Ben je het zat om aldoor vast te lopen in je leven?

Ga mee op weg naar innerlijke vrijheid!

Weet je wel hoe je moet loslaten, maar lukt het maar niet echt...

 1. Je zit te stoeien met angsten en onzekerheden en vind je leven een heftig gebeuren, in plaats van dat je geniet van het zonnetje dat gewoon lekker schijnt.
 2. Je gelooft  al je eigen bullshit; die onzin waar je mee bent opgegroeid en al die afkeurende stemmetjes in je hoofd, in plaats van dat je ziet hoe goed en krachtig je bent.  
 3. Je houdt jezelf klein en laat je je niet echt horen. Terwijl je heus heel veel in je mars hebt.
 4. Jouw werkgever of kind of partner stelt eisen aan je, waar je gewoon niet aan kùnt voldoen. Hij blaast jou in je nek en jij kijkt met grote ogen en een ingehouden adem naar hem in plaats van dat je hem rustig effe uitlegt  zijn of haar eisen niet reëel zijn in de tijd die je hebt.
 5. Je voelt je meegesleurd door angst en onrust. De angst die aangewakkerd wordt door de beelden op tv of de berichten op facebook.
 6. Je hebt een eeuwigdurend gevoel van tekort. Tekort aan liefde, warmte, waardering, succes en niet te vergeten het geld op de bank.
  Het erge is dat er misschien wel meer dan genoeg is van dat spul, maar dat jij dat nog steeds niet kan voelen.

  Herken jij jezelf in een van deze punten?

Ik daag je uit om lekker mee te doen...

Deze Online Power Training in het kort:

 • De looptijd is een maand en je kunt de trainging in je eigen tijd volgen.
 • De opname van het Het Online Event 'Loslaten'.
 • 27 dagen lang een dagelijkse opdracht via een filmpje.
 • De opnames van 3 Masterclasses waarin ik deelnemers live train op het loslaten en het tackelen van de te nemen hordes.
 • De Magic Boosts 'Loslaten': deze mp3 bestanden helpen je je onderbewuste te her-programmeren.
 • Onze eigen community: Een plek om te delen, elkaar te ondersteunen en overwinningen te vieren. Je doet deze training niet alleen.
loslaten
€ 267-
€ 127,-

Online Power Training

Loslaten

Ben jij deze investering waard?
Antoinette: 

'Elke keer als je loslaat krijg je meer ruimte,
meer genieten en meer eigenwaarde.
Dat is alles waard!'

Een paar reacties op deze Online Power Training

Stefanie

Ik ben rustiger en minder bang...
Ik doe nu wat goed voelt.

Loslaten is belangrijk geworden voor mij.

Ik vecht minder en laat meer toe.


Sylvia

Antoinette, jouw methode is echt super simpel en het werkt! Het loslaten gaat zo gemakkelijk.  Mijn leven is hierdoor nu een stuk relaxter en ik heb onverwachte kansen hierdoor gekregen.
Dank je wel! Ik had niet verwacht dat het effect zo groot zou zijn.

Mary

Ik ben zo blij met deze training van loslaten, want er is er veel aan het veranderen.
Weet je, ik zing zelfs weer, dat heb ik jaren niet meer gedaan, er komt ruimte! 😊

Laat het leven lekker stromen

Hoe ziet jouw leven eruit als je echt leert los laten?

 • Oh, die triggers komen af en toe nog wel effe naar boven hoor, die triggers die je zo goed kent.
 • Het niet gezien worden, het gevoel je best te moeten doen, het gevoel van tekort. Maaarrrr... je herkent ze en ertegen vechten is geen optie meer, want jij laat het simpelweg los. Dat is toch een portie lekkurrr.
 • Af en toe krabbel je je verbaasd over je eigen koppie want dan ga je merken dat je wel gezien wordt. Dat er wel van je gehouden wordt. Bizar toch?
 • De wereld staat op zijn kop, maar jouw koppie zit lekker rustig op je romp, want jij bent niet meer gek te krijgen. Je ziet wat er is, en blijft in je eigen rust. 

Ik vind de Online Power Training Loslaten heel interessant. Het ziet er zo eenvoudig uit als je ons als cursisten aan het helpen bent. Ondertussen ben ik er achter gekomen dat dit getuigt van groot meesterschap (en ervaring).

 

Ik vind het fijn dat ik al verschillende dagen veel aan het loslaten ben en me lichter, vrijer, blijer en liefdevol voel.

Stefan

Mijn leven is altijd zo leuk geweest als nu. Haha 🤣... echt niet.

Al meer dan 20 jaar begeleid ik mensen naar een leven met meer geluk en vervulling. Dit begeleiden doe ik op allerlei manieren. Met live events, online trainingen en ook door deze Online Power Training.


Mijn leven heeft er niet altijd zo goed uitgezien zoals dat het nu doet. Ik kwam op de eerste dag van mijn leven namelijk al terecht in een kindertehuis. Dat was het begin van mijn ellendige jeugd. Toen ik 18 jaar was, ben ik het huis uitgegaan en was het drama van mijn jeugd voorbij. Dacht ik... maar die ervaringen van vroeger nam ik wel met mij mee. Daardoor zat ik continue op een overlevingsstand.  Ik liep rond met gedachtes dat ik niet goed genoeg was, niet mooi genoeg was en niet slim genoeg was. 


Om die onzin gedachtes en andere zooi los te laten ben ik gedurende vijf jaren, vijf á zes keer per jaar naar Sedona (USA) gereisd, om daar te leren loslaten. Dat ik voor zoiets simpels (want in wezen is dat het wel) toch zo vaak daarheen ben gevlogen!  Maar elke keer kreeg ik meer vrijheid, meer genieten en meer eigenwaarde. Dat was mij alles waard!


Inmiddels ben ik een super dankbaar en blij mens en inspireer ik duizenden mensen. Ik heb vijf boeken geschreven en ben al jaren heel gelukkig met mijn huidige partner.  

Gelukkig kunnen we alles veranderen.
Als je je mindset verandert,

ga je het leven leiden zoals het is bedoeld.

Wat levert deze Online Power Training  Loslaten je op?

 • Die patronen waar je eerder zo'n last van had, een chocolaatje teveel, een wijntje teveel en het je niet durven te uiten, zijn voorbij. Dat heb je namelijk los gelaten.
 • Ontspannen en relaxed huppel je door het leven, gewoon omdat het kan en je in al je cellen weet dat je veilig bent.  
 • Jij herkent de triggers en laat je er niet meer gek door maken.
 • Je krijgt een tool in handen die je de rest van je leven kunt gebruiken. Dat niet alleen... door de dingen waar je last van hebt los te laten, krijg je ook direct meer innerlijke vrijheid en rust in je hoofd.
 • Ook de oude onverwerkte emoties die jij zo goed kent vanuit je jeugd, kun je met deze tool transformeren. Daarmee kunnen lichamelijke klachten verminderen, of zelfs geheel verdwijnen.
 • Jouw energie verandert en van daaruit krijg je nieuwe kansen en ga je mogelijkheden zien, die eerder niet in jouw blikbeeld waren. Jij gaat heerlijk genieten van je leven!

Antoinette Enorm Bedankt voor de zeer waardevolle Masterclass in de Power Training Loslaten!🙌🙏 Wat een inzichten!  

Ben heel blij dat ik mee doe.

Samen met anderen, (wat gaat het dan snel zeg!) 

Ipv in mijn eentje zaken proberen te ontcijferen🧚‍♂️😏.

Annet

Dit is jouw moment om echt van het leven te gaan genieten

loslaten
€ 267-
€ 127,-

Online Power Training

Loslaten

Vertrouw maar op je gevoel of op het stemmetje vanbinnen. Daar word je blij van. Ben jij deze investering waard?

Nog een paar reacties:

De Magic Boosts die horen bij de Power Training Loslaten hebben hun werk al gedaan. Ik voel me écht wel anders. Ik blijf er veiligheidshalve regelmatig naar luisteren 🙃. Ik sta er dagelijks van te kijken hoe makkelijk vriendschap kan zijn als je mensen begint aan te trekken die goed voor je zijn, als het overmatig pleasen wegvalt. Mensen merken het aan me dat er weer ruimte is voor een blij leven. Dankjewel hiervoor!

Karin

Bij de Power Training 'Loslaten' ging er een wereld voor mij open; opeens had ik een simpele gouden tool in handen om talloze situaties, gevoelens en mindsets mee aan te pakken.

Susannah

Dit was de beste investering in mijzelf. Op gebied van geluk in relaties in familiebanden en de liefde, werk en financiën, is mijn wereld blijvend en positief veranderd, waarvoor ik Antoinette meer dan dankbaar ben!

Agnes

Dank je wel voor deze prachtige training, voor je adviezen, je visie, werkwijze, je heerlijke lach, je duwtjes in de juiste richting. Nu durf ik verder te dromen.

Ank
Wil je meer reacties lezen op deze Online Power Training Loslaten? Klik dan hier.