Online Transformatie Training Liefde ❤

Alles begint met Liefde

Wat kan de Transformatie Training Liefde ❤ jou geven...?

Transformatie Training

Je gaat je hart helen, waardoor je met meer liefde in het leven kunt staan.

Hierdoor krijg je meer zelfliefde en ga je meer liefde ontvangen. 
Transformatie Training

Jij bent de liefde waar je zo naar op zoek bent, ook al dacht je van niet.

We zoeken de liefde vaak op de verkeerde plekken

Die liefde ga je vinden, gewoon in Jezelf.Transformatie Training

Je comfortzone  was ooit je redding maar is nu
jouw gevangenis

Het is tijd om echt vrij te worden en je hart meer ruimte te geven. 

Het is tijd jouw liefde te leven!

Kijk naar de video, ik leg het je uit...

Je zal er maar last van hebben...

  1. Van een gesloten hart en met argwaan in het leven staan. Die leukerd die je heeft uitgenodigd ontvang je met argusogen en al gauw is deze weer vertrokken uit je leven.
  2. Dat je hard bent voor jezelf en anderen en al weet je dat dat niet goed is voor jezelf, je kunt het niet veranderen. 
  3. Dat je verlangt naar liefde maar elke keer weer van een koude kermis thuis komt.
  4. Van hartenpijn die elke keer weer omhoog komt als je er net effe niet op zat te wachten. Dan rollen de tranen je over de wangen en denk je bij jezelf: 'Waarom toch? Waarom word ik niet gezien in mijn waarde en liefde'.
  5. Van het gevoel van onvrijheid, waardoor je anders reageert dan je zou willen. Misschien snauw je je kids af, of hou je je aldoor maar klein uit angst...

Stel jij je eens voor dat je een open en gevuld hart hebt...
Hoe zou dat zijn?

Na deze training ervaar je...

  • Dat je met een open en nieuwgierige blik in het leven staat, en regelmatig luid joelend roept: 'Kom maar op met al dat goeds'.
  • Dat je hart open is. Dat je open staat voor mogelijkheden en voor een liefdesbom die dan zomaar naar je toekomt, want ja, dat trek je spontaan als vanzelf aan. 
  • Dat je ruimte in je lichaam en geest hebt. Die tralies van jouw vroegere gevangenis zijn vervangen door madeliefjes die heerlijk ruiken. 
  • Dat je vanuit je tenen geniet van het leven. 
  • Dat je gezien wordt in jouw liefde en dat die liefde als vanzelf ook naar je toekomt. 
Tranformatie Training
Alles wat Mahatma in mij raakte, is een onomkeerbare ‘’reset’’, waar al mijn cellen niet aan konden ontsnappen.
Tineke

Als jij je hart heelt, dan gaat de zon weer schijnen in jouw leven...

Mijn hartje was als klein kind al gebroken. Ik begon mijn leven namelijk in een kindertehuis en dat is geen goede plek voor zo'n gevoelig en teer wezentje. Daarna kwamen er nog meer ervaringen van afwijzing en onderdrukking bij waardoor ik mij niet geliefd en onveilig voelde.  Al die ervaringen vormde mijn persoonlijkheid en daar had ik op een volwassen leeftijd veel last van.

Ik was bang en angstig en met een gesloten hart, smachtend naar liefde en erkenning, ging ik door het leven. Dat de mannen waar ik  op viel, altijd voor een vriendin of zus kozen, dat was bijna logisch.

Dat ik uiteindelijk toch iemand wist te vinden, die mij na 7 jaar weer verliet, tja, dat was ook niet zo vreemd. Ik voelde mij een afhankelijk wezen en mijn grootste angst van dat moment, om in de steek gelaten te worden, werd dus waarheid.

BAM, mijn hart sloot zich nog meer en ik vertrouwde niemand meer. Inmiddels ben ik alweer vijf jaar super gelukkig met mijn nieuwe lief. Dat komt niet door hem, maar doordat ik eerst mijn hart heb geopend en daarna kwam hij in mijn leven. Niet meer afhankelijk en smachtend naar liefde. Nee, ik sta op mijn eigen twee poten in mijn kracht. Hierdoor is mijn leven compleet anders dan voorheen.

Dit wat ik nu  beleef maakt al mijn ervaringen van pijn, verdriet, onderdrukking, ontkenning en misbruik helemaal goed. Ik ben veilig en mijn hart is open. Ennuhhh... ik ben net als jij, dus dit is ook voor jou mogelijk.

Ik voel me na elk programma onderdeel enorm groeien, veel loslaten, veel zwaarte opschonen en zoveel meer handvatten van hoe het nou allemaal zit en leuker kan zijn. Ben je enorm dankbaar! !!
Barbara

De drie onderwerpen van de Transformatie Training Liefde zijn...

loslaten mag

Online Power Training 'Heel je Hart'

Het is heerlijk om met dat open hart door het leven te gaan. Lees meer

Online Power Training 'Jij bent Liefde' ❤

Je weet het! Je straalt het uit en je krijgt het terug gespiegeld. Ik zeg: 'lekkurrrr!' Lees meer
Uit je comfortzone

Online Power Training 'Vergroot je Wereld'

Jij durft te leven vanuit je tenen. Die zompige comfortzone ligt ver achter je! Lees meer
Dank je wel Mahatma!
Voor het leren hoe je je systeem kan gaan resetten, hoe je je leven kunt veranderen...
Wat had ik mijn twijfels om me hiervoor in te schrijven. Wat ben ik blij het te hebben gedaan! DANKBAAR!! Voelde ineens de behoefte dit te schrijven, dus luister er maar naar😋.
Annelies

Hoe werkt de Online Transformatie Training Liefde ❤?

Na je aanmelding hoef je niets meer te doen, alles gaat automatisch.

 Je start op 15 januari 2022 met het online event Heel je hart, onderdeel van de bijbehorende Online Power Training.

Dan krijg je dagelijjks gedurende 24 dagen  zo'n lekker filmpje om de dag mee te beginnen. Zo'n filmpje waar je ogen van gaan glinsteren en die je met een nieuwe fijne energie de dag mee doorneemt.
Dat is zo'n filmpje die je gaat missen als ze zijn afgelopen. Maar gelukkig, begint er daarna weer een nieuwe maand (3 maanden in totaal)

Tijdens de bijbehorende online events ga ik je 'live' begeleiden, waardoor je je eindelijk jezelf echt ziet.
Je neemt afscheid van die kinderlijke aannames over jezelf en nu komt jouw ware aard,
die van die tijger in jou, naar boven.  Jij laat de wereld een poepie ruiken.

Daarnaast begeleid ik je per onderdeel drie keer door middel van de  Masterclasses (dit zijn live online seminars), zodat je alle transformaties en kennis ook daadwerkelijk gaat integreren. Nee hoor, je hoeft het niet meer alleen te doen.

Je gaat delen in de community op ons eigen platform en daar help je elkaar verder.  


Je ontvangt de bijbehorende  Magic Boosts en dat is cool, want je hoeft alleen maar te ontspannen en ondertussen verander je je programmering. Lekkurrr toch.

Alles is liefde
Mahatma, ik ben je zo dankbaar. Die video's zijn echt cool en ze helpen mij verder!

Het effect is vele malen groter dan ik had verwacht. 

Thijs

Goedemorgen Mahatma,

Ik voel me levendig na een hele lange periode van doodsheid. Het grootste cadeau wat ik mezelf gegeven heb, is dat ik deze training bij jou ben gaan doen. 

Ik maak contact met vele lagen in mezelf, o.a. door in de groep te zijn en te ontdekken via de ander wat ik zelf doe om het contact af te houden. 

Ik ben gaan voelen dit weekend hoe de tralies van mijn gevangenis er uit zien, hoe ik ze creëer en dat heb ik losgelaten.

Lieve Mahatma, bedankt!

Heleen

Wat kost de Online Transformatie Training Liefde ❤?

We hebben 2 opties...

Online Transformatie Training Liefde

Deze Online Transformatie Training Liefde ❤
duurt 3 maanden. De waarde van deze training is hoger dan € 794, de losse Power Trainingen zouden je € 441 kosten, maar samen betaal jij slechts € 397

Online Lifechanger

Een totaal transformatie jaar. De Online Transformatie Training Liefde is onderdeel van dit jaar, daarna ga je nog 9 maanden verder met andere onderwerpen. Een jaar wat je leven zal veranderen. Je betaalt geen € 1906, maar slechts  € 1297.

100% tevredenheids garantie!

Het is eenvoudig. Als je merkt dat de training toch niet aan jouw verwachtingen voldoet, dan kun je je alsnog binnen één week hiervoor afmelden en restitueren wij jou je inleg. 
Zo wordt het echt wel een no brainer. 
Tranformatie Training
Ik ben zoooo mega dankbaar voor dit proces! Ik was heel vaak tot tranen geroerd de afgelopen maanden. Ik ben zo blij hiermee. De innerlijke rust, de negativiteit achter mij latend, vertrouwen op de toekomst zoals ik hem manifesteer, de tekens die op mijn pad komen en alles wat er al is. I’m a happy woman 💃🏻! Yihaaaa thnxxxxx mahatma-revier   🙏🏻 ☘️ 😘 
Marise

Ik zeg Doen! En Doen! Ik heb in korte tijd al aantal dromen waar gemaakt en anders in ieder geval de daadwerkelijke stappen gezet om een droom te verwezenlijken.
Ik word uit mijn comfortzone getrokken en doe ik dingen die ik eerder echt NIET voor mogelijk had gehouden. Geef jezelf dit cadeau...

Miranda

Lieve Mahatma, door jouw trainingen kom ik echt bij lagen en gevoelens, waar niemand anders bijkomt en voel ik echt zeer vasthoudende negatieve gedachten eindelijk loskomen. Je bent zo oprecht, authentiek en diepgaand, vind het echt magisch wat jij doet.

Dank je wel hiervoor! 

Sandra
Ik voel me na elk programma onderdeel enorm groeien, veel loslaten, veel zwaarte opschonen en zoveel meer handvatten van hoe het nou allemaal zit en leuker kan zijn. Ben je enorm dankbaar! !!
Barbara
Loslaten geeft vrijjheid

Ik merk dat ik krachtiger geworden ben in mijn stem. Minder zeurderig en sloom. Ik merk dat ook als ik iets over het hoofd heb gezien of iemand anders info achtergehouden heeft. Ik reageer nu op een puntige maar vriendelijke manier en ga dan niet zoals eerder in een hoekje  zitten pruilen. Ik stroom weer mee met het leven in plaats van krampachtig bezig te zijn.

Marly

Ik ben heel blij, want eindelijk, na  7 jaar werken aan mezelf, ben ik in staat om zonder oordeel en met mededogen naar de pijn van vroeger te kijken, en dat in zo'n korte tijd.

Kim

Dank je voor het begeleiden. Ik voel hoe ik thuis aan het komen ben bij mijzelf.
Dat is goud waard!

Pieter
Tranformatie Training
Super, deze training verandert inderdaad je leven. Zooooo blij dat ik dat gedaan heb. Mahatma maakt haar belofte waar!
Robert

Dankbaar voor deze prachtige lentedag vandaag, Ik wandelde  door het park om wat bloemetjes te zoeken voor bij het gedicht/elfje. Ik kwam zeker drie mensen tegen die me vriendelijk groette en toelachtten en ook een hé hallo en dat is me nog nooit overkomen.
Het moet mijn uitstraling zijn geweest.
Dankbaar voor deze afgelopen 3 maanden. Ik begin nu echt onder die steen vandaan te kruipen en echt te gaan leven. Mijn licht te leven.
Dankbaar voor iedereen zijn/haar inzet en natuurlijk ook dank aan Mahatma, die dit allemaal mogelijk maakt.

Nicolet
loslaten
Ik heb gekozen voor een drie maanden training bij Spiritcoaching. Verschillende thema’s zijn aan bod gekomen,. Elk thema was zeer waardevol! Het was super fijn om elke dag een video van 2 min of soms tot max 5 min te mogen ontvangen, het werkte bij mij erg door. Er is een online community om alles wat je bezighoudt te kunnen delen. Ook word je gelezen door het spirit coaching team. Je staat niet alleen in je proces. Herkenning van medecursisten versterkt alles nog dieper, en ook de drie master klassen in 1 maand versterkt het proces en de verbinding. Het heeft mijn leven echt een oppepper gegeven. Ik ben tot nieuwe inzichten gekomen. Inzichten die anders altijd bij oude gedachten patronen, en kwetsende, onzekere gevoelens waren gebleven. Ik heb nu een hele andere kijk hier op gekregen. Het was voor mij zeer waardevol, en ik blij dat ik mijzelf deze drie intensieve maanden aan mijn zelfontwikkeling heb kunnen en mogen werken.
Rachel
Het is een fantastisch proces, met vallen en opstaan, lachen en tranen, dansjes, frustraties, innerlijke pijn, boosheid, warmte, geborgenheid, steun en liefde in de Community, vriendschappen die worden opgebouwd. Het is/was er allemaal en het mocht er zijn en gevoeld worden. C'est la vie zou mijn vader zeggen en zo is het! Er is zo enorm veel in mij getransformeerd. Het overtreft al mijn verwachtingen. Ik ben een compleet nieuw mens en tijdens "Vergroot je Wereld" ben ik echt boven mijzelf uitgestegen. Ik voel me echt nieuw nieuw, nieuw, een heel nieuw mens! Superhappy! De laatste 3 blokken volgden elkaar naadloos op, het is echte magie die ik iedereen uit de grond van mijn hart en de toppen van mijn tenen gun! Ik kan alleen maar zeggen reik uit naar Mahatma en je leven zal echt voorgoed veranderen. Yihaaaa Mahatmaaaa
Marise

Ik voel veel meer liefde in mezelf en voor mezelf en ook voor anderen. Maar wel duidelijker kan ik voelen dat dit mijn leven is en en ik bepaal, heel liefdevol.

En ik vind mezelf veel geld waard, dat voel ik echt en had ik nooit durven dromen. Wauw!

Deze training is fantastisch! Als je vol liefde in het leven blijft staan, ben je gelukkig en dat verdien je.

Dat wordt maar al te duidelijk gemaakt door Mahatma. En zij doet dit met humor en tevens prikt ze door je heen met wat jij precies nodig hebt op dat moment.

Ik ben heel dankbaar!

Dank je wel Mahatma!

Astrid
De opzet van je cursus is geweldig. Vooral de dagelijks ochtendvideo's geven het gevoel dat je niet meer alleen ben. Je wordt liefdevol een nieuwe dag toegewenst hier word ik vrolijk van en dit helpt bij het opstarten van de dag. Iemand die je toespreekt en ook nog eens iets met je afspreekt waardoor je elke dag als een nieuwe uitdaging ervaart.


Het is een fantastische formule, die mij al heel veel gebracht heeft en mijn deelgenoten met mij omdat we dit in de community kunnen volgen. Een veilige plaats om je te durven uiten en te leren van anderen. Te mogen ervaren dat je niet alleen door dit struikel pad bent gegaan.
Katrien

 

Lieve Mahatma,

Jouw combinatie van je in- en aanvoelen, je humor en je uitdagingen hebben me uitgedaagd om echt - grote - stappen te zetten. Ik heb me uit gesproken over dingen waar ik lang over gezwegen heb. :) En dat was geweldig! Zelfs voor die ander, dat was zo bijzonder....  En wat ik 't meest bijzonder vindt: dat jij in staat bent om via de video's online ECHT contact met me te maken, waardoor je me motiveert om ook daadwerkelijk te doen wat jij vraagt.

Omdat jij vertrouwen hebt dat ik dat kan....  En daarmee is ook het vertrouwen dat ik in mezelf heb, weer meer vergroot, terwijl ik dacht dat ik daar toch al een heel eind mee was....  hahaha... Dankjewel Mahatma en iedereen die heeft bijgedragen. Veel succes verder en veel genieten.... Zo mooi dat 't vandaag ook 'n stralende dag is.... toepasselijk om te shinen....  
😄😍

Franca

Hallo Mahatma, 

Ik wil laten weten dat ik gisteren een evaluatiegesprek had met mijn chef.
Ik heb volledige erkenning gekregen voor mijn werk, ik krijg zelfs opslag!
Ik ben er zeker van dat dit mede door het volgen van de online-trainingen komt.
Zoals eerder aangegeven is mijn eigenwaarde vergroot, ik geef mezelf erkenning, ik ben meer mezelf en ben ik ervan overtuigd dat ik geld waard ben.
Dat heb ik vandaag mooi gespiegeld gekregen!
Bedankt voor je begeleiding, het werkt effectief!

Veel pas ik toe in gesprekken met mijn medewerkers, waardoor ze ook inzichten krijgen en de werkrelatie verbetert.
Als er issues zijn, neem ik het niet meer persoonlijk en besef ik dat er iets in hun getriggerd wordt van vroeger.
Die verandering in mezelf en in de ploeg is niet voorbijgegaan aan mijn chef.

Hij vindt het top dat ik op die manier leidinggeef.
Hij gaf aan dat het eerder zeldzaam is om op dit niveau een evaluatiegesprek te voeren en dat hij vaak in gesprekken niet verder raakt dan cijfers. Daar hebben we het vandaag zelfs niet over gehad!
Verder vertelde hij dat hij me wel ziet functioneren binnen andere functies in de firma, waar ik mijn kwaliteiten ten volle zou kunnen inzetten!
Dit is voor mij een bevestiging dat er veel in beweging is en dat ik de lessen integreer en toepas!

 

Ik wil je nogmaals bedanken, ik laat me graag verder inspireren en ik kijk in elk geval uit naar de volgende 3 maanden!

 

Warme groet,

Veerle
De afgelopen drie maanden hebben gans mijn leven al veranderd. Als ik terug kijk naar januari en dan nu.... Ik ben van onzichtbaar naar zichtbaar gegaan op het werk en geloof steeds meer in mijn kunnen en wat ik nu voor taken doe... Kon ik zelf niet geloven. Sinds een paar weken gebeuren er ook vreemde dingen met de mannen rond mij heen. Die geven ineens veel complimenten en doen echt hun best. Ik moet er nog serieus aan wennen. Ik stel me veel meer open. De relatie met mijn ouders is volledig hersteld. Af en toe zit ik met een koppige innerlijke kleuter opgescheept maar kan er mee lachen. Ik voel veel meer en kan ook beter voor mezelf zorgen.
Lieselotte

 Lieve Mahatma,

Jouw combinatie van je in- en aanvoelen, je humor en je uitdagingen hebben me uitgedaagd om echt - grote - stappen te zetten.

Ik heb me uit gesproken over dingen waar ik lang over gezwegen heb. :) En dat was geweldig! Zelfs voor die ander, dat was zo bijzonder....  

En wat ik 't meest bijzonder vindt: dat jij in staat bent om via de video's online ECHT contact met me te maken, waardoor je me motiveert om ook daadwerkelijk te doen wat jij vraagt. Omdat jij vertrouwen hebt dat ik dat kan....  En daarmee is ook het vertrouwen dat ik in mezelf heb, weer meer vergroot, terwijl ik dacht dat ik daar toch al een heel eind mee was....  hahaha...


Dankjewel Mahatma en iedereen die heeft bijgedragen.

Veel succes verder en veel genieten.... Zo mooi dat 't vandaag ook 'n stralende dag is.... toepasselijk om te shinen....  
😄😍

Franca

Mahatma Enorm Bedankt voor de zeer waardevolle Masterclass!🙌🙏 Wat een inzichten! 

 

Ben heel blij dat ik mee doe.

Samen met anderen, (wat gaat het dan snel zeg!) 

Ipv in mijn eentje zaken proberen te ontcijferen🧚‍♂️😏.

 

Hartelijke groet, 

Annet

Lieve Mahatma,

 

Als het goed is kennen jullie mij nog van de 3 maanden training heel je hart, jij bent liefde en vergroot je wereld.

 

Mijn werksituatie is hierbij aan bod gekomen. Stress situaties maakte innerlijk veel bij me los. Helaas ben ik 3 dagen geleden toch ontslagen.
Waar ik vroeger in paniek zou raken, bleef ik heel rustig. 

 

Mahatma haar 3 maanden training heeft van mij een nieuw persoon gemaakt! 

 

Tegenslagen zijn leerprocessen geworden. Parels in verdriet vinden zijn tools geworden. Om niet op te geven, het slachtofferschap loslaten en te geloven in onze ware zelf. 

 

Met vertrouwen ga ik deze nieuwe kans tegemoet. Het uit de comfortzone stappen is nog altijd even spannend en nieuw. Toch voel ik mij meer voorbereid en ervaren om deze stappen te zetten. Een overtuiging van "ik ben niet goed genoeg" heeft plaatsgemaakt voor: je kunt het, je bent een topper! 

 

Ik zal dit nooit meer vergeten en zal mij voor altijd verbonden voelen met deze warme plek.

 

Bedankt lieve Mahatma.❤️

 Warme groeten,

Glenn

Ik was weer heel dankbaar voor de laatste masterclass. Deze was weer zo waardevol met veel herkenbare dingen. Dus bedankt voor de mooie vragen en Mahatma weer eens bedankt voor je immer goede raad. Ik weet nu hoe ik moet omgaan met de boosheid  en irritatie en ik ben me nu ook bewust waar ze vandaan komen. Ik voeg jouw oefeningen met plezier toe aan mijn huis- tuin- en keukengereedschap!

Hilde

Lieve Mahatma,

Vanmiddag bij de Masterclass ben ik diep van binnen zo geraakt en blij geworden. Dat gevoel is heel lang geleden. Dank je wel, ik ben zo dankbaar! ✨🦋👼

Astrid

Ik heb echt het geloof in mijzelf teruggevonden. Ik ben enorm sterk en kom steeds meer en meer in balans met mezelf.

Saskia

Ik vond 't een heel mooie, nuttige Masterclass. Door de meditatie, gekoppeld aan jouw uitleg, gingen we snel en moeiteloos de "diepte" in. En hoe prachtig 't werken met een van de deelnemers, de herkenbaarheid voor de anderen deed ook echt iets met de energie in de groep. Dankjewel, ik heb iedere minuut als heel zinvol ervaren en de tijd was om voor ik er erg in had.

Franca

Ik kan de stappen zien  die ik heb gemaakt. Ik ben trots op mijzelf voor de afgelegde weg sinds ik Mahatma ken en ik voel mij zoveel krachtiger. Ik sta voor mijn waarheid en ik spreek mijn waarheid ook uit als het er toe doet. Ik denk na, wil ik dit echt zeggen of is het pleasen? Zo mooi dat ik er nu bij kan stilstaan, even kan voelen en niet zomaar reageer. Wauwie! Zo diep dankbaar! 🍀💝😘

Marise

Het is 1 en al magie met, bij en door jou. 😄 Ik zit in een heerlijk echt magisch “sprookje” door jou. Sprookjes bestaan dus wel. Zoveel over mezelf geleerd en er is zoveel in mijzelf positief veranderd. Ik had dit zo nodig. Ik voel me heel dankbaar voor dit hele traject.

Saskia

Je leven verandert werkelijk; droge theorie helpt onvoldoende, zoals de meesten van ons al jaren ervaren. Deze training verandert je in al je cellen, het verandert je "zijn" en dat is een ongelooflijke ervaring 😊

Nicky

Elke training geeft me weer nieuwe inzichten, ik kom steeds een laag dieper en leer mezelf steeds beter kennen en te vertrouwen op mijzelf en te geloven in mijn eigen kracht. Ik word elke training weer blijer met mezelf. Zo dankbaar hiervoor. Het leven wordt steeds leuker en lichter. Ik leef! Yes!

Saskia

Ik ben nog in hetzelfde lichaam, echter ook dat is aan het herstellen en ik voel me veel lichter, vrolijker en ontdek elke dag nieuwe dingen. Ik voel me groeien ook al blijft mijn lengte hetzelfde 🤣🤣. Dus nee ik ben niet meer dezelfde vrouw als vroeger. Jij hebt mij leren voelen, ik heb onderscheid in emoties leren kennen ipv dat mijn lichaam in heel veel verdriet bevroor als ik in een situatie terecht kwam waar ik niet wist wat ik ermee moest.

Katrien

Wauw die video's van Mahatma zijn zo kort, eenvoudig en krachtig maar werken zo goed in het herkennen, en de stappen die ik maak voelen goed, ik word bewuster.

Robert

Lieve Mahatma, "Ik ben blij met jou" dat wil ik je graag laten weten. Ik heb in mijn leven altijd gezocht naar mijn weg. Veel meegemaakt en veel aan en met mezelf gewerkt. En nu weer met jouw hulp, jouw trainingen, die mij dikwijls diep geraakt hebben en nog steeds. Mede daardoor ervaar ik meer ruimte en kan ik beetje bij beetje meer verbinding maken met mijn gevoel. Door jouw trainingen word ik me steeds meer bewust van wat er in mij speelt, en kan ik dat wat ik wel wist ook steeds meer in praktijk kan brengen. Ik heb tot nu toe al zoveel door middel van jou mogen ervaren en nieuwe inzichten gekregen. Ik voel mij erg dankbaar voor de weg die ik mag gaan. 💙🙏☀

Margreet

Wat ben ik veranderd.... en wat ben ik blij dat ik jullie tegenkwam! 

Ik heb een andere baan gevonden en geniet van het lesgeven. Mijn eerste stap vanuit de masterclass was om mijn leidinggevende om minder groepen te vragen... ze kwam er gewoon zelf mee!!! Mijn relatie loopt top, ik ben mezelf en gun mijn lieve man zijn leven (was eerder wat controlerend en bemoeizuchtig...) Dus ik ben heel blij...    

Nicole

Online Transformatie Training Liefde

Deze Online Transformatie Training Liefde ❤
duurt 3 maanden. De waarde van deze training is hoger dan € 794, de losse Power Trainingen zouden je € 441 kosten, maar samen betaal jij slechts € 397

Lifechanger Online

Een totaal transformatie jaar. De Online Transformatie Training Liefde is onderdeel van dit jaar, daarna ga je nog 9 maanden verder met andere onderwerpen. Een jaar wat je leven zal veranderen. Je betaalt geen € 1906, maar slechts  € 1297.

De Planning van de Online Transformatie Trainingen

Uitleg gebruikte afkortingen
OPT: Online Power Training
___________________________________________________________________________________


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------