30 maart 2024:
Online Event Kom in de Flow

Miracles Happen!

Als je jouw mindset verandert, verandert je leven. Zo simpel is het.

Verlang jij naar meer, maar is er iets dat jou blokkeert?

Het leven kan soms zo stroperig zijn. Zo taai. Dat waar je naar verlangt lijkt een mooie droom die voor je vriendin wel realiseerbaar is, maar niet voor jou. 

Zij heeft wel die fijne kerel thuis zitten en lekker geld op de bank. Ja, zij geniet optimaal van haar leven. En jij?

Ondanks je geploeter. Ondanks dat je er zo je best voor doet.
Het succes waar je naar verlangt...
De liefde waar je soms naar smacht...
Dat geld waar je van droomt...
Het wil maar niet lukken. 

Een paar reacties op dit event

Cisca

Wat was het zeker een fijne transformerende dag. De verbinding was ruim aanwezig. Er was fijne herkenning en erkenning in de gesprekken. 

Ik voelde aan het eind de verbinding met mezelf, hoe bijzonder en mooi en uniek. Dat was mijn doel bij aanvang. Nu kan ik zeggen dat ik van mij hou. Ik ben goed zoals ik ben en mag volledig aanwezig zijn.

Stefanie

Ik ben rustiger en minder bang...
Ik doe nu wat goed voelt.

Loslaten is belangrijk geworden voor mij.

Ik vecht minder en laat meer toe.
Saskia

Het was zo een fijne dag. Er gebeurde  zoveel in mijn lijf en in mijn gedachtes. Emoties kwamen los. Nu voel ik mij een stuk lichter dan gisteren. Het is fijn om aan de hand van jouw praten gewezen te worden op mijn onbewuste processen. Ik mag gezien worden en hoef me niet meer te verbergen.Stel je eens voor dat je je leven leeft vanuit een flow

Dit stukje is een extract uit mijn nieuwe boek 'Ontdek de Magie in je Leven en Miracles Happen!' Dit event is op dat boek gebaseerd.


Neem bijvoorbeeld die gedachte: 'Ik ben niet goed genoeg’

Je had een post op Facebook gepost en kreeg er geweldige

reacties op. Behalve eentje dan, van een klojo. Die maakte echt

zo’n misselijke opmerking. Je bent er de hele dag ziek van

geweest. Die andere 35 geweldige reacties en support van

mensen die onder hetzelfde bericht stonden, die doen er

niet meer toe. Jij ziet alleen maar dat ene bericht en denkt:

‘Zie je wel, ik ben niet goed genoeg.’ Ons ego is zóoo slim!

Gelukkig zijn we meer dan dat ego. Je gaat je ware kracht

ervaren als je in de flow komt. Dan krijg je inspiratie. Dan

word je geïnspireerd om goede dingen te doen of iets moois

te creëren. Dit boek komt ook voort uit inspiratie.

Het ego houdt niet van expansie...

We hebben allemaal een ego. Dat is het jasje van overtuigingen die gekoppeld is aan emoties. Daarmee gaan we  door het leven. Je kunt het ook zien als een klein kind dat bang is om in een boom te klimmen en om een vuur te maken van het sprokkelhout. Dat kleine kind wil alleen maar bij mama thuis blijven zitten. Het wil niet op bezoek bij vriendjes, niet op vakantie en al helemaal geen risico's nemen. 

Als je dit zo leest dan denk je misschien bij jezelf: 'Nou dat wilde ik vroeger wel hoor. Ik klom in bomen en deed de gekste dingen.' En toch... ergens heb je een kind (je ego) dat niet uit die comfortzone wil. Die bang is voor nieuwe dingen. Het liefste wil het ego blijven zitten waar het zit, heerlijk in de comfortzone, al is dat in sommige gevallen een gevangenis waar je niet echt blij mee bent.

Als je je dan buiten die comfortzone begeeft, zal het tegensputteren. Het zal je doen twijfelen. Maar... het zal je ook vrijheid geven en het brengt je in de flow. Die flow waarin alles moeiteloos gaat en je de stappen zet die bij je passen.

Het ego houdt van weerstand en vechten. Van een stil verzet. Ik kan dat goed schrijven, omdat ik dat ego als geen ander ken en mij daardoor niet langer laat beheersen. We zijn zoveel grootser dan ons denken en we hebben allemaal een eindeloze potentie om dromen waar te maken.

 
Vroeger wist ik niets van een ego en een programmering. Ik zat gevangen in mijn eigen blokkerende mindset en was er niet zo happy mee. Ik wist niet dat ik mijn leven kon veranderen door meer bewustzijn te krijgen. Ik overleefde in plaats van dat ik door het leven danste en op een gegeven moment ben ik daardoor finaal ingestort. 


Toen begon mijn proces van bewustwording. Mijn programmering veranderde en daarmee veranderde ook mijn leven. Ik weet nu dat iedereen dat kan veranderen. Ook jij!

Flow is de weg naar succes en liefde

Wanneer je in flow bent stroom je mee met het leven en voel je je gedragen. Dan doe je, zonder dat je het bewust bent, de juiste dingen waar je daarna heel blij wordt van het resultaat. Dan hebben je woorden kracht en je ogen zien mogelijkheden waar anderen die niet zien.

Het is tijd voor flow

Dit online event is een dag waarop je niet alleen achterover zit en luistert, maar ook daadwerkelijk in beweging komt.  Met altijd ruimte voor een lach neem ik je pijlsnel mee naar de kern, dat maakt mijn werkwijze uniek.


Het Online Event Kom in de Flow wordt gegeven op zaterdag 30 maart 2024 van 10.00 uur - 16.00 uur.
Dit event is online en vindt plaats achter je eigen computer.
Mocht je er niet live bij aanwezig kunnen zijn dan ontvang je later een opname, die je in je eigen tijd kunt bekijken. 

Voor de prijs hoef je het niet te laten, die heb ik super laag voor je gehouden.

Geen € 97,- maar tot en met 24 maart slechts  € 57,-

Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox.

Dit online event heeft mij bewustwording gegegeven en het inzicht dat ik het vechten echt los mag laten. Dat geeft rust, ruimte en vrijheid.

Ook merk ik dat ik meer in balans sta en loop en dat ik mijn rug niet meer recht (hoef te) hou(den)! Ik kan weer ontspannen zitten, lopen en staan. Ben meer in balans dus. 

Da's een mooi voorbeeld van innerlijke vrijheid en ruimte door loslaten dacht ik zo. 

Cisca

Stel je eens voor...

  • Dat je je veilig voelt wanneer je uit je comfortzone gaat.
  • Dat je merkt dat je gedragen wordt wanneer je niet op wilskracht iets probeert te bereiken.
  • Dat je je potentie leeft.
  • Dat je helemaal jezelf durft te zijn in elke situatie. 
  • Dat je gewoon blij bent met jezelf en met jouw leven.

    Wat zou dat voor jou betekenen? Hoe zou je leven er dan uit gaan zien?

Ik heb van alles in en van mezelf mogen zien, stapje voor stapje creëer ik mijn liefdevolle bedding om te mogen verbinden met mezelf. Dankjewel voor jouw mega mooie event.

Merel
Ik heb zoveel geprobeerd, ergens kwam ik er niet doorheen. Ook andere therapeuten prikten er niet doorheen. Maar afgelopen zaterdag is het wel gelukt. 


Dat waar ik onbewust mee worstelde is nu weggenomen. 

Ik voel het al een paar dagen en dat is zo fijn!!

Anita

Wie doen er mee met dit online event?

Mensen van alle  leeftijden doen mee. Peter van 18 jaar laat zijn computergames eventjes voor wat ze zijn om mee te doen. Liesbeth van 43 trekt zich terug in haar kantoor en gaat kijken, en ook Mary van 62 jaar zit achter haar scherm.


Bart die psycholoog is en Miranda die werkt als coach zijn erbij. Veel  professionals die voor zichzelf werken, maar ook mensen in loondienst en mensen die nog zoekende zijn volgen deze training. Het maakt dus niet uit waar je geboren bent of welk beroep je hebt, ook jij kan stappen zetten en ja, dat gaat ook online.

Het zijn mensen  die de moed hebben om naar zichzelf te kijken. Die beseffen dat het antwoord in zichzelf ligt en die weten dat als zij innerlijk iets veranderen, hun leven dan ook verandert.

Een wakker worden en bewust worden van beperkende overtuiging in mezelf en deze loslaten. Bijzonder! Het voelt als een opengaan in mezelf. Diepe ontroering en verwondering dat dit zelfs ook online voor mij mogelijk is. Lieve mooie Mahatma, Grote dank en Diep respect dat jij dit voor zoveel mensen mogelijk maakt.

Anna

                   

Veelgestelde vragen over dit Online Event

Moet je grote problemen hebben?

Nee echt niet. Soms zijn het kleine dingen waardoor het leven net ietsjes minder leuk is dan je bedacht had. Als je dat dan tijdens zo'n online event gaat ontdekken, dan kan dat zo'n vrijheid geven. Je bent gelijk weer terug in de flow.

Is het niet een en al ellende zo'n event?

Het is diepgaand en tegelijkertijd heel luchtig. Het werken vanuit deze paradox is mijn kwaliteit. Ik ben ooit bijna van mijn stoel gevallen van het lachen. Dus lachen hoort erbij. Tegelijkertijd ga je ervaren dat zo'n groep een warm bad is, jawel... zelfs online! Daar word je blij van.

Heb je er wel wat aan?

Een online event werkt heel sterk door en kan je leven werkelijk veranderen. Ik zie bij webinars wat er in één uur online al kan veranderen. Dit is nog dus zes keer zoveel. Je krijgt er echt een boost van.

Zit ik dan de hele dag saai naar een beeldscherm te turen?

Nee, je zit echt niet de hele dag alleen passief te luisteren. Je krijgt opdrachten, we zullen meditaties doen en we gaan bewegen. We gaan dus ál je cellen activeren.

                 

Dit was de beste investering in mijzelf. Op gebied van geluk in relaties in familiebanden en de liefde, werk en financiën, is mijn wereld blijvend en positief veranderd, waarvoor ik Antoinette meer dan dankbaar ben!

Wesly

Voel jij je aangesproken?

Laat je dan meenemen door mij deze dag. Een dag waarin ik jou in contact breng met dat wat jou tegenhoudt om vanuit jouw Flow te leven. 


Het Online Event Kom in de Flow wordt gegeven op 30 maart 2024 van 10.00 uur - 16.00 uur.
Het event is online en vindt plaats achter je eigen computer.


Mocht je er niet live bij aanwezig kunnen zijn dan ontvang je later een opname, die je in je eigen tijd kunt bekijken.

Geen € 97,- maar tot en met 24 maart slechts  € 57,-


Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox.

Zeer transformerend!! Zo ontzettend knap hoe je dit doet. Voor mij zijn vele gedachten getackeld!! Super veel dank. Echt zo knap!! 

Merel

Het was een hele waardevolle dag..... dankjewel voor alle handreikingen..... fijn ook met humor... dank, dankjewel.

Victoria

Was weer heel waardevol, duizend maal dank!!!❤️💞❤️

José

Na het volgen van het tweede deel (replay) van het online event, begon ik
's avonds dingen te voelen die ik nog nooit gevoeld had. Ik kon het niet plaatsen.

Later las ik van je dat het event, na het volgen, doorwerkt in je cellen. Nu begreep ik wat er bij mij gebeurde.
Magisch dat jouw gesprekken met mensen ook doorwerken bij alle andere mensen die het zien gebeuren.

Martine

Fantastisch wat 1 dag al kan doen!

Eleine

Het was fantastisch, ik voel de energie stromen hier.  Dank je wel Antoinette <3

Trudy