De video reacties op een event met Mahatma
arrow_drop_up arrow_drop_down

De reacties op een event met Mahatma

Toch nog één geschreven reactie van Tineke

'Nou... pfff... wow... nog steeds in m'n gelukzaligheidsbubbel na het tweedaags event van Mahatma Revier.

Heel veel meegemaakt, gezien, beleefd, ervaren, losgelaten, gedanst, gelachen, gehuild, geknuffeld, geleerd, geklapt, gegild, gestraald, heel heel erg erg uit mijn comfortzone gestapt, genoten, gemanifesteerd enz. enz. enz. Eigenlijk geen woorden genoeg om dit te beschrijven. Heel speciaal en bijzonder, gewoon magisch!!

Als je jezelf een groot cadeau wilt geven is dit echt een aanrader, een heel weekend vol liefde en geluk en thuiskomen bij jezelf.

(En ja, ik voel me nu echt zo'n Woodstock Hippie: Spread the Love ... 😘 )'

Ook de Belgen komen naar een event...
Deze video was tijdens het Flow event in Amersfoort

Er was geen ontsnapping mogelijk!

Een impressie van een event 

Elke event heeft een thema en het zal je altijd verder helpen...

Een impressie van het event 'Maak je Dromen Waar'

13- 14 januari 2018 te Voorthuizen

Kijk hieronder naar de verschillende reacties

Debbie wordt zowel bij aanvang als op de tweede dag geïnterviewd.

Gea vertelt over het event

Shewa geeft een reactie op het event

Henny over het event

Rene over het event: 'Zijn Wie je Bent en Geniet je Leven'!

Siebren geeft een reactie over de events

Geschreven reacties

Afgelopen weekend, tijdens het Event "Zijn wie je werkelijk Bent, geniet je Leven", is voor mij een ware ommekeer geworden.

Ondanks dat ik al vele, vele trainingen, methodieken, workshops en trainingen heb gevolgd in de afgelopen 25 jaar, is dit event zoals het door Mahatma en haar team wordt gegeven en ondersteund, zó bekrachtigend geweest.

Mijn doos van 'Pandora', waarin ik vele van mijn jarenlang onderdrukte emoties en oude overtuigingen, nóg steeds kennelijk in bewaarde (want ik was mij daar, TOT dit event, niet eens meer be-wust van), nu al flink geopend.

Er wordt zo'n enorm veilige, liefdevolle en ondersteunende omgeving gecreëerd tijdens het event, dat, juist daardoor, het mij zoveel makkelijker werd gemaakt om echt de diepte in te durven gaan en de 'onderste steen' naar boven durfde te halen. Een diepe buiging voor jou Mahatma als eerste en ook je ondersteunende team en de hele groep van deelnemers.

Al binnen 3 dagen ná dit weekend, zijn er echt wonderen gebeurd (jarenlange strijd met ex en familie, zijn bijgelegd, uitgepraat en heeft een compleet nieuwe, liefdevolle betekenis gekregen. Echt bizar om dit te ervaren, maar ik ben zó blij!). Ik gun iedereen zo'n cadeau aan jezelf te geven, want jij/wij zijn het echt waard! Ik durfde zelfs te springen uit mijn 'comfort-zone' en heb mij opgegeven voor de Lifechanger; een nóg groter cadeau wat niet alleen als eerste aan mijzelf is, maar door het volgen ervan, ik dit ook kan uitstralen naar anderen toe; opdat iedereen zijn ware, geweldige Zelf kan gaan ont-dekken.

Durf jij ook? Je bent het waard!

Hartegroet, Saskia

The title for your content

Ik heb zoveel geprobeerd, ergens kwam ik niet doorheen. Ook andere therapeuten prikten hier niet doorheen, waar ik afgelopen zondag wel door heen kwam. Dat waar ik onbewust mee worstelde is nu weggenomen. Ik voel het al een paar dagen en dat is zo fijn!! Anita