Emoties loslaten kan soms zo lastig lijken.
arrow_drop_up arrow_drop_down

Waarom is dat loslaten soms zo lastig...?

Als je dat weet, dan kun je dat veel gemakkeijker veranderen. 

Emoties loslaten lijkt soms heel lastig

Herken jij dat en heb jij soms ook last van sterke emoties die op momenten jouw doen en laten volledig (lijken te) beheersen? Dat je dan impulsief reageert op mensen of gebeurtenissen die je (onverwacht) diep raken en dat je achteraf spijt hebt van je reactie? Dat je dan eigenlijk wel weet dat die reactie niet in verhouding staat tot hetgeen gebeurde, maar dat je puur vanuit je emoties reageerde?


Je bent niet de enige. Uit de vele reacties vanuit de seminars die ik geef, heb ik gemerkt dat heel veel mensen last hebben van telkens terugkerende gedachten en emoties die soms maar niet uit hun hoofd of uit ‘t lichaam weg te krijgen zijn. Ertegen vechten lijkt soms even te helpen, maar daarna komen ze weer in alle hevigheid terug. Waarom is dat nu zo en hoe kun je dat nou veranderen?

Het lijkt heel lastig omdat je de onderliggende redenen niet kent

Deze reden leg ik uit in de video: Loslaten, moeilijk? 


Als je begrijpt waarom het loslaten soms zo moeilijk lijkt, dan wordt het een stuk gemakkelijker om los te laten. Je gaat jezelf beter begrijpen en raakt minder gefrustreerd.

Kijk daarom naar deze video van 20 minuten over het grote geheim van het loslaten.


Ik vraag je wel twee kleine investeringen: jouw tijd en jouw geld. Haha, nu schrik je zeker hè? Alles waar je iets voor over hebt, krijgt meer waarde voor je, met name in je onderbewustzijn. Wat meer waarde voor je onderbewustzijn heeft, komt dieper bij je binnen. En dat wil je... want hoe dieper deze informatie binnenkomt, des te sneller jij je pijnlijke gedachtes en emoties kunt loslaten. Daar word je dus blij van. 


Dus meld je aan, het kost je slechts € 1,-.