Let the magic happen

Online Event Magie & Miracles

Let the Magic Happen

3 augustus 2024: Laat de magie van het leven zijn werk doen

Slechts € 57,-  t/m 

zondagavond 28 juli 23.59 uur

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Laat blokkades los en de magie stroomt je leven binnen...

Ken je dit?

Dat alles als vanzelf gaat en je meer bereikt dan je had kunnen dromen?
Ken je het dat je het gevoel hebt dat het hele universum met je meewerkt? Dat je in een liefdevolle wereld leeft waar iedereen het beste met je voorheeft. Lekkur hè?


Dat kun je ervaren als je jezelf niet blokkeert. Het is best wel intens wanneer ik dat zo schrijf. Maar dat is wat we vaak doen. Dat blokkeren doen we namelijk door onze angsten en controle in ons dagelijks leven waardoor dat waar jij zo naar verlangt simpelweg niet gebeurt. 

Het is tijd voor magie

Dit online event is een dag waarop je niet alleen achterover zit en luistert, maar ook daadwerkelijk in beweging komt.  Met altijd ruimte voor een lach neem ik je pijlsnel mee naar de kern, dat maakt mijn werkwijze uniek.


Het Online Event 'Let the Magic Happen' wordt gegeven op zaterdag 3 augustus 2024 van 10.00 uur - 16.00 uur.
Dit event is online en vindt plaats achter je eigen computer.
Mocht je er niet live bij aanwezig kunnen zijn dan ontvang je later een opname, die je in je eigen tijd kunt bekijken. 

Voor de prijs hoef je het niet te laten, die heb ik super laag voor je gehouden.

Geen € 97,- maar t/m 28 juli slechts  € 57,-

Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox.

Een paar reacties op dit event

Victoria

Het was een hele waardevolle dag..... dankjewel voor alle handreikingen..... fijn ook met humor... dank, dankjewel.

Merel

Zeer transformerend!! Zo ontzettend knap hoe je dit doet. Voor mij zijn vele gedachten getackeld!! Super veel dank. Echt zo knap!! 
Martine

Na het volgen van het tweede deel (replay) van het online event, begon ik
's avonds dingen te voelen die ik nog nooit gevoeld had. Ik kon het niet plaatsen.

Later las ik van je dat het event, na het volgen, doorwerkt in je cellen. Nu begreep ik wat er bij mij gebeurde.
Magisch dat jouw gesprekken met mensen ook doorwerken bij alle andere mensen die het zien gebeuren.

Stel je eens voor dat je in verbinding bent met de magie van het leven, je focus op al dat moois dat het leven te bieden heeft...

Dit stukje hieronder staat geschreven in het boek: 'Ontdek de Magie in je Leven en Miracles Happen!' Dit event is op dat boek gebaseerd.


Elke grasspriet is een wonder. Een bloem die uitkomt: pure

magie. Een sneeuwdruppel die aan een boom hangend

ontdooit is subliem. Jij bent subliem. Jij bent die bloem en

die sneeuwdruppel. Jij bent die energie waar alles mee

doordrongen is. Jij bent de pure overvloed.


Waar je aandacht ligt dat trek je aan. Ach, dat heb je vast

wel eens gehoord. In het algemeen leggen wij mensen onze

aandacht op ons tekort. Kijken we naar wat we niet hebben

in plaats van naar wat we wel hebben.

Maar dat ga jij, slimmerd, vandaag niet doen. Jij pakt jezelf

beet en focust op de overvloed.

Ach ja...soms vergeet je het effetjes

Je vergeet dan dat je zelf jouw leven met alles erop en eraan hebt gecreëerd. Dan geef je je partner, je moeder, de regering of God de schuld van jouw ellende. Dat dat niet werkt en dat je dan vast blijft zitten, ach dat weet je stiekem wel, en toch...

Dat er dan geen magie in je leven is, moge duidelijk zijn. Je bent simpelweg vergeten dat wij mensen magische wezens zijn met een ongelofelijke power, die geleefd wil worden.  Het is mogelijk!

Waarom zeg ik dit?

Omdat ik mij ooit het slachtoffer voelde van heel mijn omgeving en natuurlijk ook met name van mijn jeugd waarin zoveel is gebeurd wat niet goed was. Ik was niet happy met mijzelf en al helemaal niet met mijn leven. Het woordje magie kwam niet in mijn woordenboek voor.

Dat kan echt anders hoor...

Ik ben mijzelf gaan ont-wikkelen. Liet emoties los en kwam in contact met mijn Licht, mijn kern. Zo ging ik een weg van controle naar overgave. Van angst naar liefde. Van armoede naar overvloed. Van achterdocht naar vertrouwen.

Stapje voor stapje liet ik mijn eigen blokkades los en ging ik open voor een wereld vol mogelijkheden in plaats van angst en onveiligheid. Ik werd groter dan diegene die ik dacht te zijn en mijn leven werd letterlijk magisch. Nog steeds sta ik soms met grote blije ogen te kijken naar wat allemaal mogelijk is en naar wat er op mijn pad komt. Dat is natuurlijk ook voor jou mogelijk!

Als jij Ja zegt tegen het leven...

Dan zegt het leven Ja tegen jou. Als je bereid bent om al je gedachtes niet meer te geloven en voorbij de mind te gaan kom je in verbinding met je eigen grootsheid. Die wondertjes waar je zo naar verlangt komen dan zomaar op je pad. Het is pure magie. De  partner waar je zo naar verlangde... zit dan naast je op de bank. Je bankrekening die niet zo florissant was... je gelooft je ogen niet. Het is echt mogelijk. Ga het maar ervaren. Dan ga je vertrouwen op de magie van het leven en kun je heerlijk meebewegen.

Dit online event heeft mij bewustwording gegegeven en het inzicht dat ik het vechten echt los mag laten. Dat geeft rust, ruimte en vrijheid.

Ook merk ik dat ik meer in balans sta en loop en dat ik mijn rug niet meer recht (hoef te) hou(den)! Ik kan weer ontspannen zitten, lopen en staan. Ben meer in balans dus. 

Da's een mooi voorbeeld van innerlijke vrijheid en ruimte door loslaten dacht ik zo. 

Cisca

Stel je eens voor...

  • Dat je leeft vanuit een overgave en een flow, waardoor de magie vanzelf komt.
  • Dat er mensen en mogelijkheden op je pad komen, waar je nu nog niet eens van durft te dromen.
  • Dat je je geen zorgen meer maakt.
  • Dat je weet dat je veilig bent waardoor er veel meer ontspanning is.
  • Dat je geniet van je leven ook al gaat het soms effe anders dan je zou willen.
  • Dat je vertrouwt op die magie, waardoor je heerlijk kan meebewegen op die stroom.

    Wat zou dat voor jou betekenen? Hoe zou je leven er dan uit gaan zien?

Ik heb van alles in en van mezelf mogen zien, stapje voor stapje creëer ik mijn liefdevolle bedding om te mogen verbinden met mezelf. Dankjewel voor jouw mega mooie event.

Merel
Ik heb zoveel geprobeerd, ergens kwam ik er niet doorheen. Ook andere therapeuten prikten er niet doorheen. Maar afgelopen zaterdag is het wel gelukt. 


Dat waar ik onbewust mee worstelde is nu weggenomen. 

Ik voel het al een paar dagen en dat is zo fijn!!

Anita

Wie doen er mee met dit online event?

Mensen van alle  leeftijden doen mee. Peter van 18 jaar laat zijn computergames eventjes voor wat ze zijn om mee te doen. Liesbeth van 43 trekt zich terug in haar kantoor en gaat kijken, en ook Mary van 62 jaar zit achter haar scherm.


Bart die psycholoog is en Miranda die werkt als coach zijn erbij. Veel  professionals die voor zichzelf werken, maar ook mensen in loondienst en mensen die nog zoekende zijn volgen deze training. Het maakt dus niet uit waar je geboren bent of welk beroep je hebt, ook jij kan stappen zetten en ja, dat gaat ook online.

Het zijn mensen  die de moed hebben om naar zichzelf te kijken. Die beseffen dat het antwoord in zichzelf ligt en die weten dat als zij innerlijk iets veranderen, hun leven dan ook verandert.

Een wakker worden en bewust worden van beperkende overtuiging in mezelf en deze loslaten. Bijzonder! Het voelt als een opengaan in mezelf. Diepe ontroering en verwondering dat dit zelfs ook online voor mij mogelijk is. Lieve mooie Mahatma, Grote dank en Diep respect dat jij dit voor zoveel mensen mogelijk maakt.

Anna

                   

Veelgestelde vragen over dit Online Event

Moet je grote problemen hebben?

Nee echt niet. Soms zijn het kleine dingen waardoor het leven net ietsjes minder leuk is dan je bedacht had. Als je dat dan tijdens zo'n online event gaat ontdekken, dan kan dat zo'n vrijheid geven. Je bent gelijk weer terug in de flow.

Is het niet een en al ellende zo'n event?

Het is diepgaand en tegelijkertijd heel luchtig. Het werken vanuit deze paradox is mijn kwaliteit. Ik ben ooit bijna van mijn stoel gevallen van het lachen. Dus lachen hoort erbij. Tegelijkertijd ga je ervaren dat zo'n groep een warm bad is, jawel... zelfs online! Daar word je blij van.

Heb je er wel wat aan?

Een online event werkt heel sterk door en kan je leven werkelijk veranderen. Ik zie bij webinars wat er in één uur online al kan veranderen. Dit is nog dus zes keer zoveel. Je krijgt er echt een boost van.

Zit ik dan de hele dag saai naar een beeldscherm te turen?

Nee, je zit echt niet de hele dag alleen passief te luisteren. Je krijgt opdrachten, we zullen meditaties doen en we gaan bewegen. We gaan dus ál je cellen activeren.

                 

Dit was de beste investering in mijzelf. Op gebied van geluk in relaties in familiebanden en de liefde, werk en financiën, is mijn wereld blijvend en positief veranderd, waarvoor ik Antoinette meer dan dankbaar ben!

Wesly
Let the magic happen

Is het nu tijd voor jou?

Laat je dan meenemen door mij deze dag. Een dag waarin ik jou in contact breng met liefde en licht. Met de magie van het leven.


Dit online event wordt gegeven op zaterdag 3 augustus 2024 van 10.00 uur - 16.00 uur.
Het  is online en vindt dus plaats achter je eigen computer.


Mocht je er niet live bij aanwezig kunnen zijn dan ontvang je later een opname, die je in je eigen tijd kunt bekijken.

Geen € 97,- maar t/m 28 juli slechts  € 57,-


Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox.

Zeer transformerend!! Zo ontzettend knap hoe je dit doet. Voor mij zijn vele gedachten getackeld!! Super veel dank. Echt zo knap!! 

Merel

Het was een hele waardevolle dag..... dankjewel voor alle handreikingen..... fijn ook met humor... dank, dankjewel.

Victoria

Was weer heel waardevol, duizend maal dank!!!❤️💞❤️

José

Na het volgen van het tweede deel (replay) van het online event, begon ik
's avonds dingen te voelen die ik nog nooit gevoeld had. Ik kon het niet plaatsen.

Later las ik van je dat het event, na het volgen, doorwerkt in je cellen. Nu begreep ik wat er bij mij gebeurde.
Magisch dat jouw gesprekken met mensen ook doorwerken bij alle andere mensen die het zien gebeuren.

Martine

Fantastisch wat 1 dag al kan doen!

Eleine

Het was fantastisch, ik voel de energie stromen hier.  Dank je wel Antoinette <3

Trudy

Hier zijn de foto's die bij de mail van 5 juli horen.

In mijn dagelijkse mail van 5 juli schrijf ik over mijn safari door het Landmeerse moeras. Hier de beloofde foto's van het modderige maar prachtig groene geheel.