Verlang jij ernaar je gelukkig te voelen en weet je eigenlijk niet goed wat je tegenhoudt?

Start: 1 januari 2023 - Ik neem je in 365 dagen mee naar meer geluk...

Iedereen verlangt naar geluk

  We hebben er eigenlijk alles voor over. We gaan werken of studeren, we krijgen een relatie, een kind of geen kind. We komen in actie of juist niet, omdat we denken dat we daar gelukkig van worden.

  En dan kan het zijn dat je alles hebt: een partner, een leuke job en een vette bankrekening,...en nog voel je je niet gelukkig. Je gaat misschien drinken of veel tv kijken, roken of chocolade eten, maar helaas, ook dat geeft niet hetgeen waar je wezenlijk naar verlangt. Wat moet je dan?

  Dan is er nog maar één weg en dat is de weg naar binnen. Dat is de weg voor moedige mensen. Mensen die naar zichzelf en hun leven durven te kijken en die weten dat de antwoorden niet in de buitenwereld liggen.

 • De looptijd is 365 dagen, we starten 1 januari 2023.
 • Iedere dag stuur ik je een bericht met daarin een korte tekst en een video. In deze video inspireer, kietel en motiveer ik je om stappen te zetten op weg naar een nóg leuker leven.
 • Dag voor dag sijpelen de boodschappen bij je binnen. Aan het einde van het jaar zal je leven veranderd zijn!
 • Op de online Spirit community, ons eigen platform (dus geen facebook), kan je elkaar inspireren, uitdagen en kietelen, of gewoon je hart luchten als je het even moeilijk hebt. Je doet deze challenge niet alleen.
  In de community staan ook alle berichten van mensen die 365 Dagen Geluk eerder hebben gedaan. Deze berichten hebben we bewust laten staan, omdat de belevingen van andere deelnemers jou ook kunnen inspireren.
€ 365-
€ 267,-
Ben jij deze investering waard?

Weet je dat het belangrijk is om je dag positief te beginnen? Dat dat bepalend is voor de rest van je dag? Als je elke dag in de ochtenduren een positieve vibe en een stukje bewustwording krijgt, heb je  een boost voor je leven. Het maakt je leven lichter en leuker.

Een paar reacties op deze challenge

Miranda

Ik zeg Doen! en Doen! Ik heb in korte tijd al aantal dromen waar gemaakt en anders in ieder geval de daadwerkelijke stappen gezet om een droom te verwezenlijken. Ik word uit mijn comfortzone getrokken en doe ik dingen die ik eerder echt NIET voor mogelijk had gehouden. Geef jezelf dit cadeau...Rie

Afgelopen jaar hebben de video's mij erg geholpen bij het veranderingsproces waar ik midden in zit. Even naar binnen kijken, even stilstaan bij... Het is echt fijn deze laagdrempelige en warme steun met een glimlach te krijgen. 

Sylvia

Ik wil je even laten weten dat ik heel blij ben met de online training van 365 dagen.
Wat een cadeau en dat ook nog eens elke dag. De kwartjes zijn hier behoorlijk aan het vallen en werken tot diep niveau door. Dat betekent dat dit vanuit de mooie pure essentie gedaan wordt. Mahatma, je bent een geweldige mooi mens. Dank je wel.  

 • Ik hou van humor en dat zie je terug in de filmpjes. Dus ik krijg regelmatig een berichtje dat de deelnemers buikpijn hebben van het lachen.
 • Maar de video's zijn niet alleen leuk, dan zou deze challenge niet zoveel inhouden. Er is veel meer... je gaat jezelf leren kennen als nooit eerder tevoren. Ik kietel je namelijk in elke video om stappen te zetten, zodat je die grauwe, grijze, saaie comfortzone verlaat en nu echt gaat leven.
 • Je wordt er dus blij van.
 • Je gaat anders leren kijken naar jezelf, waardoor je gewoon een nog leuker mens wordt en ja, dat gaan andere mensen ook zien.
 • Je krijgt inzichten waarom je iets doet zoals je het doet en daarin krijg je meer mogelijkheden.
 • Er zijn verschillende topics, dus elke topic brengt je een stap verder.
 • Omdat het 365 dagen zijn, sijpelen mijn boodschappen stapje voor stapje stiekem je onderbewustzijn binnen waardoor je mind zich uiteindelijk uitgeteld heerlijk overgeeft aan die tijger die tot nu toe nog lag te slapen in jou.
 • Die tijger komt uit zijn hokje en je gaat de wereld een poepie laten ruiken.

Afgelopen jaar is een jaar om trots op te zijn, trots op mezelf. Vergeleken met een jaar geleden ben ik zo gegroeid (ook echt gegroeid, want ik loop weer rechtop i.p.v. gebogen in mijn schulp), ik heb veel meer zelfvertrouwen, ben veel positiever, veel meer (bij) mezelf, ik kies voor mezelf, ik heb een grenzeloos oer vertrouwen, ik hou van mezelf en ik hou van het leven, ik ben blij met mezelf en met de wereld om mij heen.  Ik ben een dankbaar en gezegend mens! .

Tineke

Sommige zeggen 'het komt door je energie'. Sommige zeggen 'het is je uitstraling'. Anderen zeggen: 'Je hebt mij op een diep niveau weten te raken.' Door het pad wat ik zelf gegaan ben, weet ik waar jij doorheen gaat. Ik weet echter ook de ingang naar een fijner leven te vinden en daar neem ik je mee naar toe.  

Diverse thema's zoals manifesteren (dromen waarmaken),
ego, innerlijk kind en loslaten komen aan bod.

Jij bent Liefde
 • Jouw partner gaat je af en toe met grote ogen aankijken als jij je opeens helder gaat uitspreken.
 • Heb je nog geen partner...? Dat kan zomaar veranderen, want als jij je trilling leert hoog te houden, dan worden jouw dromen in een snel tempo waarheid en dan staat die knapperd binnen no time bij jou thuis op de bank met de voetjes lekker hoog, of zoiets.
 • Doordat je je grenzen leert aangeven, zul je dat ook gaan doen naar je kids en andere mensen in je leven. Het leuke is dat jij daardoor een voorbeeld voor hen wordt. Dus dat wordt een gezellige boel waar je blij van wordt.
 • Je gaat jezelf waarderen en dat zie je teruggespiegeld. Je krijgt bijvoorbeeld opslag of er komt een veel leukere baan op je pad. 
 • Of je zet die moedige stap die je altijd al wilde en je begint pardoes je eigen toko vorm te geven. Jij gaat je dromen verwezelijken.
 • Die smile op je bekkie wordt steeds groter en groter, omdat het leven steeds relaxter wordt.
 • Miracles happen.. er stromen wondertjes naar je toe.
Wanneer ik 's morgens wakker word, denk ik Aahhh zometeen kijken wat Mahatma voor nieuws heeft. Door elke dag mail te krijgen houd ik de trilling makkelijker hoog en laat minder snel mn dromen los. Beter nog: ik laat mijn dromen níet meer los! Mahatma, we zijn nog maar net begonnen, maar ben nu al zo dankbaar dat je dit met ons doet! 💕

Astrid
             

Ik ben eigenlijk nogal druk, kost het veel tijd?

De filmpjes duren maar een paar minuten. De opdrachten zelf doe je vaak gedurende dag terwijl je met andere dingen bezig bent. Soms is het een schrijf opdracht waar je wat langer mee bezig kunt zijn. Maar er is ook altijd ruimte om de opdrachten op een ander moment of een andere dag te doen, wanneer het je wél uitkomt.

Is het erg als ik een dagje oversla?

Nee hoor, je krijgt wel elke dag een mail. Maar je kan gerust op een andere dag 2 filmpjes doen. Natuurlijk is het wel goed om in de flow te blijven, voor je het weet komt het er misschien niet meer van om op een later moment in te halen. Maar je bent helemaal vrij om het te volgen zoals het voor jou goed voelt.

Hoe zit dat met de community, is die op Facebook?

Nee, we maken gebruik van ons eigen platform. Dus je hoeft geen lid van facebook te zijn om te kunnen aansluiten bij onze warme community.

             
€ 365-
€ 267,-

Jij bent dit waard!


Ik doe mee!

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen telefonisch contact met je op. Je kunt ook een mailtje sturen naar: info@spirit-coaching.nl.


Geweldig dat je zoveel deelt Mahatma. Dank voor je wijsheid openheid en humor. Heerlijk. Je mails geven kleur aan mijn dag en dagen mij uit mijn wensen te onderzoeken en te vervullen. Jouw humor doet me zo goed!

Je voelt als een van ons en niet een leraar op voetstuk en daardoor kan ik het zo veel makkelijker aannemen.

 En weet je wat ..........ik ga zelf deze week, samen met mijn zoon van 17 naar de Provence rijden en dat met mijn taalkronkels.

Ik dacht: de taal van mijn hart verstaat iedereen. Ik kan het!!!!

Als ik daar ben vlieg ik mijn vriendin om haar nek.

 Dat zijn de vruchten die jij mensen laat zien en aan hun de keus om ze te proeven.

Hmmmm heerlijk.

Desiree
Wil je meer reacties lezen op deze 365 dagen geluk voor jou?  Klik dan hier.