Online training: 365 dagen Geluk voor Jou
arrow_drop_up arrow_drop_down

365 dagen Geluk voor Jou!

Een online jaartraining waarin ik jou dagelijks inspireer...

Start jouw dag vol inspiratie en zorg zo voor meer geluk...

Iedereen verlangt naar geluk

We hebben er eigenlijk alles voor over. We gaan werken of studeren, we krijgen een relatie, een kind of geen kind. We komen in actie of juist niet, omdat we denken dat we daar gelukkig van worden.

En dan kan het zijn dat je alles hebt: een partner, een leuke job en een vette bankrekening,...en nog voel je je niet gelukkig. Je gaat misschien drinken of veel tv kijken, roken of chocolade eten, maar helaas, ook dat geeft niet hetgeen waar je wezenlijk naar verlangt. Wat moet je dan?

Dan is er nog maar één weg en dat is de weg naar binnen. Dat is de weg voor moedige mensen. Mensen die naar zichzelf en hun leven durven te kijken en die weten dat de antwoorden niet in de buitenwereld liggen. Ze komen bij mij in een event of een lifechanger, doen mee met een challenge of... ze beginnen gewoon met deze spiksplinter nieuwe online training waarin ik je elke dag ga inspireren. Elke dag bewust ga maken van wie je bent, van jouw potentie.  

Hoe dan?

Ik leg uit hoe het werkt...

De video's die ik dagelijks krijg neem ik mee de dag in en merk dat ik langzaam
 mijn harde schijf aan het herprogrammeren ben.

Ik ben je zo dankbaar.

Marcel

Ik doe dingen die ik eerder niet voor mogelijk had gehouden...

Ik zeg Doen! en Doen! Ik heb in korte tijd al aantal dromen waar gemaakt en anders in ieder geval de daadwerkelijke stappen gezet om een droom te verwezenlijken. Ik word uit mijn comfortzone getrokken en doe ik dingen die ik eerder echt NIET voor mogelijk had gehouden. Geef jezelf dit cadeau...

Miranda

Dus: ik laat je naar jezelf kijken...

Als jij jezelf gaat zien, jouw patronen, jouw gedachtes, dan pas kan je nieuwe keuzes maken. Iedere dag, gedurende een jaar, stuur ik je een bericht met daarin een korte tekst en een video. In deze video inspireer, kietel en motiveer ik je om stappen te zetten op weg naar een nóg leuker leven. 

Nog een reactie: 'de kwartjes zijn aan het vallen...'

Hallo Mahatma, ik wil je even laten weten dat ik heel blij ben met de online training van 365 dagen.
Wat een cadeau en dat ook nog eens elke dag. De kwartjes zijn hier behoorlijk aan het vallen en werkt tot diep niveau door. Dat betekent dat dit vanuit de mooie pure essentie gedaan wordt.
Mahatma je bent een geweldige mooi mens. Dank je wel.

Groetjes en veel liefs, 

Suzanne

Wat geeft deze training jou?

  • Ik hou van humor en dat zie je terug in de filmpjes. Dus ik krijg regelmatig een berichtje dat de deelnemers buikpijn hebben van het lachen.  

  • Maar de video's zijn niet alleen leuk, dan zou deze training niet zoveel inhouden. Er is veel meer... je gaat jezelf leren kennen als nooit eerder tevoren. Ik kietel je namelijk in elke video om stappen te zetten, zodat je die grauwe, grijze, saaie comfortzone verlaat en nu echt gaat leven.
     
  • Je wordt er dus blij van.

  • Je gaat anders leren kijken naar jezelf, waardoor je gewoon een nog leuker mens wordt en ja, dat gaan andere mensen ook zien.

  • Je krijgt inzichten waarom je iets doet zoals je het doet en daarin krijg je meer mogelijkheden.

  • Er zijn verschillende topics, dus elke topic brengt je een stap verder.

  • Omdat het 364 dagen is, sijpelen mijn boodschappen stapje voor stapje  stiekem je onderbewustzijn binnen waardoor je mind zich uiteindelijk uitgeteld heerlijk overgeeft aan die tijger die tot nu toe nog lag te slapen in jou. 

  • Die tijger komt uit zijn hokje en je gaat de wereld een poepie laten ruiken.

En nog meer reacties...

In het kader van lesje 86 laat ik je even weten dat ik heeeeeeeel blij met je ben! 😊 

Blij van wat ik van je heb mogen leren, ervaren en doen. 👍🏻 

En wat moet ik af en toe lachen met je filmpjes. Ze zijn leerzaam op een grappige manier. 🤪 That's you! 🤭 

Ik ben blij met jou in mijn leven. 😍 Dat je het maar even weet.

Claudia

Geweldig dat je zoveel deelt Mahatma. Dank voor je wijsheid openheid en humor. Heerlijk. Je mails geven kleur aan mijn dag en dagen mij uit mijn wensen te onderzoeken en te vervullen.

  Jouw humor doet me zo goed!

Je voelt als een van ons en niet een leraar op voetstuk en daardoor kan ik het zo veel makkelijker aannemen.

 En weet je wat ..........ik ga zelf deze week, samen met mijn zoon van 17 naar de Provence rijden en dat met mijn taalkronkels.

Ik dacht: de taal van mijn hart verstaat iedereen. Ik kan het!!!!

Als ik daar ben vlieg ik mijn vriendin om haar nek.

 Dat zijn de vruchten die jij mensen laat zien en aan hun de keus om ze te proeven.

Hmmmm heerlijk.

 

Desiree

Maar dat is nog niet alles...

Kom bij onze community

Alles mag, maar niets is verplicht. Op de online Spirit community, ons eigen platform (dus geen facebook), kunnen jullie elkaar inspireren, uitdagen en kietelen, of gewoon je hart luchten als je het even moeilijk hebt.

Wie is Mahatma?

Inspirator, coach, trainer en awakener...

Na al mijn eigen ellende overwonnen te hebben heb ik inmiddels bij duizenden mensen een verandering bewerkstelligd. Dit door de drie boeken die ik heb geschreven, maar ook door de vele events en Lifechanger jaartrainingen die ik geef. Ik schud mensen wakker en haal ze uit hun pijnlijke hypnose waardoor ze zichzelf gaan zien en hun waarheid gaan leven. Ze komen in contact met hun mogelijkheden in plaats van hun beperkingen. 

Ik ben zelf die weg gegaan en ik weet dat ieder gezond mens dat ook kan. 

Is het voor jou nu tijd?

Is het voor jou nu tijd om in de veilige omgeving van je eigen telefoon, laptop of computer geïnspireerd te worden, meld je dan hier aan voor deze 365 dagen Geluk voor Jou. Omdat jij nu één van de eerste mensen bent en omdat we het product nu aan het bouwen zijn, kan jij deze investering in jezelf doen met een mega korting. Uiteindelijk zal dit product € 147 of meer gaan kosten. 


Meld jij je nu aan, dan kost je dat nu nog slechts € 67.

We zullen deze prijs stapsgewijs gaan verhogen, dus spring in het diepe en doe mee. 

Diverse thema's zoals manifesteren (dromen waarmaken),
ego, innerlijk kind  en loslaten komen aan bod.

Zie hieronder nog een aantal reacties

Het is fijn

Mahatma weet je op haar unieke wijze te ‘kietelen’ (zoals ze zelf zegt) bewust te worden van je eigen patronen, uit je comfortzone te komen en je stappen te gaan zetten. Deze training draagt daar zeker toe bij. Het is fijn dagelijks een filmpje te mogen ontvangen met steeds weer een mooie boodschap of leuke en/of uitdagende opdracht.Erica

Ik krijg zelfkennis

Deze training geeft mij zelfkennis, rust, liefde voor mezelf en mijn man en iedereen om mij heen .Het geeft mij inzicht in het echte ware zijn. Het geeft mij elke dag een boost. Het eerst wat ik na het opstaan doe is de les van die dag bekijken en de oefening doen. En ja , mijn leven is ook zo ontzettend veel veranderd sinds ik in juni begonnen ben met het lezen van je boek Op weg naar verbinding en nu als kers op de taart, de online cursus 365 dagen geluk. Mijn leven is al zoveel mooier, voller, liefdevoller !! Dus ja, ik zeg ook tegen iedereen : DOEN , DOEN, DOEN.

Marcella

Een leuk moment...

Ik ben nu twee weken bezig met de online training. 's Ochtends, nog onder mijn dekbedje, check ik mijn mail en vind daar dan een berichtje van Mahatma met een link naar een filmpje. Dat is een leuk moment van de dag. Ik word altijd vrolijk van Mahatma's enthousiasme. Er is een opdracht bij waar ik vervolgens een antwoord op formuleer op de community die hier speciaal voor in het leven is geroepen.

Het maakt dat ik beter en bewuster mijn dag begin en dat vind ik fijn. Ik kan het iedereen aanbevelen.


Sharon

Ik hou mijn trilling hoog

Wanneer ik s'morgens wakker word, denk ik Aahhh zometeen kijken wat Mahatma voor nieuws heeft. Door elke dag mail te krijgen houd ik de trilling makkelijker hoog en laat minder snel mn dromen los. Beter nog: ik laat mijn dromen níet meer los! Mahatma, we zijn nog maar net begonnen, maar ben nu al zo dankbaar dat je dit met ons doet! 💕


Astrid

Spring nu en verander gewoon je leven 

Maak van dit jaar jóuw jaar!

Wil jij 365 dagen super krachtig je bed uit rollen, meld je dan nu aan, dan weet je zeker dat je erbij bent. 


Ik zal je op allerlei manieren inspireren en wakker schudden. 
Yihaaa Mahatma

Wat kost dat allemaal? Die emails, de video's en community...

Het is om te lachen...

Weet je dat het belangrijk is om je dag positief te beginnen? Dat dat bepalend is voor de rest van je dag? Als je elke dag in de ochtenduren een positieve vibe krijgt, krijg je dus een boost voor je leven. Het maakt je leven lichter en leuker.

Omdat het dus een totaal nieuw product is krijg je een mega korting en betaal jij slechts € 67. De normale prijs zal later € 147 of meer gaan bedragen. 

Door één druk op de knop verander jij jouw leven. Hoe gaaf is dat?

Natalie

Oké dan, nog twee reacties...

Wat doe je leuke dingen en wat moet ik om je lachen je de video's van 365 dagen geluk. Ik vind ze heerlijk om te bekijken en de oefeningen te doen. Dank je wel. Ik  heb net de les gehad over wie je wilt bedanken. Nou jij bent er nu een van!