arrow_drop_up arrow_drop_down
Hoe ziet deze er bij jou uit

Wat is jouw droomleven?

Hoe ziet deze er bij jou uit

Droomleven

We creëren hieronder een lijst van mensen met een bepaalde vraag of verlangen. Dat kan zijn een goede gezondheid. Het verlangen naar een financiële meevaller. Een weggelopen poes die weer thuis mag komen of een relatie die verbeterd mag worden. Je kunt ook een verlangen hebben voor een ander.


Bij de  'Geef een reactie' kun je je verlangen invullen.


Alleen dat moment van focussen kan al zoveel geven! Waar verlang jij naar? Wat is jouw droomleven?


Zoals je hier kunt zien, kun je je gegevens hieronder in het kort invullen. Volg de onderstaande aanwijzingen op.

Hoe ziet deze er bij jou uit

Ga even stil zitten. Sluit je ogen en zie voor je waar je naar verlangt. Voel dan zo goed als je kunt hoe het voelt. Breng je mondhoekjes naar boven en geniet er even intens van. Schrijf daarna je droom hieronder op in het blok van ‘Plaats een Reactie’. Doe dat in een paar zinnen en in de tegenwoordige tijd alsof het er al is. Laat daarna jouw verlangen helemaal los. Sta dan open om te ontvangen.

Alles waar je intens van durft te dromen wordt sneller gerealiseerd! Wat is jouw droomleven?


Energie werkt wonderbaarlijk, dus laat je verrassen!


Zie hier mijn voorbeeld:


'Ik ben zo blij met dat mensen nu hun verlangens moeiteloos kunnen realiseren. Het maakt mij diep dankbaar om te zien hoe snel transformatie bij grote groepen mensen nu plaatsvindt.'


Ervaar je een verandering in je omstandigheid, laat het ons per e-mail weten. Het is fijn om te horen dat het iemand beter gaat.


Ik gun je alles waar je naar verlangt.


Mahatma