Reacties op:
Online Power Training Loslaten

Start: 14 mei

Lees hier de reacties op deze Online Power Training.

Of klik hier om terug te gaan naar de informatiepagina.

Bij de Power Training 'Loslaten' ging er een wereld voor mij open; opeens had ik een simpele gouden tool in handen om talloze situaties, gevoelens en mindsets mee aan te pakken.

Susannah
Dit was de beste investering in mijzelf. Op gebied van geluk in relaties in familiebanden en de liefde, werk en financiΓ«n, is mijn wereld blijvend en positief veranderd, waarvoor ik Mahatma meer dan dankbaar ben!
Agnes
Dank je wel voor deze prachtige training, voor je adviezen, je visie, werkwijze, je heerlijke lach, je duwtjes in de juiste richting. Nu durf ik verder te dromen
Ank
Ik was weer heel dankbaar voor de laatste masterclass. Deze was weer zo waardevol met veel herkenbare dingen. Dus bedankt voor de mooie vragen en Mahatma weer eens bedankt voor je immer goede raad. Ik weet nu hoe ik moet omgaan met de boosheid  en irritatie en ik ben me nu ook bewust waar ze vandaan komen. Ik voeg jouw oefeningen met plezier toe aan mijn huis- tuin- en keukengereedschap!
Hilde

Lieve Mahatma,

Vanmiddag bij de Masterclass ben ik diep van binnen zo geraakt en blij geworden. Dat gevoel is heel lang geleden. Dank je wel, ik ben zo dankbaar! βœ¨πŸ¦‹πŸ‘Ό

Astrid

Ik vond 't een heel mooie, nuttige Masterclass. Door de meditatie, gekoppeld aan jouw uitleg, gingen we snel en moeiteloos de "diepte" in. En hoe prachtig 't werken met een van de deelnemers, de herkenbaarheid voor de anderen deed ook echt iets met de energie in de groep. Dankjewel, ik heb iedere minuut als heel zinvol ervaren en de tijd was om voor ik er erg in had.

Franca

Mijn kwekker vindt het niet leuk dat ik dit ga typen, maar ik heb het inzicht gekregen dat ik een powervrouw ben en dat ik daar geen enkele seconde meer aan hoef te twijfelen.

Bye bye lieve kwekker ik hou van je maar ik laat je los in liefde. 

Iknur

k heb enorme stappen gezet door de Online Training Loslaten en heel veel bereikt. Ik ben nu lief voor mijzelf. Heb mijn relatie beΓ«indigd en die beslissing alleen al is zo goed voor mij. Er gebeuren echte goede dingen nu. Ik ben je heel dankbaar.

Bettina
Ik heb zo genoten van jouw humor. Dat is echt heerlijk. En dan die kwekkers, hoe je daar mee omgaat. Geweldig hahahaha. Wat heb ik veel gelachen, maar dat niet alleen, ik heb ook meegevoeld met de anderen waar je mee aan het werk was...

Het was super.

Trudy
Ik heb geluisterd naar de Magic Boost van loslaten en wauwie, echt Mahatma, het loslaten gaat mij een stuk gemakkelijker af dan voorheen. Daar had ik wel op gehoopt maar eerlijk gezegd niet verwacht. Ik ben blij verbaasd.
Tamara

Langzaam sijpelden de zinnen bij me naar binnen, zonder dat ik me er bewust van was, als onzichtbare lichtjes waarheid die binnen in mij een plekje vonden.

Voor iemand die de hele dag in haar hoofd zit waren de Magic Boosts van 'Loslaten' als een frisse duik in het water en een handvat voor elke dag.

Er heeft een omslag plaats gevonden. Ik kan nu denken: ja, ik ben goed zoals ik ben, ik ben mooi zoals ik ben en ik... Ik ben blij met mij! πŸ₯°  

Nathalie

Mahatma ik word super blij met jouw Magic Boost. 

Luister elke ochtend en avond in bed. Mijn hoofd laat letterlijk stukjes los, voel ze schuiven in mijn hoofd. Eeuwig dankbaar πŸ™πŸ»πŸ’ž


En dit mag op de site met naam en achternaam. Ik groei nu zo hard, dat mag iedereen weten 

Lieve groet πŸ™πŸ»
Marion van Drunen
Ik laat alle gedachten die me weerhouden om iets te doen wat ik graag doe, nu los. 

Ik voel mij hierdoor  VRIJ!" wat een opluchting ! 

Simonne

Hai Mahatma,

Met de Power training van 24 dagen heb ik zoveel los kunnen laten. Ik ben me anders gaan kleden, heb een auto gekocht (i.p.v. steeds denken dat dit niet kon).  Ik voel de liefde stromen en ik geniet veel meer! 

Ik heb ook nog mijn tweelingziel ontmoet en met hem ga ik verder. 

Ik ben je zo dankbaar!

Diana

Dank je wel voor de Loslaat Power Training. Ik ben er een stuk bewuster van geworden. De tool gebruik ik regelmatig. 

Hartelijke groet,

Menje
De Power Training Loslaten heeft me zeer goed gedaan. Jij hebt het steeds over pareltjes die je gaat ontdekken in jezelf, maar het mag zeker wel even gezegd worden dat jij één van de grootste parels bent die ik afgelopen periode heb mogen ontdekken. 


Ik ben zo ontzettend blij dat ik jou heb mogen leren kennen. Zo ontzettend op het juiste moment in mijn leven ook. Een heel groot gedeelte van mijn leven is buiten mijn eigen keuze om 180 graden gedraaid, waarbij nu door Corona ook mijn baan nog eens onzeker is geworden. 


Ik leef zo onder hoogspanning door rechtszaken met mijn ex-man. Mijn leven staat zo op losse schroeven, maar door jou kan ik dit aan. Door, via jou, aan mijzelf te werken kom ik naar een hoger niveau en kan ik er afstand van nemen. Er is zoveel beweging en verandering in mij in positieve zin. Ik weet niet hoe ik dit zonder dit proces dat door jou op gang is gekomen had kunnen volhouden. Ik ben blij met jou. Heel veel dank.
Saskia

Wat een moeilijke, mooie, irritante, worstelende, lastige, verhelderende en vooral bevrijdende training. En doorrrrrr........πŸ’–πŸ’ͺπŸ˜‡πŸ¦‹πŸŽˆ

Astrid

Door deze cursus te volgen merk ik dat er gelukkig een paar dingen verschoven zijn. Voor deze cursus was ik enorm boos en dat vooral op m'n moeder. Hier heb ik al veel meer rust in gevonden. Ik merk dat ik ook rustig kan blijven als ze opmerkingen maakt die nergens op slaan (waar ik vroeger boos van zou worden). Ik kan nu de veiligheid en goedkeuring aan mezelf geven, zonder te verlangen naar hun goedkeuring. Ik mag er zijn!

Veerle

Deze training heeft mij weer verder geholpen om nog meer bewust te worden en los te laten....door de video's en ook door jullie tijdens de masterclasses onder de liefdevolle leiding van Mahatma. Dankjewel πŸ™πŸŒŸπŸ¬πŸ’—πŸŒ»πŸ˜Š

Margreet

Ik voel een verschuiving in mezelf door de video’s vol humor van Mahatma over loslaten

Jolanda

Dankzij dit traject heb ik de boosheid in mezelf kunnen helen en heb ik mijn ouders kunnen vergeven.

Ik heb ook, en dat is eigenlijk wel de belangrijkste stap geweest , mijn innerlijk kind erkenning gegeven.

Ik heb het erkenning gegeven in de onveiligheid dat het gevoeld heeft, de angst, het gevoel van niet te mogen bestaan, de agressie waar het mee opgegroeid is....

Ik heb erkenning gegeven aan wat er gebeurd was en ik heb het willen zien.

Ik heb het losgelaten.

Als ik nu terugkijk naar mijn verleden dan draag ik het met trots want het heeft mij gemaakt tot de vrouw die ik nu ben. Een vrouw die dankzij haar verleden kwetsbaar durft zijn en zich met open hart verbindt met anderen.

Dus de ballast van vroeger is nu mijn super kracht geworden.

De relatie met mijn ouders is nu ook terug beter. Ik respecteer hun en ik kan zelfs met hun plezier maken. Ik ben dankbaar dat ik deze ouders heb aangetrokken want door deze levenslessen ben ik deze geweldige sterke vrouw geworden.

Die vrouw die nu stilletjes aan haar krachten gaat inzetten om anderen te helpen om ook deze kracht in zichzelf te vinden. πŸ’–πŸ’πŸ˜ƒ

Lieselotte

Ben nu al zo dankbaar voor deze cursus en de hulp van jullie in deze community en van onze opper topper Mahatma 😁
Merk toch dat er lucht komt πŸ˜“πŸ˜„πŸ˜„ en dat ik me nu op dit moment al wat relaxter voel.

Carin

Wauw die video's van Mahatma zijn zo kort, eenvoudig en krachtig maar werken zo goed in het herkennen, en de stappen die ik maak voelen goed, ik word bewuster. 

Robert
Klik hier om terug te gaan naar de informatiepagina over de Online Power Training Loslaten