Page content

Snelle coachingmethodes

Een van de beste snelle coaching methodes die Mahatma kent is de Sedona Methode. Deze eenvoudige methode leert je om gemakkelijk beperkende gedachten en emoties los te laten. In haar ogen is de Sedona Methode de snelste manier om innerlijke vrijheid te verkrijgen!

Snelle coaching methodes zijn er nu want de transformatie gaat momenteel veel sneller dan voorheen.

Mahatma is al sinds 1989 bezig op het pad van transformatie en is elke keer weer op zoek gegaan naar nieuwe, snelle coaching methodes.
Zij heeft zelf haar leven, dat ooit zo pijnlijk was, weten te veranderen in haar droomleven.

De tranformatieprocessen gingen 20 jaar geleden veel langzamer dan nu. Deze nieuwe tijd vraagt om nieuwe en snelle coaching methodes. De snelle coaching methodes die je hier beschreven ziet werken zeer snel, zijn effectief, werken op celniveau en brengen mensen voorbij het ego. Dat heeft ook met de trilling van onze aarde te maken. Alles verandert en gaat veel sneller dan 20 jaar geleden.
Kijk alleen maar eens naar de IT ontwikkelingen. We hadden 20 jaar geleden toch geen idee van al onze huidige mogelijkheden?!

Diezelfde ontwikkeling is op alle gebieden gaande. De trilling is zich aan het verhogen en voor vele mensen is dit het uur van de waarheid. Zoals ik zei, de trilling van deze planeet is zich aan het verhogen en dat is een wetenschappelijk feit en geen zweverig praatje wat veel mensen snel kunnen denken. Door die trilling, die schoksgewijs verandert, verandert als het ware alles. Door natuurrampen, financiële crises en ook door persoonlijke drama’s worden mensen wakker geschud. Wakker geschud om zich werkelijk bewust te worden van wie zij in essentie zijn! De essentie is dat wat achter het ego ligt.

Om dat te ontdekken, wie jij werkelijk bent, voorbij het ego met al het denken, voorbij de emoties en zelfs voorbij het lichaam, heb je dus tools of snelle coaching methodes nodig. Het is erop of eronder!

Laat je inspireren door deze mooie en snelle coaching methodes, die Mahatma ook in al haar seminars gebruikt.

Kijk verder bij:

vinkje De Sedona Methode

vinkje Emoties loslaten is simpel

Het is fijn als je hieronder op deze pagina een reactie wilt achterlaten. Dank je wel :-).

Comment Section

0 reacties op “Snelle coachingmethodes

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.