365 dagen Geluk voor Jou!

Een online jaartraining waarin ik jou dagelijks inspireer...

Start jouw dag vol inspiratie en zorg zo voor meer geluk...

Iedereen verlangt naar geluk

We hebben er eigenlijk alles voor over. We gaan werken of studeren, we krijgen een relatie, een kind of geen kind. We komen in actie of juist niet, omdat we denken dat we daar gelukkig van worden.

En dan kan het zijn dat je alles hebt: een partner, een leuke job en een vette bankrekening,...en nog voel je je niet gelukkig. Je gaat misschien drinken of veel tv kijken, roken of chocolade eten, maar helaas, ook dat geeft niet hetgeen waar je wezenlijk naar verlangt. Wat moet je dan?

Dan is er nog maar één weg en dat is de weg naar binnen. Dat is de weg voor moedige mensen. Mensen die naar zichzelf en hun leven durven te kijken en die weten dat de antwoorden niet in de buitenwereld liggen.

Ze komen bij mij in een event of een lifechanger, doen mee met een challenge of... ze beginnen gewoon met deze spiksplinter nieuwe online training waarin ik je elke dag ga inspireren. Elke dag bewust ga maken van wie je bent, van jouw potentie.  

Lieve Mahatma, ik vond het geweldig om je een jaar lang elke dag te zien en te horen met opdrachtjes, wijze woorden en stimulans om te ontwikkelen, om stappen te zetten.
Martina

Wat geeft deze training jou...

 • Het maakt je bewust van je valkuilen en je eigen beperkende gedachtes. 
 • Je gaat zien hoe je jezelf soms als een muisje neerzet terwijl er een tijger in jou woont die los gelaten wil worden.
 • Stap voor stap verandert je leven. Je krijgt opslag of een andere werkgever.
 • Of je zet die moedige stap en je begint pardoesje eigen toko vorm te geven.
 • Jouw dromen ga je verwezenlijken en Miracles Happen. 
 • Die smile op je bekkie wordt steeds groter en groter, omdat het leven steeds relaxter wordt.

Het is om te lachen

Weet je dat het belangrijk is om je dag positief te beginnen? Dat dat bepalend is voor de rest van je dag? Als je elke dag in de ochtenduren een positieve vibe en een stukje bewustwording krijgt, heb je  een boost voor je leven. Het maakt je leven lichter en leuker.

Deze online training heeft een onschatbare waarde en normaal gesproken zou ik minstens € 1 per dag vragen, dat is ook de officiële prijs.

Maar... het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te inspireren. Daarom heb ik besloten om de prijs lekker laag te houden.


Jij betaalt dus geen € 365,  maar slechts de lachwekkende prijs van € 247 voor een heel jaar.  

Door één druk op de knop verander jij jouw leven. Hoe gaaf is dat?

Hoe dan?

Ik leg uit hoe het werkt...

Het is voor mij het begin van de dag!

De cursus 365 dagen Geluk voor jou zit er bijna op. Wat heb ik de afgelopen jaar veel van deze cursus geleerd. En genoten van elke dag video filmpjes kijken. En wat nu....straks geen cursus meer. Ik ga dat echt missen. Ook de verbondenheid hier. 

Sylvia

Hé lieve Mahatma  - de laatste video alweer. Wat is er veel gebeurd en veranderd.

De video's waren een duwtje in de juiste richting.

 Laatste tijd kreeg ik hier wel een soort van reminders op oude berichten die ik hier geplaatst heb, doordat nieuwere deelnemers op mijn bericht reageerden. Fantastisch vind ik dat. Heerlijk om weer even te lezen waar ik een paar maanden geleden stond- en dan weer even mezelf te reflecteren en kijken waar ik nu sta en wat er allemaal veranderd is.

 Het leven is te mooi/ te magisch om ergens te blijven hangen waar je niet echt happy bent, maar het maar accepteert omdat het veilig is.
Wendy

Het is 30 december 2019 en ik heb nog maar 2 dagen van ‘365 dagen geluk’ te gaan. En ohhh wat ga ik je video’s, je wijsheden en je lessen missen. Het was voor mij het begin dan de dag: eerst de video , daarover denken en op kauwen en dan aan de dag beginnen. !!!

 

Wat ben ik dit jaar gegroeid, wat heb ik veel geleerd, wat ben ik zoveel gelukkiger geworden, wat sta ik in mijn kracht, wat geniet van elke dag, wat hou ik van mijzelf, het leven en mijn dierbaren. Alles dankzij jou, ja Mahatma, dankzij jou !! Ik weet het wel: je gaat nu zeggen dat ik het allemaal zelf heb gedaan, maar dat is niet zo, zo voel ik het niet. Jazeker heb ik zelf hard gewerkt maar zonder jouw hulp was ik nooit zover gekomen.

Marcella

De video's die ik dagelijks krijg neem ik mee de dag in en merk dat ik langzaam
 mijn harde schijf aan het herprogrammeren ben.

Ik ben je zo dankbaar.

Marcel

Nog 4 dagen en dan heb ik de eindstreep gehaald van het kijken van de filmpjes van 365 dagen geluk! Ik ga mijn ochtendritueel missen.  Ook schreef ik hele verhalen, waarmee ik triggers ontving en in verwerking terecht kwam. Ik was er echt blij mee.
Sharon

Ik doe dingen die ik eerder niet voor mogelijk had gehouden...

Ik zeg Doen! en Doen! Ik heb in korte tijd al aantal dromen waar gemaakt en anders in ieder geval de daadwerkelijke stappen gezet om een droom te verwezenlijken. Ik word uit mijn comfortzone getrokken en doe ik dingen die ik eerder echt NIET voor mogelijk had gehouden. Geef jezelf dit cadeau...

Miranda

Wat is er veranderd in een jaar...? Ik durf te rijden op de snelweg! Ik weet nu hoe het is om te voelen!  Ik luister beter naar mijn lijf en zorg er veel beter voor door meer ontspan momenten te nemen.  Ik onderneem veel meer dingen alleen zoals wandelen in de natuur en /of genieten op een terrasje van een kop thee.  Ik ben geen slaaf meer van mijn huis. Ik geef beter mijn grenzen aan.
Ik heb het gevoel dat ik er toe doe!
 Yessssss! πŸ™ Ik ben zo blij. 
Annemiek

Dus: ik laat je naar jezelf kijken...

Als jij jezelf gaat zien, jouw patronen, jouw gedachtes, dan pas kan je nieuwe keuzes maken. Iedere dag, gedurende een jaar, stuur ik je een bericht met daarin een korte tekst en een video. In deze video inspireer, kietel en motiveer ik je om stappen te zetten op weg naar een nóg leuker leven. 

Nog een paar reacties

Hallo Mahatma, ik wil je even laten weten dat ik heel blij ben met de online training van 365 dagen.
Wat een cadeau en dat ook nog eens elke dag. De kwartjes zijn hier behoorlijk aan het vallen en werkt tot diep niveau door. Dat betekent dat dit vanuit de mooie pure essentie gedaan wordt.
Mahatma je bent een geweldige mooi mens.
Dank je wel. Groetjes en veel liefs, 

Suzanne

Afgelopen jaar hebben de video's mij erg geholpen bij het veranderingsproces waar ik midden in zit. Even naar binnen kijken, even stilstaan bij... Het is echt fijn deze laagdrempelige en warme steun met een glimlach te krijgen. 

Rie

Wat geeft deze training jou?

 • Ik hou van humor en dat zie je terug in de filmpjes. Dus ik krijg regelmatig een berichtje dat de deelnemers buikpijn hebben van het lachen.  

 • Maar de video's zijn niet alleen leuk, dan zou deze training niet zoveel inhouden. Er is veel meer... je gaat jezelf leren kennen als nooit eerder tevoren. Ik kietel je namelijk in elke video om stappen te zetten, zodat je die grauwe, grijze, saaie comfortzone verlaat en nu echt gaat leven.
   
 • Je wordt er dus blij van.

 • Je gaat anders leren kijken naar jezelf, waardoor je gewoon een nog leuker mens wordt en ja, dat gaan andere mensen ook zien.

 • Je krijgt inzichten waarom je iets doet zoals je het doet en daarin krijg je meer mogelijkheden.

 • Er zijn verschillende topics, dus elke topic brengt je een stap verder.

 • Omdat het 365 dagen is, sijpelen mijn boodschappen stapje voor stapje stiekem je onderbewustzijn binnen waardoor je mind zich uiteindelijk uitgeteld heerlijk overgeeft aan die tijger die tot nu toe nog lag te slapen in jou.

 • Die tijger komt uit zijn hokje en je gaat de wereld een poepie laten ruiken.

En nog meer reacties...

In het kader van lesje 86 laat ik je even weten dat ik heeeeeeeel blij met je ben! 😊 

Blij van wat ik van je heb mogen leren, ervaren en doen. πŸ‘πŸ» 

En wat moet ik af en toe lachen met je filmpjes. Ze zijn leerzaam op een grappige manier. πŸ€ͺ That's you! 🀭 

Ik ben blij met jou in mijn leven. 😍 Dat je het maar even weet.

Claudia

Geweldig dat je zoveel deelt Mahatma. Dank voor je wijsheid openheid en humor. Heerlijk. Je mails geven kleur aan mijn dag en dagen mij uit mijn wensen te onderzoeken en te vervullen. Jouw humor doet me zo goed!

Je voelt als een van ons en niet een leraar op voetstuk en daardoor kan ik het zo veel makkelijker aannemen.

 En weet je wat ..........ik ga zelf deze week, samen met mijn zoon van 17 naar de Provence rijden en dat met mijn taalkronkels.

Ik dacht: de taal van mijn hart verstaat iedereen. Ik kan het!!!!

Als ik daar ben vlieg ik mijn vriendin om haar nek.

 Dat zijn de vruchten die jij mensen laat zien en aan hun de keus om ze te proeven.

Hmmmm heerlijk.

 

Desiree

Afgelopen jaar is een jaar om trots op te zijn, trots op mezelf. Vergeleken met een jaar geleden ben ik zo gegroeid (ook echt gegroeid, want ik loop weer rechtop i.p.v. gebogen in mijn schulp), ik heb veel meer zelfvertrouwen, ben veel positiever, veel meer (bij) mezelf, ik kies voor mezelf, ik heb een grenzeloos oer vertrouwen, ik hou van mezelf en ik hou van het leven, ik ben blij met mezelf en met de wereld om mij heen.  Ik ben een dankbaar en gezegend mens! .
Tineke

Maar dat is nog niet alles...

Kom bij onze community

Alles mag, maar niets is verplicht. Op de online Spirit community, ons eigen platform (dus geen facebook), kunnen jullie elkaar inspireren, uitdagen en kietelen, of gewoon je hart luchten als je het even moeilijk hebt.

Healy webinar

Dank je dat ik 365 dagen met je heb mogen meereizen en heb mogen leren.

Het was een hele fijne reis dit jaar en ja ik ben gegroeid.

Dank je.

Ingrid

Wie is Mahatma?

Inspirator, coach, trainer en awakener...

Na al mijn eigen ellende overwonnen te hebben heb ik inmiddels bij duizenden mensen een verandering bewerkstelligd. Dit door de drie boeken die ik heb geschreven, maar ook door de vele events en Lifechanger jaartrainingen die ik geef. Ik schud mensen wakker en haal ze uit hun pijnlijke hypnose waardoor ze zichzelf gaan zien en hun waarheid gaan leven. Ze komen in contact met hun mogelijkheden in plaats van hun beperkingen. 

Ik ben zelf die weg gegaan en ik weet dat ieder gezond mens dat ook kan. 

Is het voor jou nu tijd?

Is het nu tijd voor jou om een stap te zetten?

Is het voor jou nu tijd om in de veilige omgeving van je eigen telefoon, laptop of computer geïnspireerd te worden, meld je dan hier aan voor deze 365 dagen Geluk voor Jou.

Deze online training heeft een onschatbare waarde en normaal gesproken zou ik minstens € 365  per dag vragen, dat is slechts
€ 1 per dag. Dat is dus ook de officiële prijs.

Maar... het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te inspireren. Daarom heb ik besloten om de prijs lekker laag te houden.


Dus jij betaalt geen € 365, jij betaalt nu nog slechts de lachwekkende prijs van  € 247 voor een heel jaar.  

Door één druk op de knop verander jij jouw leven. Hoe gaaf is dat?

Bedankt voor alle mooie video’s die ik ontvangen heb. Het heeft me zeker geholpen waar ik nu sta. IK voel me veel krachtiger en ik heb meer zelfvertrouwen. Ik ga alles aan, dat deed ik al wel, alleen de verandering is voelbaar omdat ik meer geworteld ben. Mijn praktijk zit op het volgende level en ook als mens. Dankjewel hiervoor, ik ben je zeer dankbaar en ook nog de man van mijn dromen ontmoet en ook een fijnere relatie met mijn dochter door deze ontwikkeling. What else kan ik nog meer wensen!

Anneke

Wat je er nog meer van krijgt

 • HJouw partner gaat je af en toe met grote ogen aankijken als jij je opeens helder gaat uitspreken.
 • Heb je nog geen partner...? Dat kan zomaar veranderen, want als jij je trilling leert hoog te houden, dan worden jouw dromen in een snel tempo waarheid en dan staat die knapperd binnen no time bij jou thuis op de bank met de voetjes lekker hoog, of zoiets.
 • Doordat je je grenzen leert aangeven, zul je dat ook gaan doen naar je kids. Het leuke is dat jij ze dat daardoor ook gelijk leert. Dus dat wordt een gezellige boel waar je blij van wordt.

Diverse thema's zoals manifesteren (dromen waarmaken),
ego, innerlijk kind  en loslaten komen aan bod.

Zie hieronder nog een aantal reacties

Het is fijn

Mahatma weet je op haar unieke wijze te β€˜kietelen’ (zoals ze zelf zegt) bewust te worden van je eigen patronen, uit je comfortzone te komen en je stappen te gaan zetten. Deze training draagt daar zeker toe bij. Het is fijn dagelijks een filmpje te mogen ontvangen met steeds weer een mooie boodschap of leuke en/of uitdagende opdracht.Peter

Ik krijg zelfkennis

Deze training geeft mij zelfkennis, rust, liefde voor mezelf en mijn man en iedereen om mij heen .Het geeft mij inzicht in het echte ware zijn. Het geeft mij elke dag een boost. Het eerst wat ik na het opstaan doe is de les van die dag bekijken en de oefening doen. En ja , mijn leven is ook zo ontzettend veel veranderd sinds ik in juni begonnen ben met het lezen van je boek Op weg naar verbinding en nu als kers op de taart, de online cursus 365 dagen geluk. Mijn leven is al zoveel mooier, voller, liefdevoller !! Dus ja, ik zeg ook tegen iedereen : DOEN , DOEN, DOEN.

Marcella

Een leuk moment...

Ik ben nu twee weken bezig met de online training. 's Ochtends, nog onder mijn dekbedje, check ik mijn mail en vind daar dan een berichtje van Mahatma met een link naar een filmpje. Dat is een leuk moment van de dag. Ik word altijd vrolijk van Mahatma's enthousiasme. Er is een opdracht bij waar ik vervolgens een antwoord op formuleer op de community die hier speciaal voor in het leven is geroepen.

Het maakt dat ik beter en bewuster mijn dag begin en dat vind ik fijn. Ik kan het iedereen aanbevelen.


Sharon

Ik hou mijn trilling hoog

Wanneer ik s'morgens wakker word, denk ik Aahhh zometeen kijken wat Mahatma voor nieuws heeft. Door elke dag mail te krijgen houd ik de trilling makkelijker hoog en laat minder snel mn dromen los. Beter nog: ik laat mijn dromen nΓ­et meer los! Mahatma, we zijn nog maar net begonnen, maar ben nu al zo dankbaar dat je dit met ons doet! πŸ’•


Astrid

Spring nu en verander gewoon je leven 

Maak van dit jaar jΓ³uw jaar!

Wil jij 365 dagen super krachtig je bed uit rollen, meld je dan nu aan, dan weet je zeker dat je erbij bent. 


Ik zal je op allerlei manieren inspireren en wakker schudden. 
Yihaaa Mahatma

Wat kost dat allemaal? Die emails, de video's en community...

Nog drie reacties...

Wat moet ik om je lachen...
Wat doe je leuke dingen en wat moet ik om je lachen je de video's van 365 dagen geluk. Ik vind ze heerlijk om te bekijken en de oefeningen te doen. Dank je wel. Ik  heb net de les gehad over wie je wilt bedanken. Nou jij bent er nu een van!
Natalie
Ik begin de dag met jouw filmpje...

Ik vind de filmpjes ZO goed. πŸ€— Ik heb de film van vandaag 'Dag 241' wel enkele keren bekeken & opnieuw en opnieuw & opnieuw. 

Ik voel me, sinds ik je filmpjes zie, ook veel sterker.

Karin
Ik kijk er elke dag naar uit...

Wat een leuke blog Mahatma (blog over loslaten). Ik ben blij dat ik je heb leren kennen. Ik ben momenteel bezig met 365 dagen van geluk en ik kan je zeggen kijk iedere dag naar uit naar de video. Dank je! 

Ingrid

Het is om te lachen...

Deze online training heeft een waarde van € 365.
Maar... het is mijn missie om 10.000 mensen te inspireren. Daarom heb ik besloten om de prijs lekker laag te houden.


Dus jij betaalt geen € 365,  maar slechts de lachwekkende prijs van  €  247 voor een heel jaar. 

Door één druk op de knop verander jij jouw leven. Hoe gaaf is dat?

Deze online cursus is  geweldig. Ik heb iedere dag uitgekeken naar het filmpje van Mahatma en de reacties van de deelnemers. Heb me weer opgegeven voor de volgende serie van 365 dagen geluk voor jou.
Bea

Ik heb mijn innerlijk kind in mijn hart gesloten. Ik vraag mij minder af wat een ander denkt over wat ik doe of hoe ik er uitzie, met de daaraan gekoppelde goed- of afkeuring. Ik beslis! Ik kan mijzelf graag zien zodat ik niet meer hunker naar de liefde buiten mijzelf en daardoor ben ik ook minder afhankelijk van anderen. Ik sta meer in mijn kracht. Ik mediteer dagelijks. Ik richt mij op overvloed ipv tekort, wat nog wel een aandachtspunt is. Ik ben dankbaar voor mijn leven, voor de overvloed, voor al de steun die ik ervaar en voor mijn verbeterde gezondheid. οΈβ€πŸ§‘πŸ’›πŸ’šπŸ’™πŸ’œ

Martien

Ik ben heel blij met jouw dagelijkse peptalk! Het doet echt heel veel. Het leven wordt er lichter door. Je kunt het zo mooi verwoorden, dat we hier zijn om te genieten.

Heel hartelijk bedankt hiervoor!

Nelly
Dit was mijn 2de keer dat ik mee deed aan 365 dagen geluk voor jou.
Deze training heeft mij meer diepgang gegeven, nog meer inzichten in mezelf. Het geeft mij handvaten mee.
Ik laat los. Ik neem afscheid.... het was een fijne tijd. Dankje wel dat ik hier mocht zijn!
Sylvia
Dit was de tweede keer dat ik de ”365” gedaan heb. Vorig jaar bekroop me een beetje paniek toen ik dacht dat het afgelopen zou zijn bij jou Mahatma. Het is rustiger nu en ik voel dat ik weer  op eigen kracht verder kan. Dit laatste jaar heb ik verdieping gevonden, leerde meer mezelf goed te keuren en mijn innerlijk kind te omarmen. Ik voel mij nu toegerust voor de toekomst. Mijn dank is enorm, virtuele knuffel voor jou!
Ingrid