Reacties

Reacties op de Sedona Methode

Reacties op de sedona

Reacties op de Sedona Methode

Het seminar met de Sedona Methode maakt thans onderdeel uit van het Lifechanger jaartraject Geluk.


Tijdens dit seminar ervaar je direct hoe het is om los te laten en kun je zelfs uitkomen bij je bron. Het geeft je een intense vrijheid en gevoel van geluk, die de mind te boven gaat.


Hieronder vind je reacties van deelnemers die het introductieseminar volgden. Kijk maar 's naar de korte video's en de overige reacties daar weer onder en laat je inspireren.


Op jouw loslaten!

Petra Wilmsen:  Praktijk Teruginbalans.come2me.nl

sedona Methode

Schriftelijke reacties

Via jou wil ik het hele groep bedanken voor deze geweldige ervaring. Deze ervaring draag ik als een amulet in mijn hart die niemand meer ooit af kan nemen. Het zorgt er voor dat ik weer met opgeheven hoofd mijn pad kan vervolgen want ik heb nog een lange weg te gaan.


Ik hoop nog heel veel van je te mogen leren.


Heel veel liefs,

Franz


Ik gebruik de Sedona Methode iedere dag om kleine en grote frustraties, pijntjes en belemmerende gedachten los te laten. En het werkt gigantisch. Ik voel me veel rustiger, laat me niet meer gek maken en heb ook minder slaap nodig. Kortom echt een hele sterke methode die ik iedereen aanraad, ook omdat hij zo eenvoudig is. (Martijn)


Loslaten gaat met deze methode zo'n stuk makkelijker. Ik voel me vrijer en lichter. Bij mijn partner lijkt het wel of er wonderen zijn gebeurd. (John en Yvonne)

Sedona Menhode

Sinds ik de Sedona Methode toepas heb ik geen last meer van mijn rug en als mijn oude rugpijn de kop opsteekt ben ik er met deze methode binnen 5 minuten weer vanaf, geweldig! (Katerine)


Mahatma is zo zichzelf, relaxt met veel humor, duidelijk in haar uitleg en motivatie. Ze doet het met zo veel liefde het is heerlijk om naar haar te kijken en te luisteren. (Steven)


De Sedona Methode is inderdaad zo gemakkelijk. Dankjewel Mahatma voor een méér dan geweldig 'life changing' weekend!! (Joannie)