arrow_drop_up arrow_drop_down
Hoe doe je dat met jezelf

Verbinding maken met jezelf

met jezelf hoe doe je dat

Om verbinding met jezelf te maken


Verbinding met Jezelf Wil je verbinding maken met jezelf? Dan kun je bij Spirit Coaching terecht. Om verbinding te maken met jezelf moet je je zorgen, verdriet en pijn loslaten. Alleen dan zul je jezelf kunnen transformeren en in je eigen kracht kunnen komen. Van hieruit kun je je dromen waarmaken. Je zult merken dat je tot dingen in staat bent waarvan je niet eens wist dat je ze in je had. Wij kunnen je leren hoe je jezelf kunt helen en hoe je verbinding met jezelf kan maken.


Neem contact met ons op.


Spirit Coaching is gesticht door Mahatma. Zij schreef het succesvolle boek 'Op weg naar verbinding' waarin ze haar persoonlijke verhaal vertelt en de achterliggende theorie uitlegt. Tevens geeft ze oefeningen mee die jou leren om verbinding te maken met jezelf. ‘Op weg naar verbinding' is een zeer bijzonder boek dat de lezer diepgaand verandert, nieuwe inzichten geeft en uitstekende handvatten biedt. Het zal je gegarandeerd op weg helpen bij het verbinding maken met jezelf.

Met jezelf hoe doe je dat

Heb je begeleiding nodig bij het maken van verbinding met jezelf? Spirit Coaching organiseert regelmatig events met een bepaald thema. Voorbeelden zijn het helen van oude kindpijn, het loslaten met de Sedona Methode (meld je hier aan voor het gratis e-book) , op zoek gaan naar jezelf en nog veel meer. Deze seminars zullen je stuk voor stuk helpen bij het verbinding maken met jezelf. Ook is het mogelijk een individueel consult aan te vragen met schrijfster Mahatma of met één van haar studenten. Zij zullen jouw persoonlijke problemen onder ogen nemen en je helpen bij het verbinding maken met jezelf. Wil je ook in verbinding komen met jezelf? Op de onderstaande pagina's vind je meer informatie:


Lees meer over het bijzonder boek 'Op weg naar verbinding'.

Wij bieden vele uitdagende events die je op weg zullen helpen Wil jij ook verbinding maken met jezelf? Kom dan nu naar een event. Mahatma helpt je graag verder.