Reacties op:
Online Power Training Maak je dromen waar

Start: 15 juni

Lees hier de reacties op deze Online Power Training.

Of klik hier om terug te gaan naar de informatiepagina.

Ik ben zo blij met het manifesteren in deze training. Ik voel dat er op een diep niveau wat in mij aan het veranderen is. Ik krijg andere reacties terug van mijn omgeving.

Thea
Ik heb mijn nieuwe huis gemanifesteerd. Zo blij mee! dank je wel!

Bea

Er is veel verschoven de afgelopen weken. Het schuift nog. Daar ben ik heel dankbaar voor. Ik keur mezelf meer oprecht en met aandacht goed wat fijn voelt. Ik vertrouw dat pijn voorbij gaat en dat alles mogelijk is. De zelfliefde groeit, ik voel het. Het mag en alles is mogelijk!

Astrid
Het verhoogt mijn trilling. Ik sta echt versteld van mijzelf. Wat geven deze Online Power trainingen van Mahatma mij toch veel goeds. Ik hoef niet onzeker te zijn, me klein te maken, alles en iedereen te wantrouwen, me te schamen, bang te zijn. Ik kan dit ook. Wij kunnen dit. Allemaal. We kunnen naar die hogere trilling. Het mag. Alles wat we nodig hebben zit in ons zelf. We moeten er alleen soms met wat hulp op gewezen worden. En als ik even onderuit ga helpen de opdrachten me er weer zelf uit

Saskia

Mahatma, je hebt niet alleen het talent om met weinig woorden, ons zo normaal mogelijk iets uit te leggen. Maar ik word gelijk in een paar minuten geraakt door herkenning. De opdrachten die je bij deze training krijgt zijn goed te doen.  

Chantal
Deze training heeft me bewust gemaakt van mijn eigen patronen. Ik heb dingen afgezegd die niet echt bij mij pasten.

Paul

Dankbaar kijk ik terug op deze training. Ik heb gesolliciteerd voor een baan, waarvan ik eerst dacht dat die te hoog gegrepen zou zijn voor mij. Dankzij deze training opnieuw voor mezelf gekozen en mijn hart gevolgd๐Ÿ’ž Heerlijk om in mezelf te mogen geloven. Ik had niet durven dromen dat ik nu hier zou staan.

Dank je wel lieve Mahatma ๐Ÿ˜˜

Cor
Het was weer top! Zooo moooi! Zoooo fijn! Ik ga lekker door met mijzelf ontdekken en met het ontmantelen van de verstopte landmijnen (overtuigingen en overlevingsmechanisme) in mijzelf. Er is al zoveel verschoven en mijn trilling gaat steeds hoger. Ik zie mijn โ€œvalkuilenโ€ en kan er nu aan werken! Wauwww! Ik ben zoooo dankbaar!
Marise

Na de Power Training 'Maak je dromen waar', heb ik het gevoel dat ik een ander leven leid; een lichter blijer leven. Eerst ervoer ik weinig verandering waardoor ik het manifesteren heb losgelaten omdat ik dacht dat het te groot voor mij was. Maar na de cursus ging het ineens stromen; ik ervaar een diepere verbinding met mijzelf en mijn leven en alles om mij heen. Van alle kanten stromen er mogelijkheden naar mij toe en pak ik ineens dingen aan die ik voorheen links liet liggen. Alles voelt Lichter, Blijer en Makkelijker. 

Susannah

Vandaag alweer de laatste dag van maak mijn dromen waar. Een maand met hele leuke oefeningen, waar de trilling zeker van omhoog ging. Mahatma bedankt voor alle steun die je me hebt gegeven in de community en in de masterclass. Het heeft me zoveel verder geholpen. Voel me zeker een stuk lichter. Jullie ook allemaal bedankt voor de steun op de community, zo fijn. ๐Ÿ˜˜

Carin

De 'Maak je dromen waar'-training was een mooie reis met een brug naar weer meer afstemming en verbinding in contact met mijzelf. Heel leerzaam om te ervaren waar je staat in je leven en de keuzes die je hierin mag maken. Het heeft me zeker opgeleverd om twijfels en angst los te laten en om te zetten naar overgave op weg naar overvloed! Dankjewel Mahatma voor je mogelijkheden en toegewijde liefdevolle training ๐Ÿ€โค๏ธ

Ricky

Ik zie hoe mijn leven stap voor stap aan het veranderen is. Ik was altijd al blij met mijn man, maar het lijkt wel alsof we opnieuw verliefd zijn geworden. En dan is er nog zoveel meer. Ik ben er blij mee!

Gisela
Aan het begin van deze training was ik even helemaal de weg kwijt. Mijn droom, oh jee wat dan? Maar dat gevoel heeft plaats gemaakt voor een oase van rust en vrede. Ik verbaas mezelf telkens weer hoe makkelijk ik mee stroom met wat de dag me brengt. Ik ben gestopt met vechten ๐Ÿ˜ ik zie wel wat de dag me brengt en ik geniet er van. Ik lach, zing en neurie en heb weinig moeite om mijn trilling hoog te houden. Ik ben ook een stuk relaxter op het werk. Ik ben heel dankbaar en vertrouw erop dat ik steeds dichter bij mijn levensdoel kom ook al weet ik nog steeds niet wat dit doel precies is. Het is okรฉ voor nu. De zon schijnt {ook al regent het hier nu}. Het was een hele fijne training, met veel liefde en luchtigheid gegeven en ik ben weer zoveel blijer met mezelf geworden. Dankjewel lieve Mahatma โค๏ธ๐Ÿ˜˜๐Ÿ™
Karin
Ik heb net die reis naar Sardiniรซ geboekt, waar ik al zo lang naar terug wilde gaan. 

Het kwam gewoon op mijn pad. Super blij mee.

Leo

Als je effectief aan jezelf wilt werken en niet afhankelijk wilt zijn van een therapie uurtje hier of daar, dan zijn de trainingen die je geeft super.
De mindset wijzigingen sijpelen binnen op een zachte effectieve manier.
Ik ben mijn dromen aan het waarmaken.

En dit alles door een online training.
Mahatma je bent een kanjer!

Martine

Ik dacht dat het mij toch niet zou lukken om te manifesteren.

Yehaaa, ik kan het wel. Ik durf het bijna niet te geloven, maar heus. Deze shit werkt

Paula
Wat heb ik mezelf onbewust afgekeurd. Ik had het zelf niet in de gaten. En dat in combinatie met angst en al mijn onzekerheden. Mijn angst en onzekerheden worden minder. Ik zie het effect en hoe zinvol de trainingen zijn geweest!  Dankbaar........๐Ÿ™
Charlotte

Sjonge wat ben ik deze maand al ver gekomen. Wat een bijzondere en wonderlijke maand! Wauw! En weet je wat nou het aller aller leukste is? Mahatma zegt altijd dat je pas na een jaar de volledige verschuiving ziet, dus het is NOG MEER dan dit!! ๐Ÿ˜๐Ÿคธ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐ŸŒž

Anne

Wauw die video's van Mahatma zijn zo kort, eenvoudig en krachtig maar werken zo goed in het herkennen, en de stappen die ik maak voelen goed, ik word bewuster. 

Robert

Mahatma  leert je jezelf kennen, stimuleert je om uit je comfortzone te stappen, om te gaan staan voor jezelf & laat je je eigen hart volgen. Love it!

Floor

Ik voel dat er dingen verschoven zijn in mij. Ik keur mezelf veel vaker goed, voel me meer ontspannen, blijf dichterbij mezelf, communiceer rustiger. Er liggen nog enkele verlangens te luieren en andere staan te popelen aan de voordeur. Die deur gaat open. Het is zo ver, ik ga ze werkelijk ontmoeten, aankijken, doorvoelen en loslaten, zodat ik meer kan resoneren met de hoge trilling. Vertrouwen! Ik voel me tevreden en kijk vol verlangen uit naar de volgende training ๐Ÿฆ‹๐Ÿ˜

Ank

Er is veel verschoven de afgelopen weken. Het schuift nog. Daar ben ik heel dankbaar voor. Ik keur mezelf meer oprecht en met aandacht goed wat fijn voelt. Ik vertrouw dat pijn voorbij gaat en dat alles mogelijk is. De zelfliefde groeit, ik voel het. Het mag en alles is mogelijk! โœจ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธโœจ๐Ÿ˜˜

Astrid

Ik Voel me steeds beter. Bedankt voor al je begeleiding en tips, Mahatma. Ik ben weer een stuk gegroeid en heb heel wat losgelaten ook. Heel veel inzichten gekregen ook. Zo dankbaar! Bedankt ook voor alle lieve berichtjes op de community en jullie hulp. Mede dankzij jullie heb ik ook veel plezier beleeft aan deze training ๐Ÿ’–๐Ÿ˜—

Heidi

Klik hier om terug te gaan naar de informatiepagina over de Online Power Training Maak je dromen waar