Magie & Miracles online jaartraining

Verwelkom de magie in jouw leven!

Ik leg uit wat deze jaartraining voor je kan betekenen.

Het gebeurt je weer! Je dacht dat je alles onder controle had, en plots lijkt de hele boel uit elkaar te vallen. Je hoofd vult zich met allerlei doemgedachten. Wanneer gaat het leven nou eens gewoon vanzelf stromen? Wanneer hoef je niet meer zo hard te werken om de goede dingen voor elkaar te krijgen? Je bent gewoon moe van het elke keer maar weer zo je best doen. Je weet zeker dat het de bedoeling is dat jij jezelf laat zien, dus waarom werkt het leven nou niet mee?

Dat dit nu nog zo is in jouw leven, is natuurlijk niet voor niets.


Met deze jaartraining ga jij je verbinden met jouw eigen kern. Jij gaat leren meestromen met het leven en vertrouwen op de wendingen die zich soms aandienen. Maar vooral ga je leven vanuit moeiteloze flow. Je gaat de sprankeling zien en voelt de zon zelfs op regenachtige dagen. Het leven krijgt een magisch tintje en de wondertjes komen naar je toe. En je weet: Dit is hoe het leven voluit bedoeld is om te leven en van te genieten.

Hoe mooi Antoinette, jou vergaarde parels..... geregeld gaan er flarden van je jaartraining door mijn hoofd. Ik ben niet meer dezelfde vrouw van voor de training. Met de verkregen bouwstenen sta ik veel bewuster in mijn leven en zie de wereld anders dan voorheen!! Mijn parels koester ik en weet je, ze vermenigvuldigen zich en worden steeds mooier want na schuren ontstaat de glans 🎶 ❤️
Nancy

Deze training is voor jou als je...

 • ...in verbinding wilt komen met het licht in jou.
 • ...je wilt laten leiden door dat licht, in plaats van door je ego. 
 • ...verlangt naar een wonder in je leven, naar wat meer magie. 
 • ...misschien al stappen hebt gezet op het pad van bewustwording, maar nog steeds niet helemaal happy bent.
 • ...verlangt naar sprankeling en flow. Het leven mag best wat meer gewoon lekker stromen.
 • ...je stiekem een beetje klein houdt en je niet helemaal durft te laten zien en horen. 
 • ...het zat bent om overspoeld te worden door allerlei gedachten.
 • ...niet goed weet wie je bent, wat je wilt en waarom je toch in hemelsnaam hier op deze planeet rondhobbelt.
 • ...verlangt naar echte verbinding, met jeZelf en met anderen.

Herken jij je hierin?

Lieve Antoinette,

Graag wil ik met je delen dat ik me stukken kalmer aan het voelen ben. 

Ik voel veel meer compassie en vertrouwen en dat voelt heerlijk! 


Het leven gaat misschien met ups en downs en ik voel daarin meer en meer vertrouwen. 


Jouw lieve, compassievolle woorden en jouw meditaties hebben me echt een steun in de rug gegeven. En ook de videoboodschappen elke dag en de communitie. 


Ik voel dat ik echt heb mogen investeren, vanuit mijn eigen kracht ben ik de uitdagingen aangegaan. Je hebt jouw hand naar me uitgestoken en zo ben ik stap voor stap mijn kracht en liefde aan het vinden. 


Mijn mind sputtert zeker nog wel en het is op dit moment ok. 


Ik ben blij dat ik nog verder mag met trainingen om mezelf nog meer bodem te geven en mijn mind gerust kan gaan stellen. Het hoeft niet zo te vechten en op hol te slaan.  


Ik weet dat het misschien nog pril is, maar toch wilde ik dit nu aan je zeggen. Er zijn verschuivingen aan het plaats vinden. 


Heel veel dank voor de trainingen tot nu toe. 


Op dit moment geniet ik van wat ik heb geïnvesteerd. Dankjewel 🙏🏻🙏🏻❤️❤️ 

Merel

Een gewone doordeweekse dag

Ik neem je even mee naar een dag zoals deze er nu uit kan zien.


Je staat op, je kijkt naar jezelf in de spiegel en je merkt dat je niet enthousiast kunt worden voor de komende dag. Je loopt naar beneden om je ontbijt te maken en denkt intussen een beetje lusteloos na over jouw leven. 


Je hebt het werk waar je van houdt, maar het loopt gewoon niet. Je weet dat het de bedoeling is dat je dit werk doet, het is je passie en je bent er als het ware voor gemaakt, maar die klanten willen maar niet komen. Gisteren heb je nog een advertentie gezet, maar zie je wel, je inbox is nog altijd leeg.


Of misschien ben je juist op zoek naar dat werk waar echt jouw passie ligt, maar elke écht leuke baan gaat aan jouw neus voorbij. En als je dan de baan krijgt die je zo graag wilt, valt het als je er eenmaal bent toch een beetje tegen.


Het is niet alleen je werk wat niet stroomt. Nee, ook dat gestoei met relaties ben je beu. Partners, kinderen, ouders... Het leven moet gemakkelijker kunnen gaan, maar je weet niet hoe.


Vervolgens kijk je uit het raam en zie je dat het alweer regent. Bah!


Je doet zó je best, maar het stroomt gewoon niet. Nou ja, behalve die regen dan... Vermoeiend toch?

Ik ben nog in hetzelfde lichaam, echter ook dat is aan het herstellen en ik voel me veel lichter, vrolijker en ontdek elke dag nieuwe dingen. Ik voel me groeien ook al blijft mijn lengte hetzelfde. 🤣🤣 Dus nee ik ben niet meer dezelfde vrouw als vroeger.
Katrien

Diezelfde gewone dag...

...met een portie magie!


Je staat op, je kijkt naar jezelf in de spiegel en je ziet een sprankeling in je ogen. Je hebt er zin in vandaag. Je loopt naar beneden om je ontbijt te maken, wat zal je vandaag eens nemen? Je voelt je als een kind wat mag kiezen.


Die relaties die ooit zo stroperig waren, zijn nu heerlijk. Je voelt je zo geliefd en verbonden. Ja, dat is heerlijk. 


Je hebt het werk waar je van houdt. Je hoeft niet eens advertenties te zetten want de mensen weten jou op de een of andere manier vanzelf te vinden. Je geniet enorm van je werk en je hebt gezellige collega's.


Als je je inbox hebt doorgewerkt kijk je uit het raam en zie je dat het alweer regent. Ineens valt je op hoe de druppels op het raam schitteren. Prachtig om te zien, wat een bijzondere kleuren hebben die druppels eigenlijk. Je blijft er geboeid naar kijken en voelt het licht door je heen stromen.


Wat ben je dankbaar voor dit leven. Voor de magie en de vreugde. Je geniet er volop van.

Ja, zo'n gewone dag heeft tegenwoordig een gouden randje.

De Magie & Miracles online jaartraining in het kort:

 • De totale looptijd is 14 maanden
 • De Magie & Miracles jaartraining bestaat uit 12 verschillende Online Power Trainingen met onderwerpen die perfect op elkaar aansluiten. Hierdoor versterken ze  elkaars effect en maak je een Mega Transformatie door.
 • Elke Online Power Training bestaat uit:  - een Online Event van 1 dag.- 24 dagen online training via filmpjes.
  - 3 Online Masterclasses waarin je al je vragen kunt stellen en Antoinette met deelnemers werkt.
  - Onze eigen community: Een plek om te delen, elkaar te ondersteunen en overwinningen te vieren. Je doet deze training niet alleen.
 • Bonus: Antoinette haar nieuwste boek,  'Ontdek de magie in je leven - Miracles happen! '
 • Bonus: Een Live Event.
 • Bonus: Een vette Goodiebox met een waarde van € 65.
 • Bonus: Toegang tot onze Lifechangers Bibliotheek met een schat aan informatie.

En wat is mijn investering in mijzelf?

€ 1632,-
€ 1272,-*
*Dit mag je eventueel in termijnen betalen. We berekenen € 10 per termijn. Kijk hier voor meer informatie of neem contact op via info@spirit-coaching.nl.

De 12 Online Power Trainingen

Magie & Miracles - Kom in de flow

Weg met dat geploeter en je best doen om iets te willen bereiken. Als je in de flow komt, dat stroomt het leven en is er een bepaalde glans. Een magie. De juiste personen komen op het juiste moment op je pad. Dat waarvan je dacht dat het niet mogelijk was, dat gebeurt. Vanzelf ja.

30 maart 2024 - 26 april 2024

Magie & Miracles - Stilte in je hoofd en rust in je lijf

De mind blijft maar komen met van die angst gedachtes. Met zorgen. Jij blijft erop reageren. Dat is zó vermoeiend en dat kan anders. In deze training breng ik je in contact de stilte. Met de innerlijke vrijheid. Het is een weldadig gevoel wat ook je lichaam ten goede komt.  

11 mei 2024 - 7 juni 2024

Magie & Miracles - Jij bent puur licht

Ja jij mag zijn wie je werkelijk bent. Ja, jij mag genieten! Jij mag al je talenten leven. Niet vanuit wilskracht maar vanuit een diepere laag. Vanuit je missie die verbonden is met je essentie. Jij brengt die essentie hier op aarde en daarin ga je stralen en andere mensen inspireren.

8 juni 2024 - 5 juli 2024

Magie & Miracles - Let the magic happen

Laat het maar gebeuren. Niet de wil van je mind, maar de wil van het licht, van je essentie ga je volgen. En dan gaat het gebeuren. De magie, de wonderen, ze vinden zomaar plaats. Je doet er niet je best voor. Nee, je bent afgestemd en leeft je hogere wezen. Vanuit een lichtheid. Vanuit verbinding met de eenheid. Jij bent thuis bij jezelf en je laat de Magie en wonderen plaats vinden.

20 juli 2024 - 16 augustus 2024

Magie & Miracles - Ga voorbij je mind

Als je leeft vanuit je mind, dan leef je je overtuigingen en beperkingen. Daar word je niet blij van. Er is zoveel meer voor je mogelijk.

Deze Online Power Training is vooraf opgenomen en volg je individueel aansluitend aan de 'live' Online Power Trainingen.

Magie & Miracles - Vergroot je vertrouwen

De mind houdt van controle. De mind is angstig. De mind is als het ware je zelf gebouwde gevangenis. Durf groter te worden dan dat en ontdek dat je veilig bent en mag ontspannen.

Deze Online Power Training is vooraf opgenomen en volg je individueel aansluitend aan de 'live' Online Power Trainingen.

Magie & Miracles - Ontdek wie je werkelijk bent

Jij bent licht. Jij bent Liefde. Jij bent zoveel meer dan je denkt... Zoveel grootser dan je eigen beperkende mind.

Deze Online Power Training is vooraf opgenomen en volg je individueel aansluitend aan de 'live' Online Power Trainingen.

Magie & Miracles - Kom in verbinding

Wat jij bent is pure eenheid. Voorbij elke afgescheidenheid kom je thuis bij Jezelf. Ooit was dat gevoel van niet verbonden zijn, mijn grootste pijn. Misschien herken je dat. Als je dat achter je laat, voel je je gedragen. Eén met wie je werkelijk bent.

Deze Online Power Training is vooraf opgenomen en volg je individueel aansluitend aan de 'live' Online Power Trainingen.

Magie & Miracles - Open je voor magie

Wij mensen zijn magische wezens met een enorme power die vaak slapend ligt te wachten op het moment dat je wakker wordt. Wakker voor je eigen licht. Dan kan de magie beginnen.

Deze Online Power Training is vooraf opgenomen en volg je individueel aansluitend aan de 'live' Online Power Trainingen.

Magie & Miracles - Transformeer je Mindset

Geen zorgen meer over morgen. Geen getwijfel of geploeter. Dwars door die mindset heen kom je uit bij je eigen grootsheid. Dat ga je leven.

Deze Online Power Training is vooraf opgenomen en volg je individueel aansluitend aan de 'live' Online Power Trainingen.

Magie & Miracles - Vervul je verlangens

Wij mensen kunnen manifesteren. In wezen doe je dat de hele dag. 

Maar hoe kan je nu zó manifesteren dat je echt je verlangen vervult in plaats van dat

je aantrekt wat er in je programmering zit, waar je niet altijd even blij van wordt...

Deze Online Power Training is vooraf opgenomen en volg je individueel aansluitend aan de 'live' Online Power Trainingen.

Magie & Miracles - Vergeving en Zelfliefde

Voorbij die gedachtes die jouw leven bepalen kom je thuis in een stilte. In een rust die weldadig is. Er is vertrouwen. Er is rust. Je voelt je gedragen en straalt vrede uit.

Deze Online Power Training is vooraf opgenomen en volg je individueel aansluitend aan de 'live' Online Power Trainingen.

Goedemorgen Antoinette,

Ik voel me levendig na een hele lange periode van doodsheid. Het grootste cadeau wat ik mezelf gegeven heb, is dat ik een training bij jou ben gaan doen. 

Ik maak contact met vele lagen in mezelf, o.a. door in de groep te zijn en te ontdekken via de ander wat ik zelf doe om het contact af te houden. 

Ik ben gaan voelen dit weekend hoe de tralies van mijn gevangenis er uit zien, hoe ik ze creëer en dat heb ik losgelaten.

Lieve Antoinette, bedankt!

Heleen

Wat krijg je ook alweer in dit jaar?

Elke maand een andere Online Power Training

Hierdoor ga je een jaar lekker aan de gang om je leven een andere kleur te geven.

BONUS
Een Live Event

Een 2 - daags event zorgt ervoor dat je een verdieping krijgt en alles nog meer integreert

BONUS 

Een Goodiebox

Een goodiebox vol met leuke gadgets om je proces te stimuleren en te bekrachtigen. 

Maar ook ontvang je gratis het boek...

'Ontdek de magie in je leven

     Miracles happen! '

Lieve Antoinette,

Dankjewel voor dit fantastische 1/2 jaar❣
Zo dankbaar wat jij, en ik dus mijzelf 😉 gegeven heb 🥰

Superblij dat er nog zo'n geweldig vervolg komt 😊 Ik voel me zóveel vrijer, blijer, wijzer, lichter, zoveel meer inzicht, compassie en zelfliefde ❤️
Ik ben je reuze dankbaar om wie jij bent, zo'n geweldige lieve wijze mooie en lekker zotte vrouw 💖 En bedankt iedereen die meedoet voor dit zalige, liefdevolle, warme bad, jullie zijn Kanjers 💪🤗🍀

Joke

Kijk hier naar een korte video met reactie's van een eerdere online jaartraining

Ik wil je uit de grond van mijn hart bedanken dat jij investeert in mensen die de weg in zichzelf helemaal kwijt zijn. Dankzij jouw jaartraining kan ik voor het eerst genieten van mezelf en de mensen om mij heen. Ik ben trots op mezelf. Ik ben gelukkig en tevreden en wat het mooiste kado is, ik ben heel dankbaar voor en in dit leven. 

Afgelopen jaar heeft mij zoveel goeds en moois gebracht.

Ik heb vertrouwen in alles wat er is en wat er nog gaat komen.

Duizend maal dank voor alles wat ik heb mogen ontvangen💓🙏😘

Karin

Ik ga voor een magisch leven!

Voor deze gave training betaal jij niet de waarde van
€ 1632, maar slechts € 1272.

Daar krijg je voor:
 • Een super vette jaartraining 
 • Het boek 'Ontdek de magie in je leven - Miracles Happen! '
 • Een Live Event
 • Een vette Goodiebox met een waarde van € 65
 • Toegang tot onze Lifechangers Bibliotheek met een schat aan informatie.

*Dit mag je in termijnen betalen. We berekenen € 10 per termijn. Kijk hier voor meer informatie of neem contact op via info@spirit-coaching.nl.

100% tevredenheids garantie!

Het is eenvoudig. Als je merkt dat de training toch niet aan jouw verwachtingen voldoet, dan kun je je alsnog binnen twee weken hiervoor afmelden en restitueren wij jou je inleg.
Zo wordt het echt wel een no brainer. 

Wil je liever nog even met ons sparren of dit een passende stap is voor jou?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen telefonisch contact met je op. Je kunt ook een mailtje sturen naar: info@spirit-coaching.nl.


Planning van de Lifechanger Online

Uitleg gebruikte afkortingen
OPT: Online Power Training