Transformatie-expert, life coach en awakener Antoinette Revier


Van kindertehuis met een gevoel van er niet mogen zijn, naar op het podium voor honderden mensen.


Geboren in Heidelberg, met een Nederlandse moeder begon ik mijn leven in een kindertehuis.  Mijn moeder was namelijk tijdens haar zwangerschap door mijn vader, een Amerikaan die daar in het leger zat, verlaten en zag geen andere mogelijkheid dan mij daar achter te laten. Na drie maanden keerde zij, samen met mij, terug naar Nederland en daar, in de buurt van Amsterdam ging ik toen weer naar een kindertehuis. Mijn moeder moest werken en kon  nog niet voor mij zorgen. Twee jaar later haalde mijn moeder mij daar op en bracht mij thuis. 


Thuis klinkt leuk, maar het was geen goede plek voor mij. Mijn stiefvader was alcoholist en agressief. School was ook niet goed, want ik werd gepest tijdens mijn eerste vijf jaar op de basisschool in Amsterdam.


Al deze ervaringen zorgden ervoor dat ik ging geloven dat ik er niet mocht zijn en niet goed was zoals ik was. Door dit alles ging ik  door het leven met een zeer laag zelfbeeld. Het was geen pretje want daardoor werd ik ook elke keer weer afgewezen. Mijn drama herhaalde zich keer op keer.

Op de leeftijd van 32 jaar vond ik mijn biologische vader in de VS en hierdoor kwam mijn hele jeugd met alle pijnlijke ervaringen weer naar boven. Ik kreeg een totale ineenstorting, wat uiteindelijk resulteerde in 15 jaar lang ME. Dat is het chronisch vermoeidheidssyndroom. Ik was ten einde raad. 

Ik wist op een of andere manier dat er meer in het leven was ...

Dat was een keerpunt voor mij. Ik had geen andere mogelijkheid dan dat ik naar mijzelf moest gaan kijken. Naar de emoties die ik met mij meedroeg en al mijn negatieve ideeën over het leven en over mijzelf.

Deze fase duurde 15 jaar, waarin ik volledig afgekeurd en 100 % in de WAO, thuis op de bank zat. 


Jarenlang had ik diverse therapieën en volgde ik vele opleidingen. Mijn omgeving dacht dat ik er niet meer uit zou komen, maar ik wist beter. Het was mijn besluit om al mijn strijd en pijn niet voor niets te laten zijn.


Langzaam, heel langzaam kreeg ik meer energie en in 2000 begon ik als therapeut te werken. 

Ik ben het levende voorbeeld van hoe je je leven kunt veranderen, ongeacht waar je vandaan komt en wat je ook hebt meegemaakt in je leven. Wij mensen zijn zo krachtig.

Na 1 1/2 jaar gewerkt te mogen hebben met de oefeningen en webinars, teksten van Mahatma ( ondersteund door haar prachtige team), ook online in deze corona tijd, kan ik vooral zeggen; DANK!.


Voor mij is Mahatma in lijn met andere grote meesters zoals ; Tara Brach, Ann Weiser Cornell, Eckhart Tolle. 


Ze hielp me liefdevol doch duidelijk mijn eigen pijnen onder ogen te zien, mijn totale verantwoordelijkheid te nemen voor hoe ik in de wereld heb gestaan en nu sta.


Niet van de wereld , wel IN de wereld.

Een nieuwe tijd is daardoor voor mij aangebroken; leven vanuit, met en in Liefde. Enorm dankbaar.

Wilja

Life Coach en awakener

Inmiddels werk ik vele jaren als transformatie-expert, life coach en awakener en heb ik bij duizenden mensen een verandering bewerkstelligt.

Een awakener is iemand die mensen wakker schudt en hen buiten hun pijnlijke denkwijze, uit de illusie, haalt. En dat is wat ik doe. 


Ook mag ik mensen inspireren met de verschillende boeken die ik heb geschreven.


Het is mijn missie en passie, om mensen in contact te brengen met zichzelf, zodat ze hun volle potentieel kunnen benutten.

Ik heb het gedaan en ik weet dat ieder gezond mens dat ook kan. 

Van angst, dit is gek en Amerikaans, de eerste ontmoeting via via met Mahatma, tot voelen bij haar moet ik zijn! Is er in mij behoorlijk wat veranderd. Ofwel getransformeerd.

Ik ben niet meer bang voor afwijzing, ik hou 100% van mezelf en neem mijzelf serieus. Ik heb wat te bieden, ik ben waardevol. Het is niet zo dat ik halleluja door het leven ga en er geen gedoe meer is.

Wat er wel is is een solide basis, ik voel mij stevig staan en ben zoveel liever, zachter en compassie vol naar mezelf. Mahatma is een ster in liefdevolle begeleiding, die niet altijd even liefdevol voelt. En toch als ik in haar ogen kijk voel, zie, ervaar ik zoveel liefde.
Het is haar passie om zoveel mogelijk mensen bij zichzelf te brengen. In grote- of kleine groepen, via het computerscherm of live.

 
Ze kan het allemaal! Ik voel grote dankbaarheid voor Mahatma en haar team. Dus bij twijfel... In dit geval zeg ik: DOEN! Ik ben mezelf eeuwig dankbaar dat ik deze stap heb gezet. In liefde.

Willie

De naam Mahatma...

Mei 2010 heb ik de naam Mahatma aangenomen. Dat was niet zomaar een beslissing van mijn ego. Integendeel, mijn ego vond dat helemaal niets en wilde veel liever de naam Toine of Antoinette dragen.

Zie hiernaast in dit interview waarom ik deze naam uiteindelijk, zucht, toch heb aangenomen. Soms heb je het gevoel dat je geen keuze hebt. Dat was toen.


Ik gun je dat je jouw weg gaat. Dat je ontdekt hoe krachtig je bent en gaat zien wie jij in essentie bent. Dan kunnen er wonderen gebeuren en wordt het leven zelf, het feestje waar je naar verlangt.

Terug naar Antoinette

Maart 2023 was het tijd om terug te gaan naar de naam Antoinette. Kijk in het filmpje waarom.

Bij Mahatma gebeuren magische dingen, laat je maar verrassen. 

Haar trainingen zijn echt zo helend en transformerend

Saskia

Over Spirit Coaching

Hoe is Spirit Coaching tot stand gekomen, wat is mijn missie en visie? Alles wat ik te vertellen heb over Spirit Coaching vind je hier.

Het team

Ik kan niet in mijn eentje zo’n grote organisatie runnen en daarom heb ik een geweldig team om mij heen verzameld.

Mahatma in de media

Ik ben diverse malen met Spirit Coaching op tv geweest. Ik heb in verschillende bladen gestaan en ik ben geïnterviewd.

Wat mensen zeggen over Antoinette:

Mahatma heeft het mogelijk gemaakt voor mij om mijn gevoel over mijzelf compleet te veranderen en daarmee mijn leven 🙏.

Daya

Wat een kennis en energie heb je mij voorgeschoteld om mezelf te vinden.

De oplossingen, de erkenning, het voelen en het loslaten!

Eindelijk voel ik me verlost van een groot gewicht wat ik levenslang meegesleept heb,

niet wetende dat ik daarmee nog aan het rondlopen was en waarom ik elke keer weer geconfronteerd werd met voorvallen, van vroeger! Phoephoe..

Magisch! Wat ben ik blij, dat ik de reis aangegaan ben, van bewustwording.
Voor mij was dat groter dan een wereldreis! Een levensreis!

De tegenslagen, de uitdagingen en de obstakels waarmee ik te maken had,

Die zijn in vele mate minder, en ik werd op mijn pad gezet, waar wonderen en overvloed me volgen, Waar ik ook ga!


En dat allemaal door jou Antoinette! Ik ben je mega dankbaar, vanuit de grond van mijn hart!

Ik voel me blijer, lichter, gelukkiger, en ik kan mijn dank niet genoeg uitspreken, voor alle kostbare materie, wat je aangereikt hebt!

Ik kan het alleen maar aan iedereen aanbevelen, om gewoon mee te doen! Een complete transformatie!

Katleen

Wat wil ik jou graag bedanken. Wat ben ik blij dat jij op mijn “pad” bent gekomen. Vanaf september (6 maanden) ben ik bij jou en wat een groei heb ik doorgemaakt.

Ik heb door jou leren voelen, leren containen. Ik kan mezelf nu troosten, dragen. Ik heb mezelf (al een heel eind) teruggevonden. Ik voel me echt een heel ander mens. Nu weet ik hoe ik het leven kan nemen, de dingen te accepteren hoe ze zijn.

Mijn dank is zo groot, bijna niet in woorden uit te drukken. 


Mijn wereld is zo veranderd!! Ik heb nieuwe vrienden gekregen, een lieve man ontmoet die misschien wel de liefde van mijn leven is en een “baan” als zzp’er aangeboden gekregen.

Dus zoveel dank!!!!

Lindsey
Ik wil je vanuit het diepst van mijn hart bedanken voor je begeleiding van de afgelopen bijna anderhalf jaar. Ik ben je heel dankbaar voor alles wat ik van je heb mogen leren, voor dat je me echt kunt zien en voelen en de fijne, toegankelijke manier waarop je alles overbrengt.
Masha
Niet iedere coach spreekt me aan, ook al vertellen ze dezelfde boodschap. Uw luchtigheid, humor, maar ook uw eigen verhaal zorgt voor herkenning en verbinding.


Heel veel hulpverlening richt zich op praten en ratio. Wil ik dat nu net goed onder de knie hebben 🙂.  Juist bewustwording, ook door te doorvoelen (rationeel weet ik het wel)  en er vervolgens iets mee doen, dagelijks, integraal, dat werkt.


Door de video's van de online training blijf ik met de training bezig,  zonder dat ik erin doorschiet (dat is namelijk ook weer een valkuil).
Maar omdat de stof behapbaar is, is het goed te doen.

Ik word blij van de filmpjes en voel me beter sinds ik gestart ben. Juist die dagelijkse trigger, heb ik nodig om bezig te blijven die vlinder te worden en niet in mijn cocon te blijven. 

Linda

Lieve Mahatma,

Via deze weg wil ik je hartelijk danken voor het delen van jouw ervaringen in het boek ‘Op weg naar verbinding’. Ik heb het gelezen, al enkele oefeningen gedaan, maar ga het zeker nog herlezen.

Dank je wel, jij krachtige, bijzondere vrouw. Hoe mooi hoe jij in proces bent gegaan en het lef dat je hebt getoond (en nog steeds doet) in de weg naar verbinding. Dank je wel dat je dat hebt willen delen.

Ik hoorde diverse mensen jou al regelmatig ophemelen tijdens de online events en of op de Community en dacht dan soms in mezelf; ‘ho, ho, nou kan ie wel weer. Nou is het wel genoeg’. Maar ik snap het nu. Je brengt, je geeft zo veel.

Een echte leermeesteres in de goede zin van het woord. Dank je wel voor jouw, jullie ondersteuning, zodat ik ook kan leren om in echte verbinding te gaan met mezelf.

Voorlopig nog genoeg te doen, te vallen-en-weer-opstaan, te leren dus. Ik voel de opening in mezelf groter worden, mijn hart begint zich meer en meer te openen, er zijn al veel dingen verschoven of aan het verschuiven. Dank je wel.

Ank

Wat een rollercoaster die, zonder ik het aan het begin wist, bestemd was om te uitlopen op dat ik in mijn kracht kwam. 


Mahatma prikt door jou heen en jij mag alle gevoelens ervaren die het met zich brengt. Voel je je afgewezen, niet geholpen, niet gezien, niet begrepen….alles mag er zijn. Want dat is de weg. Enige wat zij doet is jou brengen naar wie je werkelijk bent op haar hele eigen pure wijze en heel veel bagage aan kennis en ervaring op therapeutische vlak. 


Ze helpt je met alleen te doen wat nodig is, ze wordt geleid. Zij kan echt als pure liefde met en tot jou spreken. Ze helpt jou alle patronen en projecties af te breken en laat jou tot JEZELF komen waarin jij je kwetsbaarheid en kracht van jezelf mag ervaren. Dat is haar hulp. Ik ben zo blij dat ik dit traject heb gedaan en ben zo dankbaar dat jij was wie jij was en deed wat je deed Mahatma.

Jana

Geweldige coach! Magisch, al haar trainingen en events, om van buiten naar binnen te gaan en dan die liefde voelen : )
Nathalie