Het Selfie event

Het Selfie event

Voor meer Eigenwaarde en Zelfvertrouwen

Misschien ken jij ze ook. Die mensen wiens leven moeiteloos is. Waarbij alles vanzelf lijkt te gaan. 

Ze hebben leuke relaties en durven zich te laten zien...

Kom in 1 weekend in contact met jouw Eigen Waarde. Jouw Zelfvertrouwen!

Datum: zaterdag en zondag 24 en 25 november 2018
Superaanbieding: tot en met 9 november: slechts € 97 en de tweede persoon gratis. (Dit zolang dit hier vermeld staat.)


Het Selfie event o.l.v. Mahatma Revier

Eigenwaarde en zelfvertrouwen zijn de basis van je leven, bepalen de kwaliteit van je relaties en het algemene geluksgevoel.

Vanuit eigenwaarde en zelfvertrouwen trekken we mensen en mogelijkheden aan.

Als je niet genoeg van dat spul hebt, dan kan het leven een uitdaging zijn. Dan ben je bang om je te laten horen of zien. Je bent bang om hulp te vragen. Bang om afgewezen te worden. Het pleasegedrag ken je goed, want je doet er veel voor om maar geaccepteerd en niet afgewezen te worden.. Het leven is dan niet gemakkelijk. Het pijnlijke hiervan is dat dat ook invloed heeft op jouw omgeving. Je kinderen nemen dat patroon over, je onderneming kan niet volledig floreren, de juiste partner komt maar niet opdagen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Je voelt je ellendig en niet zoveel waard.

Dat kan anders!

Ik, Mahatma, weet als geen ander wat het is om zonder enige eigenwaarde door het leven te gaan. Vanuit mijn jeugd heb ik geen eigenwaarde meegekregen. Ik was vroeger onzeker en zat vol angsten. Ik ken het ook om daar een ommekeer in te maken.
Inmiddels sta ik al jaren lang als een huis en ken ik mijn Eigen Waarde.
In de afgelopen 17 jaar heb ik al duizenden mensen begeleid op weg naar een nieuwe toekomst.

Stel je eens voor dat jij vol zelfvertrouwen en eigenwaarde in het leven zou staan?

Wat zou er dan veranderen?

Wat zou dat voor je betekenen en hoe zou je leven er dan uitzien?


 • Dan weet je gewoon dat jij nr 1 bent en je zet jezelf op die plek.
 • Dan denk je meer aan jezelf dan aan anderen (heerlijk egoïstisch ja), want jij bent immers nr 1.
 • Jij leeft jouw tijger en dat doe je vanuit je hart.
 • Enthousiast laat je regelmatig je comfortzone los om het leven echt te beleven.
 • Je maakt andere keuzes dan tot nu toe mogelijk voor je was.
 • Je wordt niet meer geleefd door beperkende en pijnlijke overtuigingen.
 • Je mag gewoon jezelf zijn en dat is meer dan goed genoeg.
 • Je trekt het succes moeiteloos naar je toe, omdat je weet dat je het waard bent.

Zet een stap en kies voor een gelukkig leven!

Waar je ook vandaan komt, welke basis je ook hebt, jouw mindset en daarmee jouw leven, kan veranderen.

Vind je eigen kracht, zelfvertrouwen en eigenwaarde tijdens het 'Selfie Event, ik lief mij'. Vanaf het moment dat je je hiervoor inschrijft, zet je al de eerste stap naar verandering.

Laat je leiden door het verlangen van je hart en niet langer door de angst en het gepieker in je hoofd. Als jij je aangesproken voelt en het is voor jou nu het moment om een stap te zetten, meld je dan gewoon aan. 

Wat is een event?

Een event is een laagdrempelig seminar. Het zijn groepen met meer dan 100 mensen, waardoor de groepsenergie intens is. Door die hoge groepsenergie transformeer je ook snel jouw thema's.

Voor de events gelden lage prijzen om iedereen de kans te geven om stappen te zetten en een gelukkiger leven te leiden. Dit is tevens een introductie event voor ons jaarprogramma Lifechanger Geluk.

Wil jij meer informatie over Lifechanger Geluk, klik dan hier

Kijk hier naar een impressie van een event.

Wie komen er bij mij in een event?

In mijn events komen mensen van alle leeftijden; van 17 jaar tot 82 jaar. Hoog opgeleide en minder hoog opgeleide mensen. Er komen veel professionals, maar ook mensen die nog zoekende zijn. In essentie verlangt iedereen die komt naar meer geluk en meer innerlijke vrijheid. Deze mensen voelen dat ze ergens hun potentie nog niet helemaal leven en dat er meer mogelijk moet zijn. Het zijn leuke mensen, warme mensen en gezellige mensen die de moed hebben om naar zichzelf te kijken. Die beseffen dat het antwoord in hen zelf liggen en die weten dat als zij innerlijk iets veranderen, hun leven dan ook verandert.

Wat hebben al deze mensen met elkaar gemeen?

Ze verlangen ernaar zichzelf beter te leren kennen en willen hun dromen waarmaken en leven vanuit een flow. Vaak hebben ze al veel gedaan en hebben ze ook veel 'kennis' maar kunnen ze het nog niet altijd leven. Bij mij maken ze de ommekeer. De weg is van weten naar Zijn. In het Zijn ligt al je potentie besloten.

Wie is Mahatma?

"De eerste paar jaar van mijn leven bracht ik door in een kindertehuis. Dan krijg je geen goede basis mee. Gevoelens van tekort, niet goed genoeg zijn en afwijzing liepen als een rode draad door mijn leven. Op 32-jarige leeftijd stortte ik finaal in en kreeg ME. Dat was de druppel. Ik moest wel naar mezelf kijken en zo begon mijn innerlijke reis. Het was geen gemakkelijke periode. Gedurende 15 jaar zat ik met ME volledig afgekeurd op de bank.


Wat ben ik nu blij met al mijn ervaringen. Ik heb inmiddels al duizenden mensen meegenomen naar een ander, beter leven; vanuit de expertise die ik heb opgedaan tijdens de vele opleidingen wereldwijd, maar ook door mijn grote levenservaring."

Antwoorden op vragen...

Waarom is de prijs zo laag? Ik geef al jaren laagdrempelige events om zoveel mogelijk mensen te kunnen inspireren. Ik hou ervan om gewoon te geven vanuit mijn hart.


Moet je grote problemen hebben? Nee echt niet. Soms zijn het kleine dingen waardoor het leven net ietsjes minder leuk is dan je bedacht had. Als je dat dan tijdens zo'n event gaat ontdekken, dan kan dat zo'n vrijheid geven. Je bent gelijk weer terug in de flow.


Moet je je kwetsbaar opstellen tijdens zo'n event? Nee. Dat is natuurlijk niet nodig. Je hoeft alleen maar jezelf te zijn met alles wat dat NU voor jou betekent. Dus als je niet zo open bent, dan hoeft dat natuurlijk ook niet. Jij bent goed, precies zoals je nu bent.


Heb je er wel wat aan, aan zo'n event? De reacties zijn overweldigend. Een event werkt heel sterk door en kan je leven werkelijk veranderen. Ik spreek uit jarenlange ervaring met duizenden deelnemers.


Is de groep niet veel te groot? Juist door de groepsgrootte krijg je een groepsenergie, waardoor de nieuwe signalen heel snel opgenomen worden door je onderbewustzijn. Daarmee verander je je programmering en dat zorgt uiteindelijk voor de verandering in je dagelijks leven.


Is het niet een en al ellende zo'n tweedaagse? Het is diepgaand en tegelijkertijd heel luchtig. Het werken vanuit deze paradox is mijn kwaliteit. Ik ben ooit bijna van mijn stoel gevallen van het lachen. Dus lachen hoort erbij. Tegelijkertijd ga je ervaren dat zo'n groep een warm bad is, waarvan je als vanzelf al blij wordt.


Ik wens je toe dat jij Jezelf mag zijn in al jouw kleurrijkheid en kwaliteit,

Mahatma

Reacties

Mahatma maakt haar belofte waar.

Ik heb al veel opleidingen en cursussen gedaan maar dit integreert in mijn hele lijf en leven.

Sonja


Er ging een wereld voor mij open. Deze dag heeft mij stappen laten zetten.

Er was een geweldige sfeer, vooral onderling, dat is heerlijk.
Arno


Mahatma verricht wonderen met mensen. Of eigenlijk laat zij mensen zelf wonderen verrichten.


Ellie


Mahatma raakt je hart door haar puurheid, kracht, kwetsbaarheid, wijsheid en humor. Haar sessies tijdens de events hebben een grote impact op de hele groep. Ik heb nog nooit eerder meegemaakt dat een kleine vrouw zoveel kon bereiken.

Stephanie

Is het nu tijd ?

Als jij je aangesproken voelt, en het voor jou nu het moment is om een stap te zetten, dan meld je je gewoon aan. Ik hou van geven, dus je mag ook nog iemand gratis mee nemen. Dat is toch een leuk cadeautje.

Deze aanbieding geldt zolang het hieronder op deze pagina vermeld staat. (Tijdens jouw aanmeldproces krijg je de mogelijkheid je introducé uit te nodigen).


Algemene informatie

Datum:
24 - 25 november 2018


Jouw Inverstering
Tot en met 9 november: slechts € 97 en zolang het hier nog vermeld de tweede persoon gratis.

Tot en met 23 november: slechts € 147 en zolang het hier nog vermeld staat de tweede persoon gratis.

Tijd:
beide dagen van 10.00 - 17.30 uur

Locatie

Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe

Vlierdenseweg 109

5753 AC Deurne


Dit event is exclusief lunch, thee of overnachting.
Kijk voor een speciaal arrangement  onderaan deze pagina.

Nog meer reacties

Beste "cursus" die ik in 25 jaar heb gedaan. 

Uitstekend programma. Mahatma kan als geen ander liefdevol confronteren en snel tot de kern van iemands probleem doordringen (altijd respectvol).
Een echte aanrader voor iedereen die intenser wil liefhebben en leven.

Tom psychiater

 • Er ging een wereld voor mij open

  Een wakker worden en bewust worden van beperkende overtuiging in mezelf en deze omdraaien. Niet met mijn denken (dat kon ik best goed..!), maar in mijn hele "wezen". Bijzonder! Het voelt als een opengaan in mezelf. Diepe ontroering en verwondering dat dit ook voor mij mogelijk is. Lieve mooie Mahatma, Grote dank en Diep respect dat jij dit voor zoveel mensen mogelijk maakt!

  Anna

 • Een zeer krachtig inspirerend weekend dat zijn sporen nalaat!

   Heel openend, zacht en sterk.

  Anne

 • Using multiple testimonial sliders on a single page might result in a faulty functionality. Please do not use more than 1 slider per page.

  Als het kriebelt of je hebt nog andere vragen...

  Bel dan naar kantoor: 053-2312500 op dinsdag-, woensdag- donderdag-  of vrijdagochtend
   van 8.30 uur tot 12.00 uur.
  Je kunt je vraag ook via onderstaand formulier stellen.  Is het nu tijd?

  Als jij je aangesproken voelt, en het voor jou nu het moment is om een stap te zetten, dan meld je je gewoon aan. Ik hou van geven, dus je mag ook nog iemand gratis mee nemen. Dat is toch een leuk cadeautje.

  Deze aanbieding geldt zolang het hieronder op deze pagina vermeld staat. (Tijdens jouw aanmeldproces krijg je de mogelijkheid je introducé uit te nodigen).


  Algemene informatie

  Datum:

  24 - 25 november 2018


  Jouw Inverstering:

  Tot en met 9 november: slechts € 97 en zolang het hier nog vermeld de tweede persoon gratis.

  Tot en met 23 november: slechts € 147 en zolang het hier nog vermeld staat de tweede persoon gratis.


  Tijd:

  Beide dagen van 10.00 - 17.30 uur


  Locatie:

  Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe

  Vlierdenseweg 109

  5753 AC Deurne

  Dit event is exclusief lunch, thee of overnachting.

  Arrangement aangeboden door het hotel:

  Overnachting met ontbijt:

  € 91.00 p.k.p.n. op basis van 1-persoonsgebruik (incl. ontbijt)

  € 101.00 p.k.p.n. op basis van 2-persoonsgebruik (incl. ontbijt)

  Deze prijzen zijn excl. Toeristenbelasting a € 2.00 p.p.p.n.


  De overige tarieven staan hieronder:

  -Consumptiemunten: € 2,75 per stuk

  -Lunch: € 12,50 per persoon (Kop soep, 2 broodjes per persoon, koffie, thee melk en sappen). Lunch kun je reserveren via info@spirit-coaching.nl. Vermeld voor welke dagen je lunch wilt bestellen.

  -Diner – 3 gangen diner: van € 34.50 voor € 29.50 p.p.

  Gasten kunnen met deze prijzen boeken via de code F89-GFC1005 door een mail te sturen naar banquetsales@fletcherkloosterhotel.nl

  Op 10 november wordt de prijs verhoogd, dus boek nu!