Reacties op:
De Lifechanger Online

Of klik hier om terug te gaan naar de informatiepagina.
loslaten mag

Ik wil je uit de grond van mijn hart bedanken dat jij investeert in mensen die de weg in zichzelf helemaal kwijt zijn. Dankzij jouw jaartraining kan ik voor het eerst genieten van mezelf en de mensen om mij heen. Ik ben trots op mezelf. Ik ben gelukkig en tevreden en wat het mooiste kado is, ik ben heel dankbaar voor en in dit leven. 

Afgelopen jaar heeft mij zoveel goeds en moois gebracht.

Ik heb vertrouwen in alles wat er is en wat er nog gaat komen.

Duizend maal dank voor alles wat ik heb mogen ontvangen💓🙏😘

Karin
Wendy

Ik kom steeds dichter bij het licht en de licht-heid. De drukte in mijn hoofd is een pak minder, ik kan beter de controle loslaten en in overgave gaan (oef en dat voelt zo goed), ik kan beter accepteren hoe het nu is en ik leef ook meer in het nu, ik durf voor mezelf te kiezen en te genieten, ik kan de ander beter zichzelf laten zijn, ik ben zelfzekerder en voel me steeds meer in mijn kracht staan. Ik krijg positieve reacties van mijn gezinsleden en van mijn directie dus mijn harde innerlijke werk begint zich op alle vlakken te laten voelen.

Het gaat nog met ups en downs en soms voelt het nieuwe jasje nog wat ongemakkelijk en neig ik terug naar dat strakke, veilige maar niet blij makende keurslijf, maar het gaat steeds meer de goede kant op. Ik ga nog even verder, ik voel dat ik er nog niet klaar mee ben en ik geniet van het nieuwsgierig zijn, er is een hele nieuwe (spirituele) wereld voor mij opengegaan. Ik was naar iets op zoek en heb het hiermee wel gevonden. Het voelt goed!

Hilde
Voor mij zit het erop na een jaar meedoen. Er is voor mij zoveel veranderd. Ik kan er boeken vol van schrijven maar ik zal me beperken tot een paar zinnen 😜😁. Ik start voor het eerst sinds jaren met een nieuwe bladzijde. Als ik het nieuwe jaar in ga dan is het met creatie-wensen die ik ook ga realiseren en niet met pijnen die ik dat jaar wil laten verdwijnen. Ik ben Lotje 2.0, manifestatie-wonder en samen met dat kleine kind huppel ik hand in hand mijn nieuw leven in. Met een hart gevuld met liefde.
Lieselotte
Marion
Tem je mind

Lieve Mahatma, "Ik ben blij met jou" dat wil ik je graag laten weten. Ik heb in mijn leven altijd gezocht naar mijn weg. Veel meegemaakt en veel aan en met mezelf gewerkt. En nu weer met jouw hulp, jouw trainingen, die mij dikwijls diep geraakt hebben en nog steeds. Mede daardoor ervaar ik meer ruimte en kan ik beetje bij beetje meer verbinding maken met mijn gevoel. Door jouw trainingen word ik me steeds meer bewust van wat er in mij speelt, en kan ik dat wat ik wel wist ook steeds meer in praktijk kan brengen. Ik heb tot nu toe al zoveel door middel van jou mogen ervaren en nieuwe inzichten gekregen. Ik voel mij erg dankbaar voor de weg die ik mag gaan. 💙🙏☀️ 

Margreet
Als je loslaat krijg je vrijheid
De laatste dag van een jaar lang werken aan mezelf. Dat het een jaar lang over mij ging. Tranen, angst doorgeworsteld, vertrouwen opgebouwd. Het bijzonderste is dat ik zo’n prachtig contact heb met die kleine Astrid. Ik denk aan haar en meteen is het gevoel duidelijk. Mijn stem is zoveel meer duidelijker. Mijn intuïtie is gegroeid. Ik kan nu lekker alleen zijn. Fijn zelfs. Zoveel verschoven! Aan bijvoorbeeld de relaxedheid waarmee ik kerst ga vieren ipv stressen. Een verschil van 8 naar 2, zeg maar. Zo heerlijk! Dank je wel Mahatma voor de prettige manier waarop je met mensen werkt. Altijd respectvol. Ik heb zoveel geleerd van jou. En de community gaf mij de ruimte om te schrijven, en dat helpt enorm. Bedankt lieve mensen! ✨⭐️
Astrid
Het was een grandioos jaar, waarin ik mega stappen heb gezet. Zo dankbaar, ook nu er in mijn leven van alles speelt, merk ik dat als dit een jaar geleden was gebeurd, dat ik veel meer in paniek zou zijn. Ik sta nu in mijn rust.
Toen ik een alarmtelefoontje kreeg en achter het stuur moest met allerlei doemscenario's voor ogen, heb ik eerst diep adem gehaald en hardop om hulp gevraagd. En Zó Goed als dat toen gelijk voelde en vooral de zelfverzekerdheid en het volle vertrouwen wat ik daarna voelde, was GRANDIOOS🍀🌟🕊
Joke
Marise
Ik merk al zoveel verschil met vroeger😊, vooral omdat ik er nu doorheen prik💪
Een Pracht ontwikkeling 😁
Word ik zo blij van💞
Ik keur mijzelf goed en de zelfliefde voelt heerlijk warm🥰🍀🌟
Joke

Ik ben al 40 jr(!) blij met m'n lief😊
 Maar ik word de laatste tijd ook steeds blijer met mezelf!! En daar profiteert mijn lief en alle anderen om mij heen ook van:
 Ik ben veel zelfverzekerder, liever, hoef veel minder mijn gelijk, ben milder in mijn oordeel over anderen en dus ook naar mezelf. Wat een rust en tevredenheid geeft dit. En ik ben me steeds meer bewust wanneer ik mezelf te kort doe.
 Ik straal dit blijkbaar ook uit, want ik
  krijg vaker terug dat mensen blij met me zijn🤭
 Lieve Mahatma, je bent echt mijn grote voorbeeld in hoe je omgaat met anderen.
 Dank voor wie je bent, je wijze woorden en je sublieme trainingen.Ik voel me echt een ander mens!😘  

Nicky
Dank je voor het begeleiden. Ik voel hoe ik thuis aan het komen ben bij mijzelf.
Dat is goud waard!
Pieter
Saskia

Bij de Power Training 'Loslaten' ging er een wereld voor mij open; opeens had ik een simpele gouden tool in handen om talloze situaties, gevoelens en mindsets mee aan te pakken. Power Training 'Blij met mij gaf mij een verdieping tot mijzelf en na de Power Training 'Maak je dromen waar', heb ik het gevoel dat ik een ander leven leid; een lichter blijer leven. 

 

Tijdens deze laatste training ervoer ik weinig verandering waardoor ik het manifesteren heb losgelaten omdat ik dacht dat het te groot voor mij was. Maar na de cursus ging het ineens stromen; ik ervaar een diepere verbinding met mijzelf en mijn leven en alles om mij heen. Van alle kanten stromen er mogelijkheden naar mij toe en pak ik ineens dingen aan die ik voorheen links liet liggen. Alles voelt Lichter, Blijer en Makkelijker. 

Ik kom steeds dichter bij mijn essentie en leer deze te leven en ben je daar Intens Dankbaar voor Mahatma! 

Veel liefs!
Suzannah
Mahatma is Uniek, begaan, professioneel, heel invoelend, deskundig en ze is zo heerlijk zichzelf, daar kan alleen al menigeen wat van leren, ik ben Zó Blij met deze cursus!!
Joke

Wat heb ik geleerd in deze cursus.
Nou beetje bij beetje zie ik veranderingen in mij.
Ik ben vrolijker, gezelliger, kan wat meer hebben en voel die bewustzijn veel meer dan was geweest was.
Ik ben blij dat ik deze cursus volg.

Kiki
Karin
Zo dankbaar dat dit op mijn pad gekomen is en ik voor mezelf gekozen heb om me in te schrijven voor deze cursus. Vergeleken met eerder leefden mijn emoties mij en functioneerde ik niet als mens. Nu ik al heel wat opgeruimd heb, heb ik er vrede mee dat een ander zijn levenspad verder zet zonder mij, zonder mij nog afgewezen te voelen. Nooit gedacht dat ik me een Koningin kon voelen en me ook nog goed kon voelen met me feestelijk te kleden en make up te gaan gebruiken op een doordeweekse dag. Geeft zulk een innerlijk gevoel van vrijheid, voel me zoveel lichter, blijer, mooier en vooral vrouw en niet meer eenzaam. Een hele nieuwe wereld gaat voor me open en dankbaarheid, liefdevolle woorden en acties passeren regelmatig mijn pad.


Dank je vanuit het diepste van mijn hart.
Katrien
Ik  ben blij dat ik er bij ben en dat ik heb ingeschreven, het maakt echt ruimte en ik heb al heel wat heel leuke momenten, blij met het leven, blij met mezelf! veel liefs 😘
Nathalie
Ik merk dat ik krachtiger geworden ben in mijn stem. Minder zeurderig en sloom. Ik merk dat ook als ik iets over het hoofd heb gezien of iemand anders info achtergehouden heeft. Ik reageer nu op een puntige maar vriendelijke manier en ga dan niet zoals eerder in een hoekje  zitten pruilen. Ik stroom weer mee met het leven in plaats van krampachtig bezig te zijn.
Marly
Marieke
Ik kan alleen maar iedereen die ook maar half twijfelt aanraden om het vooral te doen! Ik was zo'n twijfelaar en ik heb geen seconde spijt gehad. Ik ben pas  4 maanden bezig en het heeft mij nu al  veel meer gebracht dan ik ooit had gedacht! Ik sta steviger in mijn schoenen, durf meer mezelf te zijn, ben veel minder bezig met wat anderen mensen misschien denken of vinden en vraag ook veel minder na wat een ander vindt dat ik zou moeten doen. 
Ik voel me gewoon sterker en lichter en durf meer te vertrouwen op mezelf! En, ook leuk, ik krijg van allerlei verschillende kanten te horen dat ik straal!
Anne

Hallo Mahatma,

 

Ik wil laten weten dat ik gisteren een evaluatiegesprek had met mijn chef.
Ik heb volledige erkenning gekregen voor mijn werk, ik krijg zelfs opslag!
Ik ben er zeker van dat dit mede door het volgen van de online jaartraining komt.
Zoals eerder aangegeven is mijn eigenwaarde vergroot, ik geef mezelf erkenning, ik ben meer mezelf en ben ik ervan overtuigd dat ik geld waard ben.
Dat heb ik vandaag mooi gespiegeld gekregen!
Bedankt voor je begeleiding, het werkt effectief!

Veel pas ik toe in gesprekken met mijn medewerkers, waardoor ze ook inzichten krijgen en de werkrelatie verbetert.
Als er issues zijn, neem ik het niet meer persoonlijk en besef ik dat er iets in hun getriggerd wordt van vroeger.
Die verandering in mezelf en in de ploeg is niet voorbijgegaan aan mijn chef.

Hij vindt het top dat ik op die manier leidinggeef.
Hij gaf aan dat het eerder zeldzaam is om op dit niveau een evaluatiegesprek te voeren en dat hij vaak in gesprekken niet verder raakt dan cijfers. Daar hebben we het vandaag zelfs niet over gehad!
Verder vertelde hij dat hij me wel ziet functioneren binnen andere functies in de firma, waar ik mijn kwaliteiten ten volle zou kunnen inzetten!
Dit is voor mij een bevestiging dat er veel in beweging is en dat ik de lessen integreer en toepas!

 

Ik wil je nogmaals bedanken!

 

Warme groet,

Veerle

 Lieve Mahatma,


Jouw combinatie van je in- en aanvoelen, je humor en je uitdagingen hebben me uitgedaagd om echt - grote - stappen te zetten.

Ik heb me uit gesproken over dingen waar ik lang over gezwegen heb. :) En dat was geweldig! Zelfs voor die ander, dat was zo bijzonder....  

En wat ik 't meest bijzonder vindt: dat jij in staat bent om via de video's online ECHT contact met me te maken, waardoor je me motiveert om ook daadwerkelijk te doen wat jij vraagt. Omdat jij vertrouwen hebt dat ik dat kan....  En daarmee is ook het vertrouwen dat ik in mezelf heb, weer meer vergroot, terwijl ik dacht dat ik daar toch al een heel eind mee was....  hahaha...

Dankjewel Mahatma en iedereen die heeft bijgedragen.

Veel succes verder en veel genieten.... Zo mooi dat 't vandaag ook 'n stralende dag is.... toepasselijk om te shinen....  
😄😍

Franca
Anne
Waar ik steeds meer naar toe groei is vertrouwen in mezelf. In mijn kwaliteiten. Ik durf meer en meer mee te stromen in wat er is. Er komen mensen op mijn pad die ik mag coachen en ik ervaar steeds vaker dat ik ze echt verder kan helpen. Ik heb zowaar iets te bieden, kan het verschil maken. Ik voel me trots en geef mezelf de erkenning. Ik ben hier zo dankbaar voor. Alles dankzij de jaartraining. Ik heb zoveel geleerd en mooie inzichten gekregen. Er zijn heel veel zaadjes gepland en ze zijn aan het groeien. Het wordt alleen maar beter en beter. De zon schijnt ☀️🙏🥰
Karin

Wauw die video's van Mahatma zijn zo kort, eenvoudig en krachtig maar werken zo goed in het herkennen, en de stappen die ik maak voelen goed, ik word bewuster.

Robert

Lieve Mahatma, "Ik ben blij met jou" dat wil ik je graag laten weten. Ik heb in mijn leven altijd gezocht naar mijn weg. Veel meegemaakt en veel aan en met mezelf gewerkt. En nu weer met jouw hulp, jouw trainingen, die mij dikwijls diep geraakt hebben en nog steeds. Mede daardoor ervaar ik meer ruimte en kan ik beetje bij beetje meer verbinding maken met mijn gevoel. Door jouw trainingen word ik me steeds meer bewust van wat er in mij speelt, en kan ik dat wat ik wel wist ook steeds meer in praktijk kan brengen. Ik heb tot nu toe al zoveel door middel van jou mogen ervaren en nieuwe inzichten gekregen. Ik voel mij erg dankbaar voor de weg die ik mag gaan. 💙🙏☀

Margreet
Nancy

Midden in het proces zittende zie ik al binnen 3 maanden dingen veranderen!😀😍
De kwaadheid naar mijn moeder toe is voor het grootste deel verdwenen, wat ik heel belangrijk vind!
De ruimte in mezelf, die ik nogal kwijt was, ben ik stapje voorstapje aan het heroveren.
Het me thuis voelen, mij welkom in mezelf voelen gaat beter.
Het doet me heel goed met de medespelers hier aan deel te nemen.
Je merkt dat je er niet alleen voor staat.
Dat doet deugd! 💕💕

 Yahoo Yeah en Joepie!!

Mia

Wat er bij mij allemaal veranderd is... nou heb je ff, want dat is een behoorlijke lijst! 😊


Ik zoek minder bevestiging en blijf dichter bij mezelf. Ik ga meer af op mijn eigen gevoel en doe minder mijn best. Als mensen me niet zien is dat (meestal...) ook goed. En de grap is dat ik veel meer gezien word en meer sociale contacten heb.


Ik neem meer ruimte in, durf meer mezelf te zijn en te doen wat goed is voor mij, ik laat me meer zien en durf me meer uit te spreken. En ik krijg ook steeds een beetje meer vertrouwen dat wat ik zeg of doe een toevoeging is. Mijn eigenwaarde en geloof in mezelf zijn enorm gegroeid. Ik handel minder naar mijn oude overtuigingen en angsten. Ik kan dan besluiten het toch te doen. Ze leggen me niet meer lam.


Ik vertrouw veel meer op mijn waarnemingen. Vertrouwen op wat ik aanvoel, zie, hoor, weet, en dat volgen. Mijn comfortzone is en wordt flink opgerekt en ik blijk zoveel meer te kunnen dan ik dacht. En binnen mijn mogelijkheden ook al zoveel nuttiger te zijn dan ik dacht. Ik zit al lange tijd in de ziektewet en ik dacht dat mijn mogelijkheden altijd beperkt zouden blijven, dat dingen niet voor mij weggelegd waren, dat ik de lat laag moest houden.

Die lat gaat nu steeds verder omhoog, ik sta versteld van mezelf. Ik begin te geloven dat er zoveel meer mogelijk is voor me, ik mag groots dromen.


Zo wonderlijk! Wat ben ik ongelooflijk blij dat ik aan deze half jaar training heb meegedaan, dit gun ik iedereen. Er is zoveel meer veranderd dan ik, toen ik begon, voor mogelijk hield. En ik ga zeker nog door, hier wil ik meer van 😁💖😎

Anne

Ik ben enorm blij met jouw trainingen en verheug me op morgen en de komende 6 maanden! 😘

Anneke

Ik zit nog middenin mijn reis naar heelheid. Ik volg de jaartraining bij Mahatma. Deze week zijn we gestart met maand 3. Ik kan alleen maar dankbaar zijn dat ik Mahatma ben tegengekomen. Langzamerhand word ik weer zichtbaar voor mezelf. Beetje bij beetje word ik weer blij met mezelf. De rollercoaster van bewustwording waarin Mahatma je meeneemt is gigantisch. Met een lach en een traan. Met luchtigheid en humor, maar ook met meer diepgang naar mijn essentie! Ik doe ertoe. Wij doen ertoe. Ik verheug me op de rest van de training. Dit is werkelijk het beste, mooiste en gaafste kado wat ik mezelf ooit heb gegeven. Ik gun dit iedereen. Dank je wel lieve Mahatma ️❤️🙏😘

Karin

Ik ben dankbaar voor wat ik in de afgelopen maanden heb mogen leren, vooral voelen. Ontdekken waarom mijn emoties het van mij over namen. Ik ben innerlijk veel rustiger geworden, ontdek steeds meer dat de oefeningen zulk een geschenk zijn om oude overtuigingen te doorzien en op te lossen. Als nu zich iets aandient, word ik nog wel hier en daar geraakt, echter mijn emoties nemen het niet meer van me over. Er is meer ruimte voor Liefde, Liefde voor mezelf wat zich vertaalt in spontaner en meer ontspannen contact met de kids. Nu ik mijn deur heb opengezet voor Liefde en Geld, heb ik er alle vertrouwen in dat alles op zijn plek zal vallen. Door dit alles heb ik meer energie en levensvreugde. Zin om dingen aan te pakken. Dank aan allen die me gesteund hebben, meegeleefd en waar ik uit hun verhalen antwoorden tegenkwam of herkenning. Uiteraard ook Mahatma die nog steeds met een glimlach en haar Engelengeduld ons begeleid. Dank aan mezelf voor de moed om dit te doen en ja om de volgende 6 maanden door te gaan, om te investeren in mezelf. 💙🙏

Kartrien

De laatste dag van deze maand en de laatste dag van intense maanden. Wauw! Een vreemd gevoel. Wie had kunnen denken dat er zo mooie veranderingen konden gaan plaatsvinden. Zulke mooie inzichten. Dankjewel allemaal voor jullie steun en aanwezigheid. Dankjewel Mahatma voor het mooie werk dat je doet en dat je er bent. Je bent een prachtig mens. En dankjewel voor de nieuwe training, zodat ik gewoon verder kan gaan. 💖😍🥰😘🤗🙏

Katja

Ik merk zeker wel een verschuiving in mij. Ik ga minder in gevecht met alles wat ik voel. Ik kan er nu sneller naar toe gaan en voelen wat er is, waardoor er verlichting komt.

Ik moet  wel eerlijk zeggen dat ik ook nog af en toe denk dat ik het niet goed doe (oude overtuiging). Maar ik heb dit veel sneller door en kan er dan eerder Ja tegen zeggen. En ik omarm het dan ook sneller. De masterclasses helpen mij ook om te zien dat dit omhoog komt door wat je gemist hebt. En dat meer mensen dit ervaren. Dit vind ik heel fijn, eerder wist ik totaal niet wat er in mij gebeurde waardoor ik constant in gevecht was. Nu kan ik het sneller accepteren en loslaten.

Ik krijg nu ook veel sneller inzichten waar iets  weg komt. Waardoor ik me bewuster ben dat het allemaal energie is en ik er niets mee hoef. Ook voel ik me in contact met anderen minder onzeker en begin ik meer voor mezelf op te komen. Ik neem eerder ruimte in voor mezelf. Ik ben blij dat ik de nog 6 maanden mee blijf doen. Stapje voor stapje kom ik zo dichter bij mezelf 💖💕

Ik ben heel dankbaar voor deze cursus en de steun in de community 😘😘

Carin

Lieve Mahatma,

Dankjewel voor dit fantastische 1/2 jaar❣
Zo dankbaar wat jij, en ik dus mijzelf 😉 gegeven heb 🥰

Superblij dat er nog zo'n geweldig vervolg komt 😊 Ik voel me zóveel vrijer, blijer, wijzer, lichter, zoveel meer inzicht, compassie en zelfliefde ❤️
Ik ben je reuze dankbaar om wie jij bent, zo'n geweldige lieve wijze mooie en lekker zotte vrouw 💖 En bedankt iedereen die meedoet voor dit zalige, liefdevolle, warme bad, jullie zijn Kanjers 💪🤗🍀

Joke

Ik was weer heel dankbaar voor de laatste masterclass. Deze was weer zo waardevol met veel herkenbare dingen. Dus bedankt voor de mooie vragen en Mahatma weer eens bedankt voor je immer goede raad. Ik weet nu hoe ik moet omgaan met de boosheid  en irritatie en ik ben me nu ook bewust waar ze vandaan komen. Ik voeg jouw oefeningen met plezier toe aan mijn huis- tuin- en keukengereedschap!

Hilde

Ik ben liever voor mijzelf, merk op als ik aan het vechten ben en ga dan aan de slag met het loslaten. Ik doorzie mijn oude gewoonten sneller en vraag heel vaak aan mijzelf: “Mag het er zijn? Mag het zijn zoals het is? Ben je daar oké mee?” Ik zie die verhipte weerstand tegen vanalles en nog wat. Minder vechten doordat ik het nu zie. Dankbaarheid voor wat ik heb! En dat zorgt voor grote verschuivingen. Ben ook minder streng voor mijzelf en laat de boel eerder de boel. Ik ben er nog niet en ik geniet van de verschuivingen die ik zie. Er mag nog veel meer gelachen worden en meer luchtigheid komen…. Ik ben onderweg op dit mooie pad naar de mooiste versie van mijzelf!

Marise

Lieve Mahatma,

Vanmiddag bij de Masterclass ben ik diep van binnen zo geraakt en blij geworden. Dat gevoel is heel lang geleden. Dank je wel, ik ben zo dankbaar! ✨🦋👼

Astrid

Ik heb echt het geloof in mijzelf teruggevonden. Ik ben enorm sterk en kom steeds meer en meer in balans met mezelf.

Saskia

Ik vond 't een heel mooie, nuttige Masterclass. Door de meditatie, gekoppeld aan jouw uitleg, gingen we snel en moeiteloos de "diepte" in. En hoe prachtig 't werken met een van de deelnemers, de herkenbaarheid voor de anderen deed ook echt iets met de energie in de groep. Dankjewel, ik heb iedere minuut als heel zinvol ervaren en de tijd was om voor ik er erg in had.

Franca

Ik kan de stappen zien  die ik heb gemaakt. Ik ben trots op mijzelf voor de afgelegde weg sinds ik Mahatma ken en ik voel mij zoveel krachtiger. Ik sta voor mijn waarheid en ik spreek mijn waarheid ook uit als het er toe doet. Ik denk na, wil ik dit echt zeggen of is het pleasen? Zo mooi dat ik er nu bij kan stilstaan, even kan voelen en niet zomaar reageer. Wauwie! Zo diep dankbaar

Marise

Het is 1 en al magie met, bij en door jou. 😄 Ik zit in een heerlijk echt magisch “sprookje” door jou. Sprookjes bestaan dus wel. Zoveel over mezelf geleerd en er is zoveel in mijzelf positief veranderd. Ik had dit zo nodig. Ik voel me heel dankbaar voor dit hele traject.

Saskia

Je leven verandert werkelijk; droge theorie helpt onvoldoende, zoals de meesten van ons al jaren ervaren. Deze training verandert je in al je cellen, het verandert je "zijn" en dat is een ongelooflijke ervaring 😊

Nicky

Wat ben ik veranderd.... en wat ben ik blij dat ik jullie tegenkwam! 

Ik heb een andere baan gevonden en geniet van het lesgeven. Mijn eerste stap vanuit de masterclass was om mijn leidinggevende om minder groepen te vragen... ze kwam er gewoon zelf mee!!! Mijn relatie loopt top, ik ben mezelf en gun mijn lieve man zijn leven (was eerder wat controlerend en bemoeizuchtig...) Dus ik ben heel blij...    

Nicole

Je leven verandert werkelijk; droge theorie helpt onvoldoende, zoals de meesten van ons al jaren ervaren. Deze training verandert je in al je cellen, het verandert je "zijn" en dat is een ongelooflijke ervaring 😊

Nicky

De tools van Mahatma zijn zó levensverrijkend! Ze brengt het altijd zo rustig, vol respect en liefde. Zodoende komt het ook écht binnen. Haar uitleg is duidelijk en haar humor heerlijk :)

Joke

Ik zie elke morgen zo uit naar de opdracht van de dag. Ik ben zo blij dat ik het mezelf gun om de hele Mega Transformatie training te volgen. Groter kado bestaat er niet op dit moment. Deze maand ben ik weer dichter bij mezelf gekomen. Zo waardevol om te voelen en te realiseren dat ik er toe doe. Dank je wel lieve Mahatma 🙏🙏 ik zie uit naar de volgende training ❤️😘 

Karin

Ik zal het kort houden 🙂 2021 ben ik in het diepe diepe (bodem geraakt) gekomen. Bewust/onbewust wist ik dat ik dit niet meer wilde, zo kon ik niet meer verder. Bewust/onbewust heb ik gekozen.... ik ben met de Lifechanger Online begonnen. Ik zeg nu Bewust dat dit de beste keuze van mij voor mijzelf was. Een Lifechanger is een nieuw begin❤. Mahatma dank je wel dat je er bent. Jij bent mijn heldin.

Birsen

Ik ben nog in hetzelfde lichaam, echter ook dat is aan het herstellen en ik voel me veel lichter, vrolijker en ontdek elke dag nieuwe dingen. Ik voel me groeien ook al blijft mijn lengte hetzelfde. 🤣🤣 Dus nee ik ben niet meer dezelfde vrouw als vroeger. Jij hebt mij leren voelen, ik heb onderscheid in emoties leren kennen ipv dat mijn lichaam in heel veel verdriet bevroor als ik in een situatie terecht kwam waar ik niet wist wat ik ermee moest.

Katrien

Ik wil je laten weten dat ik erg blij ben met je training. Met een lach en een traan, zo komt het goed bij me binnen en ik voel me al een stuk anders dan toen ik begon. Niet alleen maar negatieve gedachten, maar ook lichter en geluksmomenten. Wauw.

Annemieke