Eigenwaarde en zelfvertrouwen zijn de basis van je onderneming, en bepalen de kwaliteit van je relaties en het algemene geluksgevoel.

Vanuit eigenwaarde en zelfvertrouwen trekken we mensen, situaties en mogelijkheden aan. Het vormt als het ware jouw leven.

Als je niet genoeg van dat spul hebt, dan kan het leven een uitdaging zijn. Dan ben je bang om je te laten horen of zien. Je bent bang om hulp te vragen. Bang om afgewezen te worden. Het leven is dan niet gemakkelijk. Het pijnlijke hiervan is dat dat ook invloed heeft op jouw omgeving. Je kinderen nemen dat patroon over, je onderneming kan niet volledig floreren. De juiste partner komt maar niet opdagen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Je voelt je ellendig en niet zoveel waard.

Dat kan anders!

Ik, Mahatma, weet als geen ander wat het is om zonder enige eigenwaarde door het leven te gaan. Vanuit mijn jeugd heb ik geen eigenwaarde meegekregen. Ik was vroeger onzeker en zat vol angsten. Ik ken het ook om daar een ommekeer in te maken. Inmiddels sta ik al jaren lang als een huis en ken ik mijn Eigen Waarde. In de afgelopen 15 jaar heb ik al duizenden mensen begeleid op weg naar een nieuwe toekomst.

Wat is een event?

Een event is een laagdrempelig seminar. Het zijn grote groepen, waardoor de groepsenergie intens is. Daarmee heb je ook een grote kans op transformatie. Voor de events gelden lage prijzen om iedereen de kans te geven om stappen te zetten en een gelukkiger leven te leiden. Dit is tevens een introductie event voor ons jaarprogramma Lifechanger Geluk.

Wil jij meer informatie over Lifechanger Geluk, klik dan hier.

Dit event is voor jou als:

 • je je talenten niet volledig durft te leven,
 • je van alles probeert en het toch maar niet lukt om succesvol te zijn,
 • je moeite hebt om je grenzen te stellen,
 • je altijd maar bezig bent voor anderen en je zet jezelf op de 10de plaats,
 • je een pleaser bent en dat wilt veranderen,
 • je je af en toe een muisje voelt terwijl er een tijger in je wil ontwaken,
 • je denkt dat jij niet de moeite waard bent,
 • je in een onplezierige comfortzone zit en daar uit wilt breken,
 • je je alleen voelt en het lastig voor je is om vrienden te maken,
 • je je inhoudt en moeite hebt om je te laten horen of zien.

Gebrek aan eigenwaarde heeft te maken met een mindset en die kan je veranderen!

Waar je ook vandaan komt, welke basis je ook hebt, jouw mindset en daarmee jouw leven, kan veranderen.

Vind je eigen kracht, zelfvertrouwen en eigenwaarde tijdens Het Selfie Event 'Ik Lief Mij'. Vanaf het moment dat je je hiervoor inschrijft, zet je al de eerste stap naar verandering. Laat je leiden door het verlangen van je hart en niet langer door de angst en het gepieker in je hoofd.

Tijdens het event word je je op diep niveau bewust van...

 • Jouw tijger. En die wordt stapje voor stapje wakker
 • Dat jij nr 1 bent en je gaat jezelf ook op die plaats zetten
 • Je meer aan jezelf mag denken dan aan anderen (heerlijk egoïstisch ja), want jij bent immers nummer 1
 • Jouw comfortzone en die laat je los waardoor je stappen gaat zetten
 • Jouw eigen waarde
 • Je eigen afwijzing en dat ga je om draaien
 • Jezelf! Dat je mag en kunt houden van jezelf en daarin ontspant
 • Dat je andere keuzes kunt maken dan dat je tot nu toe deed
 • Dat je niet meer geleefd hoeft te worden door oude, beperkende en pijnlijke overtuigingen.
 • Dat je mag zijn wie je bent en dat je goed bent zoals je bent.
 • De mogelijkheid om succes aan te trekken, simpelweg omdat dat de bedoeling is.

  Met Eigen Waarde en Zelf Vertrouwen leef je het leven zoals dat voor jou bedoeld is.Je trekt de juiste mensen aan en leeft een liefdevol leven. Uiteraard heb je de juiste baan en daarin word je gezien, of je hebt een florerende onderneming. Je geeft jouw waarde door aan je kinderen en die gaan dan ook zo door het leven.

Wie komen er bij mij in een event?

Ondernemers, huisvrouwen en -mannen, psychiaters, p&o medewerkers, verpleegkundigen, psychologen, coaches, mecaniciens, enzovoort... ze zitten bij mij in de training.
Van jong (de jongste was 17 jaar) tot niet meer zo jong (de oudste was 82 jaar) en alles wat daar tussenin zit.

Wat hebben al deze mensen met elkaar gemeen?

Ze verlangen naar geluk en komen zichzelf tegen vanuit hun programmering. Vaak zijn ze al op veel andere plekken geweest wat wel iets heeft gedaan, maar toch niet het verlangde effect heeft gehad. Bij mij maken ze de ommekeer. Ik ben een expert op het gebied van het transformeren van je mindset. Dit vanuit al mijn eigen ervaringen vanuit mijn eigen verleden en alle expertise die ik de afgelopen 25 jaar heb verkregen door de vele opleidingen die ik heb gevolgd.

Wat houdt jou tegen?

De oude patronen ken je inmiddels wel van jezelf. Die brengen je dus niet verder. Een nieuwe weg van verandering inslaan lijkt eng. Is dit wel een goed idee? Zal dit mij wel kunnen helpen? Dat zijn vragen die de meesten onder jullie zichzelf wel zullen stellen. Dat is normaal, we zijn nu eenmaal gewoontedieren. Dat is ook fijn voor het ego, want die houdt van het oude vertrouwde, de bekende ellende.

Denk nu eens aan je eigen geluk. Waar droom jij van? Dromen kunnen waarheid worden...


Informatie

Datum: 19-20 november 2016
Prijs : Slechts € 97
Tijd: beide dagen van 10.00 - 17.30 uur
Locatie: Fletcher Hotel Apeldoorn, Soerenseweg 73, 7313 EH Apeldoorn

Wacht... ik geef je nog een cadeautje. Je mag gratis (jawel gratis) iemand meenemen. Meld je dus NU aan en maak hier ook je moeder, vader, buurman of vriend blij mee.
LET OP: Tijdens je aanmelding nodig je jouw introducé uit door ze een link te sturen. Dit gaat via jouw eigen aanmelding (uitnodigen wijst voor zich tijdens het aanmelden). Je introducé ontvangt een link waar hij of zij zichzelf voor het event aanmeldt. Dit dient binnen 3 dagen te worden gedaan. Als je introducé niet is aangemeld kan hij of zij helaas niet deelnemen aan het event.

Ik meld mij NU aan!

Meer antwoorden op vragen...


Moet je je kwetsbaar opstellen tijdens zo'n event?
Nee. Dat is natuurlijk niet nodig. Je hoeft alleen maar jezelf te zijn met alles wat dat nu voor jou betekent. Dus als je niet zo open bent, dan hoeft dat natuurlijk ook niet. Jij bent goed, precies zoals je nu bent.

Zit je daar dan de hele dag op een stoel?
Nee, we wisselen oefeningen af en we bewegen ook veel. Het is een interactief event.

Heb je er wel wat aan, aan zo'n event?
De reacties zijn overweldigend. Een event werkt heel sterk door en kan je leven werkelijk veranderen. Ik spreek uit jarenlange ervaring met duizenden deelnemers.

Is de groep niet veel te groot?
Juist door de groepsgrootte krijg je een groepsenergie, waardoor de nieuwe signalen heel snel opgenomen worden door je onderbewustzijn. Daarmee verander je je programmering en dat zorgt uiteindelijk voor de verandering in je dagelijks leven.

Ik heb zoveel meegemaakt, is het wel goed om zoiets aan te gaan?
Je loopt elke dag met jouw rugzak met ervaringen vanuit het verleden, waar je misschien niet blij mee bent. Regelmatig word je daarop geprikkeld en regelmatig ben je dan niet blij met je leven. Het vraagt slechts één weekend om dat rugzakje een stuk lichter te maken. Deze dag kan je leven werkelijk veranderen.

Is het niet één al ellende zo'n weekend?
Het is diepgaand en tegelijkertijd heel luchtig. Het werken vanuit deze paradox is mijn kwaliteit. Ik ben ooit bijna van mijn stoel gevallen van het lachen. Dus lachen hoort erbij. Tegelijkertijd ga je ervaren dat zo'n groep een warm bad is, waarvan je als vanzelf al blij wordt.

Kriebelt het en heb je nog andere vragen?
Bel dan naar kantoor 053-2312500 op dinsdag-, woensdag-, donderdag- of vrijdag ochtend van 8.30 uur tot 12.00 uur.

Durf jij je leven te veranderen? Spring NU!

Datum: Volgt
Prijs : Slechts € 97
Tijd: beide dagen van 10.00 - 17.30 uur
Locatie: Fletcher Hotel Apeldoorn, Soerenseweg 73, 7313 EH Apeldoorn

Wacht... ik geef je nog een cadeautje. Je mag gratis (jawel gratis) iemand meenemen. Meld je dus NU aan en maak hier ook je moeder, vader, buurman of vriend blij mee.
LET OP: Tijdens je aanmelding nodig je jouw introducé uit door ze een link te sturen. Dit gaat via jouw eigen aanmelding (uitnodigen wijst voor zich tijdens het aanmelden). Je introducé ontvangt een link waar hij of zij zichzelf voor het event aanmeldt. Dit dient binnen 3 dagen te worden gedaan. Als je introducé niet is aangemeld kan hij of zij helaas niet deelnemen aan het event.

De prijs is zo laag dat je alleen maar riskeert dat je je er veel beter door gaat voelen. Heb je nog twijfels of vragen? Dan kan je altijd contact opnemen, we helpen je graag verder.

Ik meld mij nu aan!

Meld je Nu aan en verander je leven!

Mahatma Inspireert!

REACTIES


Petra: Het was (weer) een wonderbaarlijk mooi event; mooie mensen en prachtige ont-moetingen, onthullende ervaringen, lachen, huilen, dansen, zingen en zoveel meer onder de bezielende en inspirerende leiding van Mahatma en haar liefdevolle aanwezige team! Mijn gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen hebben een geweldige boost gekregen!
Thnxxxx!


Annemiek: Ik ben na het selfie-event ontzettend verliefd op mezelf.


Tom (psychiater): Beste "cursus" die ik in 25 jaar heb gedaan. Uitstekend programma. Mahatma kan als geen ander liefdevol confronteren en snel tot de kern van iemands probleem doordringen (altijd respectvol). Een echte aanrader voor iedereen die intenser wil liefhebben en leven.


Hennie: Geweldig, het heeft mij weer geopend, want ik voelde niets meer. Wat ook zo mooi is, voor mij was dit de eerste keer, nadat ik mij kon openen naar andere en mijzelf toe, dat ik ook zoveel zachter ben naar mijn omgeving. En zeker diegene die er toe doen. Ook hen zie ik zachter worden naar elkaar. Het is eigenlijk niet in woorden te omschrijven wat er allemaal gebeurt, zo mooi. Dank aan al diegene die ik heb mogen ontmoeten. Diep respect naar Mahatma, en haar medewerkers/sters.


Marieta: Het event heeft me meer zekerheid gegeven en mij meer in mij eigen kracht gezet.


Pleuni: Jullie hebben mij een begin gegeven om te leren houden van mijzelf en van het leven


Agnes: Ik ben zo blij dat ik je ben tegengekomen. Vier maanden ben ik nu bezig, met transformeren voelen, en accepteren. Daarbij ga ik minder in de weerstand en verzet, dat deed ik heel veel. Het brengt me zoveel, 's morgens sta ik niet meer gestrest op, ik heb meer energie. Ook ben ik blijer en tevredener en het contact met mijn man was al goed, maar is veel gezelliger geworden en liefdevoller.

Dit is allemaal zo waardevol. In februari kom ik voor de 2e maal naar een event, nu zal het niet meer zo onwennig zijn, en ik wil me nog meer openstellen voor alles wat ik mag ontvangen.

Veel complimenten voor jou, zet al die pluimen maar op je hoed.


Sonja: Vorig jaar kwam ik een event tegen op internet, gegeven door Mahatma. Het event " kom in je kracht". Dit was wat ik op dat moment nodig had in een turbulente fase in mijn leven. Het event was bijzonder en wat ik op dat moment nog niet kon geloven, gebeurde. Ik kwam en kom terug in mijn kracht. Vanuit mijn hart heb ik me toen ingeschreven voor een van de lifechangers die ze geeft. Super, het verandert inderdaad je leven. Zooooo blij dat ik dat gedaan heb. En wat ik ervaar en zo fantastisch is, dat het niet iets is van buitenaf maar me verandert totaal van binnen uit, vanuit mijn fysieke wezen. Mijn oude pijn ruimt zich op, mijn schaamte en schuldgevoel, mijn niet de moeit waard vinden enz. En Mahatma is een kei hierin. Ze praat uit eigen ervaring en laat zien dat het mogelijk is. Vol liefde, eerlijk, ook confronterend maar dat is goed. Ze maakt haar belofte waar.

Ik heb al veel opleidingen en cursussen gedaan maar dit integreert in mijn hele lijf en leven. Leven in overvloed ga ik ook doen. Omdat ik het waard ben! En ik weet dat het me dit gaat brengen " Overvloed" in alles.

WIL JE HET ERVAREN? LAAT JE UITDAGEN EN DOE MEE!


Jan-Peter: Ik heb mogen ervaren wat transformeren is, mensen het is een cadeau wat je jezelf absoluut mag geven, ik zou dit event zeker aanraden! Waarom, niet omdat het om mij gaat, maar om mensen zoals u/ jij te willen laten inzien en te beleven hoe mooi dit event kan zijn. Er is zoveel meer. Ik ben zo dankbaar dat ik Mahatma heb mogen ontmoeten, ze kan je heel veel bieden, en dat alleen om jou gelukkiger te doen helpen maken, het is een keus! En alleen u/jij mag hem maken!

Ben je er klaar voor!?? Het gaat om JOU!!


Rens: Ik heb Mahatma leren kennen als een bijzondere en integere vrouw die echt iets in je losmaakt waardoor je optimaal in je kracht komt. Niks geen hocus pocus maar gewoon aardse energie waardoor je weer in je kindkracht komt. Een kracht en overtuiging van waaruit alles weer mogelijk is. Heel bijzonder om mee te maken en ik kan het iedereen aanbevelen, vooral ook de sceptici.


Tilly: Het event staat in het teken van eigenwaarde en zelfvertrouwen. In de afgelopen twee jaar dat Piet en ik de trainingen volgen, is dat zeker mijn thema geweest.

Sjonge jonge, wat had ik een hekel aan mezelf. Keurde mezelf in alle opzichten af. Een heel proces is het geweest en wat ben ik mezelf hierin tegen gekomen. Maar het is me gelukt! Ik mag mezelf nu en voel me innerlijk verbonden. Ik voel het licht waar ik mee verbonden ben. De overtuiging dat ik goed ben zoals ik ben en het waard ben om hier te zijn geeft me een enorme innerlijke rust. Natuurlijk ben ik er nog niet. Het leren gaat verder.
Maar wat een ruimte, vrijheid en blijheid mag ik nu ervaren!
Ik raad het iedereen aan als je ook naar meer geluk verlangt. Kijk eens op de site of er ook wat voor je bij zit. Uit eigen ervaring, het is echt de moeite waard!!

Maak nu de keuze om de richting van je leven te veranderen!

Je aanmelding is de eerste stap op weg naar een beter leven met meer eigenwaarde, zelfvertrouwen en plezier! Dus zet die stap!

Klik op onderstaande knop en verander je leven!

Ik meld mij NU aan