arrow_drop_up arrow_drop_down

Visualiseren helpt

Jouw droomleven wacht op jou.

Visualiseren

Visualiseren helpt je dromen waar te maken!

Visualiseren is één van de krachtigste methoden om je dromen waar te maken! Maak je niet druk over hoe iets er moet komen, maar zie in gedachten dat het er al is. Ieder mens heeft beelden. Denk maar eens aan het huis waarin je opgroeide of aan je vorige partner en ik weet zeker dat er een beeld omhoog komt.

Vanuit ons onderbewustzijn trek je jouw realiteit aan. Je kunt dat onderbewustzijn beïnvloeden door je gedachten te sturen en door te visualiseren. Jouw onderbewustzijn weet namelijk het verschil niet tussen realiteit en beelden die jij het zelf voert. Als je dus minstens een maand lang elke dag dezelfde beelden geeft aan het onderbewustzijn, dan gaat je onderbewustzijn die ook geloven. Dit is wetenschappelijk bewezen! Lees ook maar het artikel over de NASA-onderzoeken.

Visualiseren

Visualiseren is dus niets minder dan beelden zelf oproepen en dan die beelden zolang mogelijk vasthouden. Als het enigszins mogelijk is, dan werkt het nog krachtiger als je daarmee ook een bepaald gevoel weet op te roepen. Emoties en gevoelens hebben de grootste aantrekkingskracht!


Dus denk eens aan iets waarnaar je verlangt. Hoe ziet het eruit? Visualiseer dat. Als je er geen beeld van krijgt, hoe voelt het dan als je dat zou hebben? Laat dat gevoel er zo lang en zo krachtig mogelijk zijn. Breng dat gevoel naar je hart. Van daaruit materialiseren we het snelste.


Dat is in essentie alles, zo eenvoudig kan het zijn! Vaak doen we dat een paar keer en dan vergeten we het weer enthousiast. Doe het elke dag als je wakker wordt en voordat je gaat slapen. Visualiseren kan zo jouw leven veranderen.

Creëer ook een soort positieve mantra die je elke dag opzegt als je net wakker bent. Laat die mantra jouw eerste gedachte van die dag zijn en wonderen gebeuren! Alles is mogelijk.


Dit alles werkt nog krachtiger als je het denken af en toe even op non actief zet!  Dat doe je als je mediteert. Dan kom je namelijk in contact met de bron zelf waarin manifesteren een peulenschil is. Dus visualiseren en dan je denken even het bos in sturen.

Visualiseren kan zo leuk zijn...

vidualiseren

Visualiseren kan je ook met behulp van Mindmovies doen...

Een geweldige tool om je bij dit visualiseren te ondersteunen zijn de mindmovies. Klik maar op de afbeelding hieronder.

Mindmovies zijn korte filmpjes die je zelf maakt met behulp van een programma. Je kiest de beelden, de muziek en de affirmaties (en dat kan gewoon in het Nederlands) en die worden dan eenvoudig gemonteerd.


Als je op de afbeelding klikt en je meld je aan, dan ontvang je ook gratis drie van deze video's als voorbeeld die je elke dag gratis kan afspelen.

Mindmovies werken nog krachtiger dan alleen maar affirmaties omdat het bewegende beelden zijn die gekoppeld zijn aan een bepaalde muziek. Dat is je eigen muziek die jij hebt uitgezocht en waar je hart blij van wordt.

Mindmovies

Onderzoek heeft uitgewezen dat dit in ons brein nieuwe neurologische verbindingen aanmaken. Ik ben nu oktober 2015 al 10 maanden bezig met de mindmovies en ik ben een absolute fan. Ik had diverse dromen waarvan het merendeel inmiddels is gemanifesteerd. Mijn leven zit in een soort wervelstorm die de lucht in gaat en alles valt samen. Dit had ik persoonlijk nooit kunnen dromen.


Geluk en succes kun je zo realiseren, visualiseren werkt! Ik spreek uit ervaring!

Op jouw visualiseren,


Mahatma

Relevante artikelen

Manifesteren, hoe doe je dat?

Ik waardeer het als je hieronder een reactie achterlaat.