11 mei 2024:
Online Event Stilte in je hoofd en rust in je lijf

Miracles Happen!

Slechts € 57  t/m zondagavond 5 mei

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Als je jouw mindset verandert, verandert je leven. Zo simpel is het.

We willen rust in ons hoofd...

Maar vaak zijn er duizend stemmetjes die je weghouden van de rust. Die je onzeker, bang en negatief maken. Dat kan ook niet anders want 90% van onze gedachtes zijn per definitie negatief. Dat is meestal onbewust hoor. Schrijf gedurende een uur maar eens al je gedachtes op... je zult er van schrikken.

Het is tijd voor rust in je hoofd

Dit online event is een dag waarop je niet alleen achterover zit en luistert, maar ook daadwerkelijk in beweging komt.  Met altijd ruimte voor een lach neem ik je pijlsnel mee naar de kern, dat maakt mijn werkwijze uniek.


Het Online Event Stilte in je hoofd en rust in je lijf wordt gegeven op zaterdag 11 mei 2024 van 10.00 uur - 16.00 uur.
Dit event is online en vindt plaats achter je eigen computer.
Mocht je er niet live bij aanwezig kunnen zijn dan ontvang je later een opname, die je in je eigen tijd kunt bekijken. 

Voor de prijs hoef je het niet te laten, die heb ik super laag voor je gehouden.

Geen € 97,- maar tot en met 5 mei slechts  € 57,-

Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox.

Een paar reacties op dit event

Cisca

Wat was het zeker een fijne transformerende dag. De verbinding was ruim aanwezig. Er was fijne herkenning en erkenning in de gesprekken. 

Ik voelde aan het eind de verbinding met mezelf, hoe bijzonder en mooi en uniek. Dat was mijn doel bij aanvang. Nu kan ik zeggen dat ik van mij hou. Ik ben goed zoals ik ben en mag volledig aanwezig zijn.

Stefanie

Ik ben rustiger en minder bang...
Ik doe nu wat goed voelt.

Loslaten is belangrijk geworden voor mij.

Ik vecht minder en laat meer toe.
Saskia

Het was zo een fijne dag. Er gebeurde  zoveel in mijn lijf en in mijn gedachtes. Emoties kwamen los. Nu voel ik mij een stuk lichter dan gisteren. Het is fijn om aan de hand van jouw praten gewezen te worden op mijn onbewuste processen. Ik mag gezien worden en hoef me niet meer te verbergen.Stel je eens voor dat je je leven leeft vanuit rust en vrede

Dit stukje is een extract uit mijn nieuwe boek 'Ontdek de Magie in je Leven en Miracles Happen!' Dit event is op dat boek gebaseerd.


Ik ga recht zitten, sluit mijn ogen, adem een paar keer diep

in en uit en ga op zoek naar de stilte.

Vaak is die er niet gelijk en zie ik mijn gedachtes verschijnen.


Soms hè, soms zijn die gedachtes zo krachtig dat ik als het ware in het verhaal van mijn mind word gezogen. Die gedachtes werken als een soort draaikolk die je zo het verhaal in slepen. Dat wil ik zien. 

Elke keer als dat gebeurt stap ik uit het verhaal om met mijn aandacht weer terug te keren naar mijn ademhaling.


Hoe langer ik dit doe, hoe dieper ik in de stilte zak. Het is zo’n

weldadig gevoel van veiligheid.

Het ego wil overleven

We hebben allemaal een ego. Dat is het jasje van overtuigingen die gekoppeld is aan emoties. Daarmee gaan we  door het leven. Onze gedachtes worden dus gevoed door dat ego, welke gebaseerd is op je verleden. 

Met name op de niet zo fijne ervaringen die je ooit als kind hebt meegemaakt. Iets in jou wil dat pijnlijke verleden nog goed maken, waardoor de pijn van weleer zich juist blijft herhalen. Hoe paradoxaal is dit! Dit geeft dus de frictie in je hoofd en de pijn in je hart.

Dat kan echt anders hoor...

Ik spreek uit ervaring. Wat had ik veel ongein in mijn hoofd vroeger. En ja, elke keer kwam ik weer in dezelfde shit terecht. Elke keer weer werd ik  afgewezen en kwam die pijn met die gedachtes van ik ben niet goed genoeg voorbij. Ik geloofde ze ook, want ja, ze werden elke keer weer bewezen. Dus het was gewoon zo. Ik was niet goed genoeg. 

Herkenbaar?

Nou dit was dus de grootste onzin. Later begreep ik dat. Maar ja, dat begrijpen was niet genoeg, want ik werd nog steeds getriggerd in dat oud zeer van de afwijzing. 

Nog later kwam ik thuis bij mijzelf. Bij die rust en vrede en bij het geluk waar ik mijn leven lang zo naar heb verlangd. 


En nu? 

Ik zie mijzelf en leef in liefde.

Ik voel mij ook geliefd.

En niet alleen door de liefste lief die ik nu al meer dan acht jaar aan mijn zijde heb.


Wil jij dat ook? Meld je hieronder aan voor dit event!

Dit online event heeft mij bewustwording gegegeven en het inzicht dat ik het vechten echt los mag laten. Dat geeft rust, ruimte en vrijheid.

Ook merk ik dat ik meer in balans sta en loop en dat ik mijn rug niet meer recht (hoef te) hou(den)! Ik kan weer ontspannen zitten, lopen en staan. Ben meer in balans dus. 

Da's een mooi voorbeeld van innerlijke vrijheid en ruimte door loslaten dacht ik zo. 

Cisca

Stel je eens voor...

  • Dat je je veilig voelt wanneer je in de stilte zakt
  • Dat je je geliefd voelt
  • Dat je vanuit die stilte de oude niet ware gedachten doorziet.
  • Dat je geniet van rust in je lijf
  • Dat jouw leven zoveel lichter wordt.

    Wat zou dat voor jou betekenen? Hoe zou je leven er dan uit gaan zien?

Ik heb van alles in en van mezelf mogen zien, stapje voor stapje creëer ik mijn liefdevolle bedding om te mogen verbinden met mezelf. Dankjewel voor jouw mega mooie event.

Merel
Ik heb zoveel geprobeerd, ergens kwam ik er niet doorheen. Ook andere therapeuten prikten er niet doorheen. Maar afgelopen zaterdag is het wel gelukt. 


Dat waar ik onbewust mee worstelde is nu weggenomen. 

Ik voel het al een paar dagen en dat is zo fijn!!

Anita

Wie doen er mee met dit online event?

Mensen van alle  leeftijden doen mee. Peter van 18 jaar laat zijn computergames eventjes voor wat ze zijn om mee te doen. Liesbeth van 43 trekt zich terug in haar kantoor en gaat kijken, en ook Mary van 62 jaar zit achter haar scherm.


Bart die psycholoog is en Miranda die werkt als coach zijn erbij. Veel  professionals die voor zichzelf werken, maar ook mensen in loondienst en mensen die nog zoekende zijn volgen deze training. Het maakt dus niet uit waar je geboren bent of welk beroep je hebt, ook jij kan stappen zetten en ja, dat gaat ook online.

Het zijn mensen  die de moed hebben om naar zichzelf te kijken. Die beseffen dat het antwoord in zichzelf ligt en die weten dat als zij innerlijk iets veranderen, hun leven dan ook verandert.

Een wakker worden en bewust worden van beperkende overtuiging in mezelf en deze loslaten. Bijzonder! Het voelt als een opengaan in mezelf. Diepe ontroering en verwondering dat dit zelfs ook online voor mij mogelijk is. Lieve mooie Mahatma, Grote dank en Diep respect dat jij dit voor zoveel mensen mogelijk maakt.

Anna

                   

Veelgestelde vragen over dit Online Event

Moet je grote problemen hebben?

Nee echt niet. Soms zijn het kleine dingen waardoor het leven net ietsjes minder leuk is dan je bedacht had. Als je dat dan tijdens zo'n online event gaat ontdekken, dan kan dat zo'n vrijheid geven. Je bent gelijk weer terug in de flow.

Is het niet een en al ellende zo'n event?

Het is diepgaand en tegelijkertijd heel luchtig. Het werken vanuit deze paradox is mijn kwaliteit. Ik ben ooit bijna van mijn stoel gevallen van het lachen. Dus lachen hoort erbij. Tegelijkertijd ga je ervaren dat zo'n groep een warm bad is, jawel... zelfs online! Daar word je blij van.

Heb je er wel wat aan?

Een online event werkt heel sterk door en kan je leven werkelijk veranderen. Ik zie bij webinars wat er in één uur online al kan veranderen. Dit is nog dus zes keer zoveel. Je krijgt er echt een boost van.

Zit ik dan de hele dag saai naar een beeldscherm te turen?

Nee, je zit echt niet de hele dag alleen passief te luisteren. Je krijgt opdrachten, we zullen meditaties doen en we gaan bewegen. We gaan dus ál je cellen activeren.

                 

Dit was de beste investering in mijzelf. Op gebied van geluk in relaties in familiebanden en de liefde, werk en financiën, is mijn wereld blijvend en positief veranderd, waarvoor ik Antoinette meer dan dankbaar ben!

Wesly

Is het nu tijd voor jou?

Laat je dan meenemen door mij deze dag. Een dag waarin ik jou in contact breng met liefde en licht. Met stilte in je hoofd en rust in je lijf.


Dit online event wordt gegeven op 11 mei 2024 van 10.00 uur - 16.00 uur.
Het is online en vindt dus plaats achter je eigen computer.


Mocht je er niet live bij aanwezig kunnen zijn dan ontvang je later een opname, die je in je eigen tijd kunt bekijken.

Geen € 97,- maar tot en met 5 mei slechts  € 57,-


Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox.

Zeer transformerend!! Zo ontzettend knap hoe je dit doet. Voor mij zijn vele gedachten getackeld!! Super veel dank. Echt zo knap!! 

Merel

Het was een hele waardevolle dag..... dankjewel voor alle handreikingen..... fijn ook met humor... dank, dankjewel.

Victoria

Was weer heel waardevol, duizend maal dank!!!❤️💞❤️

José

Na het volgen van het tweede deel (replay) van het online event, begon ik
's avonds dingen te voelen die ik nog nooit gevoeld had. Ik kon het niet plaatsen.

Later las ik van je dat het event, na het volgen, doorwerkt in je cellen. Nu begreep ik wat er bij mij gebeurde.
Magisch dat jouw gesprekken met mensen ook doorwerken bij alle andere mensen die het zien gebeuren.

Martine

Fantastisch wat 1 dag al kan doen!

Eleine

Het was fantastisch, ik voel de energie stromen hier.  Dank je wel Antoinette <3

Trudy