Reacties op:
Heel Jezelf Intensive

Of klik hier om terug te gaan naar de informatiepagina.

Deze intensive heeft mij in verbinding met mezelf gebracht.

Al jaren zei iedereen: Wat je niet hebt gekregen, dat moet je jezelf geven. Maar hoe dan? Ik kon het niet voelen, want in mij, was het koud en donker.

In die intensive heb ik kunnen voelen wat zelfliefde is en hoe ik me daarmee kan verbinden. Ik werd mijn eigen bedding.

Sindsdien ga ik vaak naar die plek in mezelf, waar ik onvoorwaardelijk geliefd ben.

Wat een bevrijding was dat, om daarvoor niet meer afhankelijk te zijn van anderen.

Karin

Geweldige intensive, 

Niks zal ooit nog hetzelfde zijn en daar ben ik super blij mee 😊👍

Ook de jaartrainingen van Spirit Coaching bij Mahatma Revier zíjn zeer aan te bevelen. 

Rosalien
Het was voor mij een perfect weekend en heeft me alles (VOELEN) gegeven, waar ik naar op zoek ben momenteel.
 Ik voelde al enige tijd in mijn lijf dat er ‘iets' gevoeld moest worden. Ik kon het echter niet bij komen in mijn eentje. Dankzij jouw liefdevolle en confronterende aanpak is het wel gelukt. Ik heb alles als fantastisch ervaren in een warme en veilige setting. Dat ik zo goed heb kunnen ‘voelen’ maakt me zo dankbaar naar jou en je dreamteam.
 Ik voel me blij & vrij, ben opgelucht en praat enthousiast over mijn verschillende (gevoels)ervaringen van het weekend, wat mensen soms even stil maakt.
Brigitte
De intensive was een eniverend en bijzonder. Ik heb mooie en pijnlijke inzichten gekregen.
 Nu ik weer thuis ben merk ik veel rust in mijn hoofd en lichaam maar ook verlichting. Er is meer ruimte gekomen en dat voelt fijn.
 Het weekend heeft mij goed gedaan en mij dichter bij mijzelf gebracht.
Karen
Ik had een vader die me structureel kleineerde en vernederde. Dat maakte dat mijn zelfbeeld heel negatief was. Door aan de intensive Heel jezelf deel te nemen, heb ik daar verandering in kunnen brengen. Ik ben de kleine meid in mij gaan zien en ik ben van haar gaan houden. Voordat ik begon, had ik niet voor mogelijk gehouden dat ik dat zou kunnen leren.  Met dank aan Mahatma en haar geweldige team ❣️❤️❣️
Sharon

Het was een  intensief weekend, maar ik heb mooie inzichten en inspiratie gekregen. Het weekend heeft mij goed gedaan.

Tot nu toe heb ik mijn kracht alleen maar gebruikt om overeind te blijven staan en maar door te gaan. Maar eigenlijk kan ik met deze kracht als ik die bewust gebruik veel meer bereiken. Ik ben gewoon een powervrouw! Weliswaar een stille en verlegen maar wel een powervrouw. En nu ik bewust ben van mijn kracht ga ik hem ten gunste van mijzelf in zetten en er op te vertrouwen. 

Het was fijn om met de groep gezamenlijk de oefeningen te doen en hierin steun te ontvangen.

Karen

Ik vond het fantastisch. Het was heerlijk met gelijkgestemden. Het is intensief want je moet gaan nadenken over jezelf en naar binnen gaan. Ik dacht dat ik issues zou hebben over anderen, maar opeens was dat niet meer belangrijk. Ik ging de uitdaging met mijzelf aan.


De eerste dag kon ik mij moeilijk openstellen. De tweede dag was dat heel anders. Ik kreeg een band met de mensen om mij heen. Durfde dingen te vertellen en kon mijzelf zijn in een veilige omgeving. Ik heb mijzelf bevrijd. Ik besef nu dat ik een fijn mens ben, weliswaar met mijn tekortkomingen, maar dat ik gezegend ben.


Ik vond het jammer na afloop dat ik weer naar huis moest en dat het al weer over was. Al met al een hele bijzondere, fijne en intense ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is.

Titania
Deze intensive was de eerste die ik in 2009 volgde. Het heeft mijn leven volledig veranderd. Goede begeleiding, bedding, diepgang, veiligheid en een schitterende locatie. Als je meer liefde en vrijheid wilt gaan ervaren, doen‼️🔝💖💯
Yvonne

Lieve Mahatma,


Voor mij was de intensive Heel jezelf heel bijzonder. Ik heb kunnen ervaren hoe het voelt om mijn eigen bedding te zijn. Ik voelde me veilig bij mezelf en realiseerde me, dat ik op een bepaald level bang was voor (verlies van) liefde.

Doordat ik dat kon zien, kon ik het helen en ervaar daardoor veel meer zelfliefde.


Het programma zit prachtig in elkaar en de veilige manier waarop de training werd uitgevoerd, maakte dat ik heel diep kon gaan.


Het fijne van Mahatma is, dat ze telkens precies voelt, wat de energie in de groep op dat moment nodig heeft. Dat kan direct zijn of zacht en is altijd liefdevol. Dat maakt elke training uniek en heel waardevol.
Karin
Elke Intensive van Mahatma en haar team is het dubbel en dwars waard, waar je ook zit in je proces. Ik zeg DOEN! ✨🙏
Erik
Ik kan het iedereen  deze intensive aanraden. Wanneer je echt grote stappen wilt zetten... miracles happen 🙏🏼✨. Het fijnste is echt met een groep... en  een hele mooie locatie! Gun het jezelf.
Iris
Waauw wat een gaaf weekend was dit zeg!! Pff loop nog helemaal na te genieten... dank voor de goede hulp Mahatma en crew.. Blij en dankbaar 😁🥳🙏

Michel

Afgelopen week de intensive 'Heel jezelf' van Mahatma Revier gevolgd. Het waren drie prachtige dagen van groei, liefde, confrontaties, opruimen, lieve mensen, lekker eten, lachen. huilen en nog veel meer. Het waren intensieve dagen en toch voelt het nu alsof ik een beetje vakantie heb gehad. Voel mij blij en dankbaar dat ik de jaar training van Mahatma volg. Zij weet (vanuit haar hart) elke moeilijkheid om te turnen via mogelijkheid naar groei. Mahatma je bent een bijzondere liefdevolle vrouw. Dank je wel. 
Herma

Na drie dagen hard werken kom ik thuis met het gevoel mezelf te zijn. Weinig veranderd, zo dacht ik, ik voel me niet heel veel anders dan voor de drie daagse.
Mijn man zegt na nog geen vijf minuten: Ik ken je zo niet. Hij kent Marlou, zijn vrouw. En wie er naast hem op de bank zat was intenser en zo anders dat hij er duidelijk even aan moest wennen. Oh, wat heerlijk om te horen!

 

En dan kijk ik eens echt naar hoe ik me voel:

Ik voel me verbonden met mezelf, stevig in mijn lijf, stevig in mijn fundament en goed geaard. En mijn stem is nog niet helemaal terug. Ik geniet nog even van wat ik voel en ga voelen in de komende tijd..

Marloe

Het is nu bijna één week verder sinds de intensive begon.  

Het was geweldig, intens, intensief, heftig en ook zoooooo mooi. Ben erg dankbaar voor deze 3-daagse. Mahatma, de assistenten die voor je klaar staan en zeker ook de mensen die met mij gesprongen zijn naar heling van veel....onbeschrijflijk! 

Het heeft mij onwijs veel gebracht. Ik stá! 

Voel me compleet. En zoooo dankbaar ;') 

Cisca

Hoi Mahatma, 

 

Ik wil graag nog iets met je delen. Ik ben net bij mijn ouders geweest en ik heb mijn vader een hele dikke knuffel gegeven. We hebben uitgebreid gesproken over hoe deze drie dagen waren en wat het mij heeft gedaan. Het was prachtig om dit samen met mijn ouders te delen. En nu voel ik hoeveel ik eigenlijk van mijn vader hou. Ik hoop dat dit hem ook iets kan gaan brengen, hij is erg gesloten. Wie weet.........

Femke
Klik hier om terug te gaan naar de informatiepagina over de Intensive Heel Jezelf