Reacties op:
Online Power TrainingTem je Mind

Lees hier de reacties op deze Online Power Training.

Of klik hier om terug te gaan naar de informatiepagina.

Wauw die video's van Mahatma zijn zo kort, eenvoudig en krachtig maar werken zo goed in het herkennen, en de stappen die ik maak voelen goed, ik word bewuster. 

Robert

Na de training Tem je mind heb ik nu echt het gevoel dat ik baas ben over mijn gedachten. Ik kom veel meer voor mijzelf op. Zo fijn!

 Dit heeft mij ook ruimte gegeven voor de training van de 2e maand: Leef je Waarheid.

Nu aan het eind van deze training plopte zo ineens op: ik verdien liefde, ik verdien warmte, ik verdien zachtheid en ik ben niet alleen. Ik word gesteund. Supermooi. Ik ben hier super super dankbaar voor. Zoals je tegen mij zei Mahatma: 'het is een investering voor de rest van je leven.' Dankjewel. Liefs,

Amar

Het is 1 en al magie met, bij en door jou. πŸ˜„ Ik zit in een heerlijk echt magisch β€œsprookje” door jou. Sprookjes bestaan dus wel. Zoveel over mezelf geleerd en er is zoveel in mijzelf positief veranderd. Ik had dit zo nodig. Ik voel me heel dankbaar voor dit hele traject.

Saskia
Ik kan de stappen zien  die ik heb gemaakt. Ik ben trots op mijzelf voor de afgelegde weg sinds ik Mahatma ken en ik voel mij zoveel krachtiger. Ik sta voor mijn waarheid en ik spreek mijn waarheid ook uit als het er toe doet. Ik denk na, wil ik dit echt zeggen of is het pleasen? Zo mooi dat ik er nu bij kan stilstaan, even kan voelen en niet zomaar reageer. Wauwie! Zo diep dankbaar! πŸ€πŸ’πŸ˜˜

Marise

Ik ben zoveel meer dan dat en zo is het en zo voel ik het ook. Woe hoe yess yess. Ik ben gisteren getest door het universum en hoe. Eerst kreeg ik een lastig telefoontje van een collega. Ik had het patroon waarin ik belandde snel door. Daarna kwam ik bij mijn familie, er gebeurde van alles. Ik ben zeer rustig gebleven. Ik voelde dat er geen knoppen waren bij mij die konden aanspringen. Ik zie hoeveel er losgelaten en geheeld is. Ik heb mijn vader toen iedereen weg was aangesproken op zijn gedrag. Ik was zo rustig en heb mijn ruimte volledig ingenomen. Ik zag ineens alles zo helder. Mijn kindspijnen en zijn kindspijnen. Tijdens dit gesprek voelde ik voor het eerst sinds jaren terug liefde en ik ben ongelofelijk fier op mezelf. Ik vind dat ik geslaagd ben met onderscheiding. πŸ₯°πŸ’žπŸ’₯

Lieselotte
Lieve Mahatma, Het was weer een intense maand van vallen en opstaan, lachen en huilen en stil worden. Vooral heel stil worden. Het heeft me weer een stapje dichter bij mezelf gebracht. Dank je wel voor alle mooie inzichten die ik heb mogen ontvangen πŸ’πŸ™πŸ˜˜ Veel liefs,

Karin

Ik vond het een mooie maand, steeds verschuiven er meer dingen. Zo leuk om met elkaar dit pad te gaan. Zo mooi om iedereen te zien groeien. Dank je wel voor je magie Mahatma met je liefdevolle blik raak je mij (en anderen) in de filmpjes en tijdens MC en events. Je energie werkt door de laptop heen. Je leert ons sprookjes te creΓ«ren en ze te realiseren en te leven met je tools en jouw als voorbeeld als transformatie-queen op onze triggerpartys. Ontzettend bedankt, geen woorden voor. Namaste πŸ™πŸ‘Œ

Inge
Er zijn dingen verschoven. Het begint door te dringen dat ik mijn plaats mag innemen en dat ik zichtbaar mag worden met mijn talenten. Terwijl ik dit schrijf stroomt de energie door me! De tools die aangereikt worden zijn super effectief en helpen me enorm. Contact maken met het veld van mogelijkheden werkt verruimend, geeft rust en geeft een gevoel van verbondenheid. πŸ’«πŸ’šπŸŒ»
Veerle

Dank je wel Mahatma voor deze prachtige maand. Je hebt de gave om door alles heen energie over te brengen. Hoe wonderlijk jij oefeningen en visualisaties doorgeeft met een buitenaards effect. Dankbaar ben ik voor de enorme stappen die ik zette de afgelopen tijd. De grootsheid klopt aan! Thanks ook de community, lief, hoopvol, opbeurend, en schrijven heelt en zet zaken op een rijtje. Iedereen bedankt! ✨

Astrid

Ik voel tijdens meditatie het lichtpuntje in mezelf, het veld der mogelijkheden, kwantumfysica-velden en dat voelt zo lekker. En dat aangevuld met de geweldige Magic Boosts. Inmiddels neem ik al een tijdje de Magic Boosts van Mahatma mee tijdens een wandeling, een rustmoment in de natuur of onderweg in de auto. Maar waar ik vooral erg mee oefen is luisteren naar wat er werkelijk speelt op gevoelsniveau, ook heet ik vaker dat kind in mezelf welkom. Mahatma hartelijk dank weer voor deze prachtige training. πŸ¦‹


Ank

Sinds de training ben ik alsmaar minder slachtoffer van die stemmetjes. Ik kan helderder zien dat het oude kind-delen zijn die om aandacht vragen en geheeld willen worden. Ik stap sneller uit het negatieve. Ik ben heel dankbaar voor de tools. Ik beleef plezier aan de mogelijkheden die ik krijg om ruimer, verder, dieper, waarachtiger te worden. Ik ervaar me als een ontdekkingsreiziger in m'n eigen universum. Nieuwsgierig. Ik kijk uit naar de volgende ronde..

Vera

Ik vind de opbouw van de trainingen erg goed. De events zijn heel interessant en geven duidelijk aan waar het om gaat, de afwisseling er in is ook goed om de focus te houden. De korte oefeningen iedere dag komen binnen, goed dat alles zo in stukjes komt. Ook het soms verwijzen naar eerdere tools, ze nog even aanhalen helpt om ze beter toe te passen, om ze meer eigen te maken. De masterclasses vind ik ook heel waardevol, net als de meditaties en de Magic Boosts die beschikbaar zijn. En de community lees ik ook graag, ik vind er heel wat herkenbare dingen terug.

Hilde
De mooie korte oefeningen aan het begin van de dag hebben mij heel veel rust gebracht.
Vivianne
Ik voel me positiever en luister minder naar mijn negatieve gedachten.

Iris


Vandaag voelde ik hoeveel er verschoven is in 1 maand tijd, daar kan geen therapie tegenop. Wat een mooie en effectieve opbouw en ik heb gesteund gevoeld. Ik voel me vrijer nu omdat ik opties heb om met situatie en vooral met mezelf om te gaan.

Marieke

Wat was het bijzonder. Naast al het andere vind ik het super fijn dat we deze maand met ons hogere zelf hebben gewerkt. Ik echt heb een stap gemaakt in durven geloven in en vertrouwen op wat die stem zegt. En wat een Magic Boosts deze maand! echt nΓ³g een laagje dieper, geweldig! Ik ben helemaal blij βœ¨πŸ™

Anne
Fijne training. Ik ben me bewuster geworden van de valkuilen en oude overtuigingen die me weg houden van de liefde voor mezelf.
Gertie
Het is een aanrader om de training Heel je Hart te gaan doen. Je krijgt heel veel mooie inzichten in wie je werkelijk bent. 

Een liefdevol mens. Mahatma is ECHT betrokken bij de mensen en geeft waardevolle feedback. Zij doet het met haar hart. Een mooier voorbeeld kan er niet zijn.

De powerboats meditaties geven alles wat je leert nog veel meer diepgang.

Marja
Dit is een andere online training dan gemiddeld. Mahatma is in staat met haar dagelijkse video's ECHT contact te leggen met je. Alsof ze alleen tegen jou praat en je daardoor ook motiveert om dagelijks de opdrachten ook te doen!

Genote van die aandacht voor mezelf en dat geeft in 25 dagen al veel verschuiving EN resultaat.

Dit is een training die je geld ook echt waard is!

Franca

Blij met de affirmatieboost en alle support. Het lucht op

Sandra

Ik sta soms versteld van welke aardige en mooie woorden uit mijn mond komen Γ³f op schrift πŸ₯° Γ©n welgemeend natuurlijk! DΓ t geeft een heel warm gevoel Γ©n maakt t voor iedereen een stukje mooier πŸ™πŸ’ž

Diana

Dankjewel Mahatma voor de meditatie en je oefeningen. Ze beginnen hun vruchten af te werpen! Ik voel me een stuk lichter en blij met mezelf! Ik heb de keuze de Liefde te laten stromen en dat is een overweldigende ervaring! Dank daarvoor!

Teuni

Het was een mega fantastische training

Katrien

Dank je wel Mahatma voor deze mooie en pittige training.Ik ging door een achtbaan van emoties en ben tot de ontdekking gekomen dat er veel meer hartzeer was dan dat ik had gedacht. Ik mag het weer voelen! Ik hoef me niet meer "groot" te houden! Ik ben goed zoals ik ben en fouten maken mag. Dank je wel voor deze stevige bewustwording! 

Trudy

Een geweldig proces, stap voor stap wordt je meegenomen, uitgedaagd om te voelen, inzichten te krijgen, keuzes te maken . Heel intens en ben zo dankbaar. De woorden van Mahatma raken je in je diepste kern. In deze training lagen voor mij de antwoorden waar ik al zo lang naar op zoek was. Dankjewel πŸ’–

Caroline

Dankjewel lieve Mahatma voor deze mooie training.
Ik voel eigenwaarde
Ik voel dat ik dankbaar ben voor alle mogelijkheden en kansen
Ik voel me krachtiger
Ik ben niet meer afhankelijk
Ik kan dealen met mezelf
Elke dag aan mezelf te werken.. elke training gevolgd. Elke dag naar binnen keren..
Zo mooi hoe je mensen op deze manier kan helpen πŸ¦‹.

Iris

De manier waarop Mahatma via de filmpjes het gevoel geeft dat ze je echt ziet is wonderlijk en stimuleert om er echt voor te gaan. Deze training heeft veel meer in me losgemaakt dan ik van te voren voor mogelijk hield. Ik voel me echt een stukje meer heel.

Anne

Ik doe de komende perioden weer graag met iets mee, soms lukt het niet live mee te gaan, maar de dag dat ik de opnames heb, kijk ik deze al weer 😊. Dus dit werkt echt ook prima. ontzettend blij met Mahatma en haar team en heel blij dat de prijzen zo normaal! (laag zijn) waardoor dat ook veel toegankelijker is! En zelfs was het wat duurder doe je het nog!

Anca

Ik heb mezelf gevoeld, gezien, vergeven, gedeeld....en daardoor mezelf zichtbaarder gemaakt.

Ik voel en zie nu mijn angst en laat ze los wetende dat ik een keuze heb. Ik zeg en doe daardoor dingen waardoor ik me vrij maak, waardoor ik meer Mijn Leven Leef. 

Dankjewel Mahatma en dank ook aan mezelf dat ik hieraan durfde mee te doen.

Christine

Door de training leerde ik weer naar mijn gevoel te luisteren en mijn eigen verantwoordelijkheid te nemen voor mijn gevoelens.


Door weer verbinding te hebben met mijn hart is het mogelijk mijn leven te gaan leven wat ik graag wil en niet het leven te leven dat anderen willen dat ik leef.

Carola

Lieve Mahatma,

Ik had deze training voor geen goud willen missen. Ik ben nu al opener en voor het eerst blij met mij. 

Dankjewel!

Marie JosΓ©

Voor nu wil ik je vanuit de grond van mijn hart bedanken voor de super-waardevolle cursus, Mahatma! Ik vind dat je de dingen precies bij (mijn) kern raakt en je ook de praktische tips, inzichten, handreikingen geeft die ik nodig had. De diepgang en de vele manieren om er mee bezig te zijn, zoals je ingesproken video's, de community en de meditaties, heb ik als bijzonder waardevol ervaren. 

Gerrie


Holy moly wat een mooi proces, kan het niet vaak genoeg zeggen. De handvaten die je gaf Mahatma, ben er zo dankbaar voorπŸ™πŸ’ Dit waren antwoorden waar ik al zolang naar opzoek was.

Caroline

Bij het zien van het laatste filmpje van deze training was mijn eerste gevoel :NEE ik wil nog niet dat het voorbij is 😳 Gelukkig heb ik voor de hele 6 maanden training gekozen. Zo blij πŸ€— Ik heb echt stappen gezet. Fijn dat ik je nog niet hoef los te laten Mahatma. Misschien doe ik dat wel nooit meer πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ™

Karin

Het online programma werkt bij mij heel erg  goed! Een paar jaar geleden kon ik alleen maar boos en nukkig zijn, en gemaakt vrolijk. Door de online training voel ik echt dat ik dichter bij mezelf aan het komen ben, en dat de vragen die ik had, op zijn plaats beginnen te  vallen. Ik heb ook het idee dat ik in diepe lagen nu met mezelf bezig ben!   Het effect online komt sterk bij mij binnen, omdat ik iedere dag stapsgewijs  met een goede structuur even getriggerd word om naar mezelf te kijken, en dit dagelijks kan delen op de community. 

 

Deze community is een aparte website, waar mee je alleen met gelijkgestemden  je verhalen met elkaar deelt onder het toeziend oog van het spirit coaching team.  Die houden alles een beetje in de gaten, en ook word je door hen gesteund als dit noodzakelijk is, zodat je niet verdwaalt in je proces.  

 

Ook zijn er bij elk cluster elke maand 3 zoom live meetings, waardoor er ook even in groepsverband face to face zoom contact is. Daar wordt het een en ander uitgelegd, en deel je dan in aparte meetings rooms het onderwerp van die maand met elkaar, dat zorgt voor diepere verbinding  met de groep. Het  traject wekt bij mij een gevoel op dat je er niet helemaal alleen voor staat.

Rachel

Als je twijfelt....schrijf je toch in, het is de moeite waard, ook al heb je maar een kleine rugzak.

Lut

Ik ben zo ontzettend blij dat ik voor deze training gekozen heb en er is al zoveel veranderd in mij in deze maand.

Paula

Vanochtend keek ik naar mezelf in de spiegel. En voor het eerst in jaren herkende ik mezelf. Ik keek naar mijn gezicht, en zag daarin een oudere versie van het kind dat ik ooit was. 

Ik ben zo dankbaar. Ik had nooit verwacht dat er op zo'n korte tijd iets kon verschuiven. En dat doet het wel.
En de tijd is er rijp voor. Je moet er klaar voor zijn. En dit kwam op mijn pad toen ik er echt genoeg van had steeds voor die muur te blijven staan en mezelf het leven te onthouden wat ik verdien. Ik ben zo blij dat ik naar mijn hart geluisterd heb! 

Katja

Wanneer ik nu in de spiegel kijk, herken ik eindelijk mezelf. Dankjewel, Mahatma!

Kirsten

 Wat een mooie training. Jij kwam op het juiste moment en hebt mij een flinke zet in de juiste richting gegeven. Met liefde, humor en gekheid maar wel fff erdoorheen prikken. Au en bedankt, het is zoveel waard! Thanks! Liefs  πŸ§šπŸ»β€β™€οΈπŸ˜˜

Astrid

Klik hier om terug te gaan naar de informatiepagina over de Online Power Training Tem je Mind