Wegens ziekte van Natasja van de Blauwe Maan is deze lezing geannuleerd.

Een lezing om je te inspireren. Gebaseerd op het boek van ‘Ontwaken in het Nu’.

Deze lezing zal je wakker schudden en inspireren om te zijn wie je werkelijk bent. Het zal je helpen om je dromen te verwezenlijken. Ik daag je uit om stappen te zetten, zodat ook jij je dromen kunt verwezenlijken.

Ik weet het nog als de dag van gisteren. Het was een gevoel van tekort, dat aldoor weer voorbij kwam. Wat ik ook probeerde…

Het leek maar niet op te lossen. Jarenlang heb ik, Mahatma, met deze patronen gestoeid. Ik wist dat ik zoveel meer zou kunnen bereiken en het lukte mij maar niet. Hetzelfde speelde op het liefdesgebied. Ik wist wel dat ik een leuke vrouw was (vond ik zelf) en toch kwam die man maar niet op mijn pad.

Het veranderde…

Wat ben ik blij dat ik kan zeggen dat ik nu alles heb, waar ik ooit naar verlangde. Inmiddels trek ik grote groepen mensen aan en mijn events zitten maanden van te voren al vol. Ook wat betreft de liefde is alles veranderd en woon ik samen met de liefde van mijn leven.
Wat ben ik dankbaar voor deze man.

Ontwaken in het NU

Ontwaken in het NUHet ging niet van de één op de andere dag. Het had ook te maken met mijn mindset en ego. Hoe groter je innerlijke vrijheid is, des te meer je in contact komt met waarheid. De waarheid van jouw essentie. Als je vanuit die essentie verschillende manifesteer technieken toepast, dan kunnen er wondertjes gebeuren.

Dat hele proces van stoeien en groeien, van het loslaten van blokkades en van ontwaken uit de illusies van de mind, heb ik gedurende de afgelopen vijf jaar beschreven. Ik beschrijf hoe ik struikel en stoei en hoe ik groei. Ik ben daar transparant in. Dat is kwetsbaar en daar kies ik voor.

Zo ben ik ook in mijn lezingen. Open, transparent, gewoon zoals ik ben.

Voel je je geïnspireerd, meld je dan aan en verander ook jouw leven.

Algemene Informatie:

Prijs: € 7
Datum: 2 mei 2017
Tijd:
Inloop: vanaf 19.00 uur
Start : 19.30 uur
Locatie: De Blauwe Maan

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Korte Hengelosestraat 8
Enschede

Meld je nu hier aan