Over Spirit Coaching

missie - visie - naam

Mijn missie en visie

Ik ben zelf door veel emoties en oud zeer heen gegaan en ben niet meer die onzekere, angstige vrouw zonder eigenwaarde die ik ooit dacht te zijn. Als ik die weg kon gaan, dan weet ik dat iedereen dat kan. Wij mensen zijn oneindig krachtig  en hebben een oneindige potentie, die we meestal niet leven. Om mijn weg en leven de waarde te geven die het verdient, is het  mijn missie om bij 100.000 mensen een verandering teweeg te brengen. En ja, ik ben al aardig op weg. 


Deze verandering teweeg brengen, doen we door de vele events die ik in een jaar geef en de lifechangers, de jaartrainingen. Niet alleen dat, maar ook door de drie boeken die ik heb geschreven. 

Mahatma schrijft

De naam  Spirit Coaching

Nadat ik door mijn scheiding in december 1999 in een heftige crisis terecht was gekomen, kon ik mijn beroep als therapeut een aantal jaren niet beoefenen. Wel kon ik schrijven en in die periode is ook mijn boek ‘Op weg naar Verbinding’ geschreven.


In die tijd ben ik  intensief met mijn eigen persoonlijke ontwikkeling aan de slag gegaan. Twee jaar later gaf ik mijn eerste donderdagavond groep. Dit was al snel een groot succes en binnen een jaar leidde ik twee gemengde avondgroepen voor persoonlijke ontwikkeling en een ochtend groep voor vrouwen.


Inmiddels had ik het jaar daarvoor de naam Spirit Coaching vast laten leggen bij de Kamer van Koophandel. De naam Spirit Coaching kreeg ik door, toen ik in alle rust ging zitten met de vraag: welke naam is de juiste naam voor mijn praktijk. Het duurde een half uur waarin ik werkelijk de diepte in ging, toen de naam Spirit Coaching omhoog kwam.

Soms weet je niet waarom iets is zoals het is, maar vanaf het begin was ik blij met die naam. Op dat moment had ik geen idee waarom mijn praktijk Spirit Coaching moest heten, maar het klopte, dat voelde ik wel. Nu, jaren later, zijn alle puzzelstukjes op hun plek gevallen en geef ik diverse jaartrainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.


Inmiddels is Spirit Coaching in een snel tempo gegroeid van eenmanszaak met een praktijk voor therapie en coaching, naar een onderneming met een team van drie vrouwen. Twee vrouwen werken naast  mij op kantoor  en beheren de administratieve kant van  Spirit Coaching.


In de tijd van mijn scheiding kon ik niet bevroeden dat ik zoveel zou bereiken en inmiddels weet ik als geen ander dat alles mogelijk is. Duizenden mensen hebben inmiddels mijn boeken: '25 Tips voor Geluk', 'Op weg naar Verbinding' en 'Ontwaken in het Nu' gelezen of zijn bij mij in events of lifechangers  geweest. De persoonlijke ontwikkeling gaat momenteel zo snel, dat mensen hun leven in een snel tempo kunnen veranderen. Ik ben zeer dankbaar dat daar ik op mijn manier mijn steentje in mag bijdragen.

Mahatma schrijft

Spirit Coaching…

... is opgericht door mij, Mahatma Revier, op 1 januari 2001.

Het is een eenmanszaak, een centrum voor persoonlijke ontwikkeling voor iedereen die wil groeien. Wij zijn niet verbonden aan een bepaalde religie, maar geloven dat alle religies in essentie hetzelfde zijn en dat God in ieder mens zit.

Spirit Coaching is een open centrum waarbij iedereen van elke discipline, kleur, ras, geloof en achtergrond welkom is.

Wij zijn er voor jou, om jou te begeleiden in je persoonlijke ontwikkeling.

Mahatma Schrijft

Wat is mijn kracht? (aldus Mahatma)

Ik ben zelf een weg van duisternis naar het licht gegaan en weet als geen ander hoe krachtig wij mensen zijn. Na talloze transformaties leef ik inmiddels een leven dat grootser is dan ik ooit had kunnen vermoeden.


Mijn instelling is gebaseerd op spiritualiteit. We zijn op doorreis en ons voertuig is ons lichaam die veel wijsheid (en illusies) met zich meedraagt.


Ik ben mijn eigen illusies onder ogen gekomen en die heb ik losgelaten, hetgeen mij bevrijd heeft van een ballast waar ik niet zo blij mee was.  Door de weg die ik ben gegaan kan ik nu vele mensen begeleiden.