Page content

Sedona methode

Sedona MethodeLoslaten met de Sedona methode

Wil je leren loslaten met de Sedona methode? Dan ben je bij Spirit Coaching aan het juiste adres. De Sedona Methode is een simpele manier die je helpt om negatieve en beperkende gedachten los te laten. Zo ontstaat er ruimte om te worden wie je in essentie bent en kun je innerlijke vrijheid verkrijgen. Spirit Coaching is de organisatie van Mahatma. Zij heeft gedurende 6 jaren alle cursussen en opleidingen van de Sedona Methode gevolgd bij Hale Dwoskin in Sedona, USA. Hale Dwoskin is de meester van de Sedona Methode. Hierdoor is zij dé aangewezen persoon om jou te helpen bij het leren loslaten met behulp van de Sedona Methode.

vpb4lj

Sedona methode

Spirit Coaching biedt de Sedona methode op verschillende manieren aan. Zo verkopen wij boeken die de Sedona methode uitgebreid uitleggen, waaronder het bekende boek van Hale Dwoskin. Verder bieden wij meerdere Sedona cursussen aan die u kunt volgen zonder het huis uit te hoeven. Dit zijn pakketten bestaande uit CD’s en DVD’s. Wilt u hulp bij het volgen van de Sedona methode? In dit geval biedt Spirit Coaching een seminar genaamd ‘Loslaten met de Sedona Methode’. Link erbij.  Dit is een eendaagse cursus waarbij je onder andere leert hoe de Sedona Methode werkt en hoe je deze eenvoudig zelf toe kan passen. Tevens is het mogelijk een één op één consult af te spreken. Tijdens zo’n consult hebben we alle tijd en aandacht om jou te helpen. Wil jij je ook de eenvoudige Sedona methode eigen maken? Ga naar de volgende pagina’s om te zien wat Spirit Coaching voor jou kan doen:

  • In onze winkel vind je boeken, CD’s en DVD’s over de Sedona Methode
  • Alle tijd en aandacht voor jou tijdens een individueel consult

Wil jij ook met zeer weinig moeite beter in je vel zitten? Dan is de Sedona Methode iets voor jou! Mahatma heeft al vele mensen met groot succes de Sedona Methode aangeleerd en wil ook jou helpen.