Online training: 365 dagen Geluk voor Jou

365 dagen Geluk voor Jou!

Een online jaartraining waarin ik jou dagelijks inspireer...

Voor nog geen duppie per dag, start jij je dag vol inspiratie en heb je zo een garantie voor meer geluk...
Let op: op dinsdag 21 januari wordt de
prijs verhoogd naar € 47

Iedereen verlangt naar geluk

We hebben er eigenlijk alles voor over. We gaan werken of studeren, we krijgen een relatie, een kind of geen kind. We komen in actie of juist niet, omdat we denken dat we daar gelukkig van worden.

En dan kan het zijn dat je alles hebt: een partner, een leuke job en een vette bankrekening,...en nog voel je je niet gelukkig. Je gaat misschien drinken of veel tv kijken, roken of chocolade eten, maar helaas, ook dat geeft niet hetgeen waar je wezenlijk naar verlangt. Wat moet je dan?

Dan is er nog maar één weg en dat is de weg naar binnen. Dat is de weg voor moedige mensen. Mensen die naar zichzelf en hun leven durven te kijken en die weten dat de antwoorden niet in de buitenwereld liggen. Ze komen bij mij in een event of een lifechanger, doen mee met een challenge of... ze beginnen gewoon met deze spiksplinter nieuwe online training waarin ik je elke dag ga inspireren. Elke dag bewust ga maken van wie je bent, van jouw potentie.  

Hoe dan?

Ik leg uit hoe het werkt...

Miranda schrijft...

Ik zeg Doen! en Doen! Ik heb in korte tijd al aantal dromen waar gemaakt en anders in ieder geval de daadwerkelijke stappen gezet om een droom te verwezenlijken. mede dankzij Mahatma Revier word ik uit mijn comfortzone getrokken en doe ik dingen die ik eerder echt NIET voor mogelijk had gehouden. Geef jezelf dit cadeau...

Miranda

Dus: ik laat je naar jezelf kijken...

Als jij jezelf gaat zien, jouw patronen, jouw gedachtes, dan pas kan je nieuwe keuzes maken. Elke dag stuur ik je een bericht met daarin een korte tekst en plaats ik een video met mij, Mahatma op onze eigen community. In die video inspireer, kietel en motiveer ik je om stappen te zetten op weg naar een nóg leuker leven. 

Maar dat is nog niet alles...

Kom bij onze community

Alles mag, maar niets is verplicht. Op deze online Spirit community, op ons eigen platform (dus geen facebook), plaats ik elke dag een video om je wat verder te begeleiden. Ook kunnen jullie elkaar daar inspireren, uitdagen en kietelen.
Of je lucht je hart als je het even moeilijk hebt.

Wie is Mahatma?

Inspirator, coach, trainer en awakener...

Na al mijn eigen ellende overwonnen te hebben heb ik inmiddels bij duizenden mensen een verandering bewerkstelligd. Dit door de drie boeken die ik heb geschreven, maar ook door de vele events en Lifechanger jaartrainingen die ik geef. Ik schud mensen wakker en haal ze uit hun pijnlijke hypnose waardoor ze zichzelf gaan zien en hun waarheid gaan leven. Ze komen in contact met hun mogelijkheden in plaats van hun beperkingen. 

Ik ben zelf die weg gegaan en ik weet dat ieder gezond mens dat ook kan. 

Is het voor jou nu tijd?

Is het voor jou nu tijd om in de veilige omgeving van je eigen telefoon, laptop of computer geïnspireerd te worden, meld je dan hier aan voor deze 365 dagen Geluk voor Jou. Omdat jij nu één van de eerste mensen bent en omdat we het product nu aan het bouwen zijn, kan jij deze investering in jezelf doen met een mega korting. Uiteindelijk zal dit product € 147 of meer gaan kosten. 
Meld jij je nu aan, dan kost je dat nu nog slecht € 27. Dus jawel, jij krijgt € 127 korting. 

We zullen deze prijs stapsgewijs gaan verhogen, dus spring in het diepe en doe mee. 

Zie hieronder een aantal reacties

Trea zegt:

IMahatma weet je op haar unieke wijze te ‘kietelen’ (zoals ze zelf zegt) bewust te worden van je eigen patronen, uit je comfortzone te komen en je stappen te gaan zetten. Deze training draagt daar zeker toe bij. Het is fijn dagelijks een filmpje te mogen ontvangen met steeds weer een mooie boodschap of leuke en/of uitdagende opdracht.Some person - Company BV

Marcella zegt:

Deze training geeft mij zelfkennis, rust, liefde voor mezelf en mijn man en iedereen om mij heen .Het geeft mij inzicht in het echte ware zijn. Het geeft mij elke dag een boost. Het eerst wat ik na het opstaan doe is de les van die dag bekijken en de oefening doen. En ja , mijn leven is ook zo ontzettend veel veranderd sinds ik in juni begonnen ben met het lezen van je boek Op weg naar verbinding en nu als kers op de taart, de online cursus 365 dagen geluk. Mijn leven is al zoveel mooier, voller, liefdevoller !! Dus ja, ik zeg ook tegen iedereen : DOEN , DOEN, DOEN.

Some person - Company BV

Sharon zegt:

Sharon: Ik ben nu twee weken bezig met de online training. 's Ochtends, nog onder mijn dekbedje, check ik mijn mail en vind daar dan een berichtje van Mahatma met een link naar een filmpje. Dat is een leuk moment van de dag. Ik word altijd vrolijk van Mahatma's enthousiasme. Er is een opdracht bij waar ik vervolgens een antwoord op formuleer op de community die hier speciaal voor in het leven is geroepen.

Het maakt dat ik beter en bewuster mijn dag begin en dat vind ik fijn. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Some person - Company BV

Ingrid zegt:

Het geeft mij elke dag een impuls om bij de les te blijven. Ik kijk er naar uit om weer een volgend filmpje te ontvangen. Als je wat wil veranderen in je leven is dit een goede manier om inzicht te verwerven over je innerlijke wereld. En door het delen met anderen op de community leer je ook weer van elkaar.
Some person - Company BV

Spring nu en verander gewoon je leven 

Maak van dit jaar jóuw jaar!

Wil jij 365 dagen super krachtig je bed uit rollen, meld je dan nu aan, dan weet je zeker dat je erbij bent. 


Ik zal je op allerlei manieren inspireren en wakker schudden. 
Yihaaa Mahatma

Wat kost dat allemaal?

Het is om te lachen...

Weet je dat het belangrijk is om je dag positief te beginnen? Dat dat bepalend is voor de rest van je dag? Als je elke dag in de ochtenduren een positieve vibe krijgt, krijg je dus een boost voor je leven.

En dat voor nog geen duppie per dag.  Het maakt je leven lichter en leuker.  

Omdat het dus een totaal nieuw product is krijg je een mega korting en betaal jij slechts € 27. De normale prijs zal later € 147 of meer gaan bedragen. 

LET OP: DEZE PRIJS WORDT OP 22 JANUARI VERHOOGD NAAR € 47
DUS MELD JE NU AAN.