arrow_drop_up arrow_drop_down

Het Selfie event

Voor meer Eigenwaarde en Zelfvertrouwen

Ben je soms onzeker? Twijfel je vaak en zit je vast in je eigen denkpatroon? 

Zou je graag met meer zelfvertrouwen in het leven willen staan?

Dan is het Selfie Event ‘Ik lief mij’ iets voor jou.

Kom in 1 weekend in contact met jouw Eigen Waarde. Jouw Zelfvertrouwen!

Datum: zaterdag en zondag 24 en 25 november 2018
Investering  Slechts € 147 en de tweede persoon gratis. (Dit zolang dit hier vermeld staat.)


Het Selfie event o.l.v. Mahatma Revier

Eigenwaarde en zelfvertrouwen zijn de basis van je leven, bepalen de kwaliteit van je relaties en het algemene geluksgevoel.

Wanneer je je onzeker en kwetsbaar voelt, levert je dat stress op en een hoop gepieker.

Bij sommige mensen lijkt het zo makkelijk te gaan. Ze stappen een ruimte binnen en voelen zich direct op hun gemak. Ze stralen zelfvertrouwen en kracht uit. Misschien ken jij ze ook. Je zou wel willen ruilen. Je bent niet de enige. Een gebrek aan eigenwaarde en zelfvertrouwen houdt je tegen om jezelf echt te laten zien. Wanneer je je onzeker en kwetsbaar voelt, levert je dat stress op en een hoop gepieker. Je bent bang voor afwijzing en cijfert jezelf weg. Herken je dit?

Het kan anders!

Ik, Mahatma, weet als geen ander wat het is om zonder eigenwaarde door het leven te gaan. In mijn jeugd heb ik geen zelfvertrouwen meegekregen. Ik was vroeger onzeker en angstig. Jarenlang had ik een negatief zelfbeeld. Ik zat zowel lichamelijk als geestelijk niet lekker in mijn vel.

Maar ik heb een ommekeer gemaakt. Inmiddels heb ik mijn zelfvertrouwen teruggevonden en ken ik mijn eigenwaarde. En ik help jou daar ook graag mee. In de afgelopen 17 jaar heb ik al duizenden mensen begeleid op weg naar een nieuwe toekomst. 

Stel je eens voor dat jij vol zelfvertrouwen en eigenwaarde in het leven zou staan?

Waar je ook vandaan komt en welke basis je ook hebt. Stel je eens voor dat jij vol vertrouwen in het leven zou staan? Wat zou er dan veranderen? Wanneer je de bevestiging in jezelf kunt vinden en niet meer bij anderen? Wat zou een leven zonder sombere gevoelens, stress en onzekerheid voor je betekenen? Zou je gelukkiger zijn, en meer genieten? Je kunt je mindset veranderen. Je kunt het leren.


Op het Selfie Event ‘Ik lief mij’ herontdek je je eigenwaarde. Mahatma Revier geeft je op inspirerende wijze inzicht in je ‘oude’ denkpatronen. Met haar methode zet je de eerste stap naar je eigen veranderingsproces. Zelfvertrouwen heeft alles te maken met zelfwaardering. Als je je bewust bent van je eigen kracht, kun je andere keuzes maken dan je nu denkt. Je zult je oude overtuigingen loslaten. Je hoeft je niet langer te laten leiden door angst en het gepieker in je hoofd. Je ontwikkelt een positief zelfbeeld en je trekt het succes en de energie moeiteloos naar je toe. De kwaliteit van je relaties wordt beter, je vriendschappen gelijkwaardiger, je haalt meer voldoening uit je werk en je voelt je gelukkiger. 

Zet ook die stap

Kom naar een van onze Selfie Events en kies voor een gelukkig leven!
Vanaf het moment dat je je inschrijft, zet je de verandering al in gang. Je bent het waard. 

Wat is een event?

Een event is een laagdrempelig seminar. Het zijn groepen met meer dan 100 mensen, waardoor de groepsenergie intens is. Door die hoge groepsenergie transformeer je ook snel jouw thema's.

Voor de events gelden lage prijzen om iedereen de kans te geven om stappen te zetten en een gelukkiger leven te leiden. Dit is tevens een introductie event voor ons jaarprogramma Lifechanger Geluk.

Wil jij meer informatie over Lifechanger Geluk, klik dan hier

Kijk hier naar een impressie van een event.

Wie komen er bij mij in een event?

In mijn events komen mensen van alle leeftijden; van 17 jaar tot 82 jaar. Hoog opgeleide en minder hoog opgeleide mensen. Er komen veel professionals, maar ook mensen die nog zoekende zijn. In essentie verlangt iedereen die komt naar meer geluk en meer innerlijke vrijheid. Deze mensen voelen dat ze ergens hun potentie nog niet helemaal leven en dat er meer mogelijk moet zijn. Het zijn leuke mensen, warme mensen en gezellige mensen die de moed hebben om naar zichzelf te kijken. Die beseffen dat het antwoord in hen zelf liggen en die weten dat als zij innerlijk iets veranderen, hun leven dan ook verandert.

Wat hebben al deze mensen met elkaar gemeen?

Ze verlangen ernaar zichzelf beter te leren kennen en willen hun dromen waarmaken en leven vanuit een flow. Vaak hebben ze al veel gedaan en hebben ze ook veel 'kennis' maar kunnen ze het nog niet altijd leven. Bij mij maken ze de ommekeer. De weg is van weten naar Zijn. In het Zijn ligt al je potentie besloten.

Over Mahatma?

Ik, Mahatma, weet als geen ander wat het is om zonder eigenwaarde door het leven te gaan. In mijn jeugd heb ik geen zelfvertrouwen meegekregen. Ik was vroeger onzeker en angstig. Jarenlang had ik een negatief zelfbeeld. Ik zat zowel lichamelijk als geestelijk niet lekker in mijn vel.


Maar ik heb een ommekeer gemaakt. Inmiddels heb ik mijn zelfvertrouwen gevonden en ken ik mijn eigenwaarde. En ik help jou daar ook graag mee. In de afgelopen 17 jaar heb ik al duizenden mensen begeleid op weg naar een nieuwe toekomst. 

Antwoorden op vragen...

Waarom is de prijs zo laag? Ik geef al jaren laagdrempelige events om zoveel mogelijk mensen te kunnen inspireren. Ik hou ervan om gewoon te geven vanuit mijn hart.


Moet je grote problemen hebben? Nee echt niet. Soms zijn het kleine dingen waardoor het leven net ietsjes minder leuk is dan je bedacht had. Als je dat dan tijdens zo'n event gaat ontdekken, dan kan dat zo'n vrijheid geven. Je bent gelijk weer terug in de flow.


Moet je je kwetsbaar opstellen tijdens zo'n event? Nee. Dat is natuurlijk niet nodig. Je hoeft alleen maar jezelf te zijn met alles wat dat NU voor jou betekent. Dus als je niet zo open bent, dan hoeft dat natuurlijk ook niet. Jij bent goed, precies zoals je nu bent.


Heb je er wel wat aan, aan zo'n event? De reacties zijn overweldigend. Een event werkt heel sterk door en kan je leven werkelijk veranderen. Ik spreek uit jarenlange ervaring met duizenden deelnemers.


Is de groep niet veel te groot? Juist door de groepsgrootte krijg je een groepsenergie, waardoor de nieuwe signalen heel snel opgenomen worden door je onderbewustzijn. Daarmee verander je je programmering en dat zorgt uiteindelijk voor de verandering in je dagelijks leven.


Is het niet een en al ellende zo'n tweedaagse? Het is diepgaand en tegelijkertijd heel luchtig. Het werken vanuit deze paradox is mijn kwaliteit. Ik ben ooit bijna van mijn stoel gevallen van het lachen. Dus lachen hoort erbij. Tegelijkertijd ga je ervaren dat zo'n groep een warm bad is, waarvan je als vanzelf al blij wordt.


Ik wens je toe dat jij Jezelf mag zijn in al jouw kleurrijkheid en kwaliteit,

Mahatma

Reacties

Mahatma maakt haar belofte waar.

Ik heb al veel opleidingen en cursussen gedaan maar dit integreert in mijn hele lijf en leven.

Sonja


Er ging een wereld voor mij open. Deze dag heeft mij stappen laten zetten.

Er was een geweldige sfeer, vooral onderling, dat is heerlijk.
Arno


Mahatma verricht wonderen met mensen. Of eigenlijk laat zij mensen zelf wonderen verrichten.


Ellie


Mahatma raakt je hart door haar puurheid, kracht, kwetsbaarheid, wijsheid en humor. Haar sessies tijdens de events hebben een grote impact op de hele groep. Ik heb nog nooit eerder meegemaakt dat een kleine vrouw zoveel kon bereiken.

Stephanie

Is het nu tijd ?

Als jij je aangesproken voelt, en het voor jou nu het moment is om een stap te zetten, dan meld je je gewoon aan. Ik hou van geven, dus je mag ook nog iemand gratis mee nemen. Dat is toch een leuk cadeautje.

Deze aanbieding geldt zolang het hieronder op deze pagina vermeld staat. (Tijdens jouw aanmeldproces krijg je de mogelijkheid je introducé uit te nodigen).


Algemene informatie

Datum:
24 - 25 november 2018


Jouw Inverstering

Slechts € 147 en zolang het hier nog vermeld staat de tweede persoon gratis.

Tijd:
beide dagen van 10.00 - 17.30 uur

Locatie

Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe

Vlierdenseweg 109

5753 AC Deurne


Dit event is exclusief lunch, thee of overnachting.
Kijk voor een speciaal arrangement  onderaan deze pagina.

Nog meer reacties

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Beste "cursus" die ik in 25 jaar heb gedaan. 

Uitstekend programma. Mahatma kan als geen ander liefdevol confronteren en snel tot de kern van iemands probleem doordringen (altijd respectvol).
Een echte aanrader voor iedereen die intenser wil liefhebben en leven.

Tom psychiater

 • Er ging een wereld voor mij open

  Een wakker worden en bewust worden van beperkende overtuiging in mezelf en deze omdraaien. Niet met mijn denken (dat kon ik best goed..!), maar in mijn hele "wezen". Bijzonder! Het voelt als een opengaan in mezelf. Diepe ontroering en verwondering dat dit ook voor mij mogelijk is. Lieve mooie Mahatma, Grote dank en Diep respect dat jij dit voor zoveel mensen mogelijk maakt!

  Anna

 • Een zeer krachtig inspirerend weekend dat zijn sporen nalaat!

   Heel openend, zacht en sterk.

  Anne

 • Als het kriebelt of je hebt nog andere vragen...

  Bel dan naar kantoor: 053-2312500 op dinsdag-, woensdag- donderdag-  of vrijdagochtend
   van 8.30 uur tot 12.00 uur. Of stuur een e-mail naar info@spirit-coaching.nl.

  Is het nu tijd?

  Als jij je aangesproken voelt, en het voor jou nu het moment is om een stap te zetten, dan meld je je gewoon aan. Ik hou van geven, dus je mag ook nog iemand gratis mee nemen. Dat is toch een leuk cadeautje.

  Deze aanbieding geldt zolang het hieronder op deze pagina vermeld staat. (Tijdens jouw aanmeldproces krijg je de mogelijkheid je introducé uit te nodigen).


  Algemene informatie

  Datum:

  24 - 25 november 2018


  Jouw Inverstering:

  Tot en met 9 november: slechts € 97 en zolang het hier nog vermeld de tweede persoon gratis.

  Tot en met 23 november: slechts € 147 en zolang het hier nog vermeld staat de tweede persoon gratis.


  Tijd:

  Beide dagen van 10.00 - 17.30 uur


  Locatie:

  Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe

  Vlierdenseweg 109

  5753 AC Deurne

  Dit event is exclusief lunch, thee of overnachting.

  Arrangement aangeboden door het hotel:

  Overnachting met ontbijt:

  € 91.00 p.k.p.n. op basis van 1-persoonsgebruik (incl. ontbijt)

  € 101.00 p.k.p.n. op basis van 2-persoonsgebruik (incl. ontbijt)

  Deze prijzen zijn excl. Toeristenbelasting a € 2.00 p.p.p.n.


  De overige tarieven staan hieronder:

  -Consumptiemunten: € 2,75 per stuk

  -Lunch: € 12,50 per persoon (Kop soep, 2 broodjes per persoon, koffie, thee melk en sappen). Lunch kun je reserveren via info@spirit-coaching.nl. Vermeld voor welke dagen je lunch wilt bestellen.

  -Diner – 3 gangen diner: van € 34.50 voor € 29.50 p.p.

  Gasten kunnen met deze prijzen boeken via de code F89-GFC1005 door een mail te sturen naar banquetsales@fletcherkloosterhotel.nl

  Op 10 november wordt de prijs verhoogd, dus boek nu!