Online 

Transformatie Training Geluk

De Online Transformatie Training Geluk heeft een
waarde van meer dan
 € 1588.
Jij betaalt slechts  € 777.
Power Boost Licht

Alleen Online 

Transformatie Training Licht

De Online Transformatie Training Licht heeft een
waarde van meer dan
 € 1588.
Jij betaalt slechts  € 777.

Bij de Power Training 'Loslaten' ging er een wereld voor mij open; opeens had ik een simpele gouden tool in handen om talloze situaties, gevoelens en mindsets mee aan te pakken. Power Training 'Blij met mij gaf mij een verdieping tot mijzelf en na de Power Training 'Maak je dromen waar', heb ik het gevoel dat ik een ander leven leid; een lichter blijer leven. 

 

Tijdens deze laatste training ervoer ik weinig verandering waardoor ik het manifesteren heb losgelaten omdat ik dacht dat het te groot voor mij was. Maar na de cursus ging het ineens stromen; ik ervaar een diepere verbinding met mijzelf en mijn leven en alles om mij heen. Van alle kanten stromen er mogelijkheden naar mij toe en pak ik ineens dingen aan die ik voorheen links liet liggen. Alles voelt Lichter, Blijer en Makkelijker. 

Ik kom steeds dichter bij mijn essentie en leer deze te leven en ben je daar Intens Dankbaar voor Mahatma! 

Veel liefs!
Susannah

Ik hoor je al denken: 'Ben ik het wel waard? Gaat het ook voor mij werken?' Deze stemmetjes ken je wel. Hoe zou het voor je zijn als je deze ongein gelijk loslaat door je aan te melden?


Vertrouw maar op je gevoel of op het stemmetje vanbinnen. Dat is je intuïtie en dan zit je goed bij mij. 


Je kunt trouwens in termijnen betalen. Per termijn vragen we
€ 10 incassokosten.

Tranformatie Training
Ik ben zoooo megadankbaar voor dit proces! Ik was heel vaak tot tranen geroerd de afgelopen maanden. Ik ben zo blij hiermee. De innerlijke rust, de negativiteit achter mij latend, vertrouwen op de toekomst zoals ik hem manifesteer, de tekens die op mijn pad komen en alles wat er al is. I’m a happy woman 💃🏻! Yihaaaa thnxxxxx mahatma-revier   🙏🏻 ☘️ 😘 
Marise
Loslaten geeft vrijjheid

Ik merk dat ik krachtiger geworden ben in mijn stem. Minder zeurderig en sloom. Ik merk dat ook als ik iets over het hoofd heb gezien of iemand anders info achtergehouden heeft. Ik reageer nu op een puntige maar vriendelijke manier en ga dan niet zoals eerder in een hoekje  zitten pruilen. Ik stroom weer mee met het leven in plaats van krampachtig bezig te zijn.

Marly

Lieve Mahatma, door jouw trainingen kom ik echt bij lagen en gevoelens, waar niemand anders bijkomt en voel ik echt zeer vasthoudende negatieve gedachten eindelijk loskomen. Je bent zo oprecht, authentiek en diepgaand, vind het echt magisch wat jij doet.

Dank je wel hiervoor! 

Sandra

Wat heb ik genoten en geleerd en wat ben ik gegroeid.
Ik heb eindelijk mijn innerlijk kind eindelijk in mijn armen gesloten.
Eindelijk ben ik HEEL en één met mezelf . Ik ben Marcella en ik ben goed, ik ben onschuldig.

Marcella

Ik ben heel blij, want eindelijk, na  7 jaar werken aan mezelf, ben ik in staat om zonder oordeel en met mededogen naar de pijn van vroeger te kijken.

Kim

Ik zeg Doen! En Doen! Ik heb in korte tijd al aantal dromen waar gemaakt en anders in ieder geval de daadwerkelijke stappen gezet om een droom te verwezenlijken.
Ik word uit mijn comfortzone getrokken en doe ik dingen die ik eerder echt NIET voor mogelijk had gehouden. Geef jezelf dit cadeau...

Miranda
Tranformatie Training
Super, deze training verandert inderdaad je leven. Zooooo blij dat ik dat gedaan heb. Mahatma maakt haar belofte waar!
Robert
Ik voel me na elk programma onderdeel enorm groeien, veel loslaten, veel zwaarte opschonen en zoveel meer handvatten van hoe het nou allemaal zit en leuker kan zijn. Ben je enorm dankbaar! !!
Barbara
Voor de jaartraining (Online Transformatie Training Geluk EN Licht)  betaal je niet de totale waarde van € 3.176,
maar slechts  € 1397.
Je bespaart dus € 1779.
Tranformatie Training

Alleen Online 

Transformatie Training Geluk

De Online Transformatie Training Geluk heeft een
waarde van meer dan
 € 1588.
Jij betaalt slechts  € 777.
Power Boost Licht

Alleen Online 

Transformatie Training Licht

De Online Transformatie Training Licht heeft een
waarde van meer dan
 € 1588.
Jij betaalt slechts  € 777.
De Planning van de Online Transformatie Trainingen Geluk en Licht het jaar 2021

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------