Transformatie
arrow_drop_up arrow_drop_down

Transformatie

Doorzien van het ego

Een nieuw kantoor, een nieuwe jasje voor mijn website en nieuwe voornemens wat betreft prijzen.

Prijzen en ego

Naast alle vernieuwingen die gaande zijn, pruttelt het al een tijd in mij wat betreft mijn prijzen voor de workshops. Ik zie de afgelopen tijd veel meer wat de waarde van mijn workshops is en welke impact mijn workshops hebben op mensen. Ik zie ook veel helderder hoeveel ik zelf in mijzelf geïnvesteerd heb en dat dat ook zijn waarde heeft. Verder heeft de cruise in de Bahama's ook wat met mij gedaan. Er was zo'n overvloed en daar is mijn ego een beetje mee op de loop gegaan! De prijzen moeten omhoog, de sky is the limit. Lieve mensen, dat is ook zo, de sky is de limit, ik ben het levende bewijs ervan. Maar waar gaat het nu eigenlijk allemaal om. Gaat het om prijzen, om wat ik waard ben, of het verlaten van mijn comfortzone?

Ja, dat was wel even zo, ik was even de weg kwijt. Het mooie is dat ik mensen om mij heen heb die veel van mij houden en mij altijd weer even de ogen openen. Ze zetten mij aan het denken en daarmee kom ik dan terug bij mijn essentie. Dank je lieve vrienden.

Essentie

Lieve mensen, ik ga mijn prijzen verhogen. In wezen zijn die prijsverhogingen echter helemaal niet belangrijk. Wat belangrijk is, is mijn missie. Het ego is zo verleidelijk, het houdt je een worst voor de ogen en zegt dat je daar gelukkig van wordt.

Nee mensen, geld maakt niet gelukkig. Het is wel handig als je het hebt en veel mensen laten zich ongelukkig maken omdat ze het niet, of niet genoeg, hebben. In wezen is het helemaal onbelangrijk, want het geluk zit in jou en is niet van buiten afkomstig. Je kunt elk moment voor geluk kiezen, ongeacht je situatie. Het is afhankelijk van je focus. In mijn ogen ben je echter pas wezenlijk gelukkig als je in contact bent met je essentie. Met de Spirit waaruit we bestaan, die de overvloed zelve is. Je kunt het ook God, Licht, Grace of Liefde noemen. Ik heb afgelopen nacht mijn hoofd gebogen en letterlijk gevraagd of Spirit mij wil leiden om mijn missie hier op aarde te kunnen leven. Het is niet aan mijn denken, noch aan mijn wilskracht en daarin ga ik dus voorbij aan de Secret. Wilskracht en focus zijn slechts onderdelen van het manifesteren. Financiële rijkdom staat bij mij niet op de eerste plaats, alhoewel ik dat wel verwelkom. Ik zie dat ik al een voorbeeld voor veel mensen ben dat je je leven kunt veranderen ook op dat gebied, maar het is niet echt belangrijk. Het gaat bij mij om vrijheid en essentie. Dat is ook wat ik in mijn workshops doorgeef. Dat is mijn missie. Des te meer vrijheid je ervaart, des te meer rijkdom naar je toe kan stromen en niet andersom. Met vrijheid bedoel ik dat je leeft vanuit wie je werkelijk bent. Niet vanuit het ego dat nodig heeft en wil hebben, maar vanuit wat je te bieden hebt. Vanuit liefde die het denken voorbijgaat. 

Ego

Dus lieve mensen, mijn focus lag even op de verkeerde plaats, wie kent het niet? Het ego neemt je in de maling en zegt dat je van geld gelukkig wordt. Ik doorzie het weer en ik zie mijn missie nu weer helder. Natuurlijk ga ik door met het geven van de manifestatie-workshops, het is ook mijn passie, juist omdat ik mensen in kontakt breng met hun essentie en liefde.

Verder heb ik allerlei berekeningen gemaakt en die laat ik allemaal los. Ik weet de verhogingen voor de manifestatie-workshops* nog niet en ik wacht tot het antwoord spontaan en organisch vanuit mijn essentie naar boven komt. Het is niet meer aan mijn ego of hoofd om dat te bedenken. 


*deze workshops worden niet meer op deze manier gegeven; ze zijn geïntegreerd in de Lifechangers. Klik hieronder op de button voor meer informatie over de Lifechangers.