Reacties op:
Meditatie set voor Innerlijke Vrede-1

Stap voor stap naar vrede vanbinnen

Lees hier de reacties op deze meditaties

Of klik hier om terug te gaan naar de informatiepagina.

Lieve mahatma, vanmorgen kwam ik “toevallig” op jouw website van spirit coaching terecht en daar kwam ik erachter dat je meditaties hebt opgenomen. Ik heb ze gelijk aangeschaft! Wat ik de afgelopen jaren vooral heb gemist was jouw stem tijdens meditaties. Jouw stem kan mij dusdanig laten ontspannen dat het uiteindelijk voelt alsof ik zweef en helemaal met mezelf ben. Vanmorgen gelijk 2 meditaties gedaan. Intens dankbaar dat ik “ toevallig” 😉 op de website kwam. Dikke knuffel

Miranda

De meditaties helpen me enorm om dieper te voelen in allerlei lagen van mijn belevingen/ervaringen, en zo dat ze herhaalbaar zijn.

De meditaties hebben een fijne lengte. Ik kom dichter bij mijn eigen waarheid en mag dat voelen wat er diep van binnen in mij leeft .

Wilja
Jouw meditaties geven mij rust in mijn hoofd...waardoor ik goed bij mezelf kan komen.
Jolanda
De meditatie geeft mij veel rust, acceptatie van wat is. Ik ben meer in het nu en voel me lekkerder. Dankjewel Mahatma
Karina

Zo bijzonder om te merken dat mijn collega's mij heel anders met mij omgaan dan vorige maand. Ik kan het nog niet helemaal geloven, maar het is wel waar.

Marloes

Fantastisch, deze meditatie vergeet ik nooit meer, zo blij, zo licht voel ik mij nu. Mijn hoofd vond het heerlijk!

Janneke
Jeetje Mahatma, ik had vandaag opeens een goed gesprek met mijn moeder. Kan mij niet herinneren dat we dat ooit eerder zo hadden. Het lag eigenlijk niet aan mij, want ik was gewoon zoals altijd. Zij was veel meer open. Ik snap nog niet echt hoe dit werkt. 
Petra

Ik heb genoten van de meditatie. Het deed deugd om te horen in de meditatie dat ik het niet hoef te weten. Zo bevrijdend! Ook het glimlachen was top!

Liesbeth
De meditaties zijn kort maar zo krachtig, jou rustige stem maakt ook dat ik meteen in de ontspanning en diepte in kan. Heel fijn, ze raken! Heerlijk!
Daniëlle
De meditaties komen binnen! ❤️ Gisteren stroomden de tranen over mijn wangen en kreeg ik kippenvel. Vandaag juist lachen en warmte golven. Ik word geraakt in zoveel verschillende lagen. En ik voel nu zélf de antwoorden i.p.v. ze te zoeken in de buitenwereld zoals ik de afgelopen tijd best veel deed ❤️
Marieke
De meditaties voelen voor mij ook superfijn, ze raken me telkens weer in een ander stukje van mij, nadien voel ik me weer meer verbonden met mezelf, Hoe fijn !!!

Irene

De meditaties brengen me echt naar mijn gevoel, dat is voor mij wel confronterend. En dan raak ik ook vaak in mijn emoties en daar wil ik ook wel weer graag voor weg. Maar ik weet dat het goed voor me is, dus toch maar doorzetten.
Sharon

De meditaties zijn steeds heel ontspannend en hebben een diepere werking gedurende langere tijd. Ik voel mij nu een stuk rustiger dan een tijdje geleden.

Stef

Dank je Mahatma, dat was een mooie meditatie. Ik huilde en lachte tegelijkertijd en nu voel ik me kalm van binnen.

Francis

Ik vind de meditaties van een mooie lengte. De inhoud laat me mijn eigen waarheid zien en ik voel dat ik dat mag gaan leven

Jan Anne
Ik heb nu drie dagen naar jouw meditaties geluisterd. De eerste dag kwamen er allerlei emoties omhoog. Gisteren was het al een stuk rustiger en had ik een goede dag en dat is voor mij veel waard. Vandaag voel ik mij weer zoals ik mij voor mijn ziekte voelde. Mahatma Dank je WEL!!! Ik ga hier mee door!
Marijke
Lieve mensen, ik raad je de meditaties van Mahatma 1000 keer aan. Ze zijn zo mooi en geven me mooie beelden die ik uit haar begeleiding kan zien; ik herleef helemaal op een veel dieper niveau. Doen gewoon! 😊
Nathalie
Dankjewel lieve Mahatma voor alle liefde en energie die jij zo helder weet te brengen en voor het delen van jouw waarheid. Dankzij jou kan en mag ik steeds verder zakken in vertrouwen in het leven en de liefde ❤️
Marielle
Ik vind het heel fijn om geleid te worden door jou prettige en rustige stem. Daardoor ervaar ik diepere ontspanning en kom in contact met diepere stukjes in mijzelf zoals mijn intuïtie, verlangens, innerlijke kracht. Ik ga mij minder identificeren met mijn gedachten en word ook steeds comfortabeler met de stilte. 
Monika
 Door het brede scala aan technieken die Mahatma beheerst, maakt ze er altijd iets bijzonders van. Ze doet het op de liefdevolle en respectvolle manier waarbij ze veel helderheid overbrengt. Als het maar kan, doet Mahatma er ook een vleugje speelsheid in. Ik ervaar hierdoor regelmatig ontspanning of ik word hierdoor geraakt.
Jana
Ik luister nu een maand elke dag naar jouw meditaties. Mijn relatie met mijn partner wordt steeds zachter. Volgens hem word ik ook zachter al zie ik dat zelf nog niet altijd. Ik wilde je even laten weten hoe blij ik ben met deze verschuivingen. 
Lieneke

Wat leuk de nieuwe Magic Boosts. Ik zat er al op te wachten. Ik vind namelijk al jouw meditaties en Magic Boosts geweldig. Door sommige meditaties kom ik dieper aan mijn gevoel wat het loslaten vaak gemakkelijker maakt. Ik was daar al lange tijd mee bezig en krijg nu meer resultaat. Ik ben erg blij met jouw online trainingen. Ik vind jou erg betrokken bij je cursisten. Dank je wel voor wie je bent en wat je allemaal doet 😘

Lieve groetjes,

Stella
Met de laatste meditatie kon ik zo de liefde vanuit het universum voelen, de liefde die ik ben. Amai, wat een ervaring, zooo mooi. Dank je wel! Jij bent helemaal TOPPIE !!!!
Nathalie
Wat een super meditatie, die heb ik een heel aantal keer herhaald en heeft me ook veel geholpen in mijn stappen vooruit deze maand! Ik heb mede dankzij deze meditatie echt kunnen groeien in zelfvertrouwen. 🙏💖
Anne
Ik vind de meditaties heel waardevol.
Hilde
Met jouw meditatie kwam ik door de leegte heen uit in het licht, in het paradijs. MIJN paradijs, met mijn droom in werkelijkheid. - healthy happy loved - met een grote smile. OHHHH WWAAAAAAAWWWW
Nathalie

Lieve Mahatma,

Dit is mijn mooiste kerstcadeau. Ik heb gisteren deze meditatie gedaan en ik weet niet wat er precies is gebeurd, maar is enorm iets veranderd in mij. Er is een grote last (letterlijk & figuurlijk van mijn schouders). Mijn dank is heel groot 🙏🏻

Fleur
Zojuist je meditatie van 't kleine kind gedaan. Prachtig! Tranen en rillingen over m'n lijf... Dankjewel hiervoor.
Gerda
Ik wil laten weten dat de meditatie mij echt geraakt heeft. Confronterend maar zo'n mooie afsluiting om mijzelf de liefde te schenken die ik nodig heb. Ja het heeft echt wat met mij gedaan. Ik heb hem al 2x geluisterd met de juiste aandacht. Heel dankbaar ben ik ervoor. Heel mooi! 
Yvonne
Dank je voor de prachtige meditatie. Ik vind hem fijn om te luisteren.
Tina
Klik hier om terug te gaan naar de informatiepagina over de meditatie set voor innerlijke Vrede