kan je leven veranderen

Snelle coaching methodes kunnen je leven in een rap tempo veranderen

Kan je leven veranderen

Snelle coaching methode

Er zijn tegenwoordig snelle coaching methodes die zeer eenvoudig zijn én tegelijk krachtig werken om oude overtuigingen en emoties los te laten en oud zeer te verwerken.


Een van de beste snelle coaching methodes die ik, Mahatma, ken is de Sedona Methode. Deze eenvoudige methode leert je om gemakkelijk beperkende gedachten en emoties los te laten. In haar ogen is de Sedona Methode de snelste manier om innerlijke vrijheid te verkrijgen!

Kan je leven veranderen

Transformeren gaat momenteel veel sneller dan voorheen

Ik ben al sinds 1989 bezig op het pad van transformatie en ik ga elke keer weer op zoek  naar nieuwe, snelle coaching methodes.

Ik heb zelf mijn leven, dat ooit zo pijnlijk was, weten te veranderen in mijn droomleven.


De tranformatieprocessen gingen 20 jaar geleden veel langzamer dan nu. Deze nieuwe tijd vraagt om nieuwe en snelle coaching methodes. De snelle coaching methodes die je hier beschreven ziet werken zeer snel, zijn effectief, werken op celniveau en brengen mensen voorbij het ego. Dat heeft ook met de trilling van onze aarde te maken. Alles verandert en gaat veel sneller dan 20 jaar geleden.

Kijk alleen maar eens naar de IT ontwikkelingen. We hadden 20 jaar geleden toch geen idee van al onze huidige mogelijkheden?!

Kan je leven veranderen

Diezelfde ontwikkeling is op alle gebieden gaande. De trilling is zich aan het verhogen en voor vele mensen is dit het uur van de waarheid. Zoals ik zei, de trilling van deze planeet is zich aan het verhogen en dat is een wetenschappelijk feit en geen zweverig praatje wat veel mensen snel kunnen denken. Door die trilling, die schoksgewijs verandert, verandert als het ware alles. Door natuurrampen, financiële crises en ook door persoonlijke drama's worden mensen wakker geschud. Wakker geschud om zich werkelijk bewust te worden van wie zij in essentie zijn! De essentie is dat wat achter het ego ligt.

Kan je leven veranderen

Om dat te ontdekken, wie je werkelijk bent, voorbij het ego met al het denken, voorbij de emoties en zelfs voorbij het lichaam, heb je dus tools of snelle coaching methodes nodig. Het is erop of eronder!


Laat je inspireren door deze mooie en snelle coaching methodes, die ik ook in al mijn events en seminars gebruik.

Meld je ook aan voor het e-book over loslaten.

De eerste 2 hoofdstukken zijn gratis te downloaden.

Het is fijn als je hieronder op deze pagina een reactie wilt achterlaten. 

Dank je wel :-).


[fbcomments]

[socialbuttons]