VrouwenDriedaagse 

4, 5 & 6 juni: Voor al die vrouwendingen waar we soms zo mee kunnen stoeien

 1. Je voelt je niet goed genoeg, er is altijd wel iets wat niet klopt aan jou: te dik, te dun, te dom, te slim, te gevoelig, te hard.
 2. Je cijfert jezelf weg, omdat iedereen in jouw buurt je nodig heeft. Je kinderen, je ouders, je huisdier... en je vergeet jezelf.
 3. Je mist vrouwenwarmte om je heen, bijvoorbeeld omdat je tussen de mannen bent opgegroeid en nu ook nog tussen de mannen woont.
 4. Je moet alle ballen in de lucht houden: je werk, je kinderen, je opleiding, de huishouding. Je voelt je moe en uitgeleefd.
 5. Je hebt moeite om te genieten omdat je zoveel moet van jezelf. Oh ja en dit alles moet natuurlijk ook nog perfect.
 6. Je voelt dat je moet voldoen aan een plaatje. Je ziet de mooiste vrouwen in de blaadjes en op tv en vindt dat jij ook zo moet zijn. Want dan ben je pas goed genoeg.

Deze drie dagen worden door Mahatma en assistenten gegeven.


Jouw investering: € 347,-
inclusief thee. Je mag je eigen lunch meenemen.
Je zorgt zelf voor eventuele overnachting.

Datum: 4, 5 en 6 juni 2022

Tijd: alle dagen van 10.00 uur t/m 17.00 uur

Locatie: De Veste in Apeldoorn

Voorwaarden: Algemene Voorwaarden

Iedere vrouw is mooi. Iedere vrouw heeft een schoonheid in zich. Het komt naar buiten door je ogen en je mond als je lacht. Maar ook in je tranen en je kwetsbaarheid ben je mooi.
In deze driedaagse kom je thuis bij Jezelf. Bij jouw vrouw zijn. Jouw echtheid en authenticiteit.
Je verwerkt je oud zeer en gaat staan in heel je vrouwelijke kracht.

Deze drie dagen waren overweldigend, verwarmend en verlichtend. Een aanrader.

Janneke
Doe aan bewustwording voor meer geluk

Als vrouw maak je aardig wat mee. Je wordt afgewezen, niet gezien en soms onderdrukt of misbruikt.


Iedere vrouw heeft wel eens wat meegemaakt wat niet fijn was en waar je zo maar last van kunt hebben.

 
In deze drie dagen ga je schoon schip maken met die ervaringen die je weerhouden om te stralen, zoals alleen jij kunt stralen.


 Je gaat je kracht weer terugpakken en vandaaruit ga je weer leven. 


Met een hernieuwde energie sta je daarna in het leven en doe je wat je zo graag wilde doen. Dan begin je  die eigen toko, of je zet die kerel de deur uit die je al honderd jaar eerder had moeten dumpen.

Ik heb zo lang mijn mannelijke energie gebruikt, tot in den treuren... Tijdens deze driedaagse heb ik dat los kunnen laten. Mijn vrouwelijke energie werd in al haar zachtheid voelbaar. Het maakt me wat onwennig en stuntelig, maar zoveel authentieker en meer geaard dat ik dat voor lief neem.

In dankbaarheid.

Line
 • word je je bewust van wat je aldoor heeft belemmerd
 • her-programmeer je jouw onderbewustzijn
 • ga je je verbonden voelen met andere vrouwen
 • verwerk je je oud zeer
 • ga je vanuit vrijheid nieuwe keuzes maken

Het is weer een prachtig weekend geweest met mooie ervaringen en flinke groei-stappen. Ik begon met heel veel plezier aan het weekend en het is ongelooflijk hoe snel je na het begin al denkt en voelt dat er heel veel shit is.
Door de dagen heen is de shit opgeruimd en heeft het plaats gemaakt voor rust en vrede. Ik voel me zacht en vrouwelijk en weet tegelijk dat ik ook krachtig kan zijn.
Ik ben blij met mezelf en mijn vrouw zijn.
Ik ben dankbaar dat ik dit weekend heb kunnen meemaken en dank jullie voor de begeleiding en het er zijn.
Liefs,

Monique

Voor wie?

'De vrouwen driedaagse' is een training voor vrouwen die ervoor kiezen om te leven in vrijheid, in het nu, zonder de beperkingen vanuit het verleden. Iedere vrouw kan deelnemen aan deze groep.
Er wordt op individueel niveau gekeken naar waar jij staat en wat van belang is voor jouw proces.

Deze drie dagen worden door Mahatma en assistenten gegeven.


Jouw investering: € 347,-

Inclusief thee. Je mag je eigen lunch meenemen.
Je zorgt zelf voor eventuele overnachting.
Datum: 4, 5 en 6 juni 2022

Tijd: alle dagen van 10.00 uur t/m 17.00 uur

Locatie: De Veste in Apeldoorn

Voorwaarden: Algemene Voorwaarden


Na drie dagen hard werken kom ik thuis met het gevoel mezelf te zijn. Weinig veranderd, zo dacht ik, ik voel me niet heel veel anders dan voor de drie daagse.
Mijn man zegt na nog geen vijf minuten: Ik ken je zo niet. Hij kent Marlou, zijn vrouw. En wie er naast hem op de bank zat was intenser en zo anders dat hij er duidelijk even aan moest wennen. Oh, wat heerlijk om te horen!

 

En dan kijk ik eens echt naar hoe ik me voel:

Ik voel me verbonden met mezelf, stevig in mijn lijf, stevig in mijn fundament en goed geaard. En mijn stem is nog niet helemaal terug. Ik geniet nog even van wat ik voel en ga voelen in de komende tijd..

Marlou

                   

Is het niet gewoon een event van drie dagen?

Nee. Een event is altijd in een grote groep. We volgen dan de energie van die groep en blijven toch net wat meer aan de oppervlakte. De VrouwenDriedaagse is van een hele andere orde. De groep zal niet groter zijn dan 22 mensen en daardoor is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding. Juist die begeleiding, samen met de verschillende oefeningen, zorgen dat je echt tot je kern gaat en daarmee ga je jezelf helen.

En wat is dan het verschil met een Intensive?

Bij een Intensive verblijf je intern en daardoor maken we wat langere dagen. Daardoor zijn de kosten ook lager. Maar het is qua diepte zeker vergelijkbaar met een Intensive.

Waarom alleen vrouwen?

De samenstelling van een groep met alleen maar vrouwen zorgt voor een andere energie. Vrouwen reageren nou eenmaal anders op elkaar dan in een gemengde groep. Je wordt in andere dingen geraakt, je bent op een andere manier open, je deelt andere dingen... En ja, natuurlijk is het soms ook net wat makkelijker om bepaalde onderwerpen te bespreken met vrouwen onder elkaar.

Het is toch niet een soort anti-mannen groep?

Nee hoor helemaal niet. Je hoeft echt geen vervelende ervaringen met mannen te hebben gehad, om heel veel aan de VrouwenDriedaagse te hebben. Tegelijk, als je die ervaringen wel hebt, is dit natuurlijk een fijne, veilige groep om dat te helen.

                 


Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen telefonisch contact met je op. Je kunt ook contact opnemen via info@spirit-coaching.nl.


Het gaat erg lekker met me op dit moment. In maart heb ik het Vrouwenweekend gevolgd. Ik voelde ik me anders bij het naar huis gaan, meer in samenhang met mezelf.
Ik zit nu lekker in mijn vel, merk dat ik meer open ben, en durf mij kwetsbaarder op te stellen.

Kortom, een half jaar na het Vrouwenweekend, kan ik alleen maar zeggen dat ik blij ben dat ik die stap gezet heb. Het heeft me veel gegeven.

Nogmaals dank daarvoor.

Iet
Ik zit zoveel lekkerder in mijn vel. Iets in mij heeft mij losgelaten en ik voel me zoveel vrijer nu, zoveel meer ruimte, zoveel meer in mijn lijf. Ik ben veel meer één met mijzelf.I love it!

Ik kan jullie niet genoeg bedanken voor deze prachtige, onvergetelijke dagen. Het was echt magisch!

En ook nog bedankt voor het notitieboekje, er staat op "You are magic".             Nou, zo voel ik me nu ook echt. :-)

Saskia