Ben jij ook zo bang om gekwetst te worden?

Heel je hart, zodat je je weer kunt openen! 

Als je met een gesloten hart door het leven gaat, dan....

 1. Voelt het alsof je een hart van prikkeldraad hebt. Je bent ook echt af en toe stekelig, terwijl je zo graag anders wilt reageren.
 2. Dan reageer je soms nors, terwijl die kerel op de hoek van de straat het toch echt niet slecht met je voor had.
 3. Stiekem vertrouw je dan deep down niemand en is controle je beste vriend.
 4. Als iemand je wat geeft vraag jij je af wat hij of zij van jou wilt. Want ach, zomaar mogen ontvangen is ook zo'n dingetje. 
 5. Denk je misschien dat jij niet goed bent en dat deep down niemand van jou houdt. Misschien weel je wel dat die vent of vrouw van jou om jou geeft, toch kan je dat dan niet voelen en ben je wantrouwend. 

Herken jij je in één of meerdere van deze punten? 

Alsjeblieft: een meditatie om je hart te helen.

Hoe meer je jezelf leert kennen, des te meer het pantser van je hart kan smelten en je jouw ware harte-kracht kunt gaan leven. Dus maak even tijd voor jezelf vrij en gun jezelf deze meditatie.

De Online Power Training Heel je hart in het kort

 • De looptijd is een maand.
 • De opnames van het Online Event 'Heel je hart' plus de bonusmasterclass.
 • 24 dagen lang een dagelijkse opdracht via een filmpje.
 • De opnames van 3 Masterclasses waarin ik deelnemers live train en de vragen beantwoord over wat zij tegenkomen tijdens deze training en meditaties geef.
 • De Magic Boosts 'Heel je hart'. Deze mp3 bestanden helpen je onderbewuste te her-programmeren.
 • Onze eigen community: Deel jouw ervaringen en lees hoe het andere verging op de community.

Na aanmelding ontvang je alles wat je voor deze training moet weten in je mailbox en kun je direct starten.

€ 267-
€ 127,-

Online Power Training 

Heel je hart

Ben jij deze investering waard?

Na aanmelding ontvang je alles wat je voor deze training moet weten in je mailbox en kun je direct starten.

Antoinette:

"Het helen van mijn hart heeft mijzelf ook zoveel gegeven. Ik werd zachter en ging open en leerde de kracht van kwetsbaarheid kennen. Dat proces heeft mijn hele leven veranderd."

Een paar reacties op deze Online Power Training

Lieselotte

Oh wat word ik toch steeds zo blij van die video's. Als ik die vrolijkheid zie, dan besef ik iedere keer: dat is het. Zo horen we in het leven te staan. Ik heb zoveel uit dit traject gehaald. Ik voel dat mijn hart veel meer open staat voor alles. Ik voel het aan de constante kriebeltjes in mijn hart van al die nieuwe ervaringen.


Katja

Wat ben ik dankbaar dat ik de stap heb durven zetten voor deze training. Dat ik naar mijn hart durfde luisteren.
Ik ervaar dat ik aardiger, zachter voor mezelf ben, sinds ik hiermee gestart ben. En wat een mooie inzichten. Ik leer veel over mezelf.
Katrien

Wat een verschil mag ik al merken ten opzichte van een maand geleden. Ik voel me blij, het stoort me steeds minder dat ik altijd alleen ben.
 Wat een mega geschenk voor mezelf. Ik kan mezelf steeds goedkeuren en als ik dat doe, doen de anderen dat ook, zonder gedoe. Een hele fijne ervaring, waar ik nog wel meer van wil.

Het is tijd om weer open te gaan.

loslaten mag

Hoe ziet jouw leven eruit als je hart weer open gaat? 

 • Begroet je die vent van op de hoek met een open blik en krijg je gelijk ook zo'n fijne reactie terug.
 • Straal je als vanzelf liefde uit. Weet je wat zo vet is? Dat krijg je dan ook gelijk weer terug, maar niet alleen dat.. je voelt je gewaardeerd.
 • Dan voel je dat je liefde waard bent en ja dat geeft mogelijkheden. Mensen willen gewoon graag bij jou in de buurt zijn.
 • Je zegt zeker niet overal Ja op, maar met liefde voor jezelf kijk je naar wat klopt in jouw leven. 
 • Je gaat de liefde stapje voor stapje weer toelaten, doordat je meer verbinding krijgt met jezelf en die verbinding geeft je powerrrrr.

Holy moly wat een mooi proces, kan het niet vaak genoeg zeggen. Stap voor stap word je meegenomen. De woorden van Antoinette raken je in je diepste kern. Ik ben zo dankbaar! In deze training lagen voor mij de antwoorden waar ik al zo lang naar op zoek was. Dankjewel! 💖

Caroline

Als geen ander weet ik hoe het voelt om door het leven te gaan met een gesloten hart.

Ik weet het nog goed. Als jonge vrouw werd ik ooit aangesproken op mijn functioneren in het team. Ik ontving alle woorden (lees kritiek) stoïcijns en liet mijn gevoel niet merken. Niemand kon mij in die tijd raken. Gepantserd ging ik door het leven met een gesloten hart. Ik vertrouwde echt niemand. In die tijd had ik wel een vriend, maar echt die liefde kunnen ontvangen, dat liet ik niet toe. 


Ik zat in mijn overleving en het leven was echt een vette uitdaging in die tijd. Ik hield mij dus staande. Echt genieten was er ook niet bij, maar goed. Op dat moment wist ik niet beter en was dit het beste wat ik toen kon doen.

Stapje voor stapje heb ik mijn pantser laten smelten. Ik ben mijzelf gaan ontdekken en met name de schoonheid en de enorme liefde die er in mijn hart zat ben ik toen gaan ervaren. Ik werd zachter en ging open en leerde de kracht van kwetsbaarheid kennen.  Dat proces heeft mijn hele leven veranderd. En inmiddels sta ik in mijn liefde en innerlijke kracht in plaats van in mijn pantser en overleving. 

Als je hart geheeld is, dan sta je met liefde en vertrouwen in het leven en dat krijg je dan ook terug van je omgeving.

Maar ook dit kan de  Online Power Training 

Heel je hart jou geven.

 • Door het loslaten van je pantser komt jouw hartenpower weer naar boven.
 • Je gaat jezelf  begrijpen tot in de diepste lagen.  
 • Hierdoor krijg je een andere bril op, waarmee je de wereld inkijkt.
 • Hierdoor verbeteren je relaties, want je wordt veel minder snel geraakt.

 Wat een mooie training. Ik heb in mijn leven nog nooit zo depressief gevoeld als het afgelopen jaar. Ik wilde nu ‘once in a lifetime’ die oude rommel op te ruimen. Als ik die keuze niet had gemaakt dan had ik waarschijnlijk een ander regulier traject gevolgd met medicijnen oid wat ik niet wilde. En jij kwam op het juiste moment en jij geeft een flinke zet in de juiste richting. Met liefde, humor en gekheid maar wel ff erdoorheen prikken. Au en bedankt, het is zoveel waard! Thanks! 🧚🏻‍♀️😘

Astrid
                   

Veelgestelde vragen over de Online Power Training - Oud

Ik ben eigenlijk nogal druk, kost het veel tijd?

De filmpjes duren maar een paar minuten. De opdrachten zelf doe je vaak gedurende dag terwijl je met andere dingen bezig bent. Soms is het een schrijf opdracht waar je wat langer mee bezig kunt zijn. Maar er is ook altijd ruimte om de opdrachten op een ander moment of een andere dag te doen, wanneer het je wél uitkomt.

Wat zijn Magic Boosts?

Dit zijn mp3 bestanden waarmee ik je onderbewuste herprogrammeer. Ik fluister je als het ware toe en door hier regelmatig naar te luisteren verschuiven er dingen in je denkpatronen.

Hoe zit dat met de community, is die op Facebook?

Nee, we maken gebruik van ons eigen platform. Dus je hoeft geen lid van facebook te zijn om te kunnen aansluiten bij onze warme community.

Wat als ik niet bij de Masterclasses kan zijn?

Maak je geen zorgen, je kunt van te voren je eventuele vraag insturen en ontvangt naderhand de opnames. Zo ontvang je toch gewoon de begeleiding die voor jou past.

                 

Weg met het getwijfel... meld je aan.

€ 267-
€ 127,-

Online Power Training 

Heel je hart

Ik hoor je al denken: 'Ben ik het wel waard? Gaat het ook voor mij werken?' Deze stemmetjes ken je wel. Hoe zou het voor je zijn als je deze ongein gelijk loslaat door je aan te melden?


Vertrouw maar op het gevoel in je hart. Daar word je blij van.


Jij bent dit waard!

Na aanmelding ontvang je alles wat je voor deze training moet weten in je mailbox en kun je direct starten.

Wil je liever nog even met ons sparren of dit een passende stap is voor jou?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen telefonisch contact met je op. Je kunt ook een mailtje sturen naar: info@spirit-coaching.nl.


Ik heb mezelf gevoeld, gezien, vergeven, gedeeld....en daardoor mezelf zichtbaarder gemaakt.

Ik voel en zie nu mijn angst en laat ze los wetende dat ik een keuze heb. Ik zeg en doe daardoor dingen waardoor ik me vrij maak, waardoor ik meer Mijn Leven Leef. 

Dankjewel Antoinette en dank ook aan mezelf dat ik hieraan durfde mee te doen.

Ik keur mezelf helemaal goed!

Christine
Wil je meer reacties lezen op deze Online Power Training Heel je hart? Kijk dan hier.