Reacties op:

Online Power Training Jij bent Liefde

Lees hier de reacties 

op deze Online Power Training

Of klik hier om terug te gaan naar de informatiepagina.


ik vond het een zeer waardevolle training - ik voel meer liefde naar mezelf en niet steeds die afkeuring meer of ignorance.
Ook geld komt naar me toe. Mijn baas heeft zelfs beslist dat we een extra maandloon krijg en owv goed werk !  woawie.. 


Nathalie

Ik ben heel blij met jou manier van trainen. Het maakt de juiste dingen bewust, op een klaarblijkelijk simpele manier. Hierdoor zie je jouw eigen overtuigingen en kan je ze loslaten zodat er meer ruimte en licht ontstaat en je eigen "ik" weer ontdekt. De Olga


Liefdevol mogen zijn voelde voor mij alsof ik mezelf mag zijn en dat voelt heel goed. Ik heb daarnaast ook weer veel nieuwe inzichten gekregen tijdens deze training en het is zo mooi wat er verschoven is in mijn leven door deze inzichten, waardoor ik kan 


Paula


Ook de training Jij bent liefde heeft mij zoveel meer gebracht dan ik had durven dromen . Ik kan de liefde voor mezelf laten stromen. Ik ben veel zachter voor mezelf geworden. Ik heb plezier in en met mezelf. Heel bijzonder.
Dank je wel lieve Antoinette


Karin


Door Antoinette kom je dichter bij jezelf en de liefde in jezelf


Nel


Antoinette, je hebt mij wakker geschud van wat eigenlijk al in me aanwezig was. Jij weet dat bij mensen aan te roepen, lieve Topper! Wat zou de Liefde doen? Als ieder mens zich dat zou afvragen werken we in Liefde aan een menswaardige wereld!


Trudy

Een geweldig leuke training met luchtigheid en uitdagende diepgang om liefde in jezelf te ontdekken, een echte aanrader! Net als de andere trainingen, je kijkt uit naar de opdrachten iedere ochtend :) Dank je wel
Antoinette dat je dit met ons deelt.

Marja

Deze cursus is cadeautje die je helpt om weer te kunnen en mogen leven vanuit liefde

Willemien

Door Antoinette kom je dichter bij jezelf en de liefde in jezelf

Karin

Ik vond het een zeer waardevolle training - ik voel meer liefde naar mezelf en niet steeds die afkeuring meer of ignorance. Ook geld komt naar me toe. Mijn baas heeft zelfs beslist dat we een extra maandloon krijgen vanwege goed werk!  Woawie.. 

Nathalie

Door Antoinette kom je dichter bij jezelf en de liefde in jezelf

Nel

Hele fijne training deze maand. Ik merk dat ik zachter voor mezelf kan zijn. Heb alweer zin in de volgende training. ❤

Cynthia

Deze training heeft me zachter gemaakt, ben dichter bij mezelf gekomen en voel minder afstand tussen andere mensen en mij. Ik kan op een lieve manier mijn grenzen aangeven en dit wordt geaccepteerd. Voel nu beter het verschil tussen de ander en mij en dat mag er zijn.

Carla

Ik merk dat ik een stuk rustiger geworden ben, aan mezelf leer denken in de eerste plaats en minder anderen mijn prioriteit maak... ook op het werk merk ik dat ik opener word in discussies en debatten meer mijn stem laat horen ipv de grijze muis te zijn...het zijn kleine stapjes,  maar ik merk de verandering die beetje bij beetje plaatsvindt in mezelf... ik voel dat ik nog heel veel kan leren, groeien, maar nu al zo dankbaar dat Antoinette op mijn pad gekomen is en ik mezelf dit gegund heb... op naar de volgende powertraining voor nog meer groei, meer liefde en meer overvloed...

Petrouschka

Ik raad iedereen aan Antoinette te volgen. Ze is een schat, voelt goed aan en je kan met haar lachen, het is niet saai.

Kiki

Ik vond deze maandtraining heel erg fijn. Er is al het een en ander in mij verschoven, heerlijk gevoel. Ook heeft het me weer nieuwe inzichten gegeven t.a.v. de geldstroom. De mantra wat zou liefde doen werkt ook goed voor mij. Ik gebruik deze regelmatig. Met veel plezier kijk ik uit naar de volgende training.👍

Eveline

Na deze training word ik steeds zachter voor mezelf.
 Ik heb geleerd dat mezelf waarderen en lief zijn voor mezelf dingen zijn die ik mag doen,  ongeacht ‘fouten’ die ik maak in het dagelijks leven.
Ik voel steeds meer ruimte in mij,  om te kiezen voor geluk, in plaats van dat mijn emoties me volledig overnemen. Antoinette neemt je hierin stapje voor stapje mee. Het is echt niet altijd makkelijk om

naar jezelf te kijken, maar als je de stap neemt, levert het je heel veel op! Hierbij ontvang je veel warmte, begrip en duwtjes in de goede richting van Antoinette
 en de andere ‘power-trainers’. Hierdoor sta je er niet alleen in.Vooral ook jongere mensen raad ik aan om eens een training te volgen! Het biedt echt een houvast om  relaxter met heftige emoties of gedachten om te gaan. Ik heb steeds meer het gevoel dat ik waardevol ben, met alles wat ik heb/ben!Tot slot is Antoinette zeer kundig en

empathisch en omdat zij zoveel heeft meegemaakt, kan ze je echt begrijpen. Doen!

Maaike - 25 jaarja, die heb ik al gegeven op de community. ik zou zeggen 'ga ervoor - ontdek jezelf met al je kantjes- je bent echt wel ok


Nathalie
Klik hier om terug te gaan naar de informatiepagina over  Online Power Training Jij bent Liefde