arrow_drop_up arrow_drop_down

Online Transformatie Training Liefde ❤

Alles begint met Liefde

Wat kan de Transformatie Training Liefde ❤ jou geven...?

Transformatie Training

Je gaat je hart helen, waardoor je met meer liefde in het leven kunt staan.

Hierdoor krijg je meer zelfliefde en ga je meer liefde ontvangen. 
Transformatie Training

Jij bent de liefde waar je zo naar op zoek bent, ook al dacht je van niet.

We zoeken de liefde vaak op de verkeerde plekken

Die liefde ga je vinden, gewoon in Jezelf.Transformatie Training

Je comfortzone  was ooit je redding maar is nu
jouw gevangenis

Het is tijd om echt vrij te worden en je hart meer ruimte te geven. 

Het is tijd jouw liefde te leven!

Kijk naar de video, ik leg het je uit...

Je zal er maar last van hebben...

  1. Van een gesloten hart en met argwaan in het leven staan. Die leukerd die je heeft uitgenodigd ontvang je met argusogen en al gauw is deze weer vertrokken uit je leven.
  2. Dat je hard bent voor jezelf en anderen en al weet je dat dat niet goed is voor jezelf, je kunt het niet veranderen. 
  3. Dat je verlangt naar liefde maar elke keer weer van een koude kermis thuis komt.
  4. Van hartenpijn die elke keer weer omhoog komt als je er net effe niet op zat te wachten. Dan rollen de tranen je over de wangen en denk je bij jezelf: 'Waarom toch? Waarom word ik niet gezien in mijn waarde en liefde'.
  5. Van het gevoel van onvrijheid, waardoor je anders reageert dan je zou willen. Misschien snauw je je kids af, of hou je je aldoor maar klein uit angst...

Stel jij je eens voor dat je een open en gevuld hart hebt...
Hoe zou dat zijn?

Na deze training ervaar je...

  • Dat je met een open en nieuwgierige blik in het leven staat, en regelmatig luid joelend roept: 'Kom maar op met al dat goeds'.
  • Dat je hart open is. Dat je open staat voor mogelijkheden en voor een liefdesbom die dan zomaar naar je toekomt, want ja, dat trek je spontaan als vanzelf aan. 
  • Dat je ruimte in je lichaam en geest hebt. Die tralies van jouw vroegere gevangenis zijn vervangen door madeliefjes die heerlijk ruiken. 
  • Dat je vanuit je tenen geniet van het leven. 
  • Dat je gezien wordt in jouw liefde en dat die liefde als vanzelf ook naar je toekomt. 
Tranformatie Training
Alles wat Mahatma in mij raakte, is een onomkeerbare ‘’reset’’, waar al mijn cellen niet aan konden ontsnappen.
Tineke

Als jij je hart heelt, dan gaat de zon weer schijnen in jouw leven...

Mijn hartje was als klein kind al gebroken. Ik begon mijn leven namelijk in een kindertehuis en dat is geen goede plek voor zo'n gevoelig en teer wezentje. Daarna kwamen er nog meer ervaringen van afwijzing en onderdrukking bij waardoor ik mij niet geliefd en onveilig voelde.  Al die ervaringen vormde mijn persoonlijkheid en daar had ik op een volwassen leeftijd veel last van.

Ik was bang en angstig en met een gesloten hart, smachtend naar liefde en erkenning, ging ik door het leven. Dat de mannen waar ik  op viel, altijd voor een vriendin of zus kozen, dat was bijna logisch.

Dat ik uiteindelijk toch iemand wist te vinden, die mij na 7 jaar weer verliet, tja, dat was ook niet zo vreemd. Ik voelde mij een afhankelijk wezen en mijn grootste angst van dat moment, om in de steek gelaten te worden, werd dus waarheid.

BAM, mijn hart sloot zich nog meer en ik vertrouwde niemand meer. Inmiddels ben ik alweer vijf jaar super gelukkig met mijn nieuwe lief. Dat komt niet door hem, maar doordat ik eerst mijn hart heb geopend en daarna kwam hij in mijn leven. Niet meer afhankelijk en smachtend naar liefde. Nee, ik sta op mijn eigen twee poten in mijn kracht. Hierdoor is mijn leven compleet anders dan voorheen.

Dit wat ik nu  beleef maakt al mijn ervaringen van pijn, verdriet, onderdrukking, ontkenning en misbruik helemaal goed. Ik ben veilig en mijn hart is open. Ennuhhh... ik ben net als jij, dus dit is ook voor jou mogelijk.

Ik voel me na elk programma onderdeel enorm groeien, veel loslaten, veel zwaarte opschonen en zoveel meer handvatten van hoe het nou allemaal zit en leuker kan zijn. Ben je enorm dankbaar! !!
Barbara

De drie onderwerpen van de Transformatie Training Liefde zijn...

loslaten mag

Online Power Training 'Heel je Hart'

Jouw hart wil geheeld worden. Het wil afscheid nemen van oude kwetsures waardoor het stap voor stap wat op slot is gegaan. Op slot voor jezelf maar ook naar anderen. Het hart verlangt er naar om open te gaan, te vertrouwen en te genieten. Dan wordt het leven vanzelf dat feessie waar je zo naar verlangt. 

Online Power Training 'Jij bent Liefde' ❤

Soms reageren we vanuit emoties die effe heulemaal niets met liefde te maken hebben.
Je wilt niet zo zijn en toch kan je dan niet anders. Daarna komen de spijt, de schuldgevoelens en het berouw. Dat is gewoon niet handig. In essentie ben jij liefde en die liefde wil geleefd worden.Hoe fijn is het als je jezelf gaat vertrouwen en je je liefde in volle glorie gaat delen.
Uit je comfortzone

Online Power Training 'Vergroot je Wereld'

We worden geleefd door patronen. Dat was vroeger je redding. Maar je bent zoveel meer en je kunt nu in je volwassenheid zoveel meer. Dus het is tijd om je bekende wereldje te verlaten en meer ruimte in je hoofd en hart te krijgen. In deze training ga je patronen doorbreken. Hierdoor ga je de dingen doen die je al zo lang wilde, maar tot nu toe niet durfde. Uit die comfortzone dus. Elke dag weer, want dat geeft vrijheid.
Dank je wel Mahatma!
Voor het leren hoe je je systeem kan gaan resetten, hoe je je leven kunt veranderen...
Wat had ik mijn twijfels om me hiervoor in te schrijven. Wat ben ik blij het te hebben gedaan! DANKBAAR!! Voelde ineens de behoefte dit te schrijven, dus luister er maar naar😋.
Annelies

Hoe werkt de Online Transformatie Training Liefde ❤?

Na je aanmelding hoef je niets meer te doen, alles gaat automatisch.
Gedurende 24 dagen krijg je dagelijks zo'n lekker filmpje om de dag mee te beginnen, zo'n filmpje waar je ogen van gaan glinsteren en die je met een nieuwe fijne energie de dag mee doorneemt.
Dat is zón filmpje die je gaat missen als ze zijn afgelopen. Maar gelukkig, begint er daarna weer een nieuwe maand.

Tijdens de bijbehorende online events ga ik je 'live' begeleiden, waardoor je je eindelijk jezelf echt ziet.
Je neemt afscheid van die kinderlijke aannames over jezelf en nu komt jouw ware aard,
die van die tijger in jou, naar boven.  Jij laat de wereld een poepie ruiken.

Daarnaast begeleid ik je per onderdeel drie keer door middel van de Power Masterclasses (dit zijn live online seminars), zodat je alle transformaties en kennis ook daadwerkelijk gaat integreren. Nee hoor, je hoeft het niet meer alleen te doen.

Je gaat delen in de community op ons eigen platform en daar help je elkaar verder.  


Je ontvangt de bijbehorende  Magic Boosts en dat is cool, want je hoeft alleen maar te ontspannen en ondertussen verander je je programmering. Lekkurrr toch.

Alles is liefde
Mahatma, ik ben je zo dankbaar. Die video's zijn echt cool en ze helpen mij verder!

Het effect is vele malen groter dan ik had verwacht. 

Thijs

Goedemorgen Mahatma,

Ik voel me levendig na een hele lange periode van doodsheid. Het grootste cadeau wat ik mezelf gegeven heb, is dat ik deze training bij jou ben gaan doen. 

Ik maak contact met vele lagen in mezelf, o.a. door in de groep te zijn en te ontdekken via de ander wat ik zelf doe om het contact af te houden. 

Ik ben gaan voelen dit weekend hoe de tralies van mijn gevangenis er uit zien, hoe ik ze creëer en dat heb ik losgelaten.

Lieve Mahatma, bedankt!

Heleen

Wat kost de Online Transformatie Training Liefde ❤?

We hebben 2 opties...

Als je er voor kiest  om alleen deze online Transformatie training Liefde van 3 maanden te volgen, 

dan begint je training op 9 januari 2021.


Je kunt ook beslissen om je gelijk voor 6 maanden aan te melden, dan volg je eerst het pakketje van de Liefde en ga je daarna door naar het pakketje Geluk.  

Na dit half jaar bedank je jezelf uitbundig dat je deze stap hebt gezet, want dan ga je met een vol en open hart en een opgeheven hoofd door het leven en sta je voor wie je bent. 


Je krijgt alle erkenning, maar ach, die heb je niet meer zo nodig want jij kent jouw kwaliteiten nu als geen ander.

Tranformatie Training

Wat houdt die andere Transformatie Training Geluk😊in?

De online Transformatie Training Geluk  😊, die ook drie maanden duurt, helpt je om heel blij met Jezelf te worden in alle opzichten. Je krijgt er meer eigenwaarde en zelfvertrouwen door. Je leert los te laten en gaat je dromen waarmaken. 

100% tevredenheids garantie!

Het is eenvoudig. Als je merkt dat de training toch niet aan jouw verwachtingen voldoet, dan kun je je alsnog binnen één week hiervoor afmelden en restitueren wij jou je inleg. 
Zo wordt het echt wel een no brainer. 
Tranformatie Training
Ik ben zoooo mega dankbaar voor dit proces! Ik was heel vaak tot tranen geroerd de afgelopen maanden. Ik ben zo blij hiermee. De innerlijke rust, de negativiteit achter mij latend, vertrouwen op de toekomst zoals ik hem manifesteer, de tekens die op mijn pad komen en alles wat er al is. I’m a happy woman 💃🏻! Yihaaaa thnxxxxx mahatma-revier   🙏🏻 ☘️ 😘 
Marise

Ja, nu kan ik besluiten of ik 3 of 6 maanden mee ga doen...

Online Mega Transformatie Training 

Heelheid

Voor de Online Transformatie Trainingen
Liefde ❤ en Geluk😊,  die samen  6 maanden duren
betaal jij geen € 1588.
maar slechts  € 690,

Alleen Online 

Transformatie Training Liefde

Deze Online Transformatie Training Liefde ❤
duurt 3 maanden en heeft een
waarde van meer dan  €  794.
 betaal jij slechts  € 387,

Ik zeg Doen! En Doen! Ik heb in korte tijd al aantal dromen waar gemaakt en anders in ieder geval de daadwerkelijke stappen gezet om een droom te verwezenlijken.
Ik word uit mijn comfortzone getrokken en doe ik dingen die ik eerder echt NIET voor mogelijk had gehouden. Geef jezelf dit cadeau...

Miranda

Weg met het getwijfel, meld je aan...

Ik hoor je al denken: 'Ben ik het wel waard? Gaat het ook voor mij werken?' Deze stemmetjes ken je wel. Hoe zou het voor je zijn als je deze ongein gelijk loslaat door je aan te melden?


Vertrouw maar op je gevoel of op het stemmetje vanbinnen. Dat is je intuïtie en dan zit je goed bij mij. 


Je kunt trouwens in termijnen betalen. Per termijn vragen we
€ 10 incassokosten.

Lieve Mahatma, door jouw trainingen kom ik echt bij lagen en gevoelens, waar niemand anders bijkomt en voel ik echt zeer vasthoudende negatieve gedachten eindelijk loskomen. Je bent zo oprecht, authentiek en diepgaand, vind het echt magisch wat jij doet.

Dank je wel hiervoor! 

Sandra
Ik voel me na elk programma onderdeel enorm groeien, veel loslaten, veel zwaarte opschonen en zoveel meer handvatten van hoe het nou allemaal zit en leuker kan zijn. Ben je enorm dankbaar! !!
Barbara
Loslaten geeft vrijjheid

Ik merk dat ik krachtiger geworden ben in mijn stem. Minder zeurderig en sloom. Ik merk dat ook als ik iets over het hoofd heb gezien of iemand anders info achtergehouden heeft. Ik reageer nu op een puntige maar vriendelijke manier en ga dan niet zoals eerder in een hoekje  zitten pruilen. Ik stroom weer mee met het leven in plaats van krampachtig bezig te zijn.

Marly

Ik ben heel blij, want eindelijk, na  7 jaar werken aan mezelf, ben ik in staat om zonder oordeel en met mededogen naar de pijn van vroeger te kijken, en dat in zo'n korte tijd.

Kim

Dank je voor het begeleiden. Ik voel hoe ik thuis aan het komen ben bij mijzelf.
Dat is goud waard!

Pieter
Tranformatie Training
Super, deze training verandert inderdaad je leven. Zooooo blij dat ik dat gedaan heb. Mahatma maakt haar belofte waar!
Robert

Dankbaar voor deze prachtige lentedag vandaag, Ik wandelde  door het park om wat bloemetjes te zoeken voor bij het gedicht/elfje. Ik kwam zeker drie mensen tegen die me vriendelijk groette en toelachtten en ook een hé hallo en dat is me nog nooit overkomen.
Het moet mijn uitstraling zijn geweest.
Dankbaar voor deze afgelopen 3 maanden. Ik begin nu echt onder die steen vandaan te kruipen en echt te gaan leven. Mijn licht te leven.
Dankbaar voor iedereen zijn/haar inzet en natuurlijk ook dank aan Mahatma, die dit allemaal mogelijk maakt.

 

Nicolet
loslaten
Ik heb gekozen voor een drie maanden training bij Spiritcoaching. Verschillende thema’s zijn aan bod gekomen,. Elk thema was zeer waardevol! Het was super fijn om elke dag een video van 2 min of soms tot max 5 min te mogen ontvangen, het werkte bij mij erg door. Er is een online community om alles wat je bezighoudt te kunnen delen. Ook word je gelezen door het spirit coaching team. Je staat niet alleen in je proces. Herkenning van medecursisten versterkt alles nog dieper, en ook de drie master klassen in 1 maand versterkt het proces en de verbinding. Het heeft mijn leven echt een oppepper gegeven. Ik ben tot nieuwe inzichten gekomen. Inzichten die anders altijd bij oude gedachten patronen, en kwetsende, onzekere gevoelens waren gebleven. Ik heb nu een hele andere kijk hier op gekregen. Het was voor mij zeer waardevol, en ik blij dat ik mijzelf deze drie intensieve maanden aan mijn zelfontwikkeling heb kunnen en mogen werken.
Rachel
Het is een fantastisch proces, met vallen en opstaan, lachen en tranen, dansjes, frustraties, innerlijke pijn, boosheid, warmte, geborgenheid, steun en liefde in de Community, vriendschappen die worden opgebouwd. Het is/was er allemaal en het mocht er zijn en gevoeld worden. C'est la vie zou mijn vader zeggen en zo is het! Er is zo enorm veel in mij getransformeerd. Het overtreft al mijn verwachtingen. Ik ben een compleet nieuw mens en tijdens "Vergroot je Wereld" ben ik echt boven mijzelf uitgestegen. Ik voel me echt nieuw nieuw, nieuw, een heel nieuw mens! Superhappy! De laatste 3 blokken volgden elkaar naadloos op, het is echte magie die ik iedereen uit de grond van mijn hart en de toppen van mijn tenen gun! Ik kan alleen maar zeggen reik uit naar Mahatma en je leven zal echt voorgoed veranderen. Yihaaaa Mahatmaaaa
Marise
Loslaten geeft vrijjheid
Dankbaar voor deze prachtige lentedag vandaag, Ik wandelde  door het park om wat bloemetjes te zoeken voor bij het gedicht/elfje. Ik kwam zeker drie mensen tegen die me vriendelijk groette en toelachtten en ook een hé hallo en dat is me nog nooit overkomen.
Het moet mijn uitstraling zijn geweest.
Dankbaar voor deze afgelopen 3 maanden. Het was een rollercoaster van emoties en een begin om nu echt onder die steen vandaan te kruipen en echt te gaan leven. Mijn licht te leven.
Dankbaar voor iedereen zijn/haar inzet en natuurlijk ook dank aan Mahatma, die dit allemaal mogelijk maakt.
Nicolet

Ik voel veel meer liefde in mezelf en voor mezelf en ook voor anderen. Maar wel duidelijker kan ik voelen dat dit mijn leven is en en ik bepaal, heel liefdevol.

En ik vind mezelf veel geld waard, dat voel ik echt en had ik nooit durven dromen. Wauw!

Deze training is fantastisch! Als je vol liefde in het leven blijft staan, ben je gelukkig en dat verdien je.

Dat wordt maar al te duidelijk gemaakt door Mahatma. En zij doet dit met humor en tevens prikt ze door je heen met wat jij precies nodig hebt op dat moment.

Ik ben heel dankbaar!

Dank je wel Mahatma!

Astrid
De opzet van je cursus is geweldig. Vooral de dagelijks ochtendvideo's geven het gevoel dat je niet meer alleen ben. Je wordt liefdevol een nieuwe dag toegewenst hier word ik vrolijk van en dit helpt bij het opstarten van de dag. Iemand die je toespreekt en ook nog eens iets met je afspreekt waardoor je elke dag als een nieuwe uitdaging ervaart.


Het is een fantastische formule, die mij al heel veel gebracht heeft en mijn deelgenoten met mij omdat we dit in de community kunnen volgen. Een veilige plaats om je te durven uiten en te leren van anderen. Te mogen ervaren dat je niet alleen door dit struikel pad bent gegaan.
Katrien

 

Lieve Mahatma,

Jouw combinatie van je in- en aanvoelen, je humor en je uitdagingen hebben me uitgedaagd om echt - grote - stappen te zetten. Ik heb me uit gesproken over dingen waar ik lang over gezwegen heb. :) En dat was geweldig! Zelfs voor die ander, dat was zo bijzonder....  En wat ik 't meest bijzonder vindt: dat jij in staat bent om via de video's online ECHT contact met me te maken, waardoor je me motiveert om ook daadwerkelijk te doen wat jij vraagt.

Omdat jij vertrouwen hebt dat ik dat kan....  En daarmee is ook het vertrouwen dat ik in mezelf heb, weer meer vergroot, terwijl ik dacht dat ik daar toch al een heel eind mee was....  hahaha... Dankjewel Mahatma en iedereen die heeft bijgedragen. Veel succes verder en veel genieten.... Zo mooi dat 't vandaag ook 'n stralende dag is.... toepasselijk om te shinen....  
😄😍

Franca

Hallo Mahatma,

 

Ik wil laten weten dat ik gisteren een evaluatiegesprek had met mijn chef.
Ik heb volledige erkenning gekregen voor mijn werk, ik krijg zelfs opslag!
Ik ben er zeker van dat dit mede door het volgen van de online-trainingen komt.
Zoals eerder aangegeven is mijn eigenwaarde vergroot, ik geef mezelf erkenning, ik ben meer mezelf en ben ik ervan overtuigd dat ik geld waard ben.
Dat heb ik vandaag mooi gespiegeld gekregen!
Bedankt voor je begeleiding, het werkt effectief!

Veel pas ik toe in gesprekken met mijn medewerkers, waardoor ze ook inzichten krijgen en de werkrelatie verbetert.
Als er issues zijn, neem ik het niet meer persoonlijk en besef ik dat er iets in hun getriggerd wordt van vroeger.
Die verandering in mezelf en in de ploeg is niet voorbijgegaan aan mijn chef.

Hij vindt het top dat ik op die manier leidinggeef.
Hij gaf aan dat het eerder zeldzaam is om op dit niveau een evaluatiegesprek te voeren en dat hij vaak in gesprekken niet verder raakt dan cijfers. Daar hebben we het vandaag zelfs niet over gehad!
Verder vertelde hij dat hij me wel ziet functioneren binnen andere functies in de firma, waar ik mijn kwaliteiten ten volle zou kunnen inzetten!
Dit is voor mij een bevestiging dat er veel in beweging is en dat ik de lessen integreer en toepas!

 

Ik wil je nogmaals bedanken, ik laat me graag verder inspireren en ik kijk in elk geval uit naar de volgende 3 maanden!

 

Warme groet,

Veerle
De afgelopen drie maanden hebben gans mijn leven al veranderd. Als ik terug kijk naar januari en dan nu.... Ik ben van onzichtbaar naar zichtbaar gegaan op het werk en geloof steeds meer in mijn kunnen en wat ik nu voor taken doe... Kon ik zelf niet geloven. Sinds een paar weken gebeuren er ook vreemde dingen met de mannen rond mij heen. Die geven ineens veel complimenten en doen echt hun best. Ik moet er nog serieus aan wennen. Ik stel me veel meer open. De relatie met mijn ouders is volledig hersteld. Af en toe zit ik met een koppige innerlijke kleuter opgescheept maar kan er mee lachen. Ik voel veel meer en kan ook beter voor mezelf zorgen.
Lieselotte

 

Lieve Mahatma,

Jouw combinatie van je in- en aanvoelen, je humor en je uitdagingen hebben me uitgedaagd om echt - grote - stappen te zetten.

Ik heb me uit gesproken over dingen waar ik lang over gezwegen heb. :) En dat was geweldig! Zelfs voor die ander, dat was zo bijzonder....  

En wat ik 't meest bijzonder vindt: dat jij in staat bent om via de video's online ECHT contact met me te maken, waardoor je me motiveert om ook daadwerkelijk te doen wat jij vraagt. Omdat jij vertrouwen hebt dat ik dat kan....  En daarmee is ook het vertrouwen dat ik in mezelf heb, weer meer vergroot, terwijl ik dacht dat ik daar toch al een heel eind mee was....  hahaha...


Dankjewel Mahatma en iedereen die heeft bijgedragen.

Veel succes verder en veel genieten.... Zo mooi dat 't vandaag ook 'n stralende dag is.... toepasselijk om te shinen....  
😄😍

Franca

Mahatma Enorm Bedankt voor de zeer waardevolle Masterclass!🙌🙏 Wat een inzichten! 

 

Ben heel blij dat ik mee doe.

Samen met anderen, (wat gaat het dan snel zeg!) 

Ipv in mijn eentje zaken proberen te ontcijferen🧚‍♂️😏.

 

Hartelijke groet, 

Annet

Online Mega Transformatie Training 

Heelheid

Voor de Online Transformatie Trainingen
Liefde ❤ en Geluk😊,  die samen  6 maanden duren
betaal jij niet de totale waarde van  € 1588.
maar slechts € 690, 


Alleen Online 

Transformatie Training Liefde

Deze Online Transformatie Training Liefde ❤
duurt 3 maanden en heeft een
waarde van meer dan  €  794.
Jouw investering is slechts € 387.

De Planning van de Online Transformatie Trainingen 2021

Uitleg gebruikte afkortingen
LC: Lifechangers
OPT: Online Power Training
___________________________________________________________________________________


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------