Seminar 'Proef - Make your Move!'

Dit seminar is een introductie van een Lifechanger. 

Je zult de diepgang en transformatie gaan ervaren. 

Datum: 23 november 2019

Jouw investering: Slechts € 97 (exclusief reis- en verblijfskosten)

Meld je je daarna aan voor een lifechanger dan ontvang je dit bedrag als korting terug.

Tijd: 10.00 - 17.00 uur. De inloop is vanaf 9.30 uur.

Locatie: De Groene Hoven te Apeldoorn

Aantal deelnemers: maximaal 50 mensen

Mahatma maakt haar belofte waar.

Ik heb al veel opleidingen en cursussen gedaan maar dit integreert in mijn hele lijf en leven.

Er ging een wereld voor mij open. Deze dag heeft mij stappen laten zetten. Er was een geweldige sfeer, vooral onderling, dat is heerlijk.
Mahatma verricht wonderen met mensen.
Of eigenlijk laat zij mensen zelf wonderen verrichten.

Algemene informatie

Proef  aan een Lifechanger. Dit seminar is een introductie op een Lifechanger en is tegelijkertijd jouw kans om in een kleinere groep stappen naar een nieuw leven te zetten. Om in beweging te komen.. Om te gaan stralen en om dat waar je last van had los te laten.

 

Een Lifechanger is een jaartraining voor mensen die geen genoegen meer nemen met het leven zoals het zich tot nu toe aandient.
Een Lifechanger inspireert, ondersteunt en helpt je om emoties te verwerken, waardoor je hele mindset verandert en je nieuwe mogelijkheden krijgt. 


Het is mijn kwaliteit om je snel tot de kern van een blokkade te laten komen waardoor het van binnenuit verandert. 


Omdat de grootte van de groep vergelijkbaar is met die van een Lifechanger seminar, kun je de diepgang, de sfeer en transformerende kracht van een Lifechanger ervaren.

'Er gaat niets boven het terugkeren naar een oude plek, om te zien hoe je veranderd bent.'

-Nelson Mandela-

Alles waar je je licht op laat schijnen verandert...

Wij mensen kunnen veranderen. De neurowetenschap is daarop gebaseerd. We hebben 86 miljard zenuwcellen in ons brein, maar dat is geen statisch gegeven. Gedurende ons leven verliezen we cellen, maar maken we ook continue nieuwe cellen en verbindingen aan. Als je dus, net als bij een computer, jezelf  nieuwe en goede software geeft, dan worden bestaande verbindingen waar je blij mee bent versterkt en creëer je nieuwe cellen met positieve informatie. Hierdoor kun je beter functioneren dan voorheen en zie je opeens nieuwe mogelijkheden en verandert je leven van binnenuit.

En dit is precies wat we doen  in een Lifechanger. 

Een Lifechanger, zeg dat maar eens heel langzaam hardop: 'Lifechanger'. Hoe voelt dat als je dat zo zegt?  Hoe zou jouw leven eruit zien als jij je emoties zou verwerken en je een nieuwe mindset zou krijgen?


Een Lifechanger is een jaartraining die heel indringend en tegelijkertijd soms heel subtiel op je inwerkt. Dat gebeurt op celniveau, dus het kan zijn dat je het in de eerste instantie niet eens in de gaten hebt. Gedurende het jaar zet je regelmatig kleine en soms hele grote stappen, waardoor aan het einde van dat jaar jouw leven er echt anders uitziet. Dan loop je met een blij gezicht in het rond en zeg je: 'Kom maar op met dat leven, ik ben er klaar voor'. Dan ga je jouw natuur, jouw potentie, jouw licht leven. 


Je doet dit niet alleen,  maar samen met een groep dappere mensen die allemaal met hetzelfde bezig zijn: om bewust en met liefde en vreugde door het leven te gaan en hun potentie te leven. Daardoor gaat het proces 10 x zo snel. Ook is er een community, waar je kunt delen met je mede-Lifechangers.


We hebben twee Lifechangers die door mij begeleid worden. Zie hieronder meer informatie.

  • verlangt naar een verandering in je leven die diepgaand is
  • als het hoog tijd is dat je in beweging komt
  • wilt proeven en ervaren of een lifechanger iets voor jou is
  • in een kleinere groep (max. 50 personen) stappen naar een fijner leven wilt zetten,
  • van 2020 een top jaar wilt maken
  • een goede update wilt van jouw software met nieuwe fijne cellen en verbindingen
...kom  deze dag in contact met Jezelf. Met jouw emoties en mindset en maak daar een verandering in. Ik ga met je werken op een diepe wijze waardoor je meer vrijheid krijgt. Deze dag is niet zwaar en zompig hoor, welnee, dat past helemaal niet bij mij. Wat bij mij past is warmte, luchtigheid, diepgang, liefde, verbinding en humor. Dat ga je  allemaal ervaren. 

'Nou... pfff... wow... nog steeds in m'n gelukzaligheidsbubbel na het event.

Heel veel meegemaakt, gezien, beleefd, ervaren, losgelaten, gedanst, gelachen, gehuild, geknuffeld, geleerd, geklapt,  gestraald, heel heel erg erg uit mijn comfortzone gestapt, genoten, gemanifesteerd enz. enz. enz. Eigenlijk geen woorden genoeg om dit te beschrijven. Heel speciaal en bijzonder, gewoon magisch!!

Als je jezelf een groot cadeau wilt geven is dit echt een aanrader, een hele dag vol liefde en geluk en thuiskomen bij jezelf.

(En ja, ik voel me nu echt zo'n Woodstock Hippie: Spread the Love ... 😘 )'

Tineke
Hij zegt in een paar minuten waar het om gaat...

Je hebt slechts twee keuzes, angst of liefde. Welke keuze maak jij?

Mahatma raakt je hart door haar puurheid, kracht, kwetsbaarheid, wijsheid en humor.

Haar sessies tijdens de events hebben een gote impact op de hele groep.
Ik heb nog nooit eerder meegemaakt dat een kleine vrouw zoveel kon bereiken.

Stephanie

Ooit geboren in Duitsland en daar gelijk het kindertehuis in gaan was de start van mijn leven. Een heftig begin dus, want die vroegste kindertijd is zó belangrijk voor de rest van je leven. Dat is als het ware je basis. De rest van mijn jeugd was ook niet eenvoudig en ik liep wat deukjes op.  Gevoelens van tekort, niet goed genoeg zijn en afwijzing liepen als een rode draad door mijn leven. Op 32-jarige leeftijd stortte ik finaal in. Dat was de druppel. Ik moest wel naar mezelf kijken en zo begon mijn innerlijke reis. Het was geen gemakkelijke periode. Gedurende 15 jaar zat ik met ME volledig afgekeurd op de bank. 


Wat ben ik nu blij met al mijn ervaringen. Van daaruit heb ik  inmiddels al duizenden mensen meegenomen naar een ander, beter leven. Niet alleen vanuit mijn eigen levenservaring maar ook  vanuit de expertise die ik heb opgedaan tijdens de vele opleidingen wereldwijd.

Ben jij nieuwsgierig naar wat een lifechanger jou kan geven?

Maak dan deze dag mee en ga het ervaren. 

Als je nog vragen hebt, ben je welkom om dat hier rechts onder op de chat te zetten. Als je wilt kun je je telefoonnummer achter laten, dan bellen we je.