De live trainingen met Antoinette

Kijk ook op onze agenda bovenin 

voor de verschillende data

Live Event

Een live event is een training in een grotere groep mensen die allemaal met hetzelfde bezig zijn. Hierdoor is de groepsenergie groot en kunnen er wondertjes gebeuren. De prijs houden we laag zodat zoveel mogelijk mensen hiervan kunnen profiteren.
 
Elke event heeft zijn eigen thema. 
Klik hieronder om te zien welk thema er deze keer aan bod komt.

Ontdek de Magie in je leven  

en laat wonderen toe

Deze live seminars helpen je om voorbij de mind te gaan en te zijn wie je werkelijk bent. Voorbij de mind.
Wanneer je dat gebied gaat verkennen kan je zomaar met magie en wonderen in contact komen.

Open je hart intensive

Open je Hart Intensive

Misschien herken je het wel. Je kunt zo maar van het ene moment je kracht, licht of liefde kwijt zijn. Dan ga je een ander de schuld geven van je ellende of jij geeft jezelf de schuld. Al met al kom je in een soort neerwaartse spiraal en ben je simpelweg niet gelukkig met jezelf en jouw leven. Het raakt oude pijnpunten van vroeger, waarvan je had gehoopt dat die al lang zouden zijn opgelost.

Heel Jezelf Intensive

Heel jezelf is een driedaagse intensive om jouw innerlijk kind te helen en beperkende overtuigingen te veranderen in nieuwe mogelijkheden. Een ‘gezond' innerlijk kind stelt je in staat om je te verwonderen en om onbevangen te genieten van alles wat er om je heen gebeurt in je leven.

Transformatie vijfdaagse

In deze intensive gaan we angsten overwinnen. We gebruiken methodes die grensverleggend zijn en waarbij je dwars door angsten en belemmerende overtuigingen gaat. Door zo door je angsten heen te gaan, komt er een enorme energie en een potentieel vrij, die je kunt gebruiken om echt datgene te creëren waar je van droomt.

De Live Lifechanger

Deze jaartraining helpt je om oud zeer te verwerken en je relaties te verbeteren. Je gaat totaal anders in het leven staan, waardoor het geluk waar je zo naar verlangt zomaar naar je toe kan stromen. Deze jaartraining bestaat uit de drie hierboven genoemde live intensives en een live event.